- Konu Sahibi papatya3459
- #2.681
evet var direk boyle yazarsan cikiyor kapali grup oradada sohbetler yapiliyorFacede var miymiş eeee ben bulamadım kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var direk boyle yazarsan cikiyor kapali grup oradada sohbetler yapiliyorFacede var miymiş eeee ben bulamadım kizlar
iyi geceler kızlar
bugun kız kardeşimle beraberdim söyledim ona test yaptıgımı yarın beraber doktora gidcez oda hamşle 3.5 aylık hayırlısı artık hakkımızda ama annemlere söylemedim daha bakalım nekadar sabretcem
yarın doktordan gelince umarım iyi haberler veririm
dualarda unutmayın
iyi geceler
iyi haberlerini bekliyoruz canım
hamile oldugu icin cayi kahveyi sigarayi birakan varmi yoksa keyife devammi ben hepsini biraktim cay bile icmiyorum ki tiryakisiyim
hamile oldugu icin cayi kahveyi sigarayi birakan varmi yoksa keyife devammi ben hepsini biraktim cay bile icmiyorum ki tiryakisiyim
MERHABA BEN DE ŞUBAT ANNESİYİM ,umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız..
herkese sorunsuz hamılelıkler diliyoruum inşalllaahhhhh![]()
aaa berine seninkide 25 subat ayni gun dogum yapicaz tahmini senindemi son adet gunun 20 mayis aceba cinsiyetleride ayni olurmu
hadı canımmm :) benım normal de 14 mayıs sat ama bebegım daha kucuk 1 hafta gerı de sata gore yanı 25 subatta dogum yapıcam tabı bu benım tahmınımcınsıyetlerı de aynı olur mu bılmem kızın olursa ogluma alırım oglun olursa kızımı verırım söz bak
![]()
hadı canımmm :) benım normal de 14 mayıs sat ama bebegım daha kucuk 1 hafta gerı de sata gore yanı 25 subatta dogum yapıcam tabı bu benım tahmınımcınsıyetlerı de aynı olur mu bılmem kızın olursa ogluma alırım oglun olursa kızımı verırım söz bak
![]()
simdiden besik kertelim diyosun kismet valla allah bilir belkide olur ayni gun dogmus iki bebek buyunce evleniyor guzel olur
gec dollenme dusuk tehlıkesı mı yaratıyor aman Allah ım hayır yaaaılkını kaybettım bunu kaybedersem ölürüm ben
kızlar ben bu ikili üçlü testler den çok korkuyorum acaba yaptırmak zorunlumu .ikili test 11. haftada yapılıyor galba
allah korusun gelinime iyi bak veya dagmadima :))
dusuk tehlıkesı yaratıyor mu kı.. dünür sen keseyi gördün mü
bilmiyorumki bu benim ilk gebeligim yarin ilkkez gorucez insaallah sen gordunmu keseyi kalp atisini merak ediyorum onu 7 haftada duyarsin diyolar
canım ben gec dollenme oldugunu yenı anladım bı doktor gordum dedı dıgerı gormedım dedı gec dollenme galıba dedı cumaya randevu verdı.. normalde 6 haftalık olması lazım ama 5 haftalık suan da