2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Benim doktorum doğum ile ilgili bir çift laf etmiyor canım. Adamın öyle bir huyu var. Bende huyunu bildiğim için soramıyorumm maalesef o zaman senin tosuncuk olacak

Benimki hareket etmiyor o kadar hatta o kadar bile demeyeyim gün içerisinde üç beş tepik ancak hissediyorum sürekli gözüm göbeğimde hareket etsede görsem diye yaaaaaaaaa

Vall canım sana endişelenme demek isterdim ama kelin yağı olsa başına sürer benimkide hareketsiz acaba sakin mi olacaklar :) hatta bazen o kadar az vuruyorki sakin sakinn ahh diyorum kibar kızım :)

benimki de sözde hareketli değil fazla hissetmiyorum ben hatta çok uslu olcak kime benzicek vs diye çok konuştuk babamız usluymus ona benzer dedik son kontrolde ne oldu dersiniz kordonu bi kez boynuna dolamış şimdi bu kız mı uslu deyin bakalım gizliden gizliye iş çeviriyo içerde canı sıkılmış kordonuna sarmış zilli
şaka bi yana çok da merak ediyorum çıkarttı mı diye ama randevum 10 aralıkta bekliycem artık

iyi geceler kızlar
ben fena halde gribim inşallah kuzum bu durumdan etkilenmez

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ben hasta olunca özellikle boğazım tuzlu ve karbonatlı ılık su ile gargara yapıyorum, burnumdan çekiyorum oradaki mikropları öldürüyor denemeni tavsiye ederim

İşte o son dediğini yapacak biri olsa demiiii yusufyusuf ediyorum yaklaştıkça

Canımm inşallah sağ salim alırsın evladını kucağına sağlıklı bir şekildeeeee

Benimki hareket etmiyor o kadar hatta o kadar bile demeyeyim gün içerisinde üç beş tepik ancak hissediyorum sürekli gözüm göbeğimde hareket etsede görsem diye yaaaaaaaaa

merhaba canim acaba seninde plasenta önde olabilirmi? benim öyle ve bende fazla hissetmiyorum bebegimi cok nadir, bende plasenta ön tarafda oldugu icin dr bana gec hissedersin ve hafif demisdi.
nezaman hissetmeye basladin bebegini sen kacinci haftadydi?

slm kuşlar biz geldik bebişimle bugün yeminimizi ettik kızımda
benimle birlikte öğretmenliğe yemin etmiş oldu :)
ya ben kaç gündür öksürükten ölüyorum resmen uyuyamıyorum
doktora gittim hamile olduğum için hiç ilaç yazamadı bi tek hamilelerin
kullanabileceği bi antibiyotik var onu yazdı, sizce bu öksürük için ne yapabilirim
ne içebilirim şu bitkisel karışımlarımızdan neler var? bi de o kadar kötü öksürüyorum
ki karın kaslarım kasılıp acıyo bebeğime bişey olacak diye korkuyorum sürekli içerde
her öksürdüğümde sıkıştığını düşünüyorum çünkü karnım geriliyo.
bu arada geçmiş okuyamadım bi konunun arasına girmişimdir yine büyük ihtimal :)

Dr gore 3600 ebeye gore 4000 ustu dıyor altı dogmaz dedı oğlumda 4350 dgomustu bılmıyorum

hay maşallah meltemcim ne yiyorsunda besliyorsun kız bu bebekleri :) bize de söyle bakem benim oğlumda son ay kilo alamamıştı ona rağmen 3300 doğmuştu ben çok stres yapmıştım sürekli ağlama tutuyordu moral da çok önemli kızlar bebeklerin kilı alımında sen yinede bize söyle meltem ne yaptığını

özel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında haftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?

Valla canım ben 30+2' deyim ve 12 kilo aldım senin kilon bence gayet normal doktorların bizden istedikleri bütün hamileliğimizi 9-10 kilo ile tamamlayalım ama olmuyor ki ne yapalım, geçen sağlık ocağına gittim o zaman 29+5 mi neydim aman allahım çok kilo almışsın dedi ama derkenki surat ifadesini görmen lazımdı eyvah dedim 18-19 kilo aldım herhalde farkında olmadann ödüm koptu kaç kilo aldım dedim 11 dedi ama böyle üstüne basa basa söylüyor sinir etti beni

butun dr larda 15 gunden sonra 2. muayene parası odenır eger aynı hastalıktan sıkayetten gıdılıyorsa eger

Canım senin bebişin kel olacak o zamanmiden yanmıyorsa :) olur mu öyle şey hiç neye takmışsın kafanı bence hiç alakası yokkkkkk bunun saçla falan

bizden ayda 1 alcak güyaaa bakalımm..

selammmmmm
haftanın ilk günü pert oldum geldim uyudum anca kendime geldim kızlar:)
32den sonra zor uzatırım ben iznimi

sezaryandan sonra izin 2 ay mı 3 ay mı onu bir öğrensek...3 aysa gayet kolay bağlayacağız seminerlere zaten
ne var ne yok geçmişi okuyamadım kuzum gelcek şimdi kreşten, çok özledim onu bekliyorum
haftasonu beraber olunca bugün zor geliyor ayrı kalmasııı gelsin de koklayım mis kokulumuuuuuuu

canım bak bu yazdıgım cayı kaynat bolca ıc ben oğlumada bebklıgınden berı bolca ıcırırım kkokusu ve tadı cok guzeldır mutfak mıs gıbı kokar ama sakın aktardan hazır kıs cayı alma ıcınde hatmı cıcegı papatya falan var benım tansıyonumu dusuruyor hamıleyken dokunabılır bak karısım su
1 tutam ıhlamur
1 kok havlıcan
1 kabuk,cubuk tarcın
3,4 karanfıl
3,4 tane karabıber
1 kok zencefıl
elma kabugu lımon kaynat bal la tatlandır ıc

canım valla ozel hıcbısey yok bebegın anne karnında beslenmesı tamamen yapısal, bırde bebgın yapısı ıle alakalı gobek kordonundakkı kan akışkanlıgı ıle alakalıymıs ben ılk hamılelıgımı 9 kılo ıle bıtırmıstım 9 ay kusup ac gezerek sadece corba ıcıyordum bu hamılelıgımde de ozel bırsey yapmıyorum yanı

Neeee sadece iki kilomu neee güzelll canım doktorun bir sorun olmadığını bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok bence

canım ben özel hastane ye ay da bi gidiyorum 40 tl veriyorum 15 güne düşün ce kontroller kontrol süresi 15 gün olduğu için ayrı bi ödeme yapmayacağım bide benim gittiğim hastane de 37 den sonra hiç muayene parası almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…