2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
biraz yogurt yiyim de tatliya istahim kesilsin

o kadar da kotu degil ankara ya ben de ankaraliyim.. memleketim olunca is degisiyo benim kocam da askerligini ankarada yapmis. bi daha gelirsem iki olsun demis ankaradan kiz alinca ankarali oldu

Canın çok yemek istiyosa tarçınlı süt iç tatlının üzerine şekerini dengelesin
tarçın şekeri dengeler biliyosun?

canım Allah yardımcın olsunnn sabır versinnn bi arkadaş yazmış sana istinaden bi mesajdı inşallah dediği gibi olurda geri kalan vaktinizi üçünüz beklersiniz

Canım normalmiş aynı şeyleri bende yaşıyorum 7 aydan sonra bel agrısı çocuk büyüdügünden dolayı kasık agrıları mide bulantısı gögüsten süt gelmesi normalmiş ben 2 gündür yaşıyorum doktora sordum israhat edeceksin bol bol dedi

o kadar da kotu degil ankara ya ben de ankaraliyim.. memleketim olunca is degisiyo benim kocam da askerligini ankarada yapmis. bi daha gelirsem iki olsun demis ankaradan kiz alinca ankarali oldu

Çevren oldugu için sana öyle geliyor canım ama malesef çok soğuklar insandan insana değişir tabiki ama ne komşuluk var ne bir sıcaklık her yer buzzz :)

huuuu
eşim mesaide, kızımla bir güzel yemek yedik şimdi de oturuyoruz
bu cadıların hamileliği ilk yılları zor ama sonrası bambaşka
resmen hiçkimse olmasa da o senin arkadaşın en yakının oluyor, iyi ki doğurmuşuz yahu:))
inşallah karnımızdaki kuzular da sağlıkla gelir aramıza
geçmişi okuyamayacağım kızlarcım

keşiden bende korkuyodum ama uyuşturuyolar dediler yada şöyle uyuşturmasalar bile o bölge çok gergin olduğu için hissetmiyomuşun nomal doğum videosu izlemiştim geçende çok temiz bir doğumdu hiç korkutmaı beni doktor kesi yaptıktan sonra bebeğin başı pırt diye çıkıyor kolaylaştırıyor yani işi inşşallhh hayırlı sağlıklı doğumlar geçiririz

Normal doğum olursa eğer umarım hissetmeyiz diye ümiid ediyorum canım ya.gerçi o kadar sancı ve acıdan sonra hissetmeyiz muhtemelen ama .Dediğin gibi bizde pırt diye doğururz inşallaaaaahh

kimse yok mu huhuhu hanımlar nasılsınız? internetten normal doğum nefes egzersizlerini araştırıyorum bazı hastaneler ücretsiz kurs veriyolarmış.ayrıca aralık 14-16 lütfü kırdarda anne çocuk fuarı var bilginiz olsun

EVET CANIM YARIN OLUCAK

MELTEMIN YAZDIGINI OKUYUNCA SEVINMISTIM AMA KARARSIZ BIRAKTINIZ BENI AZICIK YIYIM BAAARİ COK YIYEMEM TATLIYI ZATEN
valla sekerın varsa zaten yıkuksek cıkacak ve dogurana kadar dıyet yapacan bu son ıyılıgı yap kendıne bence:)
Ben olsam çok mecbur kalmadıkça gelmezdim

ohhhhhh ne guzel benım esımde kursta bızde oğluşla sınema partısı yaptık butun ısıklar kapalı popcornla fılm keyfı ımdı aradayız ıhtıyac molası:)

slm arkadaşlarım nabersinz???
var mı doğuran falan herkes iyi mi haberdar edin beni :) geçmişi okuyamam kaaaçç gündür yoktum biri bana özet geçsiiinn

selam kızlaaar :) geçmiş okumak ne uzun sürdü canım yediklerimizin tadını almaya başladılar evet :) amniyon sıvısına gidiormuş aynı tad, ben acı çok yiyorum inş rahatsız olmuyordur bende sana sonuna kadar katılıyorum, bu endişeleri ancak çok iyi bir doktor bularak giderebiliriz, inş normal olur sende öyle istiyorsun sanırım
çoook güzel bayıldım ne çok isterdim böyle doğurmayı, ama evde doğum yaptıracak tecrübeli birini bulmak çok zor

slm arkadaşlarım nabersinz???
var mı doğuran falan herkes iyi mi haberdar edin beni :) geçmişi okuyamam kaaaçç gündür yoktum biri bana özet geçsiiinn
slm canım hoşgeldin:) doğuran yok, birsy bi ara korkuttu bizi ama doğurmadı Allahtan :)
onun dışında çok önemli bir gelişme yok
mide rahatsızlıkları, ağrılar, doğum şekli, çatlaklar, şeker testleri şeklinde rütin mevzular :)

sagolasın canım benim teşekkür ederim :) hoşbulduk
bıraktığım gibi herkes yani birsy e noldu sancısı falan mı tuttu nıe korkuttu herkesi :/

sagolasın canım benim teşekkür ederim :) hoşbulduk
bıraktığım gibi herkes yani birsy e noldu sancısı falan mı tuttu nıe korkuttu herkesi :/
rica ederim :)
evet sancısı tuttu hemde düzenli gibi bişeyler dedi
korktuk hepimiz, sonra acile gitmişler gece doktor dinlen fln demiş korkulacak bişey yok :)

canın çok yemek istiyosa tarçınlı süt iç tatlının üzerine şekerini dengelesin
Tarçın şekeri dengeler biliyosun?

bılmıyodum ıyı oldu ogrendıgım

benimde yarın şeker yüklemesi testim var hadi bakalım inş hepimizin normal çıkar

ıns ıyı cıkar da dıyetle ugrasmayız

anneme bı kadın, nane sekerı gıbısın ınsanı rahatlatıyosun, demıstı. Sen de oylesın
Yaptım o ıyılıgı kendıme

ihihihiih
bızde fılm seansını bıtırdık oğlusla artık yenıden aranızdayım, kıyamam yaaaa ayı teddy ızledık bazı sahneler yasına fazlaydı ergen dızısı seklınde ama allahtan anlamadı ,bende caktırmadan ılerı aldım sahnelerı
ayı teddy ortadan 2 ye ayrıldı oldu dıye cok agladı yaslarını sılmeye yetısemedım mınık oglum benım yaaaaaaaaaaa

rica ederim :)
evet sancısı tuttu hemde düzenli gibi bişeyler dedi
korktuk hepimiz, sonra acile gitmişler gece doktor dinlen fln demiş korkulacak bişey yok :)

aaaaa aman daha erken valla ben de cumartesi bi arkadaştan duymustum bazen sancısız sadece kanamayla baslıyo doğum diye o arkadaş kanamayla gitmiş 2 saat içinde doğum yapmıs bana aman ayse dikkat et demişti... ben de dün ağdaya gittim kız perinemi yolmuş sanırım aksam tuvaltte kan damlamaya basladı eşim de arkadaşlarıyla havuzdaydı ödüm koptu doğum başladı eşim yok napcam şimdi diye sonra durdu eşim baktı da yara gibi olmus dedi :/ cildimiz falan iyice hassaslaştı sanırım valla :/ göbeğimin de altı tırnak boyu kadar minicik minicik catlamaya basladı benim agladım bile görüncesu son bir aydır hiç kilo almadım ben de yani toplamda 15 kilo aldım ben bu ay durdum inşallah bir iki kıloyla kapatırım süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…