2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

göbek sorunu bizdede var hatta geçen düğüne gittik zor dans ettik kocamla

Tatlım hangi semtte oturuyorsun ? Biz de öyle bir evde oturuyorduk iki ay önce taşındık çekilir dert değil hele iki kişi için hiç gerek yok bana sorsan tutma derdim kesin :)

Ayy teyzemm yaaaa çok güldüm vallaaa

Canım ben zaten az hissediyorum gerçi dünden beri biraz hareketli çok söylendim hareket etmiyorsun diye ondan mı bilmiyorum :) hareketleri benim genelde tam köşelerde oluyor, bazen midemin orada oluyor hiç aşağıda hissetmedim daha

cnım ıslatıyorsa git bence sızıntı olabilir diye duymuştum bende öyle birşey varsa şimdiden anlaşılır yoksa bile senin için rahat etmiş olur

canım ben muayene oldum hatta hamileliğimin ik ayında alttan ultrasonla muayene oldum hiç acı hissetmiyosun siz derin nefes alırken hop bişey girivermiş içine ve inanın acı yok

canım ultrosan farklı bişey değil mi bende alttan ultrasonla çok bakıldı ama çatı muayenesi elle olmuyor mu

slm kızlar dünden beri anca girebildim bugün kızçem beni çok korkuttu akşam annemde kaldım ben eşim çalıştı çünkü her gece kıpırdanan kızım hiç kıpırdamadı sabah oldu gene kıpırdamadı hatta anneme bile dedim yerini yadırgadı galiba diye sonra dükkana geldim hala kıpırtı yok eşime söyledim ağlıyodumdu hiç kıpırdamıyo diye eşimde doktora gidelim dedi o sıra müşteri geldi falan biraz geçince çok şükür başladı kıpırdanmaya şimdide acısını çıkarıyo kuzum ama çok korktum galiba babasından ayrı kaldı diye trip attı kızım bize

bende bugün yaşadım aynı şeyi normalde kahvaltı ettikden sonra başlardı kıpırdamaya ..bir kere gerindi öğlende birdaha hissetmedim biraz önce vurdu bayaa da içim rahatladı çok korktum valla( Allah korusun onları ve bizi...

Kızlar bu çatı muayenesi nasıl bişi:) yani zormu can acıtıyormuuu çok tırsıyorum bundan
ben hıc olmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

sızıntı olabılecegını duymustum bende
kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde
tukkan kapalı bızde:)

4. aydan sonra bıraktık biz o işleri maaleseff, benim kociş tırstı benim göbişim büyüynce(
aynen bızde 4,5-5 falandı bıraktık
oleyyyyyyyyyyyyyyyyycumartesi günü havuzlu hana gidiyoruz. bekle bizi Eminönüüüüü
kzı ben bıle gıttım ızmırden gelıp senın burnunun dıbı :) bu arada ben sevmedım havuzlu hanıııı

iki gün oldu benimki de titriyor dün mandalina yedim ondan sonra iki kere falan titredi ..kendi kendime mandalinanın ekşisinden mi etkilendi acaba dedim hatta akşam eşime sordum yediğim şeylerin tatıdımı alıyor acaba diye :)) neden öyle ? hıçkırıyorda biz onumu hissediyoruz yoksa?

amin canım valla insan nası korkuyoo. gerinmek dedinde benimkide karnımı ittiriyo diyorum sanırım benimkide geriniyo bende diyorum niye ittirip duruyo beni bu hiç aklıma gelmemişti ,benimkiside çok titriyo karnım dansöze döndüm diyorum eşime her şekle sokuyo bu bıcırıklar bizi ya

slm kızlar dün geceden beri sayfalar çok ilerlemiş ben de
ara ara okuyup bazılarına cvp vereyim bari dedim
çünkü hepsini bitirmeye kalksam zaman çok geçecek dün
hapşurunca idrar kaçırmaktan bahsetmişsiniz onun için okuğum
bişeyi söyleyeyim pelvis hareketi die bi hareket var bu hareketi günde en az 10 kez yapmak
gerekiyo sadece idrar için de değil hem normal doğum yapmak isteyenlerde vajinamızın
oradaki kasları güçlendirdiği için daha az yırtık olmasını ve daha rahat açılmasını
sağlıyomuş bi de bu idrar kaçırma olayları da en aza iniyormuş, çok şükür
şimdiye kadar ben yaşamadım elimden geldiğince bu hareketi yapmaya çalışıyorum,
yani idrarınız gelmiş gibi vajinanızı kasıyosunuz bir kaç saniye bekletip bırakıyosunuz
hepsi bu. (ha bi de cinsel açıdan da iyi bi hareketmiş haberiniz olsun :)

benım oglanın ısedıgını dusunuyorum abısıde ıserken tırerdı:)

evet canım başladıysa ittirmeye geriniyor demektir :))) korkutuyorlar bizi valla...hareket etsinler ki iyi olduklarını anlayalım ister hoplasın ,zıplasın isterse gangam dansı yapsın hiç fark etmez sessiz durmasınlarda amannn :)))

merhaba..sıze bısey sorcaktım ılke hastanesıne gıdıyormuşsunuz burda okumuşdum bende 30 haftalık hamıleyım oraya gıtmeyı dusnuyorum..nasıl hastane tecrubelerınızı solermısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…