2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın canlarrrr

son bir ayım iş yerinde ömrümde ilk defa işten bu kadar süre ayrı kalacağım şimdiden heyecan basıyor beni valla

günaydınlar kızlarrrrr

canım bana çok pahallı geldi araştır biraz bende baktım bu tarz 1,5 2,00 tl idi

canım benim de ilk sezeryanım kolay geçti katta ki hastaların için de en iyisi bendim gaz olayı filan hiç yaşamadım hatta iyi olduğum için 24 saat doldurmadan çıktım hastaneden ama ne kadar iyi olsan da yatmak kalkmak wc gitmek çok zor benim bi de korkum kızım bana çok düşkün şuan bile üstümden inmiyor doğumdan sonra kendimi nasıl koruyacağım ay bilmiyorum

canım bende de polikislik var regl olmuyordum kızım da en son 28 hazirandı ultrasyona göre temmuz 30 çıktı ve öyle doğum yaptım yani ultrasyon geçerli oluyor bu hamileliğimde en son 12 mart ultrasyon da 9 mayıs çıkıyor

kızlar sizde de sırt ağrısı oluyor mu
dün birisi 6aylık eşinin sırt ağrısı olduğunu ve erken doğumdan korktuklarını söyledi
sırt ağrısı erken doğum habercisi mi :44:

günaydınnnnnn hoşgeldiniz kuzucuğunla nasılsınız annesi üzmüyor dimi kuzum seni

valla hafta snu hareketlerini az hiissettm diye dün dr a koştum Allahtan burda kadın doğumcu arkadaş var, baktı saolsun iyiymiş kuzum çok şükür. Gerçi babasından yedik paparayı ama napiimm merak etiimm işte.. senin ki de iyidr umarımm

gunaydınnnnnnnnn oğlus bugun hasta okula gondermıyorum beraber ana oğul vaktı yapıcaz bugun arada yaparız oyle bız:))

kızlar bişey sorcam internetten bişeyler almıştım bugün geldi de. 6 aylık almıştım kalın eşofman altları, içi polarlı bi takım falan. SOnradan düşündüm bizim bebekler yazın 6 aylık olcaklar giydiremiycemmi ben onları şimdi boşouna mı aldım sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…