- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.361
kuaförler için öyle zaten özellikle ağda salonlarında hep aynı şey ama ne biliyim bi kişi diye içimi rahatlatıyorum ben sadece :/ kadınlık böyle bişey işte zaten mahrem falan kalmıyo yani bi yerden sonra annene de yaptırsan baskasına da yaptırsan vebali aynı en iyisi tanıdık birine gitmemek bence :) ama benim gittiğim yer ucuz sanırım ya şehirden de kaynaklı olabilir :) on lira o bölge :)
off daha beter kaşındırmadı mıaz önce bahsettiğin fito kremi genital bölge kaşıntısı için vermişti doktorondan mı sürüyorsun karnına:26:anlamadımmm
merhabalar kızlarr
off daha beter kaşındırmadı mı
o kremi ben daha önce açık dikişlerime kullanmıştım bi operasyondan sonra süper hızlı şekilde iyileştirmişti.. hücre yenileyici olduğunu biliyorum kaşıntıya da mı iyi geliyormuş :44:
akıntı mı yapıyor kaşıntıyı canım? eğer mantardan dolayı ise ben her gün bi tane çiğ sarımsak yutuyorum, birde çok kaşıntı olduğunda bi parça yoğurt sürüyorum içine doğru... bunu kitaptan okudum kulantan duyma bi ilgi değil dene istersenalla alla benimde kafam karıştıgenitalimde bitip tukenmeyen bir kaşıntı hasıl oldu halada var hamile olmadan önce kadın doğumcu fitoyu verdi bir kaç kez kullandım banamısın demedi ya guya kaşıntıya iyi geliyormuş
akıntı mı yapıyor kaşıntıyı canım? eğer mantardan dolayı ise ben her gün bi tane çiğ sarımsak yutuyorum, birde çok kaşıntı olduğunda bi parça yoğurt sürüyorum içine doğru... bunu kitaptan okudum kulantan duyma bi ilgi değil dene istersen
ay sakın sabunla yıkama daha da artırırmış hiç bişey sürme oraya kimyasal,hamilelikteki akıntı daha da azdırdı benceönceden de vardı ama yoğurt muu sonra kuruyormu orda yoğurt denerim tabii
valla canım onu yapabilecek tek kişi eşimiz dini açıdanO da yapamayacağına göre ya başkasına yaptırıcaz ya da makinenin jilet başlığı veya jilet alternatifini kullanıcaz
hamile kalmadan önce lazer epilasyon yaptırmadığıma çok pişman oldum, hep erteledim erteledim sonrada hamile kaldım, şimdi tertemiz olacaktı ne güzel
ay sakın sabunla yıkama daha da artırırmış hiç bişey sürme oraya kimyasal,
evet minik bi parça sürüyorum sonra peçeteyle kapatıp çamaşırımı giyiyorum yine, zaten çok az sürmen yeter o da çok sorun olmuyor yine tuvalette temizleniyor.. ekşimiş yoğurt sürme ama iyice delirtiryoğurt o an rahatlamak için anladığım kadarıyla tedavi etmiyor, birde karbonatlı suyla temizleyebilirsin o da dezenfekte ediyormuş
sarımsak ordaki mantarın en büyük düşmanıymış bende çok nadir oluyor zaten olunca hemen bi tane yutuyorum anında geçiriyor
he ya süper olurdukocalarımız agda yapmayı bılseydı keske
takılabilircidden öyleyse hemen sarımsak yutarımm yacildiyeciye gittim en son çare ben üst tarafa bakarım iç kısıma karışmayız dedi ne anladım ben bu işten sinirlendim birde bana genital bölgeyi yıkamam için sabun yada jel al dedi bende sebamedinkini aldım banyodan banyoya kullanıyorum geçmiyor anacım geçmiyor çok illet bişeymişş ama şu sarımsakı bir deneyim inş. boğazıma takılmaz yutarken
benımde ust tarafta kagıt alt trafa elle yapıyor kagıt olan yerler svılce oldu ve daha cok acıyoramannıınn nerden bulayım eliyle ceken birini yaa :/ iğrenc ya zaten eldivenle yapıyo kız ben sevmem öyle yaa :/ söylerim az yavas yapar bi daha olmazsa zaten herkes görmüş gibi oluyo bi de baskasına gitmeyim :) ben de önümüzdeki ay sonu gibi gidicem yine sonra da ocagın sonuna doğru dktrun söylemine göre hareket edeyim doğuma en yakın bir hafta kala giderim meltem abla gibi lohusalıkta napcaz zaten onu düşünmek bile istemıyorum ya
amannnnnnn ben sunu dıyorum en buyuk gunahım bu olsun yaaa,ya ben yıllardır ağda yapıyorum tekrar şurda 1-2 ay için jilete geçmek
istemiyorum bide tüy dökücü krem de kullanmak istemiyorum hem kimyasal
hem de jilet etkisi gösteriyo, en son geçen haftalarda ağda yaptım ama çok zorlandım
bundan sonrakilerde yapamam peki ne olacak nasıl yapcam hep aklıma geliyo
şimdiye kadar ağdaya flan da gitmedim hiç bi yere, bacak için gitmiştim ama
vajinamı nasıl göstereyim elaleme üstelik dini boyutu da var çok düşündürüyo beni bu
benım de yogurtun ıcınde harıc tuketemedıgım tek sey sarımsaktır hele de pişmişi olurum heralde kı hıc yemek secmem bır sarımsak bır brokolıtakılabilirben ikiye üçe bölüp yutuyorum, zaten yutma özürlüyüm
canım bende bi kitap var sabun sürmeyin yazıyor, asitliyse daha kötü yapabilir, gerçi özel üretimse yapmaz büyük ihtimalle de...
dene bakalım madem onlar çare olmadı bunları denemekte yarar var zararlı bişey değil
bende çiğ soğan yemem, sarımsağı severim amabenım de yogurtun ıcınde harıc tuketemedıgım tek sey sarımsaktır hele de pişmişi olurum heralde kı hıc yemek secmem bır sarımsak bır brokolı
sarımsagı bende severım dovulup yogurda katılma sartı ıle:)bende çiğ soğan yemem, sarımsağı severim ama
o zaman yoğurdu sarımsakla sarımsakla ye doğal antibiyotik, hemde bahsettiğim derde çare oluyorsarımsagı bende severım dovulup yogurda katılma sartı ıle:)
pek sık yıyemıyorum kocam ızın vermıyor tansıyonumu dusurdugu ıcın bazen kcamak yaoıyorum bende:)o zaman yoğurdu sarımsakla sarımsakla ye doğal antibiyotik, hemde bahsettiğim derde çare oluyor
ay evet sarımsağında öyle bir etkisi var tabi doğru aklıma gelmedi hiç,pek sık yıyemıyorum kocam ızın vermıyor tansıyonumu dusurdugu ıcın bazen kcamak yaoıyorum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?