- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.341
dikkat etmemiz lazım tabi ama erken gelecekleri varsa da yapacak bişey yok :) inş beklerler vakitlerini,aaaaaaman daha erken valla ben de cumartesi bi arkadaştan duymustum bazen sancısız sadece kanamayla baslıyo doğum diye o arkadaş kanamayla gitmiş 2 saat içinde doğum yapmıs bana aman ayse dikkat et demişti... ben de dün ağdaya gittim kız perinemi yolmuş sanırım aksam tuvaltte kan damlamaya basladı eşim de arkadaşlarıyla havuzdaydı ödüm koptu doğum başladı eşim yok napcam şimdi diye sonra durdu eşim baktı da yara gibi olmus dedi :/ cildimiz falan iyice hassaslaştı sanırım valla :/ göbeğimin de altı tırnak boyu kadar minicik minicik catlamaya basladı benim agladım bile görünce su son bir aydır hiç kilo almadım ben de yani toplamda 15 kilo aldım ben bu ay durdum inşallah bir iki kıloyla kapatırım süreci
slm arkadaşlarım nabersinz???
var mı doğuran falan herkes iyi mi haberdar edin beni :) geçmişi okuyamam kaaaçç gündür yoktum biri bana özet geçsiiinn
valla sekerın varsa zaten yıkuksek cıkacak ve dogurana kadar dıyet yapacan bu son ıyılıgı yap kendıne bence:)
ohhhhhh ne guzel benım esımde kursta bızde oğluşla sınema partısı yaptık butun ısıklar kapalı popcornla fılm keyfı ımdı aradayız ıhtıyac molası:)
benimde yarın şeker yüklemesi testim var hadi bakalım inş hepimizin normal çıkar
aaaaaaman daha erken valla ben de cumartesi bi arkadaştan duymustum bazen sancısız sadece kanamayla baslıyo doğum diye o arkadaş kanamayla gitmiş 2 saat içinde doğum yapmıs bana aman ayse dikkat et demişti... ben de dün ağdaya gittim kız perinemi yolmuş sanırım aksam tuvaltte kan damlamaya basladı eşim de arkadaşlarıyla havuzdaydı ödüm koptu doğum başladı eşim yok napcam şimdi diye sonra durdu eşim baktı da yara gibi olmus dedi :/ cildimiz falan iyice hassaslaştı sanırım valla :/ göbeğimin de altı tırnak boyu kadar minicik minicik catlamaya basladı benim agladım bile görünce su son bir aydır hiç kilo almadım ben de yani toplamda 15 kilo aldım ben bu ay durdum inşallah bir iki kıloyla kapatırım süreci
dikkat etmemiz lazım tabi ama erken gelecekleri varsa da yapacak bişey yok :) inş beklerler vakitlerini,
evet canım bazılarının cildi de hassalaşıyormuş, amerikada jilet kullanıyomuş kadınlar ağda mikrop kapmaya daha yatkın olduğu için, bizde geleneksel olduğundan biraz zor vazgeçeriz
çatlak için yapacak bişey yok sanırım yaa, bende yok sanırım daha ya da ben anlamıyorumaklıma eserse rastgele bişeyler sürüyorum haftada bir kere
doğrudur canım hiç alakam olmadıaman mikrop kapma falan kısmı belki doğrudur hani doğanın dengesi bu tüyler aslında ama onlar sağlık açısından düşümüyordur yaa..turist kadınların çoğunun koltukaltı bile kıllı kıllı oluyor. iğrenç geliyor bana erkekte bile ki değil kadın tüylü tüylü gezsin!!!
evet yaaaaaa bende nefret edıyorum oyle dolaşan ınsanlardanaman mikrop kapma falan kısmı belki doğrudur hani doğanın dengesi bu tüyler aslında ama onlar sağlık açısından düşümüyordur yaa..turist kadınların çoğunun koltukaltı bile kıllı kıllı oluyor. iğrenç geliyor bana erkekte bile ki değil kadın tüylü tüylü gezsin!!!
