2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım cok mınyon olmadıgı muddetce mart ayında rahatlıkla gıyer onları dert etme

kız benim yeğenlerim 6-7 aylıkken 1 yaş giyiyolardı.. dert etme. öle yazdığına bakma sen. o kalıplar küçük

günaydın kızlar şu kıyafet işi benim de aklımı çok bulandırıyo internetten alıp alıp durduk inşallah aldıklarımızı doya doya giydiririz
dün benim aldığım zıbınlar geldi anamm küçücük inşallah giydirebilirim minnoşuma bakalım bugün yarın tulumlar gelir onlar nasıl çıkacak

bi de anlatmadan es geçmeyeyim gece çok kötü bir rüya gördüm resmen bebeğimi kaybettim ara ara bulamıyorum Allahım nasıl bir acı nasıl bir ağlamak en son hıçkıra hıçkıra ağladım annemdeydım bıde kadını da korkuttum baska bısey oldu zannettı yazık halen de etkısındeyım zaten eşime de kırgınım biraz az önce konuştuk o da iyi değil moraller sıfır bu ara bizde (ailevi meseleler aramızda olan bişey değil) akşam olsa da eve gitsem bi an önce çok sıkıntılıyım

günaydın sinem ne zaman çıkıyon bacım izine kızlar bide bu kontrolden sonra 15 günde bir mi gideceğiz
doktora

günaydın bacım ben işi bırakıyorum aralık 29 da artık çalışmayacağım ben ela da hep ayda bi gittim en son gittiğim de de 15 gün sonra gel dedi bi kere 15 günde bi gittim zaten doğum yaptım bu sefer çok temelim en son 13 ekim de gittim doktora gerçi 24 ekim dede detaylı için gitmiştim daha gitmedim aralık 6 da gideceğim bakalım ne diyecek

evet kuşum ağustos gibi 6 aylık olacaklar o zaman için de uygun olmaz gerçi benim kızım miyon 18 aylık ama 9-12 badileri hala giydiriyorum valla belki senin kide miyon olur kışa giydirirsin bazı kalıplar da büyük oluyor senin ki nasıl

valla benim gözümede büyük geldi ama bakalım nası olcak bebişim annesine benzerse minyon bişey olur ozaman bidahaki kışa giydiririm:))

kızlar sizde de sırt ağrısı oluyor mu
dün birisi 6aylık eşinin sırt ağrısı olduğunu ve erken doğumdan korktuklarını söyledi
sırt ağrısı erken doğum habercisi mi :44:

canım sırt ağrısı pozisyon değiştirdiğinde ve dinlendiğinde geçmiyorsa o zaman erken doğum habercisi oluyormuş, diğer türlü zaten göbekten dolayı belimiz içeri göçtüğü için ağrı olması normal

Sağlık ocağına gittim geldim, ankaraya kaydımı yeni aldırdım, ama hemşire hiç ilgilenmedi sağolsun :) ödem falan filan sormadı hiç :)) bi de aşı konusunda hiç ısrar etmedi. sordu sadece yaptırmayı düşünüyor musun diye ben de hayır dedim :)) çok tatlı bi hemşireydi ama :) sadece tansiyonumu ölçtü, azıcık sohbet ettik falan :) benim eski ebe beni bunaltmıştı o yüzden bu iyi geldi :))

ben hamileliğimin ilk başında kaydımı yaptırmıştımsaolsunlar 7 aydır ilk defa geçen gün aradılar2 kere de tetanoz aşısı olmaya gittim onda da bize bakan hemşire yoktu başka hemşire vurduben tetanoz aşısını ömür boyu koruduğu için yaptırdım diğer dozlar yıl yıl vurulacakhatta eşimde vuruldu benle beraber

herkese tunaydın ...bugun ıcın cok guzel planlarım vardı evı pıslık goturuo bır şevkle temızlık yapacaktım ama sular yıne kesılms aradım bı ton saydım ama bı faydası yok tabii

ayy ben denizlidekine kaydımı yaptırmayacaktım siteye gelip sormuşlardı "evlenecek çağda kız var mı" diye, komşular ispiyonlamış beni :)) 2 ay sonra falan da evleniyordum. o zaman bi kaydımı yaptı. anaaaa ondan sonra neredeyse napıyon diye aramadığı kaldı :)) Ben denizliden afyona taşınınca oraya kaydımı aldırmadım. sonra malum ankaraya taşındım.geçen adetin düzenli mi neden gelmiyosun buraya falan diye aradı :) ben de taşındım dedim hamileyim dedim sonra sorgu başladı, kaç haftalık, ödem var mı, hangi ilaç, hangi testleri yaptırdın falan yarım saat konuştuk. sonra da 2 haftadır sağolsun her gün kaydını aldır diye arıyo :)) nihayet bugün üşenmedim aldırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…