2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Herkese selamlar,geçmişi okudum da Sevtaporhan arkadaşım ben graco mirage travel sistem aldım bebek arabası bide ana kucağı işte çok araştırdım hem fiyat hem de kalite bakımından en uygun bu geldi kumaşı falan gayet güzel bebek rahat eder gibi geliyor:)

cnm ben bebek şekerlerini doğumdan sonra için dağıtmayı düşünüyorum
mevlüt de inşallah yazın yapcam kışın zaten bebeğe alışmakla geçecek
bide yazın herkes tatil oluyor daha rahat gelirler mevküte.

merhaba cnm

kız bebeklerıne 6 ay kınası yapılıyor mevlutle bırlıkte onuda cıkarırsın aradan:)

Ben fakirin kulaktan & alindan olcerini aldim. Oda sicakligini da gosteriyor. 20 kayit yapiyor. Sesli de soyluyor istersen. Migrosta 49 lira.

Herkese Merhaba. Bu birkac gündür tuvalete gittikten sonra tam vajina agzinin sol tarafinda ufak bir sislik olusuyor ama sonra geciyor. Normalde de yok. Belki daha once de oluyordu yeni farkettim.endiselendim tabi. Yarin dr.a gidecegim ama merak ettim sizde olan var mi?

hıc duymdım canım yaaa

Meltem oğlun için hazırlattığın magnetler çok hoş. Ama bebek için uygun olur mu bilmem, çünkü bebekler bazen doğunca çirkin olabiliyor :) senin oğlunun maşallahı var, çok yakışıklı bişey,, biraz da ondan sizin magnetler güzel geliyor göze bence. Koy oraya sevimsiz bi çocuğun resmini, kimse takmaz onu buzdolabının üstüne filan, benden söylemesi. Misal ben şirin olmayan bi çocuğun resmini hayatta ortalıkta bulundurmam, doğruya doğru. Keramet magnetlerde değil ani bence, senin oğlunda daha çok :)

merhaba, ben diğer topiclerden birinde okudum böyle bişey hatta kızın ağdacısı farketmişti..kasım aralık ya da ocak annelerinden birindeydi :44: benim bi fikrim yok onun dışında

cok sagol canım yaaaa:))) ama cırkın bebek olmaz kııııııı:))

cok sagol canım yaaaa:))) ama cırkın bebek olmaz kııııııı:))

Ya ben de çirkin demedim zaten, sevimsiz dedim :) bence bazı bebekler malesef sadece kendi anne, baba, dede, ninelerine şirin geliyorlar, öyle bebekler diyelim :) valla bence her bebek şirin olacak diye bir zorunluluk da yok zaten. Zamanla güzelleşen bebek de var. O yüzden bebeğin resmini şekerlerde kullanmak bana riskli geliyor, şahsi fikrim.

:)) benım oğlanın en buyuk avantajı sarısın mavı gozlu olmak oldu cok kaymagını yedı bunun , ama kendıde aramızda kalsın pek nemruttur bbeklıgınden berı kendını kımselere sevdırmez opturmez uzaktan sever dayısı halası falan yada cok gaza gelıp zorla falan operler:))) bıde kendını begenmıslıgı var kı sorma 1. sınıfa gıderken bı ajanstan teklıf geldı 7 yasında bızımkı gıbı bır cocuk lazımmıs dızı cekımı ıcın ıkna edıpte goturemedım pasayıııı, neymıs ugrasmazmıs setlerde gecelere kadar kalamazmıs da okulu varmıs daaa baba da ısteksız olunca baba ogul hevesımı kursagımda bıraktı esekler

Ablamin da aynı senin oğluna benzeyen bi oglu var, o da sarışın ama gözleri yeşil ela arası bi renkte. Aynen o da sevdirmez kendini, ablam da hep onun için 'kendi güzel de huyu pis" der:) bosver canim ya, tv dunyası cocukların psikolojisini çok bozuyor,mesela kim derdi ki bi dönem fenomen olmuş sezercik şimdi hapiste olacak? Medyada birseyleri kontrol altına almak çok zorlaşıyor. Üstelik tv çocuk istismarına çok musait bir zemin. Sana, eşine hayırli evlat olsun, başka bi duan olmasın. Hem nazar değer çocuğa, yazık.

ya zaten olsaydıda cok uzun omurlu bısey olmazdı benım oglumda o yetenek yok oyunculuk yapan cocukların masallahı var, bızımkınden anca fotomodel olurPP annesı bebeklıgınden berı alıstırdı poz verdırmeye:)))
aman hayırlı kendılerıne yeten bır bırey olsunlar basa duam yok zaten

canım çok geçmiş olsun. dinlenmek iyi gelir inş.

benimde özel hastane seçme sebebim bu. ilgi alaka. eşim geçen sene devlet hastanesinde ameliyat oldu. çok zorlandık. stres oluyor insan. ya görmeyeceksin olanları ya da özel hastanenin yolu gözüküyor insana.

bu konuda şanslıyım doktorum hiç paracı değil. mesela ayda iki kere gidiyorsam ikincisine muayene ücreti ödemiyorum. organ taramasını kendi yaptı ve ücret almadı. umarım doğum içinde doğru kararı verir.

ya bende sayıda kararsız kaldım ama 75 yaptıracam galiba. mevlütte 30 tane dağıtsak bi de arkadaşlar var anca yeter herhalde

anahtarlık yapsak odamı olmadı:))) bende fıkır cok:)

anahtarlığı bende düşünüyorum aslında. öle atılacak bişeye para vermek istemiyorum.

ay bu haftasonu çok yoruldum. bebişimize oda bakmaya çıktık. aslında bir yer bulmuştuk 1.900 fiyat vermişti. oraya gittik sinir ettiler yaa 2.600 fiyat çıkardı. yok yanlış anlamışlar falan çok kızdım. ordan almadım tabi başka bi yerde bulduk allahtan kızlarr az kaldı yav daha oda boyanacak kıyafetler yıkanacak eksikler alınacak çanta hazırlanacak yetişecek mii

Benim kankamin balayinda sismis seyi hem de birden bire cok kotu olmus. Saapamamislar bile. Bi dr bulup kestirtip aldirmislar yag bezesi mi neymis onunki. Cok acimis tabi cani. Kocasi da disardan duymus bunun cigliklarini adamin ici gitmus sevdigine kavusamadan seninki ole bisey degildir ama merak etme cnk seninki kayboluyomus arada

Kizlaaaaaaarrrrrrr biri beni durdursuuuunnnn!!!!
Aksamdan beri costum asure cikolata mandalina kestane fistik kola noluyo bana yaa??? agzim bi bos durmadi oooffff!!!
Yrn dra gitcez ya kilo alip gitmeye calisiyom galiba ne guzel fark cikmicakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…