- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.201
ne sacma kurallar bunlar boyle yaaa
İYi aksamlar anneler ve bebikler...
Drdan geliyoruz. Artik 15 gunde bir gitmeye basladik. Bebisimiz cok guzel poz verdi bize masallahöpücük yolladı kızçem babasina da bana da. ilk yattigimda koltuga bir sekil degistirdi ki hepimiz sasirdik gordugumuze, karnim birden bire degisti. Heralde dr icin pozisyon aldi kizim.
Kilosu 1586, boyu 42,5 cikti.iki haftada 200 gr almis 4 cm uzamis kuzucuuuummm.
Bu arada ayni babasi.yanaklari benim gibi tombis bi de o mimigi ben de aynen öyle yapiyorum.
Canim cok normal
Hazirlik sutu deniyor ona
Sarimsi bir rengi var dogumdan sonra beyazlasacak..
Dogum uzerinde hicbir etkisi yok ayrica...
Keske benimde gelmeye baslasa da icim rahatlasa.... Benden sut gelmezse diye korkuyorum ben...
lk hamileligimde benim yedinci ayi basinda gelmisti hazirlik sutu bu sefer ise daha hala gelmedi
Bir de ben 4 yil once gogsumden ameliyat olmustum
acaba gelmeyecek mi... Doktorum belli olmaz daha, dogumdan sonra ancak kesin anlasilacak dedi..
evet aynen bizde dört gözle bebişimizi bekliyoruz..işte bu yalnızlık bizide çok düşündürüyorduyerine göre günlerce kapıcı ve bakkal dışında kapı zilimi çalan yok yaa ölsek kalsak kimsenin haberi olmayacak tek başınayız akşamları desen sessiz sedasız geçiyor oyalanmaya çalışıyorsun bir yere kadar sıkılıyorsun şimdi düşünüyoruz eşimle bebek olacak eve bir ses gelecek hemde öyle böyle değil vakit nasıl geçecek anlamıcaz o yuzden çok mutluyum benimde uğraşım olacak yalnızlığımız son bulacak inş.
ay valla görüşsek ne güzel olur :)) ben balgattaki koru hastanesine gidiyorum ümit korucuoğluna :)
merhaba kızlarrr...son 2 gün benim için biraz zor geçti ondan giremedim ama yazdıklarınızın bi kısmını okuyabildim ancak...eşim baya bi hasta 10 gündür nezleyle soğuk algınlığı arası bişey öksürüyo ateşi var boğazları tahriş olmuş ayakta zor duruyo ama işleri çok yoğun yatıp da dinlenemediği için hiç geçmiyoona moralim çok bozuk kaç gündür ona bakmaya çalışıyorum ama ne kadar ne yapabilcem ki işte vicksliyorum ilaçlarını veriyorum havlu ısıtıp koyuyorum ıhlamur yapıyorum falan yok tam düzeliyo gibi oluyo birazcık hareketlense ertesi gün yine ateşleniyo kötü oluyo elimden bişey gelmedikçe daha da çok üzülüyorum 1 gün de izin verip hadi git dinlen demiyolar sanki orduyu o kurtaracak dün birazcık erken geldi çok kötü olmuş acile gitmesi lazımdı ama beni de götürmedi mikrop kaparsın orda diye arkadaşı götürdü serum takmışlar geldi gece 11-12 gibi sabah 6 da kalktı yine işe gitti onun yerine ben açıcam artık isyan bayraklarını
bunun dışında evin işlerini de ben hallediyorum tabi dün alışveriş falan filan baya bi araba sürünce kasılmalarım oldu akşam hep yattım dinlenince geçti çok şükür eşim de bi yandan ateş gibi yanıyo bi yandan bana yardım edemiyo diye de o üzülüyo dün artık oturdum ağladım biri gelip bize baksın diye yaa en yakın kayınvalidemler şu anda onlarla aramızda da 800-900 km falan var kimsecikler yok yakınımızda delircem artık
dün de rüyamda bebişi gördüm azıcık moralim düzeldi hastaneden çıkmışız eve gelmişiz yeni...ben emziriyorum ağız burun kıvırıyo falan tadını beğenmedi diyorum yanımda da teyzem var börek yediriyo bana şimdi bi daha dene diyo hadi kızım em artık diyorum sütüm dışarı taşıyo...kızım da parmağıyla taşan sütten alıyo ağzına götürüyo biraz şapırdatıyo ağzında sonra da tamam olmuş biraz daha iyi tadı diyo emiyo çok komikti yaa moralimi yine bebeğim düzeltti yani
kızlar bide biraz alakasız olacak ama bu bebek şekerleri nasıl ben beğendim ama 4 lira 60 tane yaptırmayı düşünüyorum çünkü bizim iki mevlüt olacak bi benim memlekette bi eşimin memlekette, acaba sadece yakınlara bundan yaptırsamm mı yoksa hepsini miEki Görüntüle 561342
gelişimi iyi olursa kesin giyer canım sıkma canınıkızlar bişey sorcam internetten bişeyler almıştım bugün geldi de. 6 aylık almıştım kalın eşofman altları, içi polarlı bi takım falan. SOnradan düşündüm bizim bebekler yazın 6 aylık olcaklar giydiremiycemmi ben onları şimdi boşouna mı aldım sizce??
