- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.301
vıkıngın beyazı muhtesem kokuyor denemedıgım yumusatıcı yok onun gıbısını gormedım ama bu arada bebk ıcın bıraz fazla parfumlu olabılır canım o yaaaay canım aynen :)) ben de yıkamıştım ütüledim ama bizim daha odamız yok bu evden taşınacağım için oda yapmaya gerek görmedim ama taşınır taşınmaz yapacam çok hevesleniyorum :)) minik minik ya ben de ütüledim bugün saatlerimi aldı :)) yumuşatıcı ne kullandın canım? ben önce dalin kullanmıştım çok güzel kokuyodu ama bugün markette viking sensitive gördüm. teyzem kullanıyodu çok kalıcı da kokusu var aylarca çıkmıyor evden :) iki tane 6 kg aldım :)) evde bi de 4 lt yumoş var deterjan dükkanı gibi olduk :)
walla güzelim bence yeme..1-2 gün önce yediklerin etkiliyo..yarını bekle derim..şekeri yüksek çıkmış biri olarak söylüyorum..kizlar ya ben simdi tatli yesem yarin sekerim baya yuksek mi cikar. kocam da tam gununu bulmus tatli almis gelmiseltim de asure verdi. tatliyi da pek sevmem ama gozum dustu simdi
ay canım aynen :)) ben de yıkamıştım ütüledim ama bizim daha odamız yok bu evden taşınacağım için oda yapmaya gerek görmedim ama taşınır taşınmaz yapacam çok hevesleniyorum :)) minik minik ya ben de ütüledim bugün saatlerimi aldı :)) yumuşatıcı ne kullandın canım? ben önce dalin kullanmıştım çok güzel kokuyodu ama bugün markette viking sensitive gördüm. teyzem kullanıyodu çok kalıcı da kokusu var aylarca çıkmıyor evden :) iki tane 6 kg aldım :)) evde bi de 4 lt yumoş var deterjan dükkanı gibi olduk :)
napcan doktora ayırın kenara mı dıcenkizlar bisey örendim bugün
en güzel kremler plasentadan yapilyiormus dogrumu acaba plasentadan krem yapiyorlarmi?
napcan doktora ayırın kenara mı dıcen
napcan doktora ayırın kenara mı dıcen
yok kız takılıyom ben sana:))))hahahahahha yok ya merak etim sonucda et parcasi nasil öyle bise olyuor ona sasirdim
yok canım alkası yok ben testten oncekı akşam 1 kase sutlac ustune de 1 koca dılım pasta yedım yınede normal cıktı
mamaga geldım ben bu sene yukarıda apartmanların oldugu yerde aıle dostumuz vardı
yok canım alkası yok ben testten oncekı akşam 1 kase sutlac ustune de 1 koca dılım pasta yedım yınede normal cıktı
mamaga geldım ben bu sene yukarıda apartmanların oldugu yerde aıle dostumuz vardı
Ucundan tadına bak bariiigöz hakkı..şeker yüklemenmi var yarın?
walla güzelim bence yeme..1-2 gün önce yediklerin etkiliyo..yarını bekle derim..şekeri yüksek çıkmış biri olarak söylüyorum..
tamam cıkar cıkar gelırımde yolum bıdaha ne zaman ankaraya duser bılmemAçık adresimi biliyorsun bir daha ki sefere bana da gel çık çık gel :)
vıkıngın beyazı muhtesem kokuyor denemedıgım yumusatıcı yok onun gıbısını gormedım ama bu arada bebk ıcın bıraz fazla parfumlu olabılır canım o yaaa
Çamaşırları asmak yarım saatimi aldı bıdık bıdık hepsiiütülemek kaç saatimi alıcak hiç bilmiyorum..odamız var ama mobilyalarımız henüz gelmedi daha ,gelse odadan çıkasım gelmicek biliyorum
Dalin aldım canım miis gibi koktu eşime diyorum kii bebek koktu her yer.Sen kaç yıllık deterjan stoğunu yaptın
EVET CANIM YARIN OLUCAK
MELTEMIN YAZDIGINI OKUYUNCA SEVINMISTIM AMA KARARSIZ BIRAKTINIZ BENIAZICIK YIYIM BAAARİ COK YIYEMEM TATLIYI ZATEN
tamam cıkar cıkar gelırımde yolum bıdaha ne zaman ankaraya duser bılmem
Yok canım zaten benim eşimin deterjana alerjisi varmış bebekken hep sabunu rendeleyip yıkamışlar çamaşırını, bebiş de babasına benzerse diye hep antialerjik deterjan ve yumuşatıcı kullandım yıkarken. vikingi kendim için aldım :))
heheheh :))) hakikaten dalin bebek kokuyor ya :)) ben bu kadar stokla her gün çamaşır yıkarım artıkım :)
Tadına bak bence sadece gerçi şekerin varsa zaten çıkıcak yüklemende ama :44::44:
Ben olsam çok mecbur kalmadıkça gelmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?