2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
dikkat etmemiz lazım tabi ama erken gelecekleri varsa da yapacak bişey yok :) inş beklerler vakitlerini,
evet canım bazılarının cildi de hassalaşıyormuş, amerikada jilet kullanıyomuş kadınlar ağda mikrop kapmaya daha yatkın olduğu için, bizde geleneksel olduğundan biraz zor vazgeçeriz
çatlak için yapacak bişey yok sanırım yaa, bende yok sanırım daha ya da ben anlamıyorum aklıma eserse rastgele bişeyler sürüyorum haftada bir kere

slm arkadaşlarım nabersinz???
var mı doğuran falan herkes iyi mi haberdar edin beni :) geçmişi okuyamam kaaaçç gündür yoktum biri bana özet geçsiiinn

VALLA DİYORUM ya iyi ki doğurmuşuz biz bu sıpaları arkadaş oldular bize:)

benimde yarın şeker yüklemesi testim var hadi bakalım inş hepimizin normal çıkar

hadi inşallah iyi çıkar canım sonuçlar..

kağıtla mı çekti? öyle olunca yırtılma kanama olabiliyor. ben kuaförümü değiştirdimbu yüzden. çatlak da olmasa iyi ama boşver olursa da olsun.bebişin sağlam olsun da ondan hatıra dersin...mustela sürmeye devam ediyorum ben de..

"

aman mikrop kapma falan kısmı belki doğrudur hani doğanın dengesi bu tüyler aslında ama onlar sağlık açısından düşümüyordur yaa..turist kadınların çoğunun koltukaltı bile kıllı kıllı oluyor. iğrenç geliyor bana erkekte bile ki değil kadın tüylü tüylü gezsin!!!

doğrudur canım hiç alakam olmadı ben kuaföre gitmedim hiç onun için, bundan sonra da gitmeyi düşünmem büyük ihtimalle, dini vecizeler yüzünden...
göbekten dolayı mecbur kullanıcam sanırım ben ağda dışındaki yöntemlerden :44:

evet yaaaaaa bende nefret edıyorum oyle dolaşan ınsanlardan
bu arada bende salonu degıstırıcem galıba gecen hafta yaptırdım epılasyonu ama cok kotu sıvılce yaptı beyaz beyaz ve dokunamadım bıle 2 gun sureklı sudocrem surmek zorunda kaldım etım acıdı resmen tahrs olmus esım soyledı ben goremedıgım ıcın

aman kızlar doğuma yakın yaptırmayın bari, bide onun ağrısıyla yarasıyla mı uğraşıcaksınız, sir ağda deriyi kaldırıyor sonuçta

ayy evet kagıtla cekti ya iki seferdır gıdıorum ben de önceden kndım yapıodum ama şimdi göremıorum ki hiç :/ bu sefer acımadı da ama nie öle oldu bilmem ben de yıllardır emek cektım cektım azaltmısken bu kadar 2-3 ay için emegimi boşa atmak istemiyorum... ben de lierac aldım doktor da fito vermişti sabah birini aksam birini sürüyorum artık ama cok küçükler zaten dikkat etmeyince görünmüyo da inşallah büyümezler daha fazla ya...bi de gögüslerim asırı kasınıyo 2-3 gündür ya sizde de var mı????

aman kızlar doğuma yakın yaptırmayın bari, bide onun ağrısıyla yarasıyla mı uğraşıcaksınız, sir ağda deriyi kaldırıyor sonuçta
ben 1 senedır jılete tovbelıyım gerı donusu cok zor oluyor dogumdan 1 hafta once yaptırmayı dusunuyorum komplıkasyondan dolayı:)

Son düzenleme:
kağıtla değil de eliyle çeken birini bul canım o zaman tahriş de olmuyo acısı da çok daha az oluyo
jilet zor yaa doğum sonrası bir süre yapamayacaksın falan ağda rahat olur.

