- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.261
pahalı kız orasıoleyyyyyyyyyyyyyyyyycumartesi günü havuzlu hana gidiyoruz. bekle bizi Eminönüüüüü
benım bı ara kanamam oldugu ıcın ara vermıstık.tehlıke gecınce sıkıntı kalmadı. Gercı benım kocam da gobeklı oldugu ıcın, ıkı gobek zorluyo bızıGobegın sorun olmadıgı pozısyonları kullanıyoruz.
Hep öyle oluyor şekerim ben de gaza gelirim ya göbeği taşıyamadığım için yüzeysel yapar geçerim ya bi misafir gelir mutlaka aksilik çıkar, zaten temizik konusunda kolay kolay gaza gelmiyorum :)) neyse bakalım yarın kadın gelecek bu eve ilk defa, duvarlarla camları sildircem ben de evi süpürüp silip toz alıcam bakalım. Bi de nerden gaza gelip 4 katlı evi tuttuysak !! in çık in çık canım çıkıyodaha evi tutalı 2 ay oldu bebiş 3-4 aylık olunca taşınalım dedik, yemin ediyorum apartman dairesi gibi rahat, sıcak huzurlu bi yer yok !
devlet ilgiliymiş deyince bak ne anlatcam
hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta hastanede 3 gun yattım düşük tehlikesi var dieneyse 3 kişilik odaya verdiler beni ordaki arkadaş anlatıyor benden önceki yatan hasta ve refakatcısı köyden gelmişler çok cahillermiş neyse bunlar yerleşmiş ama yanlarında ne yiyecek ne bişey yokmuş refakatcı olan yaşlı kadın buzdolabını açmış tabi kadın çığlığı basmış çünki buzdolabı tıka basa doluymuş ayyyy görüonmuuuuu devletiii buzdolabını doldurmuş ağzına kadar demişş suyu bile koymuşlar tatlısına kadar düşünmüşler vay be devlet babaya bak diormuşş halbuki bana anlatan arkadaş doldurmuş buzdolabını kadıncağız öyle sevinince hiç bozuntuya vermemiş evet teyze devlet doldurmuş saolsun demiş ve o yaşlı teyze giderken tum buzdolabını boşaltıp gitmiş devlet babada para var yine doldurur demişşş
kızlar bu arada bişi sorcam..bebek hareketlerinden bahsedilmiş..genelde altta olduğunu ve kaburgaya baskı yaptığını falan söylemişsiniz ...benim hep göbeğimin etrafında oluyo..ve iki gündür titriyo gibi..acayip bişi oluyo..sorayım dedim..
kızlar bu ara benim akıntım çok sıvı ve her saat ped değiştiriyorum ona takıldım. dr. bebeğin suyu az az gelmez bi anda gelir diyor. daha önce gittiğim prof da sızıntı olabilir bebeğin hareketlerini takip et demişti. bebeğim bazı günler hareketli bazen günde birkaç kez hissediyorm. napıcağımı şaşırdım artıkAllah korusun birinin bebeği hiç belirti vermeden suyu bitmiş ve düşmüş Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde
canım ben muayene oldum hatta hamileliğimin ik ayında alttan ultrasonla muayene oldum hiç acı hissetmiyosun siz derin nefes alırken hop bişey girivermiş içine ve inanın acı yok
slm kızlar dünden beri anca girebildim bugün kızçem beni çok korkuttu akşam annemde kaldım ben eşim çalıştı çünkü her gece kıpırdanan kızım hiç kıpırdamadı sabah oldu gene kıpırdamadı hatta anneme bile dedim yerini yadırgadı galiba diye sonra dükkana geldim hala kıpırtı yok eşime söyledim ağlıyodumdu hiç kıpırdamıyo diye eşimde doktora gidelim dedi o sıra müşteri geldi falan biraz geçince çok şükür başladı kıpırdanmayaşimdide acısını çıkarıyo kuzum ama çok korktum galiba babasından ayrı kaldı diye trip attı kızım bize
ben hıc olmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)Kızlar bu çatı muayenesi nasıl bişi:) yani zormu can acıtıyormuuu çok tırsıyorum bundan
sızıntı olabılecegını duymustum bendekızlar bu ara benim akıntım çok sıvı ve her saat ped değiştiriyorum ona takıldım. dr. bebeğin suyu az az gelmez bi anda gelir diyor. daha önce gittiğim prof da sızıntı olabilir bebeğin hareketlerini takip et demişti. bebeğim bazı günler hareketli bazen günde birkaç kez hissediyorm. napıcağımı şaşırdım artıkAllah korusun birinin bebeği hiç belirti vermeden suyu bitmiş ve düşmüş Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
tukkan kapalı bızde:)kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde
aynen bızde 4,5-5 falandı bıraktık4. aydan sonra bıraktık biz o işleri maaleseff, benim kociş tırstı benim göbişim büyüynce(
kzı ben bıle gıttım ızmırden gelıp senın burnunun dıbı :) bu arada ben sevmedım havuzlu hanııııoleyyyyyyyyyyyyyyyyycumartesi günü havuzlu hana gidiyoruz. bekle bizi Eminönüüüüü
kızlar bu arada bişi sorcam..bebek hareketlerinden bahsedilmiş..genelde altta olduğunu ve kaburgaya baskı yaptığını falan söylemişsiniz ...benim hep göbeğimin etrafında oluyo..ve iki gündür titriyo gibi..acayip bişi oluyo..sorayım dedim..
kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde
bende bugün yaşadım aynı şeyi normalde kahvaltı ettikden sonra başlardı kıpırdamaya ..bir kere gerindi öğlende birdaha hissetmedim biraz önce vurdu bayaa da içim rahatladı çok korktum valla( Allah korusun onları ve bizi...
benım oglanın ısedıgını dusunuyorum abısıde ıserken tırerdı:)iki gün oldu benimki de titriyor dün mandalina yedim ondan sonra iki kere falan titredi ..kendi kendime mandalinanın ekşisinden mi etkilendi acaba dedim hatta akşam eşime sordum yediğim şeylerin tatıdımı alıyor acaba diye :)) neden öyle ? hıçkırıyorda biz onumu hissediyoruz yoksa?
amin canım valla insan nası korkuyoo. gerinmek dedinde benimkide karnımı ittiriyo diyorum sanırım benimkide geriniyo bende diyorum niye ittirip duruyo beni bu hiç aklıma gelmemişti ,benimkiside çok titriyo karnım dansöze döndüm diyorum eşime her şekle sokuyo bu bıcırıklar bizi ya
benım oglanın ısedıgını dusunuyorum abısıde ıserken tırerdı:)
Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş geçmez dediğimiz günler geçti şurada çok kalmadı doğuma :) ben hamileliğim sürersince kan hapı kullanmadım hani gene kan normal de idrarda iltihap neden oldu haftaya sonuç çıkacak normaldesucuk sevmeyen ben bu hafta çiğ sucuk yedim aceba idrardaki mikroba neden olurmu ?
ahcanım çok üzüldüm allah bebeğine uzun ömür versin amniosentez sonrası olabiliyor duymuştum zaten bu gebeliğimde ne ikili ne üçlü yaptırmadım okadr çok yalnış sonuçlar çıkıyor ki olan anneye oluyor hamileliği boyunca üzüntü çeksin dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?