aman kızlar doğuma yakın yaptırmayın bari, bide onun ağrısıyla yarasıyla mı uğraşıcaksınız, sir ağda deriyi kaldırıyor sonuçtaevet yaaaaaa bende nefret edıyorum oyle dolaşan ınsanlardan
bu arada bende salonu degıstırıcem galıba gecen hafta yaptırdım epılasyonu ama cok kotu sıvılce yaptı beyaz beyaz ve dokunamadım bıle 2 gun sureklı sudocrem surmek zorunda kaldım etım acıdı resmen tahrs olmus esım soyledı ben goremedıgım ıcın
ben 1 senedır jılete tovbelıyım gerı donusu cok zor oluyor dogumdan 1 hafta once yaptırmayı dusunuyorum komplıkasyondan dolayı:)aman kızlar doğuma yakın yaptırmayın bari, bide onun ağrısıyla yarasıyla mı uğraşıcaksınız, sir ağda deriyi kaldırıyor sonuçta
benimde göğüslerim çok kaşınıyo uyuz gibi kaşınıp duruyorumayy evet kagıtla cekti ya iki seferdır gıdıorum ben de önceden kndım yapıodum ama şimdi göremıorum ki hiç :/ bu sefer acımadı da ama nie öle oldu bilmemben de yıllardır emek cektım cektım azaltmısken bu kadar 2-3 ay için emegimi boşa atmak istemiyorum... ben de lierac aldım doktor da fito vermişti sabah birini aksam birini sürüyorum artık ama cok küçükler zaten dikkat etmeyince görünmüyo da inşallah büyümezler daha fazla ya...bi de gögüslerim asırı kasınıyo 2-3 gündür ya sizde de var mı????
haklısınız aslında, bir hafta da iyileşecekse sorun yok o zaman :)ben 1 senedır jılete tovbelıyım gerı donusu cok zor oluyor dogumdan 1 hafta once yaptırmayı dusunuyorum komplıkasyondan dolayı:)
ayy aynengögsüme de okuldaki hocalar catlayacak gögüslerin şimdiden kremle dediler fitoyla lieracın içinde de meme ucu catlagında kullanılabilir yazıodu karnımı kremleyınce en son elimle gögsümü de ovuyorum ama okulda falan inanılmaz kasınıyo hart hurt kasımamak için kendimi zor tutuyorum
valla canım onu yapabilecek tek kişi eşimiz dini açıdanya ben yıllardır ağda yapıyorum tekrar şurda 1-2 ay için jilete geçmek
istemiyorum bide tüy dökücü krem de kullanmak istemiyorum hem kimyasal
hem de jilet etkisi gösteriyo, en son geçen haftalarda ağda yaptım ama çok zorlandım
bundan sonrakilerde yapamam peki ne olacak nasıl yapcam hep aklıma geliyo
şimdiye kadar ağdaya flan da gitmedim hiç bi yere, bacak için gitmiştim ama
vajinamı nasıl göstereyim elaleme üstelik dini boyutu da var çok düşündürüyo beni bu
ya ben yıllardır ağda yapıyorum tekrar şurda 1-2 ay için jilete geçmek
istemiyorum bide tüy dökücü krem de kullanmak istemiyorum hem kimyasal
hem de jilet etkisi gösteriyo, en son geçen haftalarda ağda yaptım ama çok zorlandım
bundan sonrakilerde yapamam peki ne olacak nasıl yapcam hep aklıma geliyo
şimdiye kadar ağdaya flan da gitmedim hiç bi yere, bacak için gitmiştim ama
vajinamı nasıl göstereyim elaleme üstelik dini boyutu da var çok düşündürüyo beni bu
kağıtla yavaş da çekse tahriş olma daha fazla oluyor ama
eliyle çekince eli değmiyor canım:)) ucunu kaldırtıp çekiyor cırt diye:)
elalem kısmı karaktere göre değişiyor sanırım
benim için kadın doğumcu ile kuaför aynı mantıktır. akrabamız da var kuaför o da aynı şeyi söylüyor bakmıyorsun bile artık alışıyorsun diyor ki kuaförler ağdayı pek sever. kısacık vakitte bol para ne de olsa:)
dini kısmı da herkesin kendi mantık süzgecinden geçireceği bi durum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?