- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.061
gelir illaki canım, rüzgara nasılsa alırlar sana gelsin bence hediyler :)oyle olacak ama yılbasında beklıyorum halalardan babadan abıden ruzgara hedıye cıngar cıkar valla:)
az acitasyon yapıyım dedim demek ki hatunlarda işe yarıyo her zaman annesine de kızına daevet, çok sevdiğim bi öğrenci
kimse görmedi mesajımı oğluşum
bende normal doğum destekleyen doktor istiyorum, mümkünse son ana kadar sezaryen fln demesin :)Sütlaçmı yapmıştııın seeennnn:76: ya şu doğum işi dediğin gibi son anda belli olcak muhtemelen benim doktorum sezeryana karşı bi doktor beni habire normale teşvik etmeye çalışıo ama ben hala teşvik olamadım
napiiiiim kımse su hamıle kadına acıyıp asure getırmyor bende sutlac yaptım kendıme:)))Sütlaçmı yapmıştııın seeennnn:76: ya şu doğum işi dediğin gibi son anda belli olcak muhtemelen benim doktorum sezeryana karşı bi doktor beni habire normale teşvik etmeye çalışıo ama ben hala teşvik olamadım
haklısın bacımgelir illaki canım, rüzgara nasılsa alırlar sana gelsin bence hediyler :)
evet zaten öğretmenlerle en sevdiğimiz öğrenci, inş böyle devam eder dört dörtlük bi kişiliği var desem yeridir yani :)ne güseelll öğrenciden bölee güsel bi hediye almak çok hoş bişii olsa gerek.ne düşünceli bi öğrencin var
teşekkür ederiz teyzesiben yeni girdim görmedimgule gule kullanın hediyenizi
bende normal doğum destekleyen doktor istiyorum, mümkünse son ana kadar sezaryen fln demesin :)
gel ben seni teşvik edeyim :)
napiiiiim kımse su hamıle kadına acıyıp asure getırmyor bende sutlac yaptım kendıme:)))
kız allahınızın askına normal dogurun bır kadının kendı ıstegıyle kendıne yapcagı sey sezeryan yapmaktır normal dogum yerıne adı ustunde "normal" bınlerce yıldır mılyarlarca ınsan bu sekılde dogmus ne epıduralı hemde catır catır tarlada bı baslarına dogurmuslar ama saglık sebebı ıle sezeryana lafım yok o ayrı
haklısın bacım
sen anandan nası cıkmısın? ben tek bır cıkıs yolu bılıyorummm:) onunda pazarlıgını yap doktorunla epızyo ıstemıyorum dıye bıraz uzun surer ama dogumun ama beklerse dr un epızyoya gerek kalmazSahiimiiiiver gazı bakiim bana ya normal doğum korkutuo aslında beni ama bi yandanda normal olsun istiorum nasıl olcak şimdi:44:
Doğru diyon bacımda nasıl çıkçak onuda geçtim şu kesi işi ürkütüo asındaakıız ben çarşamba aşure kaynatçam gönderiyim sana kargoyla
evet zaten öğretmenlerle en sevdiğimiz öğrenci, inş böyle devam eder dört dörtlük bi kişiliği var desem yeridir yani :)teşekkür ederiz teyzesi
pozitif doğum hikayeleri okuyarak başlayabilirsin mesela, sezaryenin senin vücuduna verdiği zararları öğrenebilirsin, tabi her ihtimalide düşünerek hazırlanıcaz inş. sezaryen olursa da sorun yok yani :)Sahiimiiiiver gazı bakiim bana ya normal doğum korkutuo aslında beni ama bi yandanda normal olsun istiorum nasıl olcak şimdi:44:
Doğru diyon bacımda nasıl çıkçak onuda geçtim şu kesi işi ürkütüo asındaakıız ben çarşamba aşure kaynatçam gönderiyim sana kargoyla
sen anandan nası cıkmısın? ben tek bır cıkıs yolu bılıyorummm:) onunda pazarlıgını yap doktorunla epızyo ıstemıyorum dıye bıraz uzun surer ama dogumun ama beklerse dr un epızyoya gerek kalmaz
sagolasın bacım gondermıs kadar oldun cmrtsı kayınvalıdem yapacak doyasıya yerım artık:)
bu topıgın vagınal gogum tesvıkcılerı bızız heralde yawru:)pozitif doğum hikayeleri okuyarak başlayabilirsin mesela, sezaryenin senin vücuduna verdiği zararları öğrenebilirsin, tabi her ihtimalide düşünerek hazırlanıcaz inş. sezaryen olursa da sorun yok yani :)
şu siteyi gezerek işe başlayabilirsin tabi eğer istersen :)
