2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hafiye gibi kadınmış helal olsun ona

herkese tunaydın ...bugun ıcın cok guzel planlarım vardı evı pıslık goturuo bır şevkle temızlık yapacaktım ama sular yıne kesılms aradım bı ton saydım ama bı faydası yok tabii

Hep öyle oluyor şekerim ben de gaza gelirim ya göbeği taşıyamadığım için yüzeysel yapar geçerim ya bi misafir gelir mutlaka aksilik çıkar, zaten temizik konusunda kolay kolay gaza gelmiyorum :)) neyse bakalım yarın kadın gelecek bu eve ilk defa, duvarlarla camları sildircem ben de evi süpürüp silip toz alıcam bakalım. Bi de nerden gaza gelip 4 katlı evi tuttuysak !! in çık in çık canım çıkıyo daha evi tutalı 2 ay oldu bebiş 3-4 aylık olunca taşınalım dedik, yemin ediyorum apartman dairesi gibi rahat, sıcak huzurlu bi yer yok !

Ne zorun varıd kendıne o kadar buyuk ev tuttun yazık sana:)
eşim de devlet ne kadar ilgiliymiş diyo :)) Kadın çılgın canım, onun numarasını kaydettim. telefonu açmayınca başka numaralardan arıyo :))
sebebını soyleyeyım saglık ocakalrının esas gorevı hemıle ve bebek bakımı bana aıle hekımı soyledı baktıkları hamıle ve bebek ıcın extra ucret alıyorlar o yuzden musterısın sen onlar ıcın:)

eşim de devlet ne kadar ilgiliymiş diyo :)) Kadın çılgın canım, onun numarasını kaydettim. telefonu açmayınca başka numaralardan arıyo :))

devlet ilgiliymiş deyince bak ne anlatcam
hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta hastanede 3 gun yattım düşük tehlikesi var dieneyse 3 kişilik odaya verdiler beniordaki arkadaş anlatıyor benden önceki yatan hasta ve refakatcısı köyden gelmişler çok cahillermiş neyse bunlar yerleşmiş ama yanlarında ne yiyecek ne bişey yokmuşrefakatcı olan yaşlı kadın buzdolabını açmış tabi kadın çığlığı basmışçünki buzdolabı tıka basa doluymuş ayyyy görüonmuuuuu devletiii buzdolabını doldurmuş ağzına kadar demişş suyu bile koymuşlar tatlısına kadar düşünmüşler vay be devlet babaya bak diormuşşhalbuki bana anlatan arkadaş doldurmuş buzdolabını kadıncağız öyle sevinince hiç bozuntuya vermemiş evet teyze devlet doldurmuş saolsun demiş ve o yaşlı teyze giderken tum buzdolabını boşaltıp gitmiş devlet babada para var yine doldurur demişşş

ınsanlardakı bu devletı somurme askı benı delı edıyor yaaaa

ben doktorları biliordum demek hemşirelerde ücret alıolar vay uyanıklar o yuzden saten güler yuzluler kapıya kadar uğurluyorlar

ınsanlardakı bu devletı somurme askı benı delı edıyor yaaaa

doktorumda öyle diyor inanın şu wcler 5 dk da bir temizleniyorama öyle insan profili varki tutmuş tuvalet kağıdını rulosuyla atmış wc içinehatta öyle güç kullanıolar ki kapı kollarını kırmışlarsonrada iyi hizmet yok deniyor devlet işte deniyor kimse kendini yargılamıyorya düşün ne guzel her odaya lcd hemde tv takılmış koskoca serviste onca tv den sadece 2 tanesinin kumandası vardıya napacaksınız kumandayı ne yaptınız hayret bişey ya

afyondan buraya taşınırken 1 ay ev aradık deli olduk bulamadık. aradığımız yerlerde 1000- 1500 arası evler oturulacak gibi değildi badanasız falan. biz de dedik ki bu kadar parayı verecez madem bahçeli bi evimiz olsun. Anasını satayım nereden dediysek ! evi görmen lazım eski halıları serdim, yenisini çıkarmak bile içimden gelmiyo evden inanılmaz soğudum, her gün internetten ev ilanlarına bakıp bakıp iç çekiyorum bebiş bi gelsin, azıcık büyüsün hemen taşıncam kimse tutamaz beni. Her gün temizlik var ya bi gün bi kat bi gün diğeri. 4 katı bitirince ilk yaptığın mutlaka tozlanıyo, hamile olmasam hakkından gelirdim bu evin ama hareket bile edemiyoken temizlik yapmak çok zor.

