- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.841
Benim de böyle saçma sapan soruları doktora sorma gibi bi huyum var :)) sordum, alakası yok dedi bebek büyüdükçe mideye baskı yaparsa o yanmasına sebep oluyormuş, gerisi hurafeymiş :))
ay canım onlara inanma rahimin mideye baskı yapmasından dolayı mide yanması ,ekşimesi oluyo diye biliyorum benim de ço oluyo birde bana doktorum ağır yemeklerden gece yatarken de yatmadan önce bişi yemememi tavsiye etti.
hurafe ayol bunlar, mide yanması bebek mideye baskı yaptığı için olur. kim kandırdı seni böyle
...
Canim ben de cok duydum migden yaniyor yada bulaniyorsa bebegin sacindandir diyeni ama yanlis bilgiler bunlar..
bebegin saci zaten migdene degmez bile sonucta bebegin icinde oldugu bir kesecik onun icinde de o kadar su var...Hamilelikte migde yanmasinin baska baska nedenleri var ve cok dogal..
Benim de asiri migdem yaniyor. Okadar ki bogazima vuruyor ve ben butun gun oksuruyorum.. Geceleri uyuyamiyorum.. Ila kullaniyorum mecburen surekli..
canım bebısle ılgılı olmamasına sevındım ama yınede uzgun olmana uzuldum umarım atlatırsın sorunlarını mutlaka aılevı bır sebebtır, unutma aılelerde bugunler ıcındır beraber atlatırsınız el ele esınlegünaydın kuzucukların güzel anneleri...iyi haftalar hepinize..sağlıkla mutlulukla geçsin haftanız..ben pek mutlu başlamadım..umarım sizlerin güzel başlamıştır...
benım oğlum tam 3 tek sac ıle dogdu , keltostu yanı onunla beraber dogan bebekelrın sacları lepıska gıbıydı ama saclı dogan bebekler saclarını dokup tekrar uzama asamasında benım oğlumun sapsarı altın gıbı sacları vardı , daha cabuk saclandı yanı keltoş olmadı callıou yorumuna da cok guldum kız saglıklı olsunda keltos olsun nolcakkızlar günaydın bişi sorcam 30 haftama girdim ..
ben etraftan hep şunu duyuyorum miden yanarsa bebeğin saçı çıkıyo demektir yanmassa saçı çıkmıyo demektir
bu ne kadar doğru benim midem hiç yanmıyo bazıların 7. aydan başlıyormuş yanmaya 8e girdim hala yanma falan yok
bazen şakalaşırken cocugum chayyu gibi doğacak diyorum kel olcak diyorum ama atabi istemem kel doğmasını azıcıkta saçı olsun dimi :)
size sorum şu saçın çıkması için midenin yanmasımı gerekiyo yada midenin yanması için saçın çıkmasımı geerekiyo off canım sıkıldı bu konuya bana çok saçma geliyo ama bide tecrübeli annelere sorayım ddim
aaaaaaaaaaaaaa ben varım unuttun mu 30. hagtalık hamılelık tam 16 kılooooo ama doktorum ızın verdı kılo almama odemım olmadıgı ıcın bende cok sevındım:)cevap yazdım ama çıkmamış canım ...ne kadar yardımcı olurum bilmem ama şöyle anlatayım..27.haftamda doktora gittim..son bir ayda tam 7 kilo almışım..totalde 20...doktor şok tabisi..çok kızdı..hemen şekere bakıldı..açlık:99,yüklemeden sonra 230..ve şeker teşhisi kondu..sıkı bi diyetle şükür düşürdüm..şimdi cuma yine gideceğim..bakalım durum ne..ama kilo konusunda topikte ben bir istisnayım..bilmem yararı olur mu..
benım oğlum tam 3 tek sac ıle dogdu , keltostu yanı onunla beraber dogan bebekelrın sacları lepıska gıbıydı ama saclı dogan bebekler saclarını dokup tekrar uzama asamasında benım oğlumun sapsarı altın gıbı sacları vardı , daha cabuk saclandı yanı keltoş olmadı callıou yorumuna da cok guldum kız saglıklı olsunda keltos olsun nolcak
benım oglumun sacları ınce tellıydı herkes kazıtmamı soyledı bende asla bıcak degdırtmedım kafasına , ılk kez 1 yasında hafıf kısalttım saclarını ondan sonrada genelde hep senede 1 kestırdım :) kazıtmadıgım ıcın sacları seyrek olacak dıyenlere de kapak oldu oğlumun gayet gur sacları varrrrr:)haklısın tabii önce sağlık ama ben uzun saçlı bebişleri çok seviyorum bide erkek olcak aslında saç pek önemli değil kız olsa daha çok takıntı yapardım
burdakı anneler toplanır senı doverız sakamısın sennnn:)))))))valla kızlar şaka gibi ama ben 68 ile hamile kaldım 70 kiloyum iki kilo almışım şeker yüklememde hamilelik şekerim biraz yüksek çıktı iki haftadır diyetisyene gidiyorum listemde süt sebze et yoğurt meyve var bugün öğleden sonra konturolum var diyetisyende sabah tartıldım yine aynı duruyorum kaldı ki bana diyetisyen iki haftada 600 gr en az almanı bekliyorum demişti ama ben almadımacaba bende mi bir anormallik var bebeğin kilo alımıda iyi bakalım bugüngü konturollerim nasıl gecicek neler diyecekler diyetisyenle doğumcum
benim midemle hiç şikayetim olmadı kusmadım midem bulanmadı lavaboya gittiğimi hiç hatırlamıyorum çok şükür bu konuda şanslısın diyolar yemeklede hiçbi sorunum olmadı sadece kıymaya karşı biraz soğudum o kadar herşeyi yedim içtim halada devam ediyorum..
yanmaya gelince hiç yanmadı :))
ıyı bacım senn???Meltem naber bebişim
Canım, benim cok kötü migdem yanıyor hele bu iki gündür gece hic uyuyamiyorum ne yapsam hic bise fayda etmiyor migde bulantimda halen var, bu soyleyenlee gercek olsa en az Benim kadar Saci olmazi lazimya ben hayatta soramam utanırımm ama etraftaki insanlar çok acayip ben bebeğimin kel doğmasını istemiyom yaa :)))) kim isterki inşallah fırçaa gibi saçları olur
Ne sanslisin gercekten :)
Ben ilk 2 ay yatalak kaldim...
Hicbisey yiyip icemedim
Surekli kan kustum
Tansiyonum cok dusuk oldugu icin yataktan da cikamadim...
Suan ise geri dondum daha iyiyim ama hala cok derdim var
agrilar, yanmalar..
Canım, benim cok kötü migdem yanıyor hele bu iki gündür gece hic uyuyamiyorum ne yapsam hic bise fayda etmiyor migde bulantimda halen var, bu soyleyenlee gercek olsa en az Benim kadar Saci olmazi lazim. Arkadasim 5 Ay önce dogum yapti onuda Migde yanmasi vardi ama kizi kel, bence hic alakasi Yok bebegin saciyla migdenin ne alakasi olabilir.
evet bikaç arkadaşım daha böyle senin gibi hala şikayetleri var ama benim yok çok şükür sadece gece uykularım kalmadı çok kötü geçiyo geceleri bebiş rahat durmuyo çok yoruyo beni
ıyı bacım senn???
benım hala paketleme asamasında dıyor heralde bugun verırler kargoya dıyorum bendeiyi ben de :) bebek arabası ya yarın ya da çarşamba geliyor bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?