- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.141
canım cok mınyon olmadıgı muddetce mart ayında rahatlıkla gıyer onları dert etmekızlar bişey sorcam internetten bişeyler almıştım bugün geldi de. 6 aylık almıştım kalın eşofman altları, içi polarlı bi takım falan. SOnradan düşündüm bizim bebekler yazın 6 aylık olcaklar giydiremiycemmi ben onları şimdi boşouna mı aldım sizce??
kız benim yeğenlerim 6-7 aylıkken 1 yaş giyiyolardı.. dert etme. öle yazdığına bakma sen. o kalıplar küçükkızlar bişey sorcam internetten bişeyler almıştım bugün geldi de. 6 aylık almıştım kalın eşofman altları, içi polarlı bi takım falan. SOnradan düşündüm bizim bebekler yazın 6 aylık olcaklar giydiremiycemmi ben onları şimdi boşouna mı aldım sizce??
canım cok mınyon olmadıgı muddetce mart ayında rahatlıkla gıyer onları dert etme
günaydın meltemmmm oyyyyy canım benim çok çok geçmiş olsun kuzu beraber vakit geçirin bol bol
gıyer merak etme sen:)öle mi ama mart ayında daha 1-2 aylık olacak inşallh.. benim gözüme de büyük geldiler de..tecrübeli anne olarak giyebilir diyosan sana güveniyorumm şekerimm..
kız benim yeğenlerim 6-7 aylıkken 1 yaş giyiyolardı.. dert etme. öle yazdığına bakma sen. o kalıplar küçük
günaydın sinem ne zaman çıkıyon bacım izine kızlar bide bu kontrolden sonra 15 günde bir mi gideceğiz
doktora
kızlar bişey sorcam internetten bişeyler almıştım bugün geldi de. 6 aylık almıştım kalın eşofman altları, içi polarlı bi takım falan. SOnradan düşündüm bizim bebekler yazın 6 aylık olcaklar giydiremiycemmi ben onları şimdi boşouna mı aldım sizce??
Sinem nst kontrolu ne zaman yapılıyo kız
günaydın bacım ben işi bırakıyorum aralık 29 da artık çalışmayacağım ben ela da hep ayda bi gittim en son gittiğim de de 15 gün sonra gel dedi bi kere 15 günde bi gittim zaten doğum yaptım bu sefer çok temelim en son 13 ekim de gittim doktora gerçi 24 ekim dede detaylı için gitmiştim daha gitmedim aralık 6 da gideceğim bakalım ne diyecek
evet kuşum ağustos gibi 6 aylık olacaklar o zaman için de uygun olmaz gerçi benim kızım miyon 18 aylık ama 9-12 badileri hala giydiriyorum valla belki senin kide miyon olur kışa giydirirsin bazı kalıplar da büyük oluyor senin ki nasıl
kızlar sizde de sırt ağrısı oluyor mu
dün birisi 6aylık eşinin sırt ağrısı olduğunu ve erken doğumdan korktuklarını söyledi
sırt ağrısı erken doğum habercisi mi :44:
Sağlık ocağına gittim geldim, ankaraya kaydımı yeni aldırdım, ama hemşire hiç ilgilenmedi sağolsun :) ödem falan filan sormadı hiç :)) bi de aşı konusunda hiç ısrar etmedi. sordu sadece yaptırmayı düşünüyor musun diye ben de hayır dedim :)) çok tatlı bi hemşireydi ama :) sadece tansiyonumu ölçtü, azıcık sohbet ettik falan :) benim eski ebe beni bunaltmıştı o yüzden bu iyi geldi :))
kızlar sizde de sırt ağrısı oluyor mu
dün birisi 6aylık eşinin sırt ağrısı olduğunu ve erken doğumdan korktuklarını söyledi
sırt ağrısı erken doğum habercisi mi :44:
ben hamileliğimin ilk başında kaydımı yaptırmıştımsaolsunlar 7 aydır ilk defa geçen gün aradılar 2 kere de tetanoz aşısı olmaya gittim onda da bize bakan hemşire yoktu başka hemşire vurdu ben tetanoz aşısını ömür boyu koruduğu için yaptırdım diğer dozlar yıl yıl vurulacak hatta eşimde vuruldu benle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?