sağlık ocakları ondan pek ilgililer demek ki, ev ziyareti falan da yapanlar varmış. bu sebepten demek :)

ay inanmıyorum ya :)) yazık kızcağız da bişey diyememiş :)) teyze de yani otelden sabun terlik çalar gibi dolabı boşaltmış.

ben doktorları biliordum demek hemşirelerde ücret alıolar vay uyanıklar o yuzden saten güler yuzluler kapıya kadar uğurluyorlar
tamamen duygusal :)))

ben solerdım naptıklarını ama yonetım banlar beniiii:)

ankaranın neresindesin canım ??

arkadaş diyor ki hiç sesimi çıkarmadım teyzenin hayalleri yıkılmasın istedim çok sevinmiş çünki

merhaba kızlarrr...son 2 gün benim için biraz zor geçti ondan giremedim ama yazdıklarınızın bi kısmını okuyabildim ancak...eşim baya bi hasta 10 gündür nezleyle soğuk algınlığı arası bişey öksürüyo ateşi var boğazları tahriş olmuş ayakta zor duruyo ama işleri çok yoğun yatıp da dinlenemediği için hiç geçmiyo ona moralim çok bozuk kaç gündür ona bakmaya çalışıyorum ama ne kadar ne yapabilcem ki işte vicksliyorum ilaçlarını veriyorum havlu ısıtıp koyuyorum ıhlamur yapıyorum falan yok tam düzeliyo gibi oluyo birazcık hareketlense ertesi gün yine ateşleniyo kötü oluyo elimden bişey gelmedikçe daha da çok üzülüyorum 1 gün de izin verip hadi git dinlen demiyolar sanki orduyu o kurtaracak dün birazcık erken geldi çok kötü olmuş acile gitmesi lazımdı ama beni de götürmedi mikrop kaparsın orda diye arkadaşı götürdü serum takmışlar geldi gece 11-12 gibi sabah 6 da kalktı yine işe gitti onun yerine ben açıcam artık isyan bayraklarını

bunun dışında evin işlerini de ben hallediyorum tabi dün alışveriş falan filan baya bi araba sürünce kasılmalarım oldu akşam hep yattım dinlenince geçti çok şükür eşim de bi yandan ateş gibi yanıyo bi yandan bana yardım edemiyo diye de o üzülüyo dün artık oturdum ağladım biri gelip bize baksın diye yaa en yakın kayınvalidemler şu anda onlarla aramızda da 800-900 km falan var kimsecikler yok yakınımızda delircem artık

dün de rüyamda bebişi gördüm azıcık moralim düzeldi hastaneden çıkmışız eve gelmişiz yeni...ben emziriyorum ağız burun kıvırıyo falan tadını beğenmedi diyorum yanımda da teyzem var börek yediriyo bana şimdi bi daha dene diyo hadi kızım em artık diyorum sütüm dışarı taşıyo...kızım da parmağıyla taşan sütten alıyo ağzına götürüyo biraz şapırdatıyo ağzında sonra da tamam olmuş biraz daha iyi tadı diyo emiyo çok komikti yaa moralimi yine bebeğim düzeltti yani

çok geçmiş olsun canımaslında rapor alıp dinlenebilse iyi olurmuş gripte bol bol dinleneceksin ancak öyle geçiyorRabbim yardımcınız olsun...

yazık yaaa.. insanlardaki zihniyet bu mmaaleseff devletin malı deniz misali...

çok geçmiş olsun canım. biz de tek başımızayız burda seni çok iyi anlıyorum.. bnede geçende bayaa hastaydımm, yataktan zor kalkıyodum, eşiim olmasa önüme yemek koycak kimsem yoktu, bide bizim burda yakın arkadaşlarımız var ama ben bu haldeyken bi telefon bile etmediler.. o yüzden ne varsa ailen de var onlarda olmazsa gerisi boş, eşinden başka kimseden fayda yok. inşallah kısa zamanda iyilerşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…