benimde göğüslerim çok kaşınıyo uyuz gibi kaşınıp duruyorum büyüyolar mıdır nedir çatlamasalardı bari
ben 1 senedır jılete tovbelıyım gerı donusu cok zor oluyor dogumdan 1 hafta once yaptırmayı dusunuyorum komplıkasyondan dolayı:)
haklısınız aslında, bir hafta da iyileşecekse sorun yok o zaman :)

amannıınn nerden bulayım eliyle ceken birini yaa :/ iğrenc ya zaten eldivenle yapıyo kız ben sevmem öyle yaa :/ söylerim az yavas yapar bi daha olmazsa zaten herkes görmüş gibi oluyo bi de baskasına gitmeyim :) ben de önümüzdeki ay sonu gibi gidicem yine sonra da ocagın sonuna doğru dktrun söylemine göre hareket edeyim doğuma en yakın bir hafta kala giderim meltem abla gibi lohusalıkta napcaz zaten onu düşünmek bile istemıyorum ya

gögsüme de okuldaki hocalar catlayacak gögüslerin şimdiden kremle dediler fitoyla lieracın içinde de meme ucu catlagında kullanılabilir yazıodu karnımı kremleyınce en son elimle gögsümü de ovuyorum ama okulda falan inanılmaz kasınıyo hart hurt kasımamak için kendimi zor tutuyorum

ya ben yıllardır ağda yapıyorum tekrar şurda 1-2 ay için jilete geçmek
istemiyorum bide tüy dökücü krem de kullanmak istemiyorum hem kimyasal
hem de jilet etkisi gösteriyo, en son geçen haftalarda ağda yaptım ama çok zorlandım
bundan sonrakilerde yapamam peki ne olacak nasıl yapcam hep aklıma geliyo
şimdiye kadar ağdaya flan da gitmedim hiç bi yere, bacak için gitmiştim ama
vajinamı nasıl göstereyim elaleme üstelik dini boyutu da var çok düşündürüyo beni bu

ayy aynen çocukların önünde kendimi zor tutuyorum, fito bende kaşıntı yaptı bi kere sürdüm sonra silmek zorunda kaldım

valla canım onu yapabilecek tek kişi eşimiz dini açıdan o da yapamayacağına göre ya başkasına yaptırıcaz ya da makinenin jilet başlığı veya jilet alternatifini kullanıcaz
hamile kalmadan önce lazer epilasyon yaptırmadığıma çok pişman oldum, hep erteledim erteledim sonrada hamile kaldım, şimdi tertemiz olacaktı ne güzel

kağıtla yavaş da çekse tahriş olma daha fazla oluyor ama
eliyle çekince eli değmiyor canım:)) ucunu kaldırtıp çekiyor cırt diye:)

elalem kısmı karaktere göre değişiyor sanırım
benim için kadın doğumcu ile kuaför aynı mantıktır. akrabamız da var kuaför o da aynı şeyi söylüyor bakmıyorsun bile artık alışıyorsun diyor ki kuaförler ağdayı pek sever. kısacık vakitte bol para ne de olsa:)
dini kısmı da herkesin kendi mantık süzgecinden geçireceği bi durum tabi

ben de aynı durumdaydım hocam ama düşündüm tasındım gitmeye karar verdim bi kız var işte güzellik salonunda hep o yapıyo ben de öyle içimi rahatlatmaya calısıyorum geceleri bile zor dönüyorum zor hareket ediyorum zaten baska türlü nasıl yapayım o kremlerin de aynen jiletten bi farkı yok baska da care kalmıyo ki maalesef

kuaförler için öyle zaten özellikle ağda salonlarında hep aynı şey ama ne biliyim bi kişi diye içimi rahatlatıyorum ben sadece :/ kadınlık böyle bişey işte zaten mahrem falan kalmıyo yani bi yerden sonra annene de yaptırsan baskasına da yaptırsan vebali aynı en iyisi tanıdık birine gitmemek bence :) ama benim gittiğim yer ucuz sanırım ya şehirden de kaynaklı olabilir :) on lira o bölge :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…