2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ahh canmm tez zamanda kocana kavusursun ınsallah ozaman ıkı katı yaz buraya kocam sunu yaptı bunu yaptı dıe....buarada dondurulmus yavru ne ya:):):)

bende dyrum annemlere yazsyrum falan dıe o nemıs ole dıo snra aman kandrrlar paranı dolandrrlar kafalarında net acayıp durumda yani:)

e haklılar kendılerınce ama :))))

yahoodakı ve face dekı ssvd grubunu kuran kısı yanı ssvd akımını baslaan kısı gazetelerde falan roprtajları var gruptada aktıf olarak yazıyor
aa bilmiyodum, alsın valla bizide,ben her gittiğim yerde anlatıyorum, iyice sinir oldu bana herkes, eminim burda yazdıklarıma sinir olanlarda vardır olsun varsın, ben yinede doğruları söylemeye devam edicem elimden geldiği kadar

ya kızlar ben zaten çok wc ye giderdim şimdide günümün yarısı wc de geçiyoo
wede acayip kalça ve pupik kemiklerim ağrıyoo
ha bide hep midem yanıyoo

başka yok mu
benimde günüm gecem wc ye git gel şeklinde, gidince de bari miktar açısından tatmin edici olsa yok iki damla bişey
mide yanması bende de var gavisconu dikiyorum tepeme :)

hergun annemdeyımm 11 de esım ısten cıkınca gırıorum evıme yemek ye falan derken anca :/ nasılsın cnm, o kadar cok ılerlıyo kı sayfalar okumak mumkn deıl hersey yolundadr ıns.
yolunda yolunda hafta sonu bırsy korkuttu bızı doguruyorum dıye onun harıcınde herkes ıyı
9 koyden kovacaklar:)

uff son aylar cok fena malesef

yolunda yolunda hafta sonu bırsy korkuttu bızı doguruyorum dıye onun harıcınde herkes ıyı
9 koyden kovacaklar:)

uff son aylar cok fena malesef

aaaa, gelmıs gecmıs olsun zamanında gelsın yavrularımız ıns. canım ya ne sorcam sana daha oncede soylemıstım sana,renklı ultrsna gırmek ıstıyorum su 4 boyutlulardan egepolde var demıstın sen nasıl randevu alcam ve nekadar sonraya randevu verırler kı?

sen egepolu ara acıl cekılmem gerekıyor de ,ben oyle demıstım hemen yarım saat sonra almıslardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…