2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
vıkıngın beyazı muhtesem kokuyor denemedıgım yumusatıcı yok onun gıbısını gormedım ama bu arada bebk ıcın bıraz fazla parfumlu olabılır canım o yaaa

kizlar ya ben simdi tatli yesem yarin sekerim baya yuksek mi cikar. kocam da tam gununu bulmus tatli almis gelmis eltim de asure verdi. tatliyi da pek sevmem ama gozum dustu simdi
walla güzelim bence yeme..1-2 gün önce yediklerin etkiliyo..yarını bekle derim..şekeri yüksek çıkmış biri olarak söylüyorum..

Çamaşırları asmak yarım saatimi aldı bıdık bıdık hepsii ütülemek kaç saatimi alıcak hiç bilmiyorum..odamız var ama mobilyalarımız henüz gelmedi daha ,gelse odadan çıkasım gelmicek biliyorum
Dalin aldım canım miis gibi koktu eşime diyorum kii bebek koktu her yer.Sen kaç yıllık deterjan stoğunu yaptın

yok canım alkası yok ben testten oncekı akşam 1 kase sutlac ustune de 1 koca dılım pasta yedım yınede normal cıktı

mamaga geldım ben bu sene yukarıda apartmanların oldugu yerde aıle dostumuz vardı

Ucundan tadına bak bariii göz hakkı..şeker yüklemenmi var yarın?

EVET CANIM YARIN OLUCAK

walla güzelim bence yeme..1-2 gün önce yediklerin etkiliyo..yarını bekle derim..şekeri yüksek çıkmış biri olarak söylüyorum..

MELTEMIN YAZDIGINI OKUYUNCA SEVINMISTIM AMA KARARSIZ BIRAKTINIZ BENI AZICIK YIYIM BAAARİ COK YIYEMEM TATLIYI ZATEN

vıkıngın beyazı muhtesem kokuyor denemedıgım yumusatıcı yok onun gıbısını gormedım ama bu arada bebk ıcın bıraz fazla parfumlu olabılır canım o yaaa

Yok canım zaten benim eşimin deterjana alerjisi varmış bebekken hep sabunu rendeleyip yıkamışlar çamaşırını, bebiş de babasına benzerse diye hep antialerjik deterjan ve yumuşatıcı kullandım yıkarken. vikingi kendim için aldım :))

heheheh :))) hakikaten dalin bebek kokuyor ya :)) ben bu kadar stokla her gün çamaşır yıkarım artıkım :)

O stokla mahallenin bebişlerinin bile çamaşırları yıkanır falla şaka bi yana koyucak yerin varsa almakla iyi yapmışsın bende her bişii stoklarım içim rahat etsin diye
babasına benzemez bu konuda umarım

Tadına bak bence sadece gerçi şekerin varsa zaten çıkıcak yüklemende ama :44::44:

biraz yogurt yiyim de tatliya istahim kesilsin

Ben olsam çok mecbur kalmadıkça gelmezdim

o kadar da kotu degil ankara ya ben de ankaraliyim.. memleketim olunca is degisiyo benim kocam da askerligini ankarada yapmis. bi daha gelirsem iki olsun demis ankaradan kiz alinca ankarali oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…