- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.121
günaydın canlarrrr
son bir ayım iş yerinde ömrümde ilk defa işten bu kadar süre ayrı kalacağım şimdiden heyecan basıyor beni valla
ben 37. hafta da çıkıcam son 2 ay
ben de 37 çıkıyorum canım ama ben sizden biraz öndeyim 32. haftadayım şu an
kızlar bide biraz alakasız olacak ama bu bebek şekerleri nasıl ben beğendim ama 4 lira 60 tane yaptırmayı düşünüyorum çünkü bizim iki mevlüt olacak bi benim memlekette bi eşimin memlekette, acaba sadece yakınlara bundan yaptırsamm mı yoksa hepsini miEki Görüntüle 561342
her iki doğumu da çok kolay ve çok zor atlatanlar var bence de
benim kızımda sezaryandı e gayet güzel gitmişti maşallah her şey
onda hiç korku yoktu, kötü bir tecrübem olmamasına rağmen bunda korkuyorum
kızım da var ya bişi olursa korkusu içimi sızlatıyor Allah korusun...
kızlaaar kociş durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyor başa çıkamıyorum ağzıma bant yapıştırcam zaten 10 kilo almışımdoktor amcamız perşembe günü kızacak bi de doktorlar sat tarihine göre mi bebeğin ileride ya da geride olduğunu söylüyor. eğer öle ise benim durum karışık. çünkü 2 ayda bi regl oluyodum. en son 18 nisandı ama ultrasona göre 13 mayıs doktor neye göre karar veriyor acaba. doktoruma bi sorayım
günaydın sinem ne zaman çıkıyon bacım izine kızlar bide bu kontrolden sonra 15 günde bir mi gideceğiz doktora
günaydınn herkkeseee...
günaydınnnnnn hoşgeldiniz kuzucuğunla nasılsınız annesi üzmüyor dimi kuzum seni
valla hafta snu hareketlerini az hiissettm diye dün dr a koştum Allahtan burda kadın doğumcu arkadaş var, baktı saolsun iyiymiş kuzum çok şükür. Gerçi babasından yedik paparayı ama napiimm merak etiimm işte.. senin ki de iyidr umarımm
gunaydınnnnnnnnn oğlus bugun hasta okula gondermıyorum beraber ana oğul vaktı yapıcaz bugun arada yaparız oyle bız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?