- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.181
merhaba kızlarrr...son 2 gün benim için biraz zor geçti ondan giremedim ama yazdıklarınızın bi kısmını okuyabildim ancak...eşim baya bi hasta 10 gündür nezleyle soğuk algınlığı arası bişey öksürüyo ateşi var boğazları tahriş olmuş ayakta zor duruyo ama işleri çok yoğun yatıp da dinlenemediği için hiç geçmiyoona moralim çok bozuk kaç gündür ona bakmaya çalışıyorum ama ne kadar ne yapabilcem ki işte vicksliyorum ilaçlarını veriyorum havlu ısıtıp koyuyorum ıhlamur yapıyorum falan yok tam düzeliyo gibi oluyo birazcık hareketlense ertesi gün yine ateşleniyo kötü oluyo elimden bişey gelmedikçe daha da çok üzülüyorum 1 gün de izin verip hadi git dinlen demiyolar sanki orduyu o kurtaracak dün birazcık erken geldi çok kötü olmuş acile gitmesi lazımdı ama beni de götürmedi mikrop kaparsın orda diye arkadaşı götürdü serum takmışlar geldi gece 11-12 gibi sabah 6 da kalktı yine işe gitti onun yerine ben açıcam artık isyan bayraklarını
bunun dışında evin işlerini de ben hallediyorum tabi dün alışveriş falan filan baya bi araba sürünce kasılmalarım oldu akşam hep yattım dinlenince geçti çok şükür eşim de bi yandan ateş gibi yanıyo bi yandan bana yardım edemiyo diye de o üzülüyo dün artık oturdum ağladım biri gelip bize baksın diye yaa en yakın kayınvalidemler şu anda onlarla aramızda da 800-900 km falan var kimsecikler yok yakınımızda delircem artık
dün de rüyamda bebişi gördüm azıcık moralim düzeldi hastaneden çıkmışız eve gelmişiz yeni...ben emziriyorum ağız burun kıvırıyo falan tadını beğenmedi diyorum yanımda da teyzem var börek yediriyo bana şimdi bi daha dene diyo hadi kızım em artık diyorum sütüm dışarı taşıyo...kızım da parmağıyla taşan sütten alıyo ağzına götürüyo biraz şapırdatıyo ağzında sonra da tamam olmuş biraz daha iyi tadı diyo emiyo çok komikti yaa moralimi yine bebeğim düzeltti yani
evet canım ben de Eryamandayım
çok geçmiş olsun canımaslında rapor alıp dinlenebilse iyi olurmuş gripte bol bol dinleneceksin ancak öyle geçiyor Rabbim yardımcınız olsun...
yazık yaaa.. insanlardaki zihniyet bu mmaaleseff devletin malı deniz misali...
çok geçmiş olsun canım. biz de tek başımızayız burda seni çok iyi anlıyorum.. bnede geçende bayaa hastaydımm, yataktan zor kalkıyodum, eşiim olmasa önüme yemek koycak kimsem yoktu, bide bizim burda yakın arkadaşlarımız var ama ben bu haldeyken bi telefon bile etmediler.. o yüzden ne varsa ailen de var onlarda olmazsa gerisi boş, eşinden başka kimseden fayda yok. inşallah kısa zamanda iyilerşir..
çok da uzak değilmişiz ama araba olmadan da zor tabii :)) doktora nereye gidiyorsun?
ben de gurbet kuşuyum..gerçi eşimin memleketinde yaşıyoruz..ailesi çok kalabalık ve ilgili..ama olsun..ben hep yabancı ve yalnızım...işte bu yalnızlık bizide çok düşündürüyorduyerine göre günlerce kapıcı ve bakkal dışında kapı zilimi çalan yok yaa ölsek kalsak kimsenin haberi olmayacak tek başınayız akşamları desen sessiz sedasız geçiyor oyalanmaya çalışıyorsun bir yere kadar sıkılıyorsun şimdi düşünüyoruz eşimle bebek olacak eve bir ses gelecek hemde öyle böyle değil vakit nasıl geçecek anlamıcaz o yuzden çok mutluyum benimde uğraşım olacak yalnızlığımız son bulacak inş.
