- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.021
kızlar yaaa bir de e3şim poyraz ya da rüzgar olsun demişti isim konusuna ama babam da aradı bugün kıvanç ya da erdem olsun diyor.... babam benim canımıniçidir onu kıramam yaaa.. ayyyy çok kararsızım aslında kıvanç ismini beğendimö... :) eşime bir tekrar sorayım bakalım ay hiçbişey içime sinmiyor yaaa yengem de öyle gibi gelir loyduktan sonra alışıyosun diyor :)))
iyi ya sıkıntıdan o ses seyredıyorum bı yandan da ocak analarını okuyorum burda hareket yok cunkuBir sen bir ben birde bebek
naber canım?
iyi ya sıkıntıdan o ses seyredıyorum bı yandan da ocak analarını okuyorum burda hareket yok cunku
bende varımKızlar ne olur birileri bana hapşırınca idrar kaçırma konusunda yalnız olmadığım söylesin, acayip asabım bozuluyor. Bebek idrar torbasına baskı yapıyor herhalde, yerli yersiz hapşırınca o rahatsız hissi yaşamak çok kötü
Kızlar ne olur birileri bana hapşırınca idrar kaçırma konusunda yalnız olmadığım söylesin, acayip asabım bozuluyor. Bebek idrar torbasına baskı yapıyor herhalde, yerli yersiz hapşırınca o rahatsız hissi yaşamak çok kötü
merhabalarbir bakayım dedim
benimde bebiş ters yani popo yerleşmiş rahime doğru, kafa göğüs altımda o yuzden karnım aşağı doğru çektiriyor gibibirde wc ye çok gitmeye başladım bebeğin pozisyonundan sanırım
bende de sol taraf kaburga altında sürekli ağrı sancı oraya baskı yapıyor heralde çok ağrıyor... vuruyom gitmiyor :)
İşte o son dediğini yapacak biri olsa demiiii yusufyusuf ediyorum yaklaştıkça
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ben hasta olunca özellikle boğazım tuzlu ve karbonatlı ılık su ile gargara yapıyorum, burnumdan çekiyorum oradaki mikropları öldürüyor denemeni tavsiye ederim
İYi aksamlar anneler ve bebikler...
Drdan geliyoruz. Artik 15 gunde bir gitmeye basladik. Bebisimiz cok guzel poz verdi bize masallahöpücük yolladı kızçem babasina da bana da. ilk yattigimda koltuga bir sekil degistirdi ki hepimiz sasirdik gordugumuze, karnim birden bire degisti. Heralde dr icin pozisyon aldi kizim.
Kilosu 1586, boyu 42,5 cikti.iki haftada 200 gr almis 4 cm uzamis kuzucuuuummm.
Bu arada ayni babasi.yanaklari benim gibi tombis bi de o mimigi ben de aynen öyle yapiyorum.
benimde bebiş ters yani popo yerleşmiş rahime doğru, kafa göğüs altımda o yuzden karnım aşağı doğru çektiriyor gibibirde wc ye çok gitmeye başladım bebeğin pozisyonundan sanırım
Kızlar ne olur birileri bana hapşırınca idrar kaçırma konusunda yalnız olmadığım söylesin, acayip asabım bozuluyor. Bebek idrar torbasına baskı yapıyor herhalde, yerli yersiz hapşırınca o rahatsız hissi yaşamak çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?