- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.241
canım ben namaz kılarkende başlıyor bizimki tepinmeye.acaba çok mu sıkıştırıyorum bende anlamadım
evet cnm yine böyle oldu. suyu azdı 5. ayda. o zaman prof a da gitmiştim. sonra normale dönmüştü ama suyu.bol su içmeye çalışıyorum. turnusol kağıdını prof a sordum . net sonuç alamazsın yanıltır dedi.
kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde
hamileligimi ögrendigim günden beri hic bise yok bizde, iki kankayiz
canım ben namaz kılarkende başlıyor bizimki tepinmeye.acaba çok mu sıkıştırıyorum bende anlamadım
4. aydan sonra bıraktık biz o işleri maaleseff, benim kociş tırstı benim göbişim büyüynce(
Kızlar bu çatı muayenesini olmasak olmuyor mu ki, korktuğumdan değil de doktor catın dar dese sezeryan mı olcam yani, yine de denemek isterim doğumu, kötü bişey duyup etkilenmekten korkuyorum ben açıkçası
catı muaynesinin nedeni normal doğum ihtimali var mı yok mu diye olmıcaksa senin o acıyı cekmenin ne anlamı var denemenin bi anlamı yok yani benim dr.um 37.haftada yapıcak muayenemi.
kızlar ya normal muayeneden farkı yokmuşki çatı muayenesinin (hiç olmadım ben o ayrı)olan varmı aranızda acıyomu
canım ben muayene oldum hatta hamileliğimin ik ayında alttan ultrasonla muayene oldum hiç acı hissetmiyosun siz derin nefes alırken hop bişey girivermiş içine ve inanın acı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?