2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ben kilolu hamile kalanlardanım maalesef hamileliğimin başında 5 kilo verince biraz normale dönmüştüm şimdi 6 kilo aldım sadece ama 6 aydır diyetisyen kontrolünde besleniyorum ve de diyabetliyim.Doktorum 6 kilo daha almama izin verdi ama umarım daha fazla almam.Ayrıca gebelikte tokluk şekeri 140 üzerinde olan annelerde diyabet durumu var doktorun ciddiye almakla iyi etmiş bence.

:) ben aynı şeyi sormuştum doktora benim ciddi bi reflü sorunum var dedim kızımın saçları midemi yakıyosa eğer benim kızım rapunzel olucak.hiiiç alakası yok dedi.tamameeenn uydurma

Canım benim doktorumda kiloya cok dikkat ediyor fazla kilo almadım üstelik seker yüklemesinden 2 ay önce şekeri tuzu hamur isini tamamen kestim buna rağmen 50 lik sınırı. Üstünde çıktı ama 100 luk normal çıktı ben hala dikkat ediyorum yapabiliyorsak sende dikkat et özellikle tatlı ve hamur isindn uzak dur bı faydası yok zararı var

bende şeker sorunu çıkmadı ama malesef 12,5 kilo aldım şimdiye kadar.
birde amniyon sıvısı fazla olduğu için strestende yiyorum galiba :(((
aslında dikka etmem lazım ama hakim olamıyorum kendime

günaydın kızlar hayırlı haftalar biz geldik hastaneden şükür oğluş iyi bi sıkıntısı yokmuş. 15 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole

Aynen canım ben hazırladım bile hafta sonu ikisini yan yana koydum odaya girip girip bakıyorum :) işte bir bez biberon eksiğim kaldı onun dışında tama sayılır çantamda

canımm kesinlikle nuna pepp pipa yı öneririm ben aldım çok çok memnunum baya kaliteli bebek arabasınada takılıyor bi bak videosuna ebebkde de satılıyor

bızdekı sorum kocamda da var bıraz fazla hareket edınce baslıyor soylenmeye akıllanmadınmı ılk hamıllelgınde bılmıyomusun basına gelenlerı v.s erken dogum rızkını en cok o hatırlatıyor bana

Bendede var canım aynı korku her karnıma bir sancı girdiğinde sanki kafamdan kaynar sular dökülüyor :) Ama benim bebeğim çok haraket etmiyor o da beni çokendişelendiriyor, tatlı yememe rağmen çok az hareket ediyor.Sağlık ocağına bile gittim kalp atışları varmı diye takıntılı hale geldim iyice

slm herkese umarım herşey yolundadır..bende pek değil sanırım şeker sonucumu yeni aldım 50g yapılmıştı referans 80-140 diyo benimki 165 çıkmış yüksek yani dimi doktoruma yarın götürücem ne dicek bilmiyorum.bu seviyede çıkanlar neler yaptınız yada bilgisi olanlar ne olcak şimdi diyet mi vercek bana acaba sizin doktorlar ne yaptı? bilgilendirirseniz çook sevinirim..

Ya kızlar sancı girdi falan diyosunuz nasıl oluyor o sancı? benimki çok hareketli olduğundan mı hissetmiyorum acaba? Bi de bu ara ya doğuracağımı hissedemeyip evde/arabada doğurursam korkusu başladı. Rüyamda bile evde doğuruyorum :)

canım benim de 50 gr da 178 çıkmıştı 100 gr yükleme yaptılar oda yüksek çıktı doktorum diyetisyene yönlendirdi

canım saçla alakası yok bu durumun doktorumla knştum mideye baskı yapıyomuş bebek ondan oluyomuş inanmayın öyle şeylere dedi şuan önümde maden suyu içiyorum anlık geçiriyo ama yapıcak başka bişey yok çekicez artık ((buarada belis doğayı senmi almıştın kuzum cicişlerin arasında gördüm yazyaım deidm cvp çıkınca unutmuşum bende dün aldım belis doğa modelini iyiki de aldım 8 aralıkda gelicek bakalım Allahın izniyle ay ben çok heyecanlanmaya başladım günümüz geldikçe

benimde 75 gr lık yükleme sonucum yüksek çıkmıştı açlık normal di de tokluk biraz yüksekti iki haftadır diyetisyene gidiyordum bugün yine açlık ve tokluk şekerime bakıldı allaha şükür normale dönmüş diyetisyen sadece canım benim pilav makarna şeker tatlıyı kesti bununharicende sebze,meyve ,süt ,et bol tüketiyorum ama işte hamur işlerinden kısıtlıyor seni biraz dikkat ettinmi oluyo ki de et yani ilerlemesi durumunda insüline geçiriyormuş seni

walla güzelim bende yemeden duramıyodum..diyetisyen yönlendirdi..sorma bir aydır isyanlardayım..herşey bebiş için ne de olsa...

selam kızlar biz de burdayız

hoşgeldin kuzumixxx :))

Aynen canım ben hazırladım bile hafta sonu ikisini yan yana koydum odaya girip girip bakıyorum :) işte bir bez biberon eksiğim kaldı onun dışında tama sayılır çantamda

ayy ne güzel darısı başımıza herşey alındı eksiklerimiz var tabiki ama biçoğunu aldıkhayırlısıyla odamızda gelsinde temizleyelim dolabını fln sonra kıyafetlerimizi yıkar ütüler kaldırırız artık ortalıkdan :))

günaydın kızlar hayırlı haftalar biz geldik hastaneden şükür oğluş iyi bi sıkıntısı yokmuş. 15 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole

esinnn hoşgeldinn bende cumartesi gittim gördüm oğlumu ve ilk kez yüzünü gördüm okdr mutlu oldumki çok yakışıklı bi oğlum olcak benim kızlar maşallahhh öyle güzel yüzü vardıki uyurken yakaladık onun o görüntüsünü 7 .ayında göstyerdi anasına suratını miniğim :))) kızlar birileri bana yardım etsin şimdi doktorum 12 aralık için istirahat açalım deid randevu verdi bende çalışmak istediğimi söyledim 37 .haftaya kdr tamam gel muayene edelim tekrar dedi hakkım yanmasın istiyorum kanunlarıda daha araştıramadım çok cnaım sıkılıyo benşm ama ya ((siz nasıl yapcaksınız planlar ne?

canım benim de 50 gr da 178 çıkmıştı 100 gr yükleme yaptılar oda yüksek çıktı doktorum diyetisyene yönlendirdi

çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.o kadar da dikkat ediyordum ama yüksek çıktı biraz daha dikkat edicem artık sağolun tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…