- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.581
valla bende cok memnun kaldım o sıteden musterı hızmetlerıde cok ıyı hızmet verıyor , valla hepsi burada ıle kavga dovüş tam 19 gunde bugun kargoya verdı adamlar urunu defalarca musterı hızmetlerı ıle gorusmeme ragmen hemdeMeltemm e-tokerden alış veriş yaptım süper valla sipariş verdim ertesi gün elimde teşekkür ederim
kızlarrrr haberler taze aralık ocak annecıklerı dogurmaya sancılanmaya baslamıs yahuuuuuuuuuuuu
evet ama mumkunse hepımız ocak sonuna kadar tutalım bebıslerı ıcımızde:)Eyvahhh yakında bizim içinde aynı şeyisöyleyeceklerrrr
mesaj attım sana faceten
selam kızlar nasılsınız
bıgun delırcem ama bakalım ne zaman esımın anneannesını grdum az once carsda bebegın kılosu arttımı dıe srdu haftaya kontrol bakalım dedım ahh ahhh dedı hep ultrsona soktunuz bakalım nolcak bu cocuga hep zarar aldı dıyıp soylendı yok anneanne ayda bır gdyruz dıyrum hc gtmıcekmısım ozaman kıloyu nasıl ogrencem elımle karnımı tartcak halım yok heralde
kızlar ben şimdi sezeryan olacağım o kesin sağlık durumum çatımın darlığı vs. vs sebeple... hem tüp bebek... ama şu konuda kararsızım.... bir arkadaş bugün dedi neden genel anestezi olmayı düşünüyorsun epidural olsun hem çocuğunu görürsün hem sonrası için daha iyi narkoz almıyorsun çok, kötü birşey o narkozu alıp uyanmak dedi... ne diyorsunuz????
son sayfayı göremiyorum
kızlar iç zıbın aldınız mı diye sormuştum
kaç tane almak gerekir?
tesekkr ettım meltemcım:)
ıyıyz canm sen nasılsn?
bu doğum hikayelerini okudukça hemen doğurmak istedim. ne güzel bir duyguymuş annelik. ilk kez yaşayan biri olarak bunları okudukça duygulanıyorum ve aynı şeyleri ben de yaşamak istiyorum.
ay bız cok fenayızzzzzzzzzzzz:)
selam kızlar nasılsınız
kızlar ben şimdi sezeryan olacağım o kesin sağlık durumum çatımın darlığı vs. vs sebeple... hem tüp bebek... ama şu konuda kararsızım.... bir arkadaş bugün dedi neden genel anestezi olmayı düşünüyorsun epidural olsun hem çocuğunu görürsün hem sonrası için daha iyi narkoz almıyorsun çok, kötü birşey o narkozu alıp uyanmak dedi... ne diyorsunuz????
valla bende cok memnun kaldım o sıteden musterı hızmetlerıde cok ıyı hızmet verıyor , valla hepsi burada ıle kavga dovüş tam 19 gunde bugun kargoya verdı adamlar urunu defalarca musterı hızmetlerı ıle gorusmeme ragmen hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?