- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.601
Sevtap kötü uyanmak şöyle hemen sana ağrı kesici vermedikleri için çok ağrı ile uyanıyorsun, ama epidural olunca o belindeki iğnenin etkisi geçmeye başlayınca az az ağrın başlıyor ve hemşireye söylüyorsun o hemen ağrı kesici yapıyor, yani ağrını hissetmeden ağrı kesici oluyorsun, ama genel anestezide öyle olmuyor, ağrı kesici yapmaları için tamamen uyanmanı bekliyorlar
bencede epıdural olmak daha ıyı bebegını gorceksın en guzel yanıda bu bencekızlar ben şimdi sezeryan olacağım o kesin sağlık durumum çatımın darlığı vs. vs sebeple... hem tüp bebek... ama şu konuda kararsızım.... bir arkadaş bugün dedi neden genel anestezi olmayı düşünüyorsun epidural olsun hem çocuğunu görürsün hem sonrası için daha iyi narkoz almıyorsun çok, kötü birşey o narkozu alıp uyanmak dedi... ne diyorsunuz????
kesınlıkle epıdural derım muhtesem bıseykızlar ben şimdi sezeryan olacağım o kesin sağlık durumum çatımın darlığı vs. vs sebeple... hem tüp bebek... ama şu konuda kararsızım.... bir arkadaş bugün dedi neden genel anestezi olmayı düşünüyorsun epidural olsun hem çocuğunu görürsün hem sonrası için daha iyi narkoz almıyorsun çok, kötü birşey o narkozu alıp uyanmak dedi... ne diyorsunuz????
ben sana anlatayım komsumuzun kızı genel anestesı ıle dogum yaptı oda ya geldıgınde aygun baygın kayınvalıdesı basında , bebegını gordunmu dıye sormuslar cevabı;napalım canım yazmasalardı
iyiyiz can sıkıntısından hiç tanımadığımız insanların dedikodu yapıyoruz gel katıl
valla narkozdan sonra kötü uyanan hiç tanıdığım olmadı o seyrek görülen bişeymiş...epidurali sezeryan olmak zorunda kalırsam ben de düşünüyorum...yani uyuyup uyanınca yanımda bi bebek görmek tuhaf geliyo görmek istiyorum ben ne şekilde çıkarsa çıksın...
benımkıde sıyah yok be kocaman bısey baya kullanırızmeltemmm benim de unnadodan aldığım o ezio slingler var ya o gelmiş bugün annemeeşim de kullansın diye siyahını istemiştim çok şükür karışıklık olmamış siyahı gelmiş kardeşim çok küçük abla bu 1 aydan sonra sığmaz bunun içine diyo kendi baya bi iri olunca
hoş geldın bacımmmm:)slm kızlar biz geldik kıpırdak kızımla
bugün maşallah o kadar hareketliydi ki öğrenciler görecek sanıdm nerdeyse
bide ellerimle hissetmek de çok hoşuma gidiyo sürekli istemsiz
bir şekilde ellerim göbişimdeydi, bu arada dün gece ağdadan konuşuyoduk burda
sonra kocam geldi oturdu yanıma illa okuyacam die tutturdu manyak zorla
apar topar kapttım sayfayı sonradan da giremedim baya ilerlemiş sayfalar
yine bi konunun ortasına dalmışımdır kesin
hosgeldın sefalar getırdın aramıza:)Arkadaşlar merhaba... Uzuuun zamandır takip etmeme rağmen söz verdim tüm mesajları okuyacağım derken 1 hafta oldu 7. ayın başından beri yazdıklarınızı bitiremedim :) muhabbetinize bereket...
yazarken cevap vermek de geçti içimden ama son mesajları okursam kitabın sonunu okuyup basa döncekmişim gibi olcak diye bekledimmm de bekledim.. ben de 28+3 üm...
biberonlar konuşulmuştu geçenlerde bi sayfalarda :))) ktü nün yaptığı bir araştırmaya göre anne sütünde bulunan yararlı bazı bakteriler cama yapıştığı için anne sütünü ve esdeger mamaları camla vermeyin uyarısında bulunmuşlardı. Storage of Human Breast Milk - ScopeMed.org - Online Journal Management System şu sayfada da araştrma raporları var. tvde de bi uzman yoğurt yapacagınız sütleri cam kapta almayın saklamayın. bakteriler cama yapıştığı için yoğurt sekteye ugrar gibi bişiler demişti.
diğer bir konuda ıslak mendiller... jokerde kuru mendilller var. sanırım Tıpkı ıslak mendiller gibi üstüste çekince geliyor ama kuru ıslakta işi sana kalıyor. ya da cleanmile var hem yer kaplamıyor hem de sağlıklı --= CleaNmile =-- Sktrlm Tek Kullanmlk Mendil surdan bakabilirsiniz. bununla birlikte illa ki ıslak mendile de ihtiyac olacaktır. onun için de uni nin yeni ıslak mendilleri cıktı. hindistancevizi yağı gıda koruyucusu ve sudan oluşuyor. 3 çeşidi var. krem yeşil pembe renkte. yenidoğan uni baby de 2 tane kimyasal var çünkü... gerçi imdiye kadarki en saf olanı oydu ama yeni çıkanlar baya iyi gibi geldi denemkte fayda var.
başka nelere cevap yazıcaktım unutmusum ama aklıma geldikçe yazmaya çalışırım... bu arada doğum hikayeleri ve paylaşımlar için teşekkürlerrr :)))
yazık kayınvalıdesı de mulayımde allahtan bısey dememıs:)kız meltem allah seni ne etmesin emi ne güldümmmmm ne güldümmmmm resmen katıldımmmm yaaa kayınvalideme benziyooooooooooooooo
yazık kayınvalıdesı de mulayımde allahtan bısey dememıs:)
ben tv de haberlerde de görmüştüm çok güzel olmuş, eşim baya pişman oldu bizde fotoğraflarla yapsaydık güzel olurdu diye..artık geçtikızlarrrrr ızledınız mı???
hoşgeldin aramızaArkadaşlar merhaba... Uzuuun zamandır takip etmeme rağmen söz verdim tüm mesajları okuyacağım derken 1 hafta oldu 7. ayın başından beri yazdıklarınızı bitiremedim :) muhabbetinize bereket...
yazarken cevap vermek de geçti içimden ama son mesajları okursam kitabın sonunu okