- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.961
Hastanenin kontrol suresi uzunlugna bagli kimileri 10 gün kimileri 15 gün ben ozel muayenehaneye gidiyorum kontrol suresi 19 gün gittiğin hastaneye sor kontrol süresiniözel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında haftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?
Merhabalar sevgili anneler ,
Bir süredir sizi burdan takip ediyordum yazmak nasip olmamıştı.Bende 27 haftalık hamileyim.Beklenen doğum tarihimiz 4 mart.Ama sanırım şubat sonu gibi gelir.Bebeğimin cinsiyeti kız ve biz Antalya da yaşıyoruz.Kısmet olursa sizinle bundan sonraki dönemi paylaşmak istiyorum.Dilerim hepimiz sağlıklı zamanında ve rahatça alırız bebekleri kucağımıza.
bende 22.haftamda hissetim, ben cuma dr kontrolum vardi ondan önceki hafta 3 gün gün boyunca hic bise hissetmedim dr söyledim normalmi dedim sadece ,,evt´´ dedi aciklama yapmadi bana hic bilgi vermyior. benim 16 haftamda kahve rengi lekem olmusdu hastaneye gittim orda bana plasentanin ön tarafda oldugunu söyledi. tam 11 hafta gecdi aradan ben hep unutuyorum dr soriyim plasentam ne durumda diye yukari cikmismi diye, kendi bana hic bisey söylemiyor bu saaten sonra degistirmekde istemyiorum. benimde bu 1 haftadir hep sag tarafimda oynuyor orda hiss ediyorum.bende sizdenim :))
plesentamız önde ve ben nerdeyse 22. haftada hissettim, hatta geçen hafta 2 kez doktora gittim hareketleri durdu diye ikisindede ayakları aşağıdaydı ve plasentasına denk geldiği için sanırım hissetmiyordum...ama bazen ayakları yukarıda oluyor sanırım işte o zaman çok net bir şekilde dışarda görülüyor dalgalanması
bende 22 haftamda hissetmeye basladim.30+2' deyim canım ben 22. haftalarda falan hissettim ama o zaman o kadar güzell hissediyordum ki böyle tekmelerini ama şimdi göbeğimde küçük bir dalga oluyor bitti günde bir iki defa o kadarcık anlamıyorumm yaniii o kadar tatlı yiyorum doktorum öyle birşey demedi plesanta ile ilgili ama doğana kadar ben böyle hissedeceğim sanırım
Merhabalar sevgili anneler ,
Bir süredir sizi burdan takip ediyordum yazmak nasip olmamıştı.Bende 27 haftalık hamileyim.Beklenen doğum tarihimiz 4 mart.Ama sanırım şubat sonu gibi gelir.Bebeğimin cinsiyeti kız ve biz Antalya da yaşıyoruz.Kısmet olursa sizinle bundan sonraki dönemi paylaşmak istiyorum.Dilerim hepimiz sağlıklı zamanında ve rahatça alırız bebekleri kucağımıza.
ya insanı heveslendirip sonra avucunu yalatıyolar su 6ay dogum izni yasası ne zaman cıkıcak ya da cıkar mıki bilsek de ona göre 37. haftadan önce izne ayrılırız ama dimi
hoşgeldinnn kızının ismi belli mi :)
Hoşbulduk.Evet biz isimlerimizi yıllar öncesinden belirlemiştik.Kızımızın adı bir süpriz olmaz ise Yaren olacak.Belki ikinci bir isim daha düşünebiliriz , çok da şart değil.
:) ne güsel bizim bebişimizinde önceden belliydiii :)
merhaba canim bende 27. haftamdayim ve dogum tarihi 23 subat, senin nasil 4 mart oluyor anlamadim?
Hoşbulduk.Çakma mart annesi evet :) Ama en başından beri hep şubat sonu diye geçti içimden o yüzden mart annesi olarak görmedim hiç kendimi.
canım saçla alakası yok bu durumun doktorumla knştum mideye baskı yapıyomuş bebek ondan oluyomuş inanmayın öyle şeylere dedi şuan önümde maden suyu içiyorum anlık geçiriyo ama yapıcak başka bişey yok çekicez artık((buarada belis doğayı senmi almıştın kuzum cicişlerin arasında gördüm yazyaım deidm cvp çıkınca unutmuşum bende dün aldım belis doğa modelini iyiki de aldım 8 aralıkda gelicek bakalım Allahın izniyle ay ben çok heyecanlanmaya başladım günümüz geldikçe
Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim. Bende çift rahim var ve doktorum hiç bir sancım olmamasına rağmen bana erken doğumu önlemek için nidilat verdi. Ama ilacın prospektüsünde hamileler kesinlikle kullanmamalı diyor.Bu ilacı kullanan var mı? Kullandıysanız bebeğiniz sağlıklı doğdu mu?
İYi aksamlar anneler ve bebikler...
Drdan geliyoruz. Artik 15 gunde bir gitmeye basladik. Bebisimiz cok guzel poz verdi bize masallahöpücük yolladı kızçem babasina da bana da. ilk yattigimda koltuga bir sekil degistirdi ki hepimiz sasirdik gordugumuze, karnim birden bire degisti. Heralde dr icin pozisyon aldi kizim.
Kilosu 1586, boyu 42,5 cikti.iki haftada 200 gr almis 4 cm uzamis kuzucuuuummm.
Bu arada ayni babasi.yanaklari benim gibi tombis bi de o mimigi ben de aynen öyle yapiyorum.
İYi aksamlar anneler ve bebikler...
Drdan geliyoruz. Artik 15 gunde bir gitmeye basladik. Bebisimiz cok guzel poz verdi bize masallahöpücük yolladı kızçem babasina da bana da. ilk yattigimda koltuga bir sekil degistirdi ki hepimiz sasirdik gordugumuze, karnim birden bire degisti. Heralde dr icin pozisyon aldi kizim.
Kilosu 1586, boyu 42,5 cikti.iki haftada 200 gr almis 4 cm uzamis kuzucuuuummm.
Bu arada ayni babasi.yanaklari benim gibi tombis bi de o mimigi ben de aynen öyle yapiyorum.
Nidilat erken dogum onlemek icin verilir böyle bı riskin varsa kullanmaktan korkmaArkadaşlar 28 haftalık hamileyim. Bende çift rahim var ve doktorum hiç bir sancım olmamasına rağmen bana erken doğumu önlemek için nidilat verdi. Ama ilacın prospektüsünde hamileler kesinlikle kullanmamalı diyor.Bu ilacı kullanan var mı? Kullandıysanız bebeğiniz sağlıklı doğdu mu?
Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim. Bende çift rahim var ve doktorum hiç bir sancım olmamasına rağmen bana erken doğumu önlemek için nidilat verdi. Ama ilacın prospektüsünde hamileler kesinlikle kullanmamalı diyor.Bu ilacı kullanan var mı? Kullandıysanız bebeğiniz sağlıklı doğdu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?