2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ayy ne güzellll canım normal diye biliyorummm ben ama sıkmamak lazımmış sıkınca doğumu tetiklermiş

Canim cok normal
Hazirlik sutu deniyor ona
Sarimsi bir rengi var dogumdan sonra beyazlasacak..
Dogum uzerinde hicbir etkisi yok ayrica...
Keske benimde gelmeye baslasa da icim rahatlasa.... Benden sut gelmezse diye korkuyorum ben...
lk hamileligimde benim yedinci ayi basinda gelmisti hazirlik sutu bu sefer ise daha hala gelmedi
Bir de ben 4 yil once gogsumden ameliyat olmustum
acaba gelmeyecek mi... Doktorum belli olmaz daha, dogumdan sonra ancak kesin anlasilacak dedi..

ayağının altına vix sürüp çorap giy :) gece yatarken yap tabi bunu daha etkili olurr:)

canım doktorumun tarifi karnın sertleşip top gibi olması ve 10-20 sn falan öyle katı kalıp sonra yumuşaması olarak tanımladı

ya insanı heveslendirip sonra avucunu yalatıyolar su 6ay dogum izni yasası ne zaman cıkıcak ya da cıkar mıki bilsek de ona göre 37. haftadan önce izne ayrılırız ama dimi

evet yaaaa çıksa da rahatlasak o zaman zaten yaza bile girecek iznimiz ne güzel hiç gitmices seminerlere bileee

Hoşbulduk.Evet biz isimlerimizi yıllar öncesinden belirlemiştik.Kızımızın adı bir süpriz olmaz ise Yaren olacak.Belki ikinci bir isim daha düşünebiliriz , çok da şart değil.

tek başına yaren gayet güzel bence hiç düşünmeyin bile:) hoşgeldiniz ve de

başka bir doktora daha danışırdım ben olsam böyle bir durumda..bilgim yok malesef yanlış yönlendirmeyim

ayyy maşallah maşallahhhhh
çarşamba da ben gideceğim çok heyecanlıyım yaaa

ay canım hiç endişelenme onla hiç alakası yok
kızımda benim 1 damla bile sıvı gelmemişti doğuma kadar
sezaryan olmama rağmen hemen sütüm gelmişti ve de sonrasını anlatmıyım sadece maşallah diyeyim sana...
inşallah bunda da aynısı olur diye dua ediyorum..

Merhaba,
Ben de antalyadanim ama Belcika'da yasiyorum suan....
6 subat tahmini dogum tarihim
dogumdan 3 hafta sonra Antalya ya geliyorum bebek ile
2 ay Antalya'da annemler ile kalacagiz...

bana da giriyor arada sancı
ama sık olursa sorundu sanırım değil mi..

kızlar kızlar kaç haftadan sonra 15 günde 1 gidiyoruz?
sanki hiç hamilelik yaşamamış gibiyim yaa unutmuşum birçok şeyi:)
ben çarşamda tam 29 haftalıkken kontrole gideceğim inşallah

Insallah canim...
Ben herseyi emzirecegim diye hazirladim
2 ay once sutumu sagmak icin alet bile aldim....
Eger sut gelmezse cok uzulurum

nıdılatı yakın zamanda 34 haftalık dogum yapan arkadasıma verdı dr doktora beraber gıttıgımız ıcın bılıyorum sunu soyledı dr;
nıdılat aslında tansıyonmu kalp ılacı mı ne yan etkılerı kasılmalrı engelledıgı ıcın erken dogum engelleyıcı oalrak kullanılıyor ona gunde 4 kez verdı dıkkat et bas donmesı carpıntı mıde bulantısı ıshal yapabılır dedı

ben cmrtesı gıttım 29+4 tum 33+4 de gıdecegım

ay daha geçmişi okuyup bitiremedim hala okuyorum
tabi arada börek yapıp fırına attım o yüzden de uzadı :)
şunları yazayım sonra tekrar geçmişe döneyim :)

cnm ben 2 hafta sonra bi rapor hakkımdan 10 günlük rapor alcam
sonra 32. haftam doluyo gidip 37 ye kadar çalışabilir raporu alcam
okula bir kaç gün gitcem sonra yine rapor hakkımdan bi kaç gün kullancam
yani 37. haftamı doldurana kadar ara ara okula gitcem ara ara rapor alcam
sonra 37. haftamda tam izne ayrılcam ben 37. haftaya kadar normalde
kastırsam sürekli çalışırım ama okulum çok uzak 1 saat git 1 saat gel bide sabah
8.30da başlıyo öğleden sonra 3te bitiyo bütün eve geldiğimde yorgunluktan ölüyorum
o yüzden aralarda rapor alarak dinlenip öyle gitcem okula 37. haftaya kadar idare etcem.

kuşum valla herkes sormuş ama bende sorayım
ben de anlamadım :) sonuçta iznimiz toplamda 16 hafta
ben 37. haftada izne ayrıldığımda 16 haftalık iznimi başlatmış oluyorum
çocuk 1-2 hafta erken doğdu die o haftaları nasıl silerler ki
o zaman izni otomatik olarak 13-14 haftaya düşürüyolar
yasal iznimiz 16 hafta bence buna itiraz edilebilinir.

Merhaba,
Ben de antalyadanim ama Belcika'da yasiyorum suan....
6 subat tahmini dogum tarihim
dogumdan 3 hafta sonra Antalya ya geliyorum bebek ile
2 ay Antalya'da annemler ile kalacagiz...

Merhabalar hoşbulduk.Doğum ayı Şubat olacağı için Antalyada yaşayanlar olarak şanslıyız çok soğuk olmayacak en azından .Bebeklere konulan isimlerin karekterlerini yansıttığına inanıyorum.Yaren ismi anlamı itibari ile karekterine güzel özellikler katacağına inanıyorum.Erkek için ise Yankı ismini düşünmüştük.Erkek bebeği olacak olup ismine karar veremeyenler Yankı isminide düşünebilirler.

kızlar yaaa benim canım çok tatlıdır ben sezeryan isticem ki zaten çatım dar dr da şimdiden senin büyük olasılık sezeryan demişti... ki demese ne yazar :))))) neyse ben ondan bile korkmaya başladım :)) şimdiden düşünüyorum nasıl olacak ıyyy kesecekller diye :))) uyanınca görürsem korkarım yaaa :))))

cnm ben 2 hafta sonra bi rapor hakkımdan 10 günlük rapor alcam
sonra 32. haftam doluyo gidip 37 ye kadar çalışabilir raporu alcam
okula bir kaç gün gitcem sonra yine rapor hakkımdan bi kaç gün kullancam
yani 37. haftamı doldurana kadar ara ara okula gitcem ara ara rapor alcam
sonra 37. haftamda tam izne ayrılcam ben 37. haftaya kadar normalde
kastırsam sürekli çalışırım ama okulum çok uzak 1 saat git 1 saat gel bide sabah
8.30da başlıyo öğleden sonra 3te bitiyo bütün eve geldiğimde yorgunluktan ölüyorum
o yüzden aralarda rapor alarak dinlenip öyle gitcem okula 37. haftaya kadar idare etcem.

ben cuma memurumuza sordum yeni düzenlemeler yapıldı artık erken doğum yapsan bile ekliyorlar dedi...

QUOTE]

slm kızlar 3 gün önce dr.gittim ama kilosunu anlamadım dr 1900 dedi yanındaki kız 1700 yazmış dr kontrole çağırmadı ama ben gitmek istiyorum çağırmadanda gidilirmiki

canım 37 de ayrılınca 3 haftanı doğum öncesi kullanıyorsun ya ee erken doğum yapınca doğum yaptığın zaman rapor veriyorlar doğum sonrası izinin başlıyor yani doğum öncesi arkadaşım tam izine çıktığı gün doğum yaptığı için 3 haftası yandı gerçi bugün kızlar la konuştuk yeni yasa çıkmış yanmıyormuş artık araştırmak lazım şekerim

hoş geldınnnnnn sende cakma mart annesısın demek benım gıbı bende subat gorunumlu ocak annesıyım:)

Bi çakma şubat annesi de burda :)) benim de doğum 29 ocak görünüyor :) sat 24 nisandı :)

canım doktorumun tarifi karnın sertleşip top gibi olması ve 10-20 sn falan öyle katı kalıp sonra yumuşaması olarak tanımladı

Heee :)) o zaman o sancılardan bende de oliy :))

ah o korkular yok mu bende çok korkuyorum benim iki sezeryan arası 21 ay o zaman sanki bu sefer daha bi zor olacak diye korkuyorum bu arada canım normal doğum inan zor ama sezer yan da onu aratmıyor birini doğumdan önce çekiyorsun birini doğum dan sonra

erken doğum yaptığında kullnamadığın izinleri artık aktarabiliyosun diye biliyorum... memurlar.netten okumuş olabilirim..tam hatırlamıyorum ama

geçende böyle bir yazı geldi müdür yardımcısı bana veri ihtiyacın olacak diye:) bende aktarabiliyoruz diye anladım yanı son üç haftayı beklemeden erken doğum olursa kulanmadığımız üç haftayıda doğum sonrasına ekleyebiliyoruz diye anladım yazıyı bulursam yazayım burayada doğru mu anlamışım bakalım

kızlar bide biraz alakasız olacak ama bu bebek şekerleri nasıl ben beğendim ama 4 lira 60 tane yaptırmayı düşünüyorum çünkü bizim iki mevlüt olacak bi benim memlekette bi eşimin memlekette, acaba sadece yakınlara bundan yaptırsamm mı yoksa hepsini miEki Görüntüle 561342

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…