2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kaynananın yaptıgı tammda kıs da tam rezıl olmus:):):)kaynana gormesınnnnn

valla o moda gırdımmmm hatta bunu solerken hareket yapasım bıle geldı:)))

allah seni ne yapmasın krize girdim susamıyorum altıma yapıyodum nerdeyse tuvalete zor koştum millet hüngür hüngür ağlıyo biri de çıkmış bu da mı gol değil hakim bey diyo

benim oğlumun altı aylığa kadar 2 koli kıyafeti var zıbın ben çok aldım en az bi 30 tane vardır:)

abooo napcan o kadar zıbını yav?hergün 3 tane değiştirsen daha hepsini kullanamadan göbeği düşer zaten 10 güne düşüyomuş

beımde duygusal modum bu kadar oluyo ıste aglarken gulen bı tıp:)))

ilk bebeğimi kaybettiğim için onun kıyafetleride duruyor yenilerini aldım birde o yüzden ..olsun dursun veririm ihtiyacı olana nasılsa hep hediyede geliyor birikiyorda birikiyor..

yazık kıza kucuk bebegı var beynı sulanmıs heralde bebege bakmaktan yerlerı karıstırmıs:)

kız iyice sulandı benim kafam yaa yazdığın herşeye gülesim geliyo bende ters tepki yaptı sizin hikayeler

ben su an 9 aylıgım goren yarın dogurcam sanıyoooo:)))

yok artık abartmasınlar kaç kilo aldın da sanki allah allah yaa gıcık tipler....o kızın da yalnız 7 ayıyla 9 ayı arasında pek fark göremedim yaa ekim miydi kasım mıydı bi ayın annelerinde vardı ya hani bi göbek daha onun kadarını göremedim şu ana kadar gördüğüm en büyük göbek oydu eşim bile tırsmıştı valla bakınca gözleri büyüdü de bana bişey diyemediydi ben de aynı mı olurum acaba diye

evet yaaa olayı nasıl toparlar acaba:)

bence toparlayamazlar bu gece onların evde şenlik var hele de kocası gördüyse hobaaaaa

ilk bebeğimi kaybettiğim için onun kıyafetleride duruyor yenilerini aldım birde o yüzden ..olsun dursun veririm ihtiyacı olana nasılsa hep hediyede geliyor birikiyorda birikiyor..

orası öyle canım kıyafet ziyan olmaz sen çok kullanamazsan başkası kullanır yakınlarından kokcak bozulcak bişey değil sonuçta...

bakayım bende merak ettım ayol:)

aaaaaa çok şaşırttın beni sen daha burda mısın ilk senin bakman lazımdı olmadı

aman sabahlar olmasınnnnnnnn

aaaaaaaaaaa ama bu arastırmacı kımlıgım sayesınde cıkıyor cogu oaylasımlar ortayaa:)))))))

aman sabahlar olmasınnnnnnnn

aaaaaaaaaaa ama bu arastırmacı kımlıgım sayesınde cıkıyor cogu oaylasımlar ortayaa:)))))))

yalnız harbiden hatunla kocası çatlak yaa çocuğu bırakmışlar fotoğraftan seviyolar yaa çocuk esirgeme kurumuna haber verelim de arada bi bu yavruyu kontrol etsinler aaaa sen olmazsan topik çöker şekerim

yaaa kotayı cok yıyecegını sanmıyorum canım zaten yaa kısa bı video
nası ama muhtesem hazırlamıslar
ayy bayıldım videoya :)))
7 nci aydan sonra karnı hiç büyümemiş sanki

benim oğlumun altı aylığa kadar 2 koli kıyafeti var zıbın ben çok aldım en az bi 30 tane vardır:)

maşallah canım güle güle giysin kıyafetlerini

yalnız harbiden hatunla kocası çatlak yaa çocuğu bırakmışlar fotoğraftan seviyolar yaa çocuk esirgeme kurumuna haber verelim de arada bi bu yavruyu kontrol etsinler aaaa sen olmazsan topik çöker şekerim
ya yapım asamasını falan anlatmaya baslamıslar yahuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…