- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.561
kızlar facede bebgımız yolda grubuna bakarken sunu okudum , yazık kıza yaaaa
[h=5]Kizlar size paylascagima gittim duvara paylastimm[/h]Beğen · · Gönderiyi Takip Et · yaklaşık bir saat önce, mobil ile
Gamze Metioğlu Şengöz Kaynanamin agzina sicmak istiyorum die yazdim duvarima
yaklaşık bir saat önce, mobil ile · Beğen · 1
Asu Kaptan gordum bı an afalladım nıyee yazdı bu dıye..
yaklaşık bir saat önce, mobil ile · Beğen
Gamze Metioğlu Şengöz Umarim baska kimse gormemistir
Gamze Metioğlu Şengöz Sen gordugune gore baskasida gormustur
Asu Kaptan naptı kaynanan
yaklaşık bir saat önce · Beğen
Gamze Metioğlu Şengöz Napti biliyomusun kuzenimin bebegine bakiyo 6 aylik kizina hareketli cocuk durmuyo hic surekli kuzenim ariyo uyuyo diyo hatun caprol suruba bi bakar azalmis hatun uyusun die cocuga surup veriyomus
Asu Kaptan aaa :/
yaklaşık bir saat önce · Beğen
Gamze Metioğlu Şengöz Yaa rezil oldugumami yaniyim neye yaniyim
valla o moda gırdımmmm hatta bunu solerken hareket yapasım bıle geldı:)))
benim oğlumun altı aylığa kadar 2 koli kıyafeti var zıbın ben çok aldım en az bi 30 tane vardır:)
evet yaaa olayı nasıl toparlar acaba:)kaynananın yaptıgı tammda kıs da tam rezıl olmus:):):)kaynana gormesınnnnn
beımde duygusal modum bu kadar oluyo ıste aglarken gulen bı tıp:)))allah seni ne yapmasın krize girdim susamıyorum altıma yapıyodum nerdeyse tuvalete zor koştum millet hüngür hüngür ağlıyo biri de çıkmış bu da mı gol değil hakim bey diyo
abooo napcan o kadar zıbını yav?hergün 3 tane değiştirsen daha hepsini kullanamadan göbeği düşer zaten 10 güne düşüyomuş
evet yaaa olayı nasıl toparlar acaba:)
allah seni ne yapmasın krize girdim susamıyorum altıma yapıyodum nerdeyse tuvalete zor koştum millet hüngür hüngür ağlıyo biri de çıkmış bu da mı gol değil hakim bey diyo
abooo napcan o kadar zıbını yav?hergün 3 tane değiştirsen daha hepsini kullanamadan göbeği düşer zaten 10 güne düşüyomuş
bakayım bende merak ettım ayol:)yalnız ayıp mı oldu bilmiyorum ama meraktan kızın profiline baktım resimlerin altına bi yorumlar yazmışlar tam komedi
yazık kıza kucuk bebegı var beynı sulanmıs heralde bebege bakmaktan yerlerı karıstırmıs:)
ben su an 9 aylıgım goren yarın dogurcam sanıyoooo:)))
evet yaaa olayı nasıl toparlar acaba:)
ay karı koca delı bunlar okudum bendeyalnız ayıp mı oldu bilmiyorum ama meraktan kızın profiline baktım resimlerin altına bi yorumlar yazmışlar tam komedi
ay karı koca delı bunlar okudum bende
ilk bebeğimi kaybettiğim için onun kıyafetleride duruyor yenilerini aldım birde o yüzden ..olsun dursun veririm ihtiyacı olana nasılsa hep hediyede geliyor birikiyorda birikiyor..
bakayım bende merak ettım ayol:)
aman sabahlar olmasınnnnnnnnkız iyice sulandı benim kafam yaa yazdığın herşeye gülesim geliyo bende ters tepki yaptı sizin hikayeler
yok artık abartmasınlar kaç kilo aldın da sanki allah allah yaa gıcık tipler....o kızın da yalnız 7 ayıyla 9 ayı arasında pek fark göremedim yaa ekim miydi kasım mıydı bi ayın annelerinde vardı ya hani bi göbek daha onun kadarını göremedim şu ana kadar gördüğüm en büyük göbek oydu eşim bile tırsmıştı valla bakınca gözleri büyüdü de bana bişey diyemediydi ben de aynı mı olurum acaba diye
bence toparlayamazlar bu gece onların evde şenlik var hele de kocası gördüyse hobaaaaa
aaaaaaaaaaa ama bu arastırmacı kımlıgım sayesınde cıkıyor cogu oaylasımlar ortayaa:)))))))orası öyle canım kıyafet ziyan olmaz sen çok kullanamazsan başkası kullanır yakınlarından kokcak bozulcak bişey değil sonuçta...
aaaaaa çok şaşırttın beni sen daha burda mısın ilk senin bakman lazımdı olmadı
aman sabahlar olmasınnnnnnnn
aaaaaaaaaaa ama bu arastırmacı kımlıgım sayesınde cıkıyor cogu oaylasımlar ortayaa:)))))))
ayy bayıldım videoya :)))yaaa kotayı cok yıyecegını sanmıyorum canım zaten yaa kısa bı video
nası ama muhtesem hazırlamıslar
benim oğlumun altı aylığa kadar 2 koli kıyafeti var zıbın ben çok aldım en az bi 30 tane vardır:)
ya yapım asamasını falan anlatmaya baslamıslar yahuuuuuuuyalnız harbiden hatunla kocası çatlak yaa çocuğu bırakmışlar fotoğraftan seviyolar yaaçocuk esirgeme kurumuna haber verelim de arada bi bu yavruyu kontrol etsinler aaaa sen olmazsan topik çöker şekerim
mesaj attım sana facetenya ama kızın sayfasını bulamadm ben facede catlarımm ha:)
ya yapım asamasını falan anlatmaya baslamıslar yahuuuuuuu
ay bız cok fenayızzzzzzzzzzzz:)dur bakalım çocuk biraz daha büyüsün neler çıkacak ortaya takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?