2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ben babanın seçtiği isimleri daha çok beğendim. Kıvanç da erdem de güzel. Tabiat olaylarının isim olmasını pek hoş bulmuyorum ( şahsi fikrim) çünkü insan ismiyle müsemma olur, mesela tayfun, poyraz, boran isimli çocukların sakin tabiatlı olmasını beklemem, Sonra bu çocuk bi yerinde durmuyor, çok öfkeli,ismine çekmiş esip gürlüyor filan derler ya. Herkes isminden etkilenir bence. Erdem bu yüzden güzel, insanı en fazla insan yapan " erdem" li olması bana kalırsa, kıvanç da aynı şekilde. Fikir belirtmeden edemedim sevtap ama yine de siz anne baba olarak en çok hangisine ısındıysanız onu seçin.

iyi ya sıkıntıdan o ses seyredıyorum bı yandan da ocak analarını okuyorum burda hareket yok cunku

Ayy bende ölee ya sıkıntıdan yalan dünya seyrediorum kimseden ses çıkmıoo bu akşam:44:
Ya benim sol göğsümün altına bebiş ayağını yasladı resmen delinmek üzere acaip canımı acıtıo:44: kızım ayağını naaptıysam çekmedi gitti accık bi kıpırdatıo tekrar itioo

Kızlar ne olur birileri bana hapşırınca idrar kaçırma konusunda yalnız olmadığım söylesin, acayip asabım bozuluyor. Bebek idrar torbasına baskı yapıyor herhalde, yerli yersiz hapşırınca o rahatsız hissi yaşamak çok kötü

selam kızlar bende varım bi yandan geçmişi okudum bi yandan da yalan dünya izliyorum :)
herşey yolunda gibi görünüyor, bugün çok tatlı bi öğretmenler günü hediyesi aldım kadife bi tulum, hayatımda aldığım alacağım en manalı hediyelerden biri olacak sanırım :)

bende varım normalmiş canım sıkıntı yok

Kizlar simdi doktordan geliyorum
seker testim cok iyi cikmis ama bebek anlasilan buyuk olacakmis
simdiden 1650 kilosu
Basasagi yatiyormus yani normal dogum yapabilecegim

Yalnız değilsin canım merak etme banada sinir basmıştı o durumdan ama alıştım artık doktora sordum normal dedi.ne öksürmeye ne hapşırmaya geliyo hooop bi damla kaçıyo maalesef.günlük pedle idare ediyorum bayadır

merhabalarbir bakayım dedim

benimde bebiş ters yani popo yerleşmiş rahime doğru, kafa göğüs altımda o yuzden karnım aşağı doğru çektiriyor gibibirde wc ye çok gitmeye başladım bebeğin pozisyonundan sanırım

geçen doktora gittiğimde benim kızımda ölee totişi yerleştirmiş ayağıda göbeğime uzatmış oturuyodu son gittiğimde dönmüştü ama şimdi ayağı göğsümün altında ve dışarı çıkartmak için uğraşıyoo.wc ye bende öle zırt pırt gidiorum:44:

merhabalarbir bakayım dedim

benimde bebiş ters yani popo yerleşmiş rahime doğru, kafa göğüs altımda o yuzden karnım aşağı doğru çektiriyor gibibirde wc ye çok gitmeye başladım bebeğin pozisyonundan sanırım

kızlaaar kociş durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyor başa çıkamıyorum ağzıma bant yapıştırcam zaten 10 kilo almışım doktor amcamız perşembe günü kızacak bi de doktorlar sat tarihine göre mi bebeğin ileride ya da geride olduğunu söylüyor. eğer öle ise benim durum karışık. çünkü 2 ayda bi regl oluyodum. en son 18 nisandı ama ultrasona göre 13 mayıs doktor neye göre karar veriyor acaba. doktoruma bi sorayım

İşte o son dediğini yapacak biri olsa demiiii yusufyusuf ediyorum yaklaştıkça

aynen bende korkmaya başladım
hayırlısıyla kazasız belasız tek nefeste doğursaktaüsağ salim kucaklarımıza alabilsek kuzularımızı

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ben hasta olunca özellikle boğazım tuzlu ve karbonatlı ılık su ile gargara yapıyorum, burnumdan çekiyorum oradaki mikropları öldürüyor denemeni tavsiye ederim

çok sağol
bu gün baya hafifledi
bi kaç güne geçer inşallah
dediğini denerim canım

maşallah

benimkide ters duruyo
15-20 gün öncesine kadar kafa aşağıdaydı ve sürekli dönüp duruyodu
en son bi döndü kaldı ayaklar aşağıda vurdukca bi sızı geliyorki pörtleyip çıkıcakmış gibi

ya sorma canım bugün ders anlatırken kızım vuruyor alta o vurdukça tuvaletim geliyor çaktırmamaya çalışıyorum çocuklara

kesinlikle yalnız diilsin tattlımmm, bende de var aynı sıkıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…