- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.221
ben de öyleyim ben hasta olayım en azından evde yatarak geçiririm diyorum ama hep de onu buluyo....benim aldığım vitaminlerin haddi hesabı yok zaten canım yaa aştım artık
ayyy çok zormuş durumun canım yaaa neyse ki atlatmış eşin...insanın elinden bişey gelmeyince deli oluyo...
valla canım ben de doktorunun dediği gibi biliyorum yani bayağı bi su geliyo onu pedin falan tutamaz ama diğeri de prof yani adam bişey söylüyosa bi bildiği vardır demek ki arada öyle şeyler de oluyo...ama sık görülen bişey olduğunu sanmıyorum ben ilk defa duydum...sen o prof a bi daha git istersen hem için rahatlar...
mutfaga kadar gitmiştim online durumum pasifleşmiş
ne dicem bilgisi olan varmı doktoruma da salak gibi sormadım hiç
75mg şeker yuklemesi yapıldı banapeki bundan sonra tokluk sınırı kaç olmalı :26:ben 140 geçirmemeye çalışıyorum doğrumu yapıorum:26::26:açlık saten yerlerde
amin canım
bir önceki sayfadaki yazımı okudun mu:26:şeker aralığı hakkında soru sordum da
ben de öyleyim ben hasta olayım en azından evde yatarak geçiririm diyorum ama hep de onu buluyo....benim aldığım vitaminlerin haddi hesabı yok zaten canım yaa aştım artık
ayyy çok zormuş durumun canım yaaa neyse ki atlatmış eşin...insanın elinden bişey gelmeyince deli oluyo...
valla canım ben de doktorunun dediği gibi biliyorum yani bayağı bi su geliyo onu pedin falan tutamaz ama diğeri de prof yani adam bişey söylüyosa bi bildiği vardır demek ki arada öyle şeyler de oluyo...ama sık görülen bişey olduğunu sanmıyorum ben ilk defa duydum...sen o prof a bi daha git istersen hem için rahatlar...
evliliğimizin 1 .ci yılı sonlarına doğru eşim zatureden yoğun bakıma yattı 10 gun hemde meğer hayati tehlikesi varmış bana sölememişler o yogun bakım odasının kapı önunde o ayazda beklediğim gunlerimi asla unutamam eve getiriolardı akşamları beni boğazımdan su geçmiyordu sofrada hep ağlıyordum ay yine aklıma geldi o gunler eşimde bende hatırlamak istemiyoruz o gunleri Rabbim kimseye yaşatmasın eşiyle en yakınlarıyla sınamasın çok zor birde geç evlendik düşünün yaşadığım şokuu şükürler olsun atlattık
mutfaga kadar gitmiştim online durumum pasifleşmiş
ne dicem bilgisi olan varmı doktoruma da salak gibi sormadım hiç
75mg şeker yuklemesi yapıldı banapeki bundan sonra tokluk sınırı kaç olmalı :26:ben 140 geçirmemeye çalışıyorum doğrumu yapıorum:26::26:açlık saten yerlerde
tamam canım bende 140 ı geçirmemeye çalışıyordum kendimceaçlık şekerinin 70-90 arasında tokluk şekerinin ( yemek yedikten 1 saat sonra ölçüyorsun ) 110-140 arasında olması gerekiyor 140 ı geçmemesi lazım
amin ecmain canımrabbim bi daha göstermesin inşallah ne sana ne de bizlere
Bana şeker yüklemesi yapmadılar canım ama gebelikte tokluk sınırı 140 geçmemesi gerekiyo yani doğru yapıyosun.diyabet vakfının diyetsyenine gitmeye başladım ben o doktorda 140 sınır dedi
Ben bugün biraz rahatsızım bel kasık agrısı ,istifar ,halsizlik, yatıyorum
Ben bugün biraz rahatsızım bel kasık agrısı ,istifar ,halsizlik, yatıyorum
Daha önce su sızıntısı olmusmuydu benimde 25. Haftada doktor suyu normalin altında demişti ciddi bisey gibi anlatmamıştı bol su iç demişti simdi günde 2 litre su iciyorum eğer böyle bı şüphen varsa doktora görünmende fayda var birde eczanelerde bunla ilgili kağıtlar varmış gelen sıvının ambiyon sıvısı olup olmadigni gösteriyormuş bı sor eczaneye icin rahat ederkızlar bu ara benim akıntım çok sıvı ve her saat ped değiştiriyorum ona takıldım. dr. bebeğin suyu az az gelmez bi anda gelir diyor. daha önce gittiğim prof da sızıntı olabilir bebeğin hareketlerini takip et demişti. bebeğim bazı günler hareketli bazen günde birkaç kez hissediyorm. napıcağımı şaşırdım artıkAllah korusun birinin bebeği hiç belirti vermeden suyu bitmiş ve düşmüş Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet canım öyleymiş hiiç bi alakası yok dedi doktor.Belis doğayı evet ben aldım bebişlerimizin odaları aynı olucak deseneee.Bizimkide 1 hafta 10 güne kadar gelicek ben beşik olarak farklı bi model almak zorunda kaldım yer sıkıntımız var ev ufak bebişin yanında yatmam gerekebilir diye yavrulu beşik aldık.Dünden beri kafamda oda yerleştiriyorum bende çok heyecanlıyım çok az kaldııı
merhaba kizlar, nasilsiniz?
benim migdem cok kötü ya acayip bulaniyor ilk günde ki gibi oldu yine, eskiden sabah birseyler yeseydim geciyordu simdi öyle degil bastaki gibi sürekli biseyler atistirmam lazimki migdem bulanmasin, az önce abdest dedim aliyim namaz kilyim wc girdigim gibi basladi kendimi zor disari atim, namazda kilamadim, niye böyle olyuor acaba anlamadimki, normalmi? :26:
hayırlı uğurlu olsun eweeeett bebişlerimizin odaları aynı olcak :)))güle güle büyüsünler inş.yavrucuklar.Canım yavrulu beşik hangisini aldın bi takım bende çok beğendim ama o daha büyüktü yer yoksa nasıl yapcaksın kuzum ya?
Daha önce su sızıntısı olmusmuydu benimde 25. Haftada doktor suyu normalin altında demişti ciddi bisey gibi anlatmamıştı bol su iç demişti simdi günde 2 litre su iciyorum eğer böyle bı şüphen varsa doktora görünmende fayda var birde eczanelerde bunla ilgili kağıtlar varmış gelen sıvının ambiyon sıvısı olup olmadigni gösteriyormuş bı sor eczaneye icin rahat eder
eşim yuruyuş yaptırayım sana diyorben çıktım görüşürzzz
Kızlar bu çatı muayenesi nasıl bişi:) yani zormu can acıtıyormuuu çok tırsıyorum bundan
merhaba kizlar, nasilsiniz?
benim migdem cok kötü ya acayip bulaniyor ilk günde ki gibi oldu yine, eskiden sabah birseyler yeseydim geciyordu simdi öyle degil bastaki gibi sürekli biseyler atistirmam lazimki migdem bulanmasin, az önce abdest dedim aliyim namaz kilyim wc girdigim gibi basladi kendimi zor disari atim, namazda kilamadim, niye böyle olyuor acaba anlamadimki, normalmi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?