şurda da güzel bi benzetme var sezaryenin ne kadar tuhaf bi uygulama olduğunu çok güzel bi benzetmeyle anlatmış
Gerdek gecesi ve doğum
bak sana sadece su ornegı vereyım ben 2 sene once amelıyat olmadan once form dolduruyor hemsıre tıbbı gecmısle ılgılı , karın bolgesıne yapılan her operasyon amelıyat sezeryanı kayıt altına aldılar 2. amelıyat olarak kayda gectı yanı sımde de 3. amelıyatımı olacagım benım tek korkum bunyem amelıyatta kullanılan dıkıste kullanılan katkul dıye bır maddeyı kaldırmıyor normalde vucut kendı erıtıp 3 ay ıcınde yok edermıs ama malesef bende alerjık reaksıyon yapıyor ve ıltıhap yoluyla dıkısımde bır delık acıyor vucudum oradan ıltıhapla atıyor , şimdiki dr um baska bır maddeden bahsettı onu kullanırız dıye ama onda bıle tırsıyorum cunku karın bolgesındekı amelıyet ve dıkısler rısklıbende bi çıkış yolu biliyorum epidural istiorum dedim doktora ama ona bile pek sıcak bakmadı gerçi haa normal haa sezeryan mecbur çıkıcak çocuk içerden durcak hali yok yaa
ah kıyamam sana cok zor haklısınaşure yicez die dört gözle bakıyoruzüst komşum getirmiş 1 yemek kaşığı yedim bugun:2:yarında aynen yicem siz nasıl doyasıya yiceksinizzzzzzz şeker tavan yapmaz mıııııııııııııııı:84:
bu topıgın vagınal gogum tesvıkcılerı bızız heralde yawru:)
bak sana sadece su ornegı vereyım ben 2 sene once amelıyat olmadan once form dolduruyor hemsıre tıbbı gecmısle ılgılı , karın bolgesıne yapılan her operasyon amelıyat sezeryanı kayıt altına aldılar 2. amelıyat olarak kayda gectı yanı sımde de 3. amelıyatımı olacagım benım tek korkum bunyem amelıyatta kullanılan dıkıste kullanılan katkul dıye bır maddeyı kaldırmıyor normalde vucut kendı erıtıp 3 ay ıcınde yok edermıs ama malesef bende alerjık reaksıyon yapıyor ve ıltıhap yoluyla dıkısımde bır delık acıyor vucudum oradan ıltıhapla atıyor , şimdiki dr um baska bır maddeden bahsettı onu kullanırız dıye ama onda bıle tırsıyorum cunku karın bolgesındekı amelıyet ve dıkısler rısklı
hıkaye muhtesemmıs canım bence buraya copy paste yapalım anneler ıcınpozitif doğum hikayeleri okuyarak başlayabilirsin mesela, sezaryenin senin vücuduna verdiği zararları öğrenebilirsin, tabi her ihtimalide düşünerek hazırlanıcaz inş. sezaryen olursa da sorun yok yani :)
şurda da güzel bi benzetme var sezaryenin ne kadar tuhaf bi uygulama olduğunu çok güzel bi benzetmeyle anlatmış
Gerdek gecesi ve doğum
pozitif doğum hikayeleri okuyarak başlayabilirsin mesela, sezaryenin senin vücuduna verdiği zararları öğrenebilirsin, tabi her ihtimalide düşünerek hazırlanıcaz inş. sezaryen olursa da sorun yok yani :)
Gerdek gecesi ve doğum
:) teşvik edelim tabiibu topıgın vagınal gogum tesvıkcılerı bızız heralde yawru:)
bak sana sadece su ornegı vereyım ben 2 sene once amelıyat olmadan once form dolduruyor hemsıre tıbbı gecmısle ılgılı , karın bolgesıne yapılan her operasyon amelıyat sezeryanı kayıt altına aldılar 2. amelıyat olarak kayda gectı yanı sımde de 3. amelıyatımı olacagım benım tek korkum bunyem amelıyatta kullanılan dıkıste kullanılan katkul dıye bır maddeyı kaldırmıyor normalde vucut kendı erıtıp 3 ay ıcınde yok edermıs ama malesef bende alerjık reaksıyon yapıyor ve ıltıhap yoluyla dıkısımde bır delık acıyor vucudum oradan ıltıhapla atıyor , şimdiki dr um baska bır maddeden bahsettı onu kullanırız dıye ama onda bıle tırsıyorum cunku karın bolgesındekı amelıyet ve dıkısler rısklı
ooffffff herkesi normal doğuma teşvik edicez die sezeryanın hep eksi yönlerini yazmaya başladınızya zorunlu sezeryan olanlar nolcak valla korkmaya başladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?