2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben özel hastane ye ay da bi gidiyorum 40 tl veriyorum 15 güne düşün ce kontroller kontrol süresi 15 gün olduğu için ayrı bi ödeme yapmayacağım bide benim gittiğim hastane de 37 den sonra hiç muayene parası almıyor

saol fıstığım yarın olmayanları aldırayım kocişe
hemen yapayım peki o havlıcan ne ilk defa duydum böle bi bitki mi var?
bunun gebeliğe zararı olmaz heralde hepsi günlük kullandığımız şeyler
bi tek o havlıcanı bilmiyorum.

Neeee sadece iki kilomu neee güzelll canım doktorun bir sorun olmadığını bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok bence

valla ya ama kilolu hamile kalanlar zaten alıyormuş pek bende 68 le hamile kaldım bakalım konturalimde doktorumuz ne diyecek bugün şeker için gittim ama muayene olamadım açlık ve tokluk şekerime baktı çok şükür düşmüş iyi dedi diyetisyene gösterdik oda gayet iyi dedi kilo almadığımı görünce şaşırdı

................................

Son düzenleme:
havlıcan agac kokune benzeyen bı bıtkı oksuruge cok ıyı gelıyor zencefılde kok olsun yalnız toz degıl

canım bende pazartesileri attan düşmüş gibi oluyorum ne kadar yorulsam da kızımla evde olmak çok güzel pazartesileri üzülüyorum
gerçi son 1 ayım

ocak sonu doğum yapcak 2 tanıdığım var bebekleri daha bu haftalarda 2 kilo üstündeymiş onları duyunca bzizim bebeişler cok küçük gibi geldi yaa dedim siz 4 -5 kilo doğurusunuz daha 2 ay varrr .:)

:) ay canım valla bilmiyorum hem o kadar az hissettir hareketleri hemde kordonu dola nasıl iş anlamadım, madem o kadar hareket ediyorsunuz bize de hissettirin demi ama sürekli gözüm göbeğimde

bende sizdenim :))

plesentamız önde ve ben nerdeyse 22. haftada hissettim, hatta geçen hafta 2 kez doktora gittim hareketleri durdu diye ikisindede ayakları aşağıdaydı ve plasentasına denk geldiği için sanırım hissetmiyordum...ama bazen ayakları yukarıda oluyor sanırım işte o zaman çok net bir şekilde dışarda görülüyor dalgalanması

tatlım ben 27. haftamdayımm 11 kilo aldımmm ama doktorum sıkıntı yok dedi takma bence kafana zaten doktor değiştirdiğin zaman böyle çelişkiler mutlaka oluooo ki hamileliğinde 30 kilo alanlar var.. bi de şunuda söyleyim şekerin kiloyla hiç bir alakası yok 2 kilo alandada çıkabiliooo 2. tahlilin iyiymiş ne güsel takma kafana:):):)

30+2' deyim canım ben 22. haftalarda falan hissettim ama o zaman o kadar güzell hissediyordum ki böyle tekmelerini ama şimdi göbeğimde küçük bir dalga oluyor bitti günde bir iki defa o kadarcık anlamıyorumm yaniii o kadar tatlı yiyorum doktorum öyle birşey demedi plesanta ile ilgili ama doğana kadar ben böyle hissedeceğim sanırım

Yok canım ayda bir kere veriyorsun parayı iki defa gidiyorsun

ocak sonu doğum yapcak 2 tanıdığım var bebekleri daha bu haftalarda 2 kilo üstündeymiş onları duyunca bzizim bebeişler cok küçük gibi geldi yaa dedim siz 4 -5 kilo doğurusunuz daha 2 ay varrr .:)
ben ogluma hamıle ıken (buyuk ogluma yanı) 28 haftalıkken 1800 gr dı mınık oğlum 29+4 1645 gr benım tahmınım ruzgar 3800 falan dogar gıbı

Merhabalar sevgili anneler ,

Bir süredir sizi burdan takip ediyordum yazmak nasip olmamıştı.Bende 27 haftalık hamileyim.Beklenen doğum tarihimiz 4 mart.Ama sanırım şubat sonu gibi gelir.Bebeğimin cinsiyeti kız ve biz Antalya da yaşıyoruz.Kısmet olursa sizinle bundan sonraki dönemi paylaşmak istiyorum.Dilerim hepimiz sağlıklı zamanında ve rahatça alırız bebekleri kucağımıza.

hoş geldınnnnnn sende cakma mart annesısın demek benım gıbı bende subat gorunumlu ocak annesıyım:)

Herkese selamlar.okuldan geldim ama nasıl geldim dinlene dinlene bizim ki döndü gene herhalde resmen aşağıdan ayaklarını atacak yav arada nasıl sıkıştırıyor bugün çok itekledi merdivenleri zor indim çıktım.habire dönüyor oğlum yaramazım:)bu arada benim dr da vakti gelmeyen hiçbir şeyle ilgili konuşmaz acele etme her şeyin zamanı var der ama seviyorum dr'umu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…