merhaba kızlarrr...son 2 gün benim için biraz zor geçti ondan giremedim ama yazdıklarınızın bi kısmını okuyabildim ancak...eşim baya bi hasta 10 gündür nezleyle soğuk algınlığı arası bişey öksürüyo ateşi var boğazları tahriş olmuş ayakta zor duruyo ama işleri çok yoğun yatıp da dinlenemediği için hiç geçmiyoona moralim çok bozuk kaç gündür ona bakmaya çalışıyorum ama ne kadar ne yapabilcem ki işte vicksliyorum ilaçlarını veriyorum havlu ısıtıp koyuyorum ıhlamur yapıyorum falan yok tam düzeliyo gibi oluyo birazcık hareketlense ertesi gün yine ateşleniyo kötü oluyo elimden bişey gelmedikçe daha da çok üzülüyorum 1 gün de izin verip hadi git dinlen demiyolar sanki orduyu o kurtaracak dün birazcık erken geldi çok kötü olmuş acile gitmesi lazımdı ama beni de götürmedi mikrop kaparsın orda diye arkadaşı götürdü serum takmışlar geldi gece 11-12 gibi sabah 6 da kalktı yine işe gitti onun yerine ben açıcam artık isyan bayraklarını
bunun dışında evin işlerini de ben hallediyorum tabi dün alışveriş falan filan baya bi araba sürünce kasılmalarım oldu akşam hep yattım dinlenince geçti çok şükür eşim de bi yandan ateş gibi yanıyo bi yandan bana yardım edemiyo diye de o üzülüyo dün artık oturdum ağladım biri gelip bize baksın diye yaa en yakın kayınvalidemler şu anda onlarla aramızda da 800-900 km falan var kimsecikler yok yakınımızda delircem artık
dün de rüyamda bebişi gördüm azıcık moralim düzeldi hastaneden çıkmışız eve gelmişiz yeni...ben emziriyorum ağız burun kıvırıyo falan tadını beğenmedi diyorum yanımda da teyzem var börek yediriyo bana şimdi bi daha dene diyo hadi kızım em artık diyorum sütüm dışarı taşıyo...kızım da parmağıyla taşan sütten alıyo ağzına götürüyo biraz şapırdatıyo ağzında sonra da tamam olmuş biraz daha iyi tadı diyo emiyo çok komikti yaa moralimi yine bebeğim düzeltti yani
Gökçecim çoook geçmiş olsun valla eşinin haline çok üzüldüm yazık valla adama hasta olmaya hakkı bile yok:26: sen bari dikkat et kendine hasta falan olma iyice perişan olucaksınız yoksa.Aileden uzak oturmanın en kötü tarafı bu olsa gerek.:44:
gelişimi iyi olursa kesin giyer canım sıkma canını
çok geçmiş olsun canımm yaaa üzüldüm ben de nedense eşim hastalanınca çok üzülürüm insan kendi bi şekilde atlatıyor da işte sevdiği hasta olunca daha çok üzülüyor. tez zamanda şifa bulur inşallah ama sen de dikkat et kendine sana da bulaşırsa daha çok zorlanıcaksınızuzak duramazsın ama bol bol c vitaminli meyveyle beslen.
tünaydınlar..benim yarın şeker taraması testim varda randevu almak gerekiyormu özelde yaptırcam yoksa direkt gidip yaptırabiliyormuyum merak ettim
evliliğimizin 1 .ci yılı sonlarına doğru eşim zatureden yoğun bakıma yattı 10 gun hemde meğer hayati tehlikesi varmış bana sölememişler o yogun bakım odasının kapı önunde o ayazda beklediğim gunlerimi asla unutamam eve getiriolardı akşamları beni boğazımdan su geçmiyordu sofrada hep ağlıyordum ay yine aklıma geldi o gunler eşimde bende hatırlamak istemiyoruz o gunleri Rabbim kimseye yaşatmasın eşiyle en yakınlarıyla sınamasın çok zor birde geç evlendik düşünün yaşadığım şokuu şükürler olsun atlattık
randevuya gerek yok canım.
gelişimi iyi olursa kesin giyer canım sıkma canını
çok geçmiş olsun canımm yaaa üzüldüm ben de nedense eşim hastalanınca çok üzülürüm insan kendi bi şekilde atlatıyor da işte sevdiği hasta olunca daha çok üzülüyor. tez zamanda şifa bulur inşallah ama sen de dikkat et kendine sana da bulaşırsa daha çok zorlanıcaksınızuzak duramazsın ama bol bol c vitaminli meyveyle beslen.
evliliğimizin 1 .ci yılı sonlarına doğru eşim zatureden yoğun bakıma yattı 10 gun hemde meğer hayati tehlikesi varmış bana sölememişler o yogun bakım odasının kapı önunde o ayazda beklediğim gunlerimi asla unutamam eve getiriolardı akşamları beni boğazımdan su geçmiyordu sofrada hep ağlıyordum ay yine aklıma geldi o gunler eşimde bende hatırlamak istemiyoruz o gunleri Rabbim kimseye yaşatmasın eşiyle en yakınlarıyla sınamasın çok zor birde geç evlendik düşünün yaşadığım şokuu şükürler olsun atlattık
kızlar bu ara benim akıntım çok sıvı ve her saat ped değiştiriyorum ona takıldım. dr. bebeğin suyu az az gelmez bi anda gelir diyor. daha önce gittiğim prof da sızıntı olabilir bebeğin hareketlerini takip et demişti. bebeğim bazı günler hareketli bazen günde birkaç kez hissediyorm. napıcağımı şaşırdım artıkAllah korusun birinin bebeği hiç belirti vermeden suyu bitmiş ve düşmüş Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
Canııımm ya kıyamammm sanaaaaRabbim başımızdan eksik etmesin onlarıı
amin canım
bir önceki sayfadaki yazımı okudun mu:26:şeker aralığı hakkında soru sordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?