2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yazıkkkk adamaaaaaaaaa:)
valla ben doktorun tartısına gore bu ay 5 kılo almıs gozuktum (evdekı tarıda 76 dr da78 cıkıyorum )dr la esım dalga gectı baya esprı konusu olduk sonra esımdedıkı cıkolata yıyor hayatında ılk defa dıye dr oneden yemezmıydın dedı yok dedım sevmezdım sonra geldı bacakalrıma baktı odem varmı dıye olmadıgını gorunce benden sana sınırsız ızın ıstedıgın kadar yıyebılırsın dedı odemın olmadıgı muddetce kılona karısmıcam dedı cokkkkkk sevıyorum ben bu adamıııııııııııııı

Bende habire biri beni durdursun diorum ama durduran yok.geçen turşu yoğurt ayva mandalina ne bulduysam yedim doktor dehşete düştü nasıl miden var dedi kadın bile iğrendi sankim bu akşamda ölee yedimde yedim.sen de yee bebeğin ihtiyacı var demekki ye ki bebek büyüsün ölee avunuyorum been

Hahahahaaaa sen iyice karistirmissin kiz
Ayva dedin de aklima geldi ben de yiyim

Yaa kizlar bu arada ettim mi hatirlamiyom ama:44: sancilandigim icin beni ve bebisimi merak eden, dualarini esirgemeyen gecmis olsun diyen hepinize tesekkur ederim. eksik olmayin insallah Allah hepimize bebislerimizi zamaninda hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.Aminnn

aminnnnnn

Hee falla fena karıştırdım diyorum ya doktor bile iğrenerek baktı ayva bebeği güzelleştirirmiş ha bide gamzeli olurmuş ayva yiyen annelerin bebekleri.ablam hamileliğinde sadece ayvayla beslenmişti oğlunun 3 gamzesi oldu çok tatlı duruyo.
Sen sancılandığında hepimiz çok korktuk artık öle bi duruma geldikki birimize bişii olsun hepimiz panikliyoruz eşimizden dostumuzdan daha çok şey paylaşıyoruz beraber.hayırlısıyla hepimiz bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alıcaaz inşallaaahhh

bu arada eksiklerimi bi an önce tamalamak istiyorum
bıdığın kıyafetleri yıkansın istiyorum çantamız hazırlansın istiyorum
bide normal doğurmak istiyorum
bu kadar şeyi ben yaparımda benim yerime kim doğurur bilmem:18:

Tatlim hayirli olsun oncelikle bebegin. İnsallah saglikla kucagina alursin.
Kural olarak ve guvenlik icin ilk 9 ay bebegin oto koltugu tam ortada ve ters durmali zaten. Duz ve yaslanmali olanlari 9 aydan sonra cam kenarina koyabilirsin. Cocugun omurga yapisini korumak icin oturur pozisyon degil yari yatar pozisyon olmasi gerekiyor ilk 9 ay.
kızlar bu arada hastane için çamaşrı alacağım
emzirme atleti sütyenı ve kilot
bunlardan kaç tane almak lazım
Sezeryan olcaksin galiba di mi? İki gece yatiriyolar diye biliyorum. Atlet/sutyen sutun gogus pedinden taşmasi durumunda anca degisim ihtiyaci olur bence cnk hava soguk olcak atleti cikarmak istemicez. o yuzden 2 tane yeter gibi. Kulot da normal dogum pansumani olursa kanlanir sık sık. 5 tane belki. Sezeryansa yine 2/3. Bi de tek kullanimlik donlar var bu tip durumlar icin. Watsons gratis gibi yerlerde satiliyo. Kirlenince atiyosun pratik ve ucuz. Bi bak istersen.

Kocana bi sor istersen tatlim ben bugun sordum diyo ki bunu sen dogur ikinciyi ben dogururum

Bu arada sanirim grip degil seninki sadece burun akintin varsa soguk alginligidir. Kendni ozellikle de ayaklarini sicak tut. Ama odanin havasi kurursa burnun tikanir iyice. Cay buharini fln burnuna cekersen acilir hani denemediysen bi soliim dedim yanlis anlama. Naneli cay cok iyi geliyo:)

Cevap veren arkadaslar tsk. Sonucu yazayim da baskasinin basina gelirse okur:) dayanamadim dra gittim, 4. tupte tutturunca maalesef asiri pipirikli oluyor insan. Hersey normaldi. Dogum pozisyonu yok, sivi normal, gelisimi iyi. Bebegin kilosu arttikca olabilir dedi. Zaten 15 gunde bir kontrole gidiyorum, insallah bir sorun cikmaz. Herkese iyi geceler

canım eletta ya baktım şimdi de büyük değil mi bu doğumdan itibaren kullanılabiliyor mu elde taşımak zor olmaz mı bunu çocuk nasıl yatacak bunun içine?? inceledin mi sen bir açıklar mısın
bebek için aparatı var içinde doğumdan itibaren kullanılıyor, yatış pozisyonunu da ayarlayabiliyorsun, yeğenime aldı ablam,rahat kullandılar doğumdan itibaren. bu elde taşınmıyor zaten. ben de arabaya tak çıkar zor olur senin dediklerin diye böyle bir şey düşündüm.takıcaksın kalıcak arabada.3.5-4 yaşına kadar kullanılıyor.

canım sağolasın. inşallah hepimiz hayırlısıyla ,sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.benim dediğim modelin yatış pozisyonunu ayarlayabiliyorsun. arkadaşım diğerlerinden almıştı ,bebeği biraz iri ,anca 6 ay kullanabildi. tosun sığmıyormuş şimdi ,normal oto koltuğu aldı.bir de sıkılıyor 3 aydan sonra sağa sola bakmak istiyor bebiş diyorlar. tek sıkıntısı öne fren anında öne doğru sarsılır,baskı yapar mı bebeğe acaba . 0-13 ler de taşınması açısından iyi ama,arabaya tak çıkar biraz zor geldi bana.bakıcaz artık doğuma kadar,gezip dolaştıkça fikri değişiyor insanın.

geçmiş olsun stres yapma bol bol dinlen inşallah zamanında gelir bebişin

benimki 1200gr oldugu kontrolde bu güne kadar geldik şimdi aynısından iki tane daha büyüteceksin dedi ona göre davran beslenmen ona göre olsun demişti sanırım onun da tahmini 3600gr oluyo

ben en son 20 sinde gittim 1 ay sonra gel dedi

iyi olduğuna çok sevindim hepimiz merak etmiştik inşallah bi dahakine zamanında sancın gelir uslu dursun şu kızlar azcık

Gunaydin hanimlar

Günaydın kızlar birşey soracagım 2 gündür gögsümden süt geliyor normalmi

günaydınlar
süt gelimesi normalmıs fakat ellememen lazımmıs özellıkle sıkmaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…