2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

çok şükür atlattık

Bana şeker yüklemesi yapmadılar canım ama gebelikte tokluk sınırı 140 geçmemesi gerekiyo yani doğru yapıyosun.diyabet vakfının diyetsyenine gitmeye başladım ben o doktorda 140 sınır dedi

çok şükür atlattık

rabbim bi daha göstermesin inşallah ne sana ne de bizlere

Bana şeker yüklemesi yapmadılar canım ama gebelikte tokluk sınırı 140 geçmemesi gerekiyo yani doğru yapıyosun.diyabet vakfının diyetsyenine gitmeye başladım ben o doktorda 140 sınır dedi

açlık şekerinin 70-90 arasında tokluk şekerinin ( yemek yedikten 1 saat sonra ölçüyorsun ) 110-140 arasında olması gerekiyor 140 ı geçmemesi lazım
tamam canım bende 140 ı geçirmemeye çalışıyordum kendimce143 felan çıkıyor yada 145 o kadar da olsun demi

rabbim bi daha göstermesin inşallah ne sana ne de bizlere
amin ecmain canım

tamam anlaşıldı msg canım

Daha önce su sızıntısı olmusmuydu benimde 25. Haftada doktor suyu normalin altında demişti ciddi bisey gibi anlatmamıştı bol su iç demişti simdi günde 2 litre su iciyorum eğer böyle bı şüphen varsa doktora görünmende fayda var birde eczanelerde bunla ilgili kağıtlar varmış gelen sıvının ambiyon sıvısı olup olmadigni gösteriyormuş bı sor eczaneye icin rahat eder

hayırlı uğurlu olsun eweeeett bebişlerimizin odaları aynı olcak :)))güle güle büyüsünler inş.yavrucuklar.Canım yavrulu beşik hangisini aldın bi takım bende çok beğendim ama o daha büyüktü yer yoksa nasıl yapcaksın kuzum ya?

merhaba kizlar, nasilsiniz?
benim migdem cok kötü ya acayip bulaniyor ilk günde ki gibi oldu yine, eskiden sabah birseyler yeseydim geciyordu simdi öyle degil bastaki gibi sürekli biseyler atistirmam lazimki migdem bulanmasin, az önce abdest dedim aliyim namaz kilyim wc girdigim gibi basladi kendimi zor disari atim, namazda kilamadim, niye böyle olyuor acaba anlamadimki, normalmi? :26:

çok şükür iyiyim bensenin durumun hakkında bişey diyemicem canım inş. normaldir:26:

Ebeeettt Belisin mışıl modelinin beşiğini doğanın şifonyer ve gardrobunu takım yaptık.beşiğin ölçüsü aynı 1.84 altından yavru yatağı çıkıyo.yer sıkıntısını anca öyle çözebildik yoksa koltuk falan hiiç sığmicak.mobilyalar gelsin fotolarını yüklerim daha net anlıcaksın o zaman

evet cnm yine böyle oldu. suyu azdı 5. ayda. o zaman prof a da gitmiştim. sonra normale dönmüştü ama suyu.bol su içmeye çalışıyorum. turnusol kağıdını prof a sordum . net sonuç alamazsın yanıltır dedi.

canım ben namaz kılarkende başlıyor bizimki tepinmeye.acaba çok mu sıkıştırıyorum bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…