2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Meltemm e-tokerden alış veriş yaptım süper valla sipariş verdim ertesi gün elimde teşekkür ederim
valla bende cok memnun kaldım o sıteden musterı hızmetlerıde cok ıyı hızmet verıyor , valla hepsi burada ıle kavga dovüş tam 19 gunde bugun kargoya verdı adamlar urunu defalarca musterı hızmetlerı ıle gorusmeme ragmen hemde

kızlar ben şimdi sezeryan olacağım o kesin sağlık durumum çatımın darlığı vs. vs sebeple... hem tüp bebek... ama şu konuda kararsızım.... bir arkadaş bugün dedi neden genel anestezi olmayı düşünüyorsun epidural olsun hem çocuğunu görürsün hem sonrası için daha iyi narkoz almıyorsun çok, kötü birşey o narkozu alıp uyanmak dedi... ne diyorsunuz????

Ahh canım takma hiç eskiler böyleee aynı şeylerisöyleyip duruyorlar gül geç

benim doktorum da önerdi ama ben cesaret edemedim :18::18::18:

ya iç zıbın iki takım olarak ayrı aldım onların ne güzel alt donları da var ama hastane çıkışında çıktı iki tane onların donları yok hani iki kat giydirin diyorlarya neden don koymamışlarki iç olarakkk

bu doğum hikayelerini okudukça hemen doğurmak istedim. ne güzel bir duyguymuş annelik. ilk kez yaşayan biri olarak bunları okudukça duygulanıyorum ve aynı şeyleri ben de yaşamak istiyorum.

Aynen bende çok duygulanıyorum acaba ne hissedeceğim diye çok merak ediyorum, çok korkuyorum bu duyguları hissedemezsem diyee

ay bız cok fenayızzzzzzzzzzzz:)

napalım canım yazmasalardı

selam kızlar nasılsınız

iyiyiz can sıkıntısından hiç tanımadığımız insanların dedikodu yapıyoruz gel katıl

valla narkozdan sonra kötü uyanan hiç tanıdığım olmadı o seyrek görülen bişeymiş...epidurali sezeryan olmak zorunda kalırsam ben de düşünüyorum...yani uyuyup uyanınca yanımda bi bebek görmek tuhaf geliyo görmek istiyorum ben ne şekilde çıkarsa çıksın...

Evet valla süperler telefondada çok ilgililer çok memnun kaldım

meltemmm benim de unnadodan aldığım o ezio slingler var ya o gelmiş bugün anneme eşim de kullansın diye siyahını istemiştim çok şükür karışıklık olmamış siyahı gelmiş kardeşim çok küçük abla bu 1 aydan sonra sığmaz bunun içine diyo kendi baya bi iri olunca

Sevtap kötü uyanmak şöyle hemen sana ağrı kesici vermedikleri için çok ağrı ile uyanıyorsun, ama epidural olunca o belindeki iğnenin etkisi geçmeye başlayınca az az ağrın başlıyor ve hemşireye söylüyorsun o hemen ağrı kesici yapıyor, yani ağrını hissetmeden ağrı kesici oluyorsun, ama genel anestezide öyle olmuyor, ağrı kesici yapmaları için tamamen uyanmanı bekliyorlar

slm kızlar biz geldik kıpırdak kızımla
bugün maşallah o kadar hareketliydi ki öğrenciler görecek sanıdm nerdeyse
bide ellerimle hissetmek de çok hoşuma gidiyo sürekli istemsiz
bir şekilde ellerim göbişimdeydi, bu arada dün gece ağdadan konuşuyoduk burda
sonra kocam geldi oturdu yanıma illa okuyacam die tutturdu manyak zorla
apar topar kapttım sayfayı sonradan da giremedim baya ilerlemiş sayfalar
yine bi konunun ortasına dalmışımdır kesin

Arkadaşlar merhaba... Uzuuun zamandır takip etmeme rağmen söz verdim tüm mesajları okuyacağım derken 1 hafta oldu 7. ayın başından beri yazdıklarınızı bitiremedim :) muhabbetinize bereket...
yazarken cevap vermek de geçti içimden ama son mesajları okursam kitabın sonunu okuyup basa döncekmişim gibi olcak diye bekledimmm de bekledim.. ben de 28+3 üm...
biberonlar konuşulmuştu geçenlerde bi sayfalarda :))) ktü nün yaptığı bir araştırmaya göre anne sütünde bulunan yararlı bazı bakteriler cama yapıştığı için anne sütünü ve esdeger mamaları camla vermeyin uyarısında bulunmuşlardı. Storage of Human Breast Milk - ScopeMed.org - Online Journal Management System şu sayfada da araştrma raporları var. tvde de bi uzman yoğurt yapacagınız sütleri cam kapta almayın saklamayın. bakteriler cama yapıştığı için yoğurt sekteye ugrar gibi bişiler demişti.
diğer bir konuda ıslak mendiller... jokerde kuru mendilller var. sanırım Tıpkı ıslak mendiller gibi üstüste çekince geliyor ama kuru ıslakta işi sana kalıyor. ya da cleanmile var hem yer kaplamıyor hem de sağlıklı --= CleaNmile =-- Sktrlm Tek Kullanmlk Mendil surdan bakabilirsiniz. bununla birlikte illa ki ıslak mendile de ihtiyac olacaktır. onun için de uni nin yeni ıslak mendilleri cıktı. hindistancevizi yağı gıda koruyucusu ve sudan oluşuyor. 3 çeşidi var. krem yeşil pembe renkte. yenidoğan uni baby de 2 tane kimyasal var çünkü... gerçi imdiye kadarki en saf olanı oydu ama yeni çıkanlar baya iyi gibi geldi denemkte fayda var.
başka nelere cevap yazıcaktım unutmusum ama aklıma geldikçe yazmaya çalışırım... bu arada doğum hikayeleri ve paylaşımlar için teşekkürlerrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…