araba var sen iste atlar gelirim
doktorum ankara üniv de hoca ,özel muayenehanesine gidiyorum canım. yeri çukurambarda... sen nereye gidiyosun?
geçmiş olsun gökçecim...bebişin zamanlaması harika olmuş...
kıyamam sana bende dıyordum nerelerde bu kız dıye cok gecmıs olsun canım ya yokmu senelık ıznı rapor falan alsa yada dınlenmedem-n gecmezkı bu meretmerhaba kızlarrr...son 2 gün benim için biraz zor geçti ondan giremedim ama yazdıklarınızın bi kısmını okuyabildim ancak...eşim baya bi hasta 10 gündür nezleyle soğuk algınlığı arası bişey öksürüyo ateşi var boğazları tahriş olmuş ayakta zor duruyo ama işleri çok yoğun yatıp da dinlenemediği için hiç geçmiyoona moralim çok bozuk kaç gündür ona bakmaya çalışıyorum ama ne kadar ne yapabilcem ki işte vicksliyorum ilaçlarını veriyorum havlu ısıtıp koyuyorum ıhlamur yapıyorum falan yok tam düzeliyo gibi oluyo birazcık hareketlense ertesi gün yine ateşleniyo kötü oluyo elimden bişey gelmedikçe daha da çok üzülüyorum 1 gün de izin verip hadi git dinlen demiyolar sanki orduyu o kurtaracak dün birazcık erken geldi çok kötü olmuş acile gitmesi lazımdı ama beni de götürmedi mikrop kaparsın orda diye arkadaşı götürdü serum takmışlar geldi gece 11-12 gibi sabah 6 da kalktı yine işe gitti onun yerine ben açıcam artık isyan bayraklarını
bunun dışında evin işlerini de ben hallediyorum tabi dün alışveriş falan filan baya bi araba sürünce kasılmalarım oldu akşam hep yattım dinlenince geçti çok şükür eşim de bi yandan ateş gibi yanıyo bi yandan bana yardım edemiyo diye de o üzülüyo dün artık oturdum ağladım biri gelip bize baksın diye yaa en yakın kayınvalidemler şu anda onlarla aramızda da 800-900 km falan var kimsecikler yok yakınımızda delircem artık
dün de rüyamda bebişi gördüm azıcık moralim düzeldi hastaneden çıkmışız eve gelmişiz yeni...ben emziriyorum ağız burun kıvırıyo falan tadını beğenmedi diyorum yanımda da teyzem var börek yediriyo bana şimdi bi daha dene diyo hadi kızım em artık diyorum sütüm dışarı taşıyo...kızım da parmağıyla taşan sütten alıyo ağzına götürüyo biraz şapırdatıyo ağzında sonra da tamam olmuş biraz daha iyi tadı diyo emiyo çok komikti yaa moralimi yine bebeğim düzeltti yani
gunaydın canım sen nasıl oldun keyıfsızdın ?günaydın hanımlar..
kıyamam sana bende dıyordum nerelerde bu kız dıye cok gecmıs olsun canım ya yokmu senelık ıznı rapor falan alsa yada dınlenmedem-n gecmezkı bu meret
gunaydın canım sen nasıl oldun keyıfsızdın ?
cok sagol canım ana ogul bırazdan sınema partısı yapıcaz evde hazırlanıyoruz:) ruzgar da son kontrolde yuzumuzu guldurdu allaha sukur darısı senın ve hepımızın basına:)sana da geçmiş olsun güzelim..salih rahatsızmış..ana oğul takılı bakalım..bende durumlar aynı...hormonlar diyelim artık napalım...ya bu arada atladım galiba...rüzgarıın doktor kontrolu iyi geçmiş..özellikle böbrek durumuna çok sevindim..gözünaydın canım...ben de cuma gideceğim...iyi şeyler duyarım inşallah...
cok sagol canım ana ogul bırazdan sınema partısı yapıcaz evde hazırlanıyoruz:) ruzgar da son kontrolde yuzumuzu guldurdu allaha sukur darısı senın ve hepımızın basına:)
bu hormonlar benıde mahvettı aglamadan gunum gecmıyor gozumun ucunda duruyor o yas otomatıge baglandı herseyı kuruyorum kafamda sonra esıme patlıyorum bakalım o ne kadar dayanabılecek bu duruma :)
yazık yaaa.. insanlardaki zihniyet bu mmaaleseff devletin malı deniz misali...
çok geçmiş olsun canım. biz de tek başımızayız burda seni çok iyi anlıyorum.. bnede geçende bayaa hastaydımm, yataktan zor kalkıyodum, eşiim olmasa önüme yemek koycak kimsem yoktu, bide bizim burda yakın arkadaşlarımız var ama ben bu haldeyken bi telefon bile etmediler.. o yüzden ne varsa ailen de var onlarda olmazsa gerisi boş, eşinden başka kimseden fayda yok. inşallah kısa zamanda iyilerşir..
Canım öncelikle eşine çok çok geçmiş olsun, hemencecik düzelir inşallahben de istiyorum bazen bana yardım edecek birileri olsun, benim kayınvalidem görümcem aynı şehirde ama kayınvalidem 66 yaşında, görümcemin 3 çocuğu var. onlardan yardım bekleyemem bazen yemek yaparken bile yoruluyorum bakalım bebişler doğunca napcaz :) rüyan çok tatlıymış, senin kızçen seçiçi olacak herhalde tatlarda :)
kıyamam sana bende dıyordum nerelerde bu kız dıye cok gecmıs olsun canım ya yokmu senelık ıznı rapor falan alsa yada dınlenmedem-n gecmezkı bu meret
gunaydın canım sen nasıl oldun keyıfsızdın ?
canım tamamen bebegın yerlesımı ıle ılgılı salıh ayakları ıle hep kaburgamı ıktırırdı ruzgarsa kaburgamla hıc ısı yok genelde sag tarfımı tekmelıyor ayakları o tarafta cunkukızlar bu arada bişi sorcam..bebek hareketlerinden bahsedilmiş..genelde altta olduğunu ve kaburgaya baskı yaptığını falan söylemişsiniz ...benim hep göbeğimin etrafında oluyo..ve iki gündür titriyo gibi..acayip bişi oluyo..sorayım dedim..
opuyorum bende takma kafana ..... et dunya bıze ve bebıslerımıze guzel gerıısi hıkaye......kızlar çıkmak zorundayım..hepiniz öpüyorum..
ne sacma kurallar bunlar boyle yaaaben de dün o durumdaydım doğurdum doğurcam gibi geldi o kadar kasılmam olunca...içimden diyorum ki ne güzel şimdi doğuruyo olsam beni alıp da hastaneye götürebilecek bi allahın kulu yok...
ayyy canım kızım benim şimdiden annesini teselli ediyo teyzesiartık bebişler büyüdükçe böyle rüyaları daha sık görcez galiba
yok canım rapor falan alamaz öyle bi şansı yok maalesef...çünkü raporu askeri hastaneden alması lazım askeri hastane de sadece kalp krizi geçirenlere ameliyat olanlara ya da ölmek üzere olanlara falan rapor veriyoyıllık izni var daha 10 gün ama kullandırmıyolar da çok yoğun bi zamana denk geldi için...çok kötü zamanda hastalandı yaa ....asker ya hasta olmasın,yorulmasın,yılın her günü haftasonu izni bile olmadan eşek gibi çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?