2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Maşallah bebeğine canımmmm

benimde emzirememek korkum varr bir kaç arkadaşım emziremedi onlardan mı etkilendim bilmiyorum rüyalarıma bile giriyor böyle gögsümü zorla çocuğun ağzına sokuyorum çıkartıyor bir türlü emziremiyorum uyanıyoramm terlemişim stress oluyorumm

evet aynen bizde dört gözle bebişimizi bekliyoruz..

ay valla görüşsek ne güzel olur :)) ben balgattaki koru hastanesine gidiyorum ümit korucuoğluna :)

bende koruya gidiyorumm, ama dr umuz faklıymış benimki aydan hoca..

tünaydınlar..benim yarın şeker taraması testim varda randevu almak gerekiyormu özelde yaptırcam yoksa direkt gidip yaptırabiliyormuyum merak ettim

Gökçecim çoook geçmiş olsun valla eşinin haline çok üzüldüm yazık valla adama hasta olmaya hakkı bile yok:26: sen bari dikkat et kendine hasta falan olma iyice perişan olucaksınız yoksa.Aileden uzak oturmanın en kötü tarafı bu olsa gerek.:44:

Canım çok güzeller ama sence 4 lira pahalı değilmi

gelişimi iyi olursa kesin giyer canım sıkma canını

çok geçmiş olsun canımm yaaa üzüldüm ben de nedense eşim hastalanınca çok üzülürüm insan kendi bi şekilde atlatıyor da işte sevdiği hasta olunca daha çok üzülüyor. tez zamanda şifa bulur inşallah ama sen de dikkat et kendine sana da bulaşırsa daha çok zorlanıcaksınız uzak duramazsın ama bol bol c vitaminli meyveyle beslen.

mutfaga kadar gitmiştim online durumum pasifleşmiş

ne dicem bilgisi olan varmı doktoruma da salak gibi sormadım hiç

75mg şeker yuklemesi yapıldı bana peki bundan sonra tokluk sınırı kaç olmalı :26:ben 140 geçirmemeye çalışıyorum doğrumu yapıorum:26::26:açlık saten yerlerde

ilk başlarda uzak durmaya çalışıyodum az da olsa aman bana bulaştırma falan diye ama baktım benden başka bakacak insan yok napıyım valla olursam olurum yapacak bişey yok 10 gündür bulaştıramadı daha da bulaşmaz heralde....öyle valla canım yaa annem olsa ya da kayınvalidem olsa en azından eşime baksa ben kendimi idare ederim zaten ama 3-4 dak da bel ağrısıyla döne döne zar zor yerinden kalkıp bi de ilaç,su getirmeye falan gidince insan deli oluyo nerdeyse kızcam adama niye hasta oluyosun diye

evliliğimizin 1 .ci yılı sonlarına doğru eşim zatureden yoğun bakıma yattı10 gun hemdemeğer hayati tehlikesi varmış bana sölememişlero yogun bakım odasının kapı önunde o ayazda beklediğim gunlerimi asla unutamameve getiriolardı akşamları beni boğazımdan su geçmiyordu sofrada hep ağlıyordumay yine aklıma geldi o gunler eşimde bende hatırlamak istemiyoruz o gunleriRabbim kimseye yaşatmasın eşiyle en yakınlarıyla sınamasın çok zorbirde geç evlendik düşünün yaşadığım şokuuşükürler olsun atlattık

kızlar bu ara benim akıntım çok sıvı ve her saat ped değiştiriyorum ona takıldım. dr. bebeğin suyu az az gelmez bi anda gelir diyor. daha önce gittiğim prof da sızıntı olabilir bebeğin hareketlerini takip et demişti. bebeğim bazı günler hareketli bazen günde birkaç kez hissediyorm. napıcağımı şaşırdım artık Allah korusun birinin bebeği hiç belirti vermeden suyu bitmiş ve düşmüş Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

Canııımm ya kıyamammm sanaaaa Rabbim başımızdan eksik etmesin onlarıı

ben de öyleyim ben hasta olayım en azından evde yatarak geçiririm diyorum ama hep de onu buluyo....benim aldığım vitaminlerin haddi hesabı yok zaten canım yaa aştım artık

ayyy çok zormuş durumun canım yaaa neyse ki atlatmış eşin...insanın elinden bişey gelmeyince deli oluyo...

valla canım ben de doktorunun dediği gibi biliyorum yani bayağı bi su geliyo onu pedin falan tutamaz ama diğeri de prof yani adam bişey söylüyosa bi bildiği vardır demek ki arada öyle şeyler de oluyo...ama sık görülen bişey olduğunu sanmıyorum ben ilk defa duydum...sen o prof a bi daha git istersen hem için rahatlar...

rabbim bi daha göstermesin inşallah ne sana ne de bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…