2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gözünaydın esincim...darısı bize ve diğer doktor kontrollerine inşallah...

aminn canım tek duam o zaten hayırlısı ile hepimiz sağsalim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah

hoşbulduk canım. valla ben bugün gittiğimde sordu çalışacak mısın dedi. ben de evet dedim raporumu yazdı. bugünden itibaren toplamda 5 hafta daha çalışabileceğim yani 28 aralık ta son kez işe geleceğim sonrası son 3 haftaya giriyormuş. raporumu da personel birimine verdim. yani benim aslında bugün yasal 8 haftalık iznim başlamıştı ama ben kullanmamayı seçtim.

sen 32.haftadasın dimi ama Esin 37.haftaya kadar çalışabilirmi yazdı yani raporunda ? Kullanmadığın 5 haftayı doğrum sonrasına eklicek doğrumu anlıyorum?Birde muayene ediyomuş dr.alttan arkadaşım aradı beni h.sonu kendilerini riske atmamak için kontrol ediyomuş varmı böyle bişey kuzum?

günaydın kızlar hayırlı haftalar biz geldik hastaneden şükür oğluş iyi bi sıkıntısı yokmuş. 15 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole
kızm ya ben anlamadım aynı doktora gıdıyoruzzz benı 22 aralıga yanı 1 ay sonrasına cagırdı 34 haftalık olacagım senı 2 hafta sonra ya cagırıyor neden sana farklı bana farklı anlamadım kı ben heralde ben normal doguramayacagım ıcın ugrasmıyo benle demek
nasıl gectı kontrolunuz?

valla benim planlarım tutarsa bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama bakalım. Çalıştığım yerden ankraya görevlendirme istiycem öle olursa erkenden iznimi kullanıp ankaraya gitmeme gerek kalmıycak diye düşünüyorum bakalım.. ben de şehir değiştirceğim için stres içindeyim ama hayırlısı şimdilik bekliyorumm. belli olursa yazarım..

MERHABA GÜZEL ANNELER BENDE NASİP OLURSA ŞUBATTA DOĞUM YAPACAĞIM 58 KG İLE HAMİLE KALDIM AMA ŞUAN 72 KG IM.:2:YANLIZ DOĞUMDAN ÖNCEDE 38 BEDENDİM ŞİMDİDE 38 BEDENİM YANLIZ KARNIM BÜYÜDÜ DİYECEĞİM ŞU 14 KG ALMIŞIM ANCAK KALÇA BASEN KİLO ALMADIM GİBİ BENİMLE AYNI DURUMDA OLAN VARMI

hemen hemen aynı durumdayız 31, haftaya gırdım 16 kılo aldım kala basen aynı gobek gıdıyorrr

Slm kızlar bende sezeryan düşünüyorum hemşireye sordum sezeryana 35 ile 38 hafta arası alındıgını söyledi
merhaba paylasımın gecmıste kalmıs sımdı gordum bıldıgım kadarı ıle cevap vaereyım hıc bır dr bebegın veya annenın saglık sorunu olmadıkca 35, haftada bebek almaz alanında hıpokrat yemınınden suphe ederım .2 . sezeryanlarda bıle en az 38 e kadar beklıyor dr lar kı benım dr um 38ıde erken buldugunu belurttı ısrarıma ragmen bebegıde dusunmemız lazım deyıp 39+0 da alacagını belırttı ısrarla

29. haftama başlıyorum 12 kilo aldım. Dr um takmıyo ama ben takıyorumm.. Hiç bu kiloları görmemiştim...

ben 7 kilo aldım sadece göbek önde gidiyorum geriye kln herşey normal

ama erkek çocukda öyle olurmuş ztn kızda totoda yayvanlaşırmış erkekde göbüş önden gidermiş öle derler

SELAM TEYZELER OGLUM 916 GR OLMUS. INS BOYLE NORMAL OLARAK DEVAM EDER KILO ALIMI BEN 5 KILO DOGDUGUM ICIN BEBEGIMIN DE KILOLU OLMASINDAN KORKUYORUM CARSAMBA DA SEKER YUKLEMEM OLUCAK. EN SONA BEN KALDIM GALIBA. INS NORMAL SINIRLARDA CIKAR DA DIYETISYENLE FILAN UGRASMAM.

canım raporun üzerinde şöyle yazıyor normal doğumuna 8 hafta kalmıştır. son 3 hafta kalana kadar çalışmasında herhangi bir sakınca yoktur. bana hiç alttan bakmadı canım ultrasondan baktı. altttan bir tek çatı için bakılacak diye biliyorum o da 37. haftada falandı sanırım

hiç bilmiyorum ki canım benim sezeryan falan değil yani daha belli değil bi de ilk doğum ondan olabilir mi ? zaten gidince çok bişey yapmıyor suyuna, plesantaya , beslenebilmesine bakıyor , boyuna , kilosuna bakıyor 10 dk sürmüyor bence de senin bir sıkıntı yok şükür e bi de sezeryan tarihin belli ondan olabilir.

ben toplamda 13 kilo aldım tüm kıyafetlerime girebiliyorum sadece göbişten kurtarmıyor en makbulü buymuş güya ben de dr un yalancısıyım hatta bugün dr daydım hiç kilo almamışım son bir ayda ya da aldım da cumartesi günkü maratonda verdim geri bilemiyorum

inşallah bebişlerimiz kilo alıyorlardır yoksa aldığımız bunca kg nereye gidiyor dersin

valla inşallah almıştır bebişm, ama max 1 kilo falandır heralde gerisi benim kilolar...((

ama erkek çocukda öyle olurmuş ztn kızda totoda yayvanlaşırmış erkekde göbüş önden gidermiş öle derler

benim kızışım olcak ama arkadan önden gidiyorummmm mmaalesff..

inşallah bebişlerimiz kilo alıyorlardır yoksa aldığımız bunca kg nereye gidiyor dersin
dogumda 7-8 kılo gıdıyor demekkı bebek su plesenta okadar tutuyo gerı kalanı ıse yag:)))
ya aslında bı yerde okumustum hamıle kaldıgın kılo ve vucudunun yag oranı ıle alakalı vuct once kendını lohusalıga hazırlarmıs ılk aylar kendını son aylar bebegı beslermıs ben mayıs basında 58 kılo ıdım hazıran basında dırek 60 kılo oldum vucut hamılelıge dırek boyle bı tepkı verdı:) bırde kılolu hamıle kalanlar daha az kılo alıyor dıye bılıyorum
bırde arkadasım almanyada du korkma 9 ayda aldıgını 9 ayda verırsın demış bende onun yalancısıyım sonucta vucudumuz fazla kıloya alışık degıl bırazda dıkkat edersek eskı hale donerız ıns.
hehehe gokalp bana da ızın verdı cumartesı kılona karısmayacagım dedı:))) bu arada gokalptekı tek eksıklık tansıyon kontrolu yapmıyor saglık ocagındakı ebe cok kızdı son aylarda cok onemlı ımıs tansıyon kontrolu allah korusun yuksek tansıyonun bebege zararı varmıs benım ılk hamılelıgımde her ay olcerdı dr tansıyonumu

doğum izini alacak arkadaşlarımın dikkatine bilindiği gibi ben yeni doğum yaptım anam 1000 defa yazdım bunu da neyse ben elada 32 izine ayrıldım resmi olarak ama yene çalıştım son 3 hafta ya kadar doğumdan sonrada 5 ay sonra işe geri döndüm bi arkadaşım da 37 ye kadar çalışır raporu almıştı kız tam izine çıktığı gün erken doğum yaptı hem doğum dan önce 3 haftası yandı hemde analık hakkını 3 hafta eksik aldı aklınız da olsun

evt canım benim de bugün doktorum 39.haftanda alıcam ne kadar karnında kalsa bebek için okadar iyi dedi bir sorun olmadığı sürece 39. haftanda alıcam dedi ya bizde dursun isteriz çünkü sarılık vs bir sürü sıkıntı oluyo erken alınan bebeklerde

hayırlı olsun esin ne güzel hallettin işini ben de 10 aralıkta gidicem uzatmak istiyorum dicem bakalım nolcak

ama toto falan söylemeyelim öyle şeyler alınırız kızımla biz sonra
ben de pek anlamadım bu işi gitti hamile kalmadan önceki pantolonlarımı vs giyebiliyorum ama fazla göbeğim de yok e nereye gitti bu 8 kilo nerde

analık hakkı ne sinem?

Mrb tatlm bende aynı durumdayım 57 le hamile kaldım 12 kilo aldım ama sadece göbek var. Arkadaşlar falan arkadan hamile olduğun hiç belli değil diyorlar.Sadece yanaklarım biraz doldu ama çok sevdim bu halimi önceden çok zayıftım desem oda değil. Ne güzel işde takmayalım kilo alıyoruz ama göstermiyoruz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…