- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.321
biraz yogurt yiyim de tatliya istahim kesilsin
o kadar da kotu degil ankara yaben de ankaraliyim.. memleketim olunca is degisiyo benim kocam da askerligini ankarada yapmis. bi daha gelirsem iki olsun demis ankaradan kiz alinca ankarali oldu
kızlar siz böyle kocam yemek yediriyor eşimle şunları aldık falan deyince benim içim cızzz ediyor... ynlış anlamayın tabi yazacaksınız allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin... ne bileyim işteeee...neyse ben de hele dondurulmuş 3 yavrum var onları koydurayım eşimle yaşayacağım bu yaşayamadıklarımı hem oğlum da yanımda olcak.... siz bakmayın bana... duygusala bağladım yine :)))
merhaba kizlar, nasilsiniz?
benim migdem cok kötü ya acayip bulaniyor ilk günde ki gibi oldu yine, eskiden sabah birseyler yeseydim geciyordu simdi öyle degil bastaki gibi sürekli biseyler atistirmam lazimki migdem bulanmasin, az önce abdest dedim aliyim namaz kilyim wc girdigim gibi basladi kendimi zor disari atim, namazda kilamadim, niye böyle olyuor acaba anlamadimki, normalmi? :26:
o kadar da kotu degil ankara yaben de ankaraliyim.. memleketim olunca is degisiyo benim kocam da askerligini ankarada yapmis. bi daha gelirsem iki olsun demis ankaradan kiz alinca ankarali oldu
Sahiimiiiiver gazı bakiim bana ya normal doğum korkutuo aslında beni ama bi yandanda normal olsun istiorum nasıl olcak şimdi:44:
Doğru diyon bacımda nasıl çıkçak onuda geçtim şu kesi işi ürkütüo asındaakıız ben çarşamba aşure kaynatçam gönderiyim sana kargoyla
keşiden bende korkuyodum ama uyuşturuyolar dediler yada şöyle uyuşturmasalar bile o bölge çok gergin olduğu için hissetmiyomuşun nomal doğum videosu izlemiştim geçende çok temiz bir doğumdu hiç korkutmaı beni doktor kesi yaptıktan sonra bebeğin başı pırt diye çıkıyor kolaylaştırıyor yani işi inşşallhh hayırlı sağlıklı doğumlar geçiririz
valla sekerın varsa zaten yıkuksek cıkacak ve dogurana kadar dıyet yapacan bu son ıyılıgı yap kendıne bence:)EVET CANIM YARIN OLUCAK
MELTEMIN YAZDIGINI OKUYUNCA SEVINMISTIM AMA KARARSIZ BIRAKTINIZ BENIAZICIK YIYIM BAAARİ COK YIYEMEM TATLIYI ZATEN
Ben olsam çok mecbur kalmadıkça gelmezdim
ohhhhhh ne guzel benım esımde kursta bızde oğluşla sınema partısı yaptık butun ısıklar kapalı popcornla fılm keyfı ımdı aradayız ıhtıyac molası:)huuuu valla ben sevemedım , gercı ızmırın uzerıen hıcbıyerı sevemıyorum ben:)))
eşim mesaide, kızımla bir güzel yemek yedik şimdi de oturuyoruz
bu cadıların hamileliği ilk yılları zor ama sonrası bambaşka
resmen hiçkimse olmasa da o senin arkadaşın en yakının oluyor, iyi ki doğurmuşuz yahu:))
inşallah karnımızdaki kuzular da sağlıkla gelir aramıza
geçmişi okuyamayacağım kızlarcım
kizlar ya ben simdi tatli yesem yarin sekerim baya yuksek mi cikar. kocam da tam gununu bulmus tatli almis gelmiseltim de asure verdi. tatliyi da pek sevmem ama gozum dustu simdi
canım yediklerimizin tadını almaya başladılar evet :) amniyon sıvısına gidiormuş aynı tad, ben acı çok yiyorum inş rahatsız olmuyorduriki gün oldu benimki de titriyor dün mandalina yedim ondan sonra iki kere falan titredi ..kendi kendime mandalinanın ekşisinden mi etkilendi acaba dedim hatta akşam eşime sordum yediğim şeylerin tatıdımı alıyor acaba diye :)) neden öyle ? hıçkırıyorda biz onumu hissediyoruz yoksa?
bende sana sonuna kadar katılıyorum, bu endişeleri ancak çok iyi bir doktor bularak giderebiliriz, inş normal olur sende öyle istiyorsun sanırımNette çatı muayenesi ile ilgili şöyle bi yazı okudum:
"Eğer pelvik muayenede çatı darlığı (pelvik darlık) olduğuna yani doğum yolunun normal doğuma imkan vermeyecek derecede dar olduğuna karar verilirse normal doğum hiç denenmeden sezaryen ameliyatı planlanır. Ancak bu herzaman mümkün olmaz, yani çatı muayenesi herzaman doğum şeklini kesin belirleyemeyebilir bu durumda normal doğum denenir ve doğumun ilerlemesi esnasında yapılan muayeneler ile daha net karar verilebilir."
Bunu okuduktan sonra çatı muayenesinin doğumdan önce kesin tanı olmadığını düşündüm bu nedenle olumsuz bir durumla karşılaşmak istemiyorum belki doğuracam önceden niye moralim bozulsun.Ben denemek istiyorum derken bunu kastetmiştim yoksa boşuna acı çekmeyi kim ister.
Bu kontroller tamam önemli ama bazen bizleri sürekli kontrol altında tutucaz diye hamileliğimizin doğal seyrinden uzaklaştırabiliyorlar. doktorların bu konuda daha hassas olması gerekiyor bizler hasta değiliz doğal bir süreç yaşıyoruz buna saygı bekliyorum off çok dolmuşum ben yaaa
çoook güzel bayıldımDoğum Meleği: Evde Doğal Doğum Videosu muhteşem kızlar bi izleyin
slm canım hoşgeldin:) doğuran yok, birsy bi ara korkuttu bizi ama doğurmadı Allahtan :)slm arkadaşlarım nabersinz???
var mı doğuran falan herkes iyi mi haberdar edin beni :) geçmişi okuyamam kaaaçç gündür yoktum biri bana özet geçsiiinn
slm canım hoşgeldin:) doğuran yok, birsy bi ara korkuttu bizi ama doğurmadı Allahtan :)
onun dışında çok önemli bir gelişme yok
mide rahatsızlıkları, ağrılar, doğum şekli, çatlaklar, şeker testleri şeklinde rütin mevzular :)
rica ederim :)sagolasın canım benim teşekkür ederim :) hoşbulduk
bıraktığım gibi herkes yani birsy e noldu sancısı falan mı tuttu nıe korkuttu herkesi :/
canın çok yemek istiyosa tarçınlı süt iç tatlının üzerine şekerini dengelesin
Tarçın şekeri dengeler biliyosun?
benimde yarın şeker yüklemesi testim var hadi bakalım inş hepimizin normal çıkar
anneme bı kadın, nane sekerı gıbısın ınsanı rahatlatıyosun, demıstı. Sen de oylesınvalla sekerın varsa zaten yıkuksek cıkacak ve dogurana kadar dıyet yapacan bu son ıyılıgı yap kendıne bence:)
ohhhhhh ne guzel benım esımde kursta bızde oğluşla sınema partısı yaptık butun ısıklar kapalı popcornla fılm keyfı ımdı aradayız ıhtıyac molası:)
ihihihiihbılmıyodum ıyı oldu ogrendıgım
ıns ıyı cıkar da dıyetle ugrasmayız
anneme bı kadın, nane sekerı gıbısın ınsanı rahatlatıyosun, demıstı. Sen de oylesın
Yaptım o ıyılıgı kendıme
rica ederim :)
evet sancısı tuttu hemde düzenli gibi bişeyler dedi
korktuk hepimiz, sonra acile gitmişler gece doktor dinlen fln demiş korkulacak bişey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?