2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya insanı heveslendirip sonra avucunu yalatıyolar su 6ay dogum izni yasası ne zaman cıkıcak ya da cıkar mıki bilsek de ona göre 37. haftadan önce izne ayrılırız ama dimi

Hastanenin kontrol suresi uzunlugna bagli kimileri 10 gün kimileri 15 gün ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrol suresi 19 gün gittiğin hastaneye sor kontrol süresini

hoşgeldinnn kızının ismi belli mi :)

bende 22.haftamda hissetim, ben cuma dr kontrolum vardi ondan önceki hafta 3 gün gün boyunca hic bise hissetmedim dr söyledim normalmi dedim sadece ,,evt´´ dedi aciklama yapmadi bana hic bilgi vermyior. benim 16 haftamda kahve rengi lekem olmusdu hastaneye gittim orda bana plasentanin ön tarafda oldugunu söyledi. tam 11 hafta gecdi aradan ben hep unutuyorum dr soriyim plasentam ne durumda diye yukari cikmismi diye, kendi bana hic bisey söylemiyor bu saaten sonra degistirmekde istemyiorum. benimde bu 1 haftadir hep sag tarafimda oynuyor orda hiss ediyorum.
bende 22 haftamda hissetmeye basladim.
bende cok az hareket etiginde tatli seyler yiyorum ama hic etkisini görmüyorum. ben ne kadar kafaya taksam okadar hareketleri daha azalyior, bence hic kafaya takmiyalim insan biseyi kafaya takdimi o sey kesinlikle olmaz yani bende öyle oluyor.

merhaba canim bende 27. haftamdayim ve dogum tarihi 23 subat, senin nasil 4 mart oluyor anlamadim?

ya insanı heveslendirip sonra avucunu yalatıyolar su 6ay dogum izni yasası ne zaman cıkıcak ya da cıkar mıki bilsek de ona göre 37. haftadan önce izne ayrılırız ama dimi

aynen öyle ya bende 4 gözle bekliorum ama bi haber yok sanırım.. olursa çok güsel olucak bebişlerle daha fazla vakit geçiricezzz ne güselll:))

merhaba canim bende 27. haftamdayim ve dogum tarihi 23 subat, senin nasil 4 mart oluyor anlamadim?[/QUOTE]

26+1 gün aslında yani 27.hafta içindeyim.26 hafta bitti 27. haftadayız yani.Son adet tarihim 28 mayıs

:) ne güsel bizim bebişimizinde önceden belliydiii :)

Önceden belirlemek büyük rahatlık gerçekten.Kızkardeşim yakın zamanda doğum yaptı son güne kadar karar veremediler ismine.Kafaları karıştı çok bocaladılar.Şimdi bizede birçok isim önerisi geliyor.Bizde hiç bulandırmayalaım kafamızı diyor geçiştiriyoruz.

Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim. Bende çift rahim var ve doktorum hiç bir sancım olmamasına rağmen bana erken doğumu önlemek için nidilat verdi. Ama ilacın prospektüsünde hamileler kesinlikle kullanmamalı diyor.Bu ilacı kullanan var mı? Kullandıysanız bebeğiniz sağlıklı doğdu mu?

Evet canım öyleymiş hiiç bi alakası yok dedi doktor.Belis doğayı evet ben aldım bebişlerimizin odaları aynı olucak deseneee.Bizimkide 1 hafta 10 güne kadar gelicek ben beşik olarak farklı bi model almak zorunda kaldım yer sıkıntımız var ev ufak bebişin yanında yatmam gerekebilir diye yavrulu beşik aldık.Dünden beri kafamda oda yerleştiriyorum bende çok heyecanlıyım çok az kaldııı

İYi aksamlar anneler ve bebikler...

Drdan geliyoruz. Artik 15 gunde bir gitmeye basladik. Bebisimiz cok guzel poz verdi bize masallah öpücük yolladı kızçem babasina da bana da. ilk yattigimda koltuga bir sekil degistirdi ki hepimiz sasirdik gordugumuze, karnim birden bire degisti. Heralde dr icin pozisyon aldi kizim.

Kilosu 1586, boyu 42,5 cikti. iki haftada 200 gr almis 4 cm uzamis kuzucuuuummm.

Bu arada ayni babasi. yanaklari benim gibi tombis bi de o mimigi ben de aynen öyle yapiyorum.

geçmiş olsun canım hiç duymadığım birşey ama bende hasta olduğum zamanlar doktorun yazdığı ilaçlard a gebelikte kullanızmaz yazıyor ama hem doktorum hemde eczacılar bi sakıncası olmaz diyor bence bi eczacıya sor yada doktoruna öyle yazdığını söyle kesin seni rahatlatıcı bi açıklama yapılır

maşallah canım kuzucuğuna

Maşallaaah kuzuna canım.Fotojenik bi bebiş galiba seninki bizde artık 15 günde bir gitmeye başladık.ayyy az kaldı yaa bebiklerimize kavuşucaaassss

Nidilat erken dogum onlemek icin verilir böyle bı riskin varsa kullanmaktan korkma

http://www.*****************/questi...-9e6200a3dea3/1/hamilelikte-nidilat-kullanimi

Senin durumun hakkında hiç bilgim yok ama sen yazınca araştırma gereği hissettim şu linke bi bak istersen canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…