2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım ben namaz kılarkende başlıyor bizimki tepinmeye.acaba çok mu sıkıştırıyorum bende anlamadım

ben namaz kilarken öyle bisey olmuyir ama eglirken mesela migdem yaniyor hemen, bikeresinde namazin üstündeydim cok kötü migdem bulandi tutamadim kendimi namazin ortasinda kalkdim wcýe kosdum, bugünde abdest alamadim wc´ye girdigim gibi migdem bulandi ciktim hemen allahim sen affet

Anladım canım bence bı doktora görün suyu sızıntı olarakda gelebilir benim gittiğim doktorda Prof. Suyu az demişti birde kan sulandirici hap vermişti onceden kanamam oldu diye bırakmıştım suyu azalinca mutlaka icmem gerektigni söylemişti ben arada başka doktorlarada gittim icim rahat etmedi suyu daha cok azalırsa diye korktum sende ihmal etme

canım ben namaz kılarkende başlıyor bizimki tepinmeye.acaba çok mu sıkıştırıyorum bende anlamadım

o bendede oluyor ellerımı kavstrunca kollarım karnma gelıor nası ıtıyor sasıorum
kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde

haftada bııkere tam gaz devam:):)ama bundan snrası bıraz zor gobek acayıp zorlastırıo ısı

açıkcası şu anda aynada kendime baktığım zaman kendimi sevimli görüyorum, hiç bir kadınsı havam yok şu anda ben kendimi sevimli görürken, kocam şuh görür mü sizce kocaman bir karın belki de haklı adamlar tırsmakta.

Kızlar bu çatı muayenesini olmasak olmuyor mu ki, korktuğumdan değil de doktor catın dar dese sezeryan mı olcam yani, yine de denemek isterim doğumu, kötü bişey duyup etkilenmekten korkuyorum ben açıkçası

catı muaynesinin nedeni normal doğum ihtimali var mı yok mu diye olmıcaksa senin o acıyı cekmenin ne anlamı var denemenin bi anlamı yok yani benim dr.um 37.haftada yapıcak muayenemi.

catı muaynesinin nedeni normal doğum ihtimali var mı yok mu diye olmıcaksa senin o acıyı cekmenin ne anlamı var denemenin bi anlamı yok yani benim dr.um 37.haftada yapıcak muayenemi.

kızlar ya normal muayeneden farkı yokmuşki çatı muayenesinin (hiç olmadım ben o ayrı) olan varmı aranızda acıyomu

kızlar ya normal muayeneden farkı yokmuşki çatı muayenesinin (hiç olmadım ben o ayrı) olan varmı aranızda acıyomu

canım ben muayene oldum hatta hamileliğimin ik ayında alttan ultrasonla muayene oldum hiç acı hissetmiyosun siz derin nefes alırken hop bişey girivermiş içine ve inanın acı yok

cati muhannesi anladiim kaderiyle altan bakiliyor, burda (almanya) normal kontroller hep altan bakiliyor hata her gitiginde paragini icine birakip bir eliylede karnini bastirip biseyler kontrol ediyor ne oldugunu bende bilmyiorum hic sormadim, yani bu burda hep var ilk zamanlar aciyordu kendimi cekiyordum ilsiki gibi kendini sikarsan acir rahat birakacan kendini ama simdi hic bi sorun yok, dediginiz buysa burda hep yapilyior sadece detyali ultrasonlarda göbekden bakiyorlar, ilk baslarda bebek cok kücük oldugu icin göbekden bakamiyorlar gözükmiyormus oyuzden hep asagdan bakiliyor, bana demisdi bebek biraz daha büyüdügünde göbekden bakacam ama halen altan bakiyor

slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır. biz kuzumla okuldan geldik uzun zamandır giremioruz bi geçmiş yapıp (yapabilirsek tabi :)) geiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…