- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.281
elle muayene mı yoksa bı aletle mı baktılar
evet aynen bizde dört gözle bebişimizi bekliyoruz..
bende koruya gidiyorumm, ama dr umuz faklıymış benimki aydan hoca..
kızlar cinsel hayatlarınız ne alemde
Tatlım hangi semtte oturuyorsun ? Biz de öyle bir evde oturuyorduk iki ay önce taşındık çekilir dert değil hele iki kişi için hiç gerek yok bana sorsan tutma derdim kesin :)
Canım bana bu hafta aydan hanım da ümit bey de baktı, bebişin bacak boyu 5 hafta geriden geliyor diye riskli gruptayım sanırım anlamadım ki :) Ama birinciyi doğurmadan ikinciyi doğurmayı düşündürten bi hastane ve doğum ekibi :)) Çok seviyorum hem hastaneyi hem doktorumu, hemşiremi ebemi :))
haftada 3-4 gidiyo valla :)) göbüş çıkmaya başlayınca epey bi tırstı bizimki haftada 1 o da ben yanaşırsam oluyodu. En son söylendim valla ne bu diye :)) ondan sonra eski rayına girdi ama sadece tek pozisyon o da ben dizüstüyken :) malum onda göbek bende göbek yapamıyoruz başka bişey :))
Çayyolu canım, ama sormaaaa o ara taşınma telaşından nete bile girememiştim. Bezdim bezdim. bi daha çok katlı ev mi?? asla ! ha bu evin 3 gündür bi güzelliği olmaya başladı :)) her gün akşam saat 4te kediş geliyor kapının önüne, biz yatana kadar bizimle takılıp biz yatarken çıkıyor :))
Inşallah en kısa zamanda iyi bir yere taşınırsın hamile hamile çok zor temizlik yapmak ben normal evi temizleyemiyorum neyse Allah huzur sağlık versin de gerisi mühim değil. Bende mamaktayım bize de beklerim desica ile birlikte gelin :)
ay canım valla benim de taşınmaktan başka isteğim yokama işte doğumu bekliyoruz, bebiş 3-4 aylık olunca taşınıcaz inşallah :)) mamak bana dünyanın yolu ( mamakta ne tarafta oturuyosun ikea tarafında mı cebeci tarafında mı?
Ikea tarafında tatlım :)
o zaman bak ikeaya gideceğim birgün seninle de haberleşip gidelim :)) hem tanışmış oluruz hem de alışverişimizi yaparız :))
Olabilir canım haberleşiriz
bebişlerimiz de oyun arkadaşı olurlar :)) bi doğsunlar da :)
catı muaynesinin nedeni normal doğum ihtimali var mı yok mu diye olmıcaksa senin o acıyı cekmenin ne anlamı var denemenin bi anlamı yok yani benim dr.um 37.haftada yapıcak muayenemi.
asagı ayrancı mı yukarı ayrancı mıııııııııııııııııııı:)Inşallah en kısa zamanda iyi bir yere taşınırsın hamile hamile çok zor temizlik yapmak ben normal evi temizleyemiyorum neyse Allah huzur sağlık versin de gerisi mühim değil. Bende mamaktayım bize de beklerim desica ile birlikte gelin :)
asagı ayrancı mı yukarı ayrancı mıııııııııııııııııııı:)
tuh ya bak ben bı tek orayı bılıyordum olmadı sımdı:)Hiç alakam yok :)
tuh ya bak ben bı tek orayı bılıyordum olmadı sımdı:)
Kızımın bütüüün cicilerini yıkadım misleerr gibi oldu her bişiii
Hayatımda ilk defa bu kadar minik çamaşırlar astım asarkende garibime gitti ama odası şimdi ölee güseeel kokuyoki
yok canım alkası yok ben testten oncekı akşam 1 kase sutlac ustune de 1 koca dılım pasta yedım yınede normal cıktıkizlar ya ben simdi tatli yesem yarin sekerim baya yuksek mi cikar. kocam da tam gununu bulmus tatli almis gelmiseltim de asure verdi. tatliyi da pek sevmem ama gozum dustu simdi
Bende orayı hiç bilmiyorum ortak noktada buluşalım :)
kizlar ya ben simdi tatli yesem yarin sekerim baya yuksek mi cikar. kocam da tam gununu bulmus tatli almis gelmiseltim de asure verdi. tatliyi da pek sevmem ama gozum dustu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?