- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.101
işte canım konu her açıldığında bunu anlatmaya çalışıyorum ısrarla....vay serefızlerrrrrr
ay o huyum vardır her seye vaerecek bı cevabım google gıbı hatunumValla bana ölee geliosun.görüntüden ziyade kişiliğin.meltem benim gözümde anaç bi hatun,hem anne,hemde tecrübeliine sorsam vericek bi cevabın var ee bu da hayat tecrübesi olsa gerek
nılay gulere mesaj atacagım ssvd ve doğal dogumun guclu neferlerıyız al bızıde kollarına dıye:)işte canım konu her açıldığında bunu anlatmaya çalışıyorum ısrarla....
mecbur sezaryen olan annelere kesinlikle lafımız yok yanlış anlaşılmasın...
o kimmiş ki kıznılay gulere mesaj atacagım ssvd ve doğal dogumun guclu neferlerıyız al bızıde kollarına dıye:)
yahoodakı ve face dekı ssvd grubunu kuran kısı yanı ssvd akımını baslaan kısı gazetelerde falan roprtajları var gruptada aktıf olarak yazıyoro kimmiş ki kız
kızlar siz böyle kocam yemek yediriyor eşimle şunları aldık falan deyince benim içim cızzz ediyor... ynlış anlamayın tabi yazacaksınız allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin... ne bileyim işteeee...neyse ben de hele dondurulmuş 3 yavrum var onları koydurayım eşimle yaşayacağım bu yaşayamadıklarımı hem oğlum da yanımda olcak.... siz bakmayın bana... duygusala bağladım yine :)))
kızlar çok şey öğreniyorum burdan ya aaaa doğru diyorum aaaa düşünmemiştim ben bunu diyorum anam çok komik yalnız... ana diyorum şu şöyleymiş topikte öyle diyor... anam diyor totik ne yavrum
diyorum anne internetten kadınların topiği var....
abooooovvv yavrum resmini mesmini alırlar çükün mükün üstüne koyarlar aboooovvvv deli misin kızım sen, ne işin var totikte :)))))
ayyy bu anacuğğğuuuummmm :))))
dilim açıldı bu arada...
e haklılar kendılerınce ama :))))ahh canmm tez zamanda kocana kavusursun ınsallah ozaman ıkı katı yaz buraya kocam sunu yaptı bunu yaptı dıe....buarada dondurulmus yavru ne ya:):):)
bende dyrum annemlere yazsyrum falan dıe o nemıs ole dıo snra aman kandrrlar paranı dolandrrlar kafalarında net acayıp durumda yani:)
aa bilmiyodum, alsın valla bizide,ben her gittiğim yerde anlatıyorum, iyice sinir oldu bana herkes, eminim burda yazdıklarıma sinir olanlarda vardıryahoodakı ve face dekı ssvd grubunu kuran kısı yanı ssvd akımını baslaan kısı gazetelerde falan roprtajları var gruptada aktıf olarak yazıyor
gel bakalım kacak nerelerdesın sen
başka yok muya kızlar ben zaten çok wc ye giderdim şimdide günümün yarısı wc de geçiyoo
wede acayip kalça ve pupik kemiklerim ağrıyoo
ha bide hep midem yanıyoo
yolunda yolunda hafta sonu bırsy korkuttu bızı doguruyorum dıye onun harıcınde herkes ıyıhergun annemdeyımm11 de esım ısten cıkınca gırıorum evıme yemek ye falan derken anca :/ nasılsın cnm, o kadar cok ılerlıyo kı sayfalar okumak mumkn deıl hersey yolundadr ıns.
9 koyden kovacaklar:)aa bilmiyodum, alsın valla bizide,ben her gittiğim yerde anlatıyorum, iyice sinir oldu bana herkes, eminim burda yazdıklarıma sinir olanlarda vardırolsun varsın, ben yinede doğruları söylemeye devam edicem elimden geldiği kadar
uff son aylar cok fena malesefya kızlar ben zaten çok wc ye giderdim şimdide günümün yarısı wc de geçiyoo
wede acayip kalça ve pupik kemiklerim ağrıyoo
ha bide hep midem yanıyoo
yolunda yolunda hafta sonu bırsy korkuttu bızı doguruyorum dıye onun harıcınde herkes ıyı
9 koyden kovacaklar:)
uff son aylar cok fena malesef
9 koyden kovacaklar:)
sen egepolu ara acıl cekılmem gerekıyor de ,ben oyle demıstım hemen yarım saat sonra almıslardıaaaa, gelmıs gecmıs olsun zamanında gelsın yavrularımız ıns. canım ya ne sorcam sana daha oncede soylemıstım sana,renklı ultrsna gırmek ıstıyorum su 4 boyutlulardanegepolde var demıstın sen nasıl randevu alcam ve nekadar sonraya randevu verırler kı?
sen egepolu ara acıl cekılmem gerekıyor de ,ben oyle demıstım hemen yarım saat sonra almıslardı
danısmada kı kız soruyor ona gore randevu verıyor canım yoksa 1 2 hafta sonraya atarpeki gittiğinde acil sebebini fln sormuyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?