2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canım öncelikle eşine çok çok geçmiş olsun, hemencecik düzelir inşallah ben de istiyorum bazen bana yardım edecek birileri olsun, benim kayınvalidem görümcem aynı şehirde ama kayınvalidem 66 yaşında, görümcemin 3 çocuğu var. onlardan yardım bekleyemem bazen yemek yaparken bile yoruluyorum bakalım bebişler doğunca napcaz :) rüyan çok tatlıymış, senin kızçen seçiçi olacak herhalde tatlarda :)

çok geçmiş olsun canımaslında rapor alıp dinlenebilse iyi olurmuş gripte bol bol dinleneceksin ancak öyle geçiyorRabbim yardımcınız olsun...

aaaah ah sağol canım 2 gün dinlense geçecek zaten ama o haliyle günde 14-15 saat çalışınca geçmiyo işte ben de ne yapacağımı şaşırdım eşimi 7 yıldır tanıyorum hiç böyle hasta olduğunu görmemiştim içim acıyo yaa

işte bu yalnızlık bizide çok düşündürüyorduyerine göre günlerce kapıcı ve bakkal dışında kapı zilimi çalan yok yaaölsek kalsak kimsenin haberi olmayacaktek başınayızakşamları desen sessiz sedasız geçiyor oyalanmaya çalışıyorsun bir yere kadar sıkılıyorsunşimdi düşünüyoruz eşimle bebek olacak eve bir ses gelecek hemde öyle böyle değilvakit nasıl geçecek anlamıcaz o yuzden çok mutluyum benimde uğraşım olacak yalnızlığımız son bulacak inş.

ben de gurbet kuşuyum..gerçi eşimin memleketinde yaşıyoruz..ailesi çok kalabalık ve ilgili..ama olsun..ben hep yabancı ve yalnızım...

kıyamam sana bende dıyordum nerelerde bu kız dıye cok gecmıs olsun canım ya yokmu senelık ıznı rapor falan alsa yada dınlenmedem-n gecmezkı bu meret

günaydın hanımlar..
gunaydın canım sen nasıl oldun keyıfsızdın ?

kıyamam sana bende dıyordum nerelerde bu kız dıye cok gecmıs olsun canım ya yokmu senelık ıznı rapor falan alsa yada dınlenmedem-n gecmezkı bu meret

sana da geçmiş olsun güzelim..salih rahatsızmış..ana oğul takılı bakalım..bende durumlar aynı...hormonlar diyelim artık napalım...ya bu arada atladım galiba...rüzgarıın doktor kontrolu iyi geçmiş..özellikle böbrek durumuna çok sevindim..gözünaydın canım...ben de cuma gideceğim...iyi şeyler duyarım inşallah...

cok sagol canım ana ogul bırazdan sınema partısı yapıcaz evde hazırlanıyoruz:) ruzgar da son kontrolde yuzumuzu guldurdu allaha sukur darısı senın ve hepımızın basına:)
bu hormonlar benıde mahvettı aglamadan gunum gecmıyor gozumun ucunda duruyor o yas otomatıge baglandı herseyı kuruyorum kafamda sonra esıme patlıyorum bakalım o ne kadar dayanabılecek bu duruma :)

kızlar bu arada bişi sorcam..bebek hareketlerinden bahsedilmiş..genelde altta olduğunu ve kaburgaya baskı yaptığını falan söylemişsiniz ...benim hep göbeğimin etrafında oluyo..ve iki gündür titriyo gibi..acayip bişi oluyo..sorayım dedim..

benimki dayanamadı walla..neyse boşver canım..size iyi seyirler..ben de bişiyler atıştırıp ilim irfan dağıtmaya gideceğim..sonra görüşürüz..öpüyorum...

ben de dün o durumdaydım doğurdum doğurcam gibi geldi o kadar kasılmam olunca...içimden diyorum ki ne güzel şimdi doğuruyo olsam beni alıp da hastaneye götürebilecek bi allahın kulu yok...

ayyy canım kızım benim şimdiden annesini teselli ediyo teyzesi artık bebişler büyüdükçe böyle rüyaları daha sık görcez galiba

yok canım rapor falan alamaz öyle bi şansı yok maalesef...çünkü raporu askeri hastaneden alması lazım askeri hastane de sadece kalp krizi geçirenlere ameliyat olanlara ya da ölmek üzere olanlara falan rapor veriyo yıllık izni var daha 10 gün ama kullandırmıyolar da çok yoğun bi zamana denk geldi için...çok kötü zamanda hastalandı yaa ....asker ya hasta olmasın,yorulmasın,yılın her günü haftasonu izni bile olmadan eşek gibi çalışsın

canım tamamen bebegın yerlesımı ıle ılgılı salıh ayakları ıle hep kaburgamı ıktırırdı ruzgarsa kaburgamla hıc ısı yok genelde sag tarfımı tekmelıyor ayakları o tarafta cunku
o bahsettıgın tıtresımler bende de var esım dalga gecıyor cep telefonumu yuttun dıye :)
ınternette arastırdım bebek ırkılme hareketı yaparmıs ondan hıssedermısız bence benım oğlun cısını yapınca tıtrıyor abısı cunku bebekken ıseyınce tıtrerdi

ne sacma kurallar bunlar boyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…