- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.781
bende cok begendımmmmmbende bunlardan yapacam galiba mavişinden:) ve mıknatıslıı
kızlar bu arada hastane için çamaşrı alacağım
emzirme atleti sütyenı ve kilot
bunlardan kaç tane almak lazım
Herkese selamlar,geçmişi okudum da Sevtaporhan arkadaşım ben graco mirage travel sistem aldım bebek arabası bide ana kucağı işte çok araştırdım hem fiyat hem de kalite bakımından en uygun bu geldi kumaşı falan gayet güzel bebek rahat eder gibi geliyor:)
benım ıcın ısmı gecmesı bıle yetıyor bıde bunları hamıle halımle yaptım dusun yasadıgım stresıııııııı , allahım kac gece ugrastım onlar ıcın aklıma geldııııı yıneeeee:) bence 50 tane yeter gıbı ya sonucta kac gısı gelecek kı mevlude kıs gunu kac kısı sıgdırabılırsın ben en fazla 30 kısı cagırırım
merhabalar
kız bebeklerıne 6 ay kınası yapılıyor mevlutle bırlıkte onuda cıkarırsın aradan:)cnm ben bebek şekerlerini doğumdan sonra için dağıtmayı düşünüyorum
mevlüt de inşallah yazın yapcam kışın zaten bebeğe alışmakla geçecek
bide yazın herkes tatil oluyor daha rahat gelirler mevküte.
merhaba cnm
kızlar ateşölçeri de sepete atıcam elim gitmiyor... ne ALAYIM PAHALI olmasın çok ya... ne fgerek var... araştırdım kulaktan alın ama bir de makattan ölçen 10 tl lik lerden olsun ilk etapta kulaktan sağlıklı ölçüm olmuyor yazmışlar.. iyi de makattan ölçenden alsam sadece yeter mi ilk etapta... hangi marka aldınız arzum var 60 70 tl ye iyi mi braun var 100 160 falan fiyTI ne aldınız söyleyin de alıcam artık yaaa... ileriye dönük olsun pahalkı olcaksa...
Ben fakirin kulaktan & alindan olcerini aldim. Oda sicakligini da gosteriyor. 20 kayit yapiyor. Sesli de soyluyor istersen. Migrosta 49 lira.
hıc duymdım canım yaaaHerkese Merhaba. Bu birkac gündür tuvalete gittikten sonra tam vajina agzinin sol tarafinda ufak bir sislik olusuyor ama sonra geciyor. Normalde de yok. Belki daha once de oluyordu yeni farkettim.endiselendim tabi. Yarin dr.a gidecegim ama merak ettim sizde olan var mi?
evet canım temmuz ayında yaptırdım ben fıyatı bana 150 tanesı 550 tlye mal olmustu sımdı 50 tane yaptırsam 185 tl falan tutar , ama goren herkesın cok begendıgı orjınal bı sus oldu , kıme gıttıysem herkesın dolabında asılı ve acacak olarak kullanıyorlar cope atamıyorlar yani:)
merhaba, ben diğer topiclerden birinde okudum böyle bişey hatta kızın ağdacısı farketmişti..kasım aralık ya da ocak annelerinden birindeydi :44: benim bi fikrim yok onun dışındaHerkese Merhaba. Bu birkac gündür tuvalete gittikten sonra tam vajina agzinin sol tarafinda ufak bir sislik olusuyor ama sonra geciyor. Normalde de yok. Belki daha once de oluyordu yeni farkettim.endiselendim tabi. Yarin dr.a gidecegim ama merak ettim sizde olan var mi?
cok sagol canım yaaaa:))) ama cırkın bebek olmaz kııııııı:))Meltem oğlun için hazırlattığın magnetler çok hoş. Ama bebek için uygun olur mu bilmem, çünkü bebekler bazen doğunca çirkin olabiliyor :) senin oğlunun maşallahı var, çok yakışıklı bişey,, biraz da ondan sizin magnetler güzel geliyor göze bence. Koy oraya sevimsiz bi çocuğun resmini, kimse takmaz onu buzdolabının üstüne filan, benden söylemesi. Misal ben şirin olmayan bi çocuğun resmini hayatta ortalıkta bulundurmam, doğruya doğru. Keramet magnetlerde değil ani bence, senin oğlunda daha çok :)
cok sagol canım yaaaa:))) ama cırkın bebek olmaz kııııııı:))
:)) benım oğlanın en buyuk avantajı sarısın mavı gozlu olmak oldu cok kaymagını yedı bunun , ama kendıde aramızda kalsın pek nemruttur bbeklıgınden berı kendını kımselere sevdırmez opturmezYa ben de çirkin demedim zaten, sevimsiz dedim :) bence bazı bebekler malesef sadece kendi anne, baba, dede, ninelerine şirin geliyorlar, öyle bebekler diyelim :) valla bence her bebek şirin olacak diye bir zorunluluk da yok zaten. Zamanla güzelleşen bebek de var. O yüzden bebeğin resmini şekerlerde kullanmak bana riskli geliyor, şahsi fikrim.
:)) benım oğlanın en buyuk avantajı sarısın mavı gozlu olmak oldu cok kaymagını yedı bunun , ama kendıde aramızda kalsın pek nemruttur bbeklıgınden berı kendını kımselere sevdırmez opturmezuzaktan sever dayısı halası falan yada cok gaza gelıp zorla falan operler:))) bıde kendını begenmıslıgı var kı sorma 1. sınıfa gıderken bı ajanstan teklıf geldı 7 yasında bızımkı gıbı bır cocuk lazımmıs dızı cekımı ıcın ıkna edıpte goturemedım pasayıııı, neymıs ugrasmazmıs setlerde gecelere kadar kalamazmıs da okulu varmıs daaa baba da ısteksız olunca baba ogul hevesımı kursagımda bıraktı esekler
ya zaten olsaydıda cok uzun omurlu bısey olmazdı benım oglumda o yetenek yok oyunculuk yapan cocukların masallahı var, bızımkınden anca fotomodel olurAblamin da aynı senin oğluna benzeyen bi oglu var, o da sarışın ama gözleri yeşil ela arası bi renkte. Aynen o da sevdirmez kendini, ablam da hep onun için 'kendi güzel de huyu pis" der:) bosver canim ya, tv dunyası cocukların psikolojisini çok bozuyor,mesela kim derdi ki bi dönem fenomen olmuş sezercik şimdi hapiste olacak? Medyada birseyleri kontrol altına almak çok zorlaşıyor. Üstelik tv çocuk istismarına çok musait bir zemin. Sana, eşine hayırli evlat olsun, başka bi duan olmasın. Hem nazar değer çocuğa, yazık.
kızlar beş buçukta randevumuz vardı.
sıvı artmaya devam ediyormuş malesef.
erken doğum riski devam ediyormuş.
33.haftayı görürsek sorun olmaz dedi.
bebeğin cigerlerinin gelişimini hızlandırmak için celestone diye bi iğne yaptılar.12 saat sonra gene yapılacak
erken doğumu geciktirmek için de proluton depot yaptılar.haftaya gene yapılacak.
progestan kullnıyorum vaginal bir haftadir.kullanmaya devam edecekmişim.
bundan sonrası için de rapor verdi.artık işe de gitmemem gerekiyormuş.bıkaç kez rapor verip sonra doğum izni hakkımın dolmasını bekleyecek.
artık evdeyim malesef.dualarınızı beklyorum.
yarından itibaren yatmaya başlayacağım evde.
ozel hastanenın bence dr olarak bı avantajı yok sadece refakatcıler gırıs cıkıs ve konfor bakımından extraları var benım tercıh etme sebebım 1 gunden fazla kalma ıstemıyorum hastanede ama genelde sezeryanda uzun kalınıyor bırde esım stres oluyor hastane ortamında gırıs cıkıs saatlı yada yasak oldugunda ,hep yanımda olmak ıstıyor dogum servısınde de devlette oyle bı sansı yok malesef
tabi mutlaka artıları vardır, bebek dostu bi doktor bulunursa yapılabilir özelde, o da nasıl bulunur bilmiyorum, sorsak her jinekolog bebek dostu olduğunu söyler sanırım...
senin durumunda olsaydım bende düşünmezdim zaten doğum şeklin (mecburen) belli yapacak bişey yok.., ilk olduğu için normal olsun istiyorum, şimdiye kadar edindiğim tecrübelerime ve araştırmalarıma göre özel hastanelerde daha çok sezaryen yapılıyor hatta çok fazla sezaryen yapılıyor..
bende 50 ıle 75 arasında kaldım
dugunde ben bunları yemek masasaına yerlestırdım bş 25 tan e dugun sonunda masalarda kalmıs gerı topladım ya gormedıler yada fazlasını almadılar 250 kısılık bı dugunde 125 tane dagıttım acaba 50 yeter mı kı
anahtarlık yapsak odamı olmadı:))) bende fıkır cok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?