- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.041
geçen doktora gittiğimde benim kızımda ölee totişi yerleştirmiş ayağıda göbeğime uzatmış oturuyodu son gittiğimde dönmüştü ama şimdi ayağı göğsümün altında ve dışarı çıkartmak için uğraşıyoo.wc ye bende öle zırt pırt gidiorum:44:
aynen bende korkmaya başladım
hayırlısıyla kazasız belasız tek nefeste doğursaktaüsağ salim kucaklarımıza alabilsek kuzularımızı
çok sağol
bu gün baya hafifledi
bi kaç güne geçer inşallah
dediğini denerim canım
maşallah
benimkide ters duruyo
15-20 gün öncesine kadar kafa aşağıdaydı ve sürekli dönüp duruyodu
en son bi döndü kaldı ayaklar aşağıda vurdukca bi sızı geliyorki pörtleyip çıkıcakmış gibi
valla doktorun dediğine göre dönmez artık bu dedigeçende böleymiş ama sanki taş oturmuş gibi midemin sağ tarafına baskı yapıo
Banada dönmeyebilir demişti ama son gidişimde dönmüştüascık daha sıkıcas dişimizi
kızlar siz böyle kocam yemek yediriyor eşimle şunları aldık falan deyince benim içim cızzz ediyor... ynlış anlamayın tabi yazacaksınız allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin... ne bileyim işteeee...neyse ben de hele dondurulmuş 3 yavrum var onları koydurayım eşimle yaşayacağım bu yaşayamadıklarımı hem oğlum da yanımda olcak.... siz bakmayın bana... duygusala bağladım yine :)))
dönsün dönmesin benim için farketmiyoryaşımdan dolayı sezeryan olucam geçen gunde bahssetmiştim
En azından ne olucağını biliosun ben bi gidiorum normal doğum olur dio bi gidiorum sezeryan görünüo sinir basıo banada..daha doğrusu korkunasıl doğurcam diye:44:
valla haklısın canım ya son anda belli olur sizinhayırlısı neyse o olsun korku her 2 şekilde de oluyor olmaz mı bende korkuyorum devlette yapıcam ve çok kalabalık odaları herşey aklıma gelio bebeği benim yanıma nasıl getirecekler:26:az önce eşime diorum nasıl olacak çünki özelde doğum haneden bebeğin çıkışını görüyorsun ve kameraya çekiorduk ben şimdi nasıl gelecek nerden getirecekler bilmiorum ya offf kafam karışıyor düşündükce:18::18::18:
Bana kalsa sezeryanla doğururum eşim dioki normal sağlıklı olan yapabilirsin diorum ver gazıııı veeerr nasıl oluu bilmem:44: sen hangi hastanede doğum yapıcaksın? benim ablam devlette istemişti ilk doğumunu sona çok pişman oldu yanına rafakatçi bile zor aldılar sezeryan olmuştu bebek bi yerde ağlıodu o bi yerde:26:
kimse görmedi mesajımı oğluşumselam kızlar bende varım bi yandan geçmişi okudum bi yandan da yalan dünya izliyorum :)
herşey yolunda gibi görünüyor, bugün çok tatlı bi öğretmenler günü hediyesi aldım kadife bi tulum, hayatımda aldığım alacağım en manalı hediyelerden biri olacak sanırım :)
kimse görmedi mesajımı oğluşum
sende sonra kocıs kurstan geldı gorumcemler de ugradı sutlac yıyıp gıttıler :)Ayy bende ölee ya sıkıntıdan yalan dünya seyrediorum kimseden ses çıkmıoo bu akşam:44:
Ya benim sol göğsümün altına bebiş ayağını yasladı resmen delinmek üzere acaip canımı acıtıo:44: kızım ayağını naaptıysam çekmedi gitti accık bi kıpırdatıo tekrar itioo
ben gordum senın mesajıda gecmıs yapıp toplayıp gelıyordum ancaaa, ne guzel yaa ben bahtsızım ne dogum gunum ne evlılık ne de anneler gunu yok hamılelıgımde hepsı dogumdan sonraaaselam kızlar bende varım bi yandan geçmişi okudum bi yandan da yalan dünya izliyorum :)
herşey yolunda gibi görünüyor, bugün çok tatlı bi öğretmenler günü hediyesi aldım kadife bi tulum, hayatımda aldığım alacağım en manalı hediyelerden biri olacak sanırım :)
aynı bebeklerımızın kılosuKizlar simdi doktordan geliyorum
seker testim cok iyi cikmis ama bebek anlasilan buyuk olacakmis
simdiden 1650 kilosu
Basasagi yatiyormus yani normal dogum yapabilecegim
valla doktorun dediğine göre dönmez artık bu dedigeçende böleymiş ama sanki taş oturmuş gibi midemin sağ tarafına baskı yapıo
kızlar bakmayın doktorunuza sezeryan ıcın yer yapıyordur face de uye oldugum grupta dr lar dıyokı dogum anında bıle donebılırmıs bebk hos donmese bıle sezeryan ıcın sebeb degılmıs makat dogumBanada dönmeyebilir demişti ama son gidişimde dönmüştüascık daha sıkıcas dişimizi
dondurulmus yawrularına ve annene cok guldum yaa haklı kadın ne bılsen her gun nasıl haberler cıkıyor tv yekızlar siz böyle kocam yemek yediriyor eşimle şunları aldık falan deyince benim içim cızzz ediyor... ynlış anlamayın tabi yazacaksınız allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin... ne bileyim işteeee...neyse ben de hele dondurulmuş 3 yavrum var onları koydurayım eşimle yaşayacağım bu yaşayamadıklarımı hem oğlum da yanımda olcak.... siz bakmayın bana... duygusala bağladım yine :)))
az acitasyon yapıyım dedim demek ki hatunlarda işe yarıyo her zaman annesine de kızına dakızımla ben gördük şimdi siziii
tulumu öğrencinmi hediye etti?
sana da bebiş doğunca gelir inş.sende sonra kocıs kurstan geldı gorumcemler de ugradı sutlac yıyıp gıttıler :)
ben gordum senın mesajıda gecmıs yapıp toplayıp gelıyordum ancaaa, ne guzel yaa ben bahtsızım ne dogum gunum ne evlılık ne de anneler gunu yok hamılelıgımde hepsı dogumdan sonraaa
aynı bebeklerımızın kılosu
kızlar bakmayın doktorunuza sezeryan ıcın yer yapıyordur face de uye oldugum grupta dr lar dıyokı dogum anında bıle donebılırmıs bebk hos donmese bıle sezeryan ıcın sebeb degılmıs makat dogum
dondurulmus yawrularına ve annene cok guldum yaa haklı kadın ne bılsen her gun nasıl haberler cıkıyor tv ye
esın ıcınde sabret az kaldı bak arkadasta yazmıs cıkacakmıs yasa
oyle olacak ama yılbasında beklıyorum halalardan babadan abıden ruzgara hedıye cıngar cıkar valla:)sana da bebiş doğunca gelir inş.hem o yanındayken kutlarsın bu güzel günleri daha iyi :)
sende sonra kocıs kurstan geldı gorumcemler de ugradı sutlac yıyıp gıttıler :)
ben gordum senın mesajıda gecmıs yapıp toplayıp gelıyordum ancaaa, ne guzel yaa ben bahtsızım ne dogum gunum ne evlılık ne de anneler gunu yok hamılelıgımde hepsı dogumdan sonraaa
aynı bebeklerımızın kılosu
kızlar bakmayın doktorunuza sezeryan ıcın yer yapıyordur face de uye oldugum grupta dr lar dıyokı dogum anında bıle donebılırmıs bebk hos donmese bıle sezeryan ıcın sebeb degılmıs makat dogum
dondurulmus yawrularına ve annene cok guldum yaa haklı kadın ne bılsen her gun nasıl haberler cıkıyor tv ye
esın ıcınde sabret az kaldı bak arkadasta yazmıs cıkacakmıs yasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?