- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.001
hehehe bız dogan gorunumlu sahınlerız zatiii:)Bi çakma şubat annesi de burda :)) benim de doğum 29 ocak görünüyor :) sat 24 nisandı :)
Heee :)) o zaman o sancılardan bende de oliy :))
kesınlıkle katılıyorum sanaah o korkular yok mu bende çok korkuyorum benim iki sezeryan arası 21 ay o zaman sanki bu sefer daha bi zor olacak diye korkuyorum bu arada canım normal doğum inan zor ama sezer yan da onu aratmıyor birini doğumdan önce çekiyorsun birini doğum dan sonra
ben cmrtesı gıttım 29+4 tum 33+4 de gıdecegım
ah o korkular yok mu bende çok korkuyorum benim iki sezeryan arası 21 ay o zaman sanki bu sefer daha bi zor olacak diye korkuyorum bu arada canım normal doğum inan zor ama sezer yan da onu aratmıyor birini doğumdan önce çekiyorsun birini doğum dan sonra
allaha bınlerce kez sukurler olsun bobreklerımız normal boyutuna donmus gecıcı bı durummus yanı ama benı cok korkutmustu valla esınle dr umuz aynı onu 15 gun sonra ya cagırmıs benı 1 ay sonraya anlamadım bende ben sezeryan olacagım ıcın gerek gormedı heralde, bu arada 1645 gr 41 cm olmus mınıgım ezel teyzesıher şey yolunda mıydı meltem? büyümüştür kuzucuk iyice..hani böbrek falan diyordun ne durumda şu anda?
demek ki 1 ay sonra gideceksin yine
e nezaman 2 haftada 1e düşüyor kontroller? ve nst nezaman başlıyordu?
her iki doğumu da çok kolay ve çok zor atlatanlar var bence de
benim kızımda sezaryandı e gayet güzel gitmişti maşallah her şey
onda hiç korku yoktu, kötü bir tecrübem olmamasına rağmen bunda korkuyorum
kızım da var ya bişi olursa korkusu içimi sızlatıyor Allah korusun...
allaha bınlerce kez sukurler olsun bobreklerımız normal boyutuna donmus gecıcı bı durummus yanı ama benı cok korkutmustu valla esınle dr umuz aynı onu 15 gun sonra ya cagırmıs benı 1 ay sonraya anlamadım bende ben sezeryan olacagım ıcın gerek gormedı heralde, bu arada 1645 gr 41 cm olmus mınıgım ezel teyzesı
yaaa ben negatıf dusunce negatıf olayları cagırır dıye dusundugum ıcın sıkıntılarımı cok fazla dıllendırmeyı sevmıyorum cagırmak dıye bır tabır varya ondan korkuyorum ruzgarın bıze attıgı 2. kıtır oldu bu hatırlarsan 2lı testte burnunu gostermemıstı sıpa babasıyla benı korkutmak hosuna gıdıyor galıba dogsun bı neler yapıcam onaayyy çok sevindim hadi gözünaydın
çok dillendirmesen de korktuğunu anlamıştım zaten kim olsa takıar kafasına
ben de son tahlili takıyorum bazen çarşamba da rahatlayıp çıkarsam çok şükür diyeceğim darısı başıma yanii
tosun paşa geliyor desene sen bir de
yaaa ben negatıf dusunce negatıf olayları cagırır dıye dusundugum ıcın sıkıntılarımı cok fazla dıllendırmeyı sevmıyorum cagırmak dıye bır tabır varya ondan korkuyorum ruzgarın bıze attıgı 2. kıtır oldu bu hatırlarsan 2lı testte burnunu gostermemıstı sıpa babasıyla benı korkutmak hosuna gıdıyor galıba dogsun bı neler yapıcam ona
canım ınsalllah sende carsamba sağlıklı haberlerı ıle gelırsın benım gıbı rahatlarsın sende dualarım senle
yaaa ben negatıf dusunce negatıf olayları cagırır dıye dusundugum ıcın sıkıntılarımı cok fazla dıllendırmeyı sevmıyorum cagırmak dıye bır tabır varya ondan korkuyorum ruzgarın bıze attıgı 2. kıtır oldu bu hatırlarsan 2lı testte burnunu gostermemıstı sıpa babasıyla benı korkutmak hosuna gıdıyor galıba dogsun bı neler yapıcam ona
canım ınsalllah sende carsamba sağlıklı haberlerı ıle gelırsın benım gıbı rahatlarsın sende dualarım senle
bu 2. ler fena oluyor deme kı sımdıden bızı oynatıyorlar:) valla bukadar kaynasmaya ızmırlıler buluşması beklerı bızı dogsunlar hele bı kaynastıralım bunları:)hehehe bizim de ikili testte bir değere canımız sıkılmıştı
izmir deyiz nasılsa, bi gün buluşuruz da popolarını ısırırız bu sıpaların:)
hele bir sağlıkla doğsunlar da inşallah...
ah o korkular yok mu bende çok korkuyorum benim iki sezeryan arası 21 ay o zaman sanki bu sefer daha bi zor olacak diye korkuyorum bu arada canım normal doğum inan zor ama sezer yan da onu aratmıyor birini doğumdan önce çekiyorsun birini doğum dan sonra
tüp bebek canım evet zaten dr. senin tüp bebek riske atamam bir de senin zaten çatın dar direkt sezeryan dedi.... neden ben normal yapamaz mıyım tüp bebek olunca noluyor ki bilmiyodum....sevdaportan tüp bebek değilmiydi senin de normal mi doğurucaksın?bana dr um direk sezeryan dediii
ıkısının de ıstedıgı olsun poyraz erdem yada ruzgar kıvanc gıbı?kızlar yaaa bir de e3şim poyraz ya da rüzgar olsun demişti isim konusuna ama babam da aradı bugün kıvanç ya da erdem olsun diyor.... babam benim canımıniçidir onu kıramam yaaa.. ayyyy çok kararsızım aslında kıvanç ismini beğendimö... :) eşime bir tekrar sorayım bakalım ay hiçbişey içime sinmiyor yaaa yengem de öyle gibi gelir loyduktan sonra alışıyosun diyor :)))
ay daha geçmişi okuyup bitiremedim hala okuyorum
tabi arada börek yapıp fırına attım o yüzden de uzadı :)
şunları yazayım sonra tekrar geçmişe döneyim :)
cnm ben 2 hafta sonra bi rapor hakkımdan 10 günlük rapor alcam
sonra 32. haftam doluyo gidip 37 ye kadar çalışabilir raporu alcam
okula bir kaç gün gitcem sonra yine rapor hakkımdan bi kaç gün kullancam
yani 37. haftamı doldurana kadar ara ara okula gitcem ara ara rapor alcam
sonra 37. haftamda tam izne ayrılcam ben 37. haftaya kadar normalde
kastırsam sürekli çalışırım ama okulum çok uzak 1 saat git 1 saat gel bide sabah
8.30da başlıyo öğleden sonra 3te bitiyo bütün eve geldiğimde yorgunluktan ölüyorum
o yüzden aralarda rapor alarak dinlenip öyle gitcem okula 37. haftaya kadar idare etcem.
kuşum valla herkes sormuş ama bende sorayım
ben de anlamadım :) sonuçta iznimiz toplamda 16 hafta
ben 37. haftada izne ayrıldığımda 16 haftalık iznimi başlatmış oluyorum
çocuk 1-2 hafta erken doğdu die o haftaları nasıl silerler ki
o zaman izni otomatik olarak 13-14 haftaya düşürüyolar
yasal iznimiz 16 hafta bence buna itiraz edilebilinir.
geçende böyle bir yazı geldi müdür yardımcısı bana veri ihtiyacın olacak diye:) bende aktarabiliyoruz diye anladım yanı son üç haftayı beklemeden erken doğum olursa kulanmadığımız üç haftayıda doğum sonrasına ekleyebiliyoruz diye anladım yazıyı bulursam yazayım burayada doğru mu anlamışım bakalım
kızlar bide biraz alakasız olacak ama bu bebek şekerleri nasıl ben beğendim ama 4 lira 60 tane yaptırmayı düşünüyorum çünkü bizim iki mevlüt olacak bi benim memlekette bi eşimin memlekette, acaba sadece yakınlara bundan yaptırsamm mı yoksa hepsini miEki Görüntüle 561342
kızlar yaaa bir de e3şim poyraz ya da rüzgar olsun demişti isim konusuna ama babam da aradı bugün kıvanç ya da erdem olsun diyor.... babam benim canımıniçidir onu kıramam yaaa.. ayyyy çok kararsızım aslında kıvanç ismini beğendimö... :) eşime bir tekrar sorayım bakalım ay hiçbişey içime sinmiyor yaaa yengem de öyle gibi gelir loyduktan sonra alışıyosun diyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?