2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

erken doğum yaptığında kullnamadığın izinleri artık aktarabiliyosun diye biliyorum... memurlar.netten okumuş olabilirim..tam hatırlamıyorum ama

evet canım kendısı gelmek ıstemedıgı muddetce bebışler en saglıklısı 39. hafta ımıs 35. hafta cok erken cok sasırdım bunu soyleyen hemsıreye ve yapan doktora ya

ağzından yel alsın sinem erken doğcaklarsa da en ezından 1 haftacık izin yapalım yaaa saka saka vakıtlerı ne zamansa o zaman gelsınler ınsallah ama tabı 40 kadar ne kadar dururlarsa o kadar ıyı Allahım saglık sıhhat versın
ben de bu konuyu sabahtan aralık annelerıne sordum işin rahatsa 37 de al ıznını dedıler son 1 hafta sıkıntılı gectı dıyen de oldu ama o bıle uzattıgı ıcın memnun en azından sonrası fazladan izin yapıcam deyıp 37 de ızne ayrıl dedı

analık hakkı ne sinem?

süt parası canım doğum izinine çıkınca sigortan dan izine ayrılıyorsun ya devlet o para veriyor anne ye

erken doğum yaptığında kullnamadığın izinleri artık aktarabiliyosun diye biliyorum... memurlar.netten okumuş olabilirim..tam hatırlamıyorum ama

bilmiyorum canım inşallah öyledir dediğim arkadaş benim işyerimin yanın da darehabilitasyon merkezi de çalışıyordu temizlik görevlisi olarak 2011 de doğum yaptı ben de o da

kızlar kısacası. almanyada ki imkanlar burda yok sanırım. orda bebek sanırım yaşı dolana kadar almanya da ekstra maaş veriliyor. anlaşılan bizim burda ekstra zırnık koklatmıyolar insana.

kızlar kısacası. almanyada ki imkanlar burda yok sanırım. orda bebek sanırım yaşı dolana kadar almanya da ekstra maaş veriliyor. anlaşılan bizim burda ekstra zırnık koklatmıyolar insana.
sen tr de oldugunu unuttun galıba burda sace 3 cocuk yap dıyorlar nasıl bakacagın umurlarında degıl, ev hanımlarına hele hıc destek yok kı bence maddı manevı en cok yıpranan kısım cocuk bakımında ev hanımları ama zırnık yok ıste

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

resmi gazeteden direk aldım

3- Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmiştir. Söz konusu hüküm ile; beklenen doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni sürelerinin doğum sonrası analık izni süresine eklenmesi imkanı getirilmiştir.

allaha havale ediyorum kendilerini. arkadaşım almanyada doğum yaptı. bebek maaşı alıyolar devletten. eşi çalışıyor. kendisi evde . elektrik, su, ısınma ve kira da devletten di bi süre. eşi iş bulana kadar yani.

Son düzenleme:
slm ben 2012 ocak annesiyim topiğinize göz atayım dedim rabbim meleklerinize hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun

bide ev hanımı olan anne adayları doğumdan sonra sizinde süt parası alma hakkınız var bilginize (70 tl idi sanırım tam hatırlamıyorum)

ben de doktor kontrollerimi ctesi gününe denk getirmeye çalışıyorum. iş yermde sorun çıkmasın diye. millet elli kez izin alır. ben doktor kontrolumü ctesi almaya çalışırım işte burası türkiye. hayat acımasız. izine çıkacağım günü dört gözle bekliyorum. yeter bu kadar köpeklik yaptığım. çok bile fedakarlık yaptım. ne halleri varsa görsünler. kızımla hasret gidericem ben

valla inşallah almıştır bebişm, ama max 1 kilo falandır heralde gerisi benim kilolar...((

benim kızışım olcak ama arkadan önden gidiyorummmm mmaalesff..
:)) sağlık olsun diyelim ozaman :))

sinem bugün kafa basmıyor benim kuzu yarın 1001.kez isticem aynı açıklamayı bu ne ya ölü gibiyim canım hiçbişey istemiyo(

tamam demiyorum :)) canım demekki çok kilo almamışsın eski pantolonları giyebiliyosan

iş yerinden almadığın maaşın bir kısmını sigorta ödüyor onu biliyodum zati ama ben başka bişe sandım. peki süt parası ne
süt parası da bi kez veriliyor 80 tl

sinem bugün kafa basmıyor benim kuzu yarın 1001.kez isticem aynı açıklamayı bu ne ya ölü gibiyim canım hiçbişey istemiyo(

kuşum konu için yazmadım zaten 1000 defa yazıyorum diye yeni doğum yaptım diye yazıyorum ya sürekli onun için yazdım anladın dimi ya bu arada msn açamıyorum hata veriyor

Son düzenleme:
Ne sanslisin :))

Benimkisi hic durmuyor.. Sabah aksam... Geceleri bile aktif...
Eger gun icerisinde bir 10 dakika hareketsiz ise kendimi sansli sayiyorum ben :)

Benimki hareket etmiyor o kadar hatta o kadar bile demeyeyim gün içerisinde üç beş tepik ancak hissediyorum sürekli gözüm göbeğimde hareket etsede görsem diye yaaaaaaaaa

Gecen gunlerde daha hareketliydi sanki az once bi kac kere daha hareket etti cok endiseleniyrum ona bisey olcak diye ins kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz ona bisey olcak diye korkuyorum

Vall canım sana endişelenme demek isterdim ama kelin yağı olsa başına sürer benimkide hareketsiz acaba sakin mi olacaklar :) hatta bazen o kadar az vuruyorki sakin sakinn ahh diyorum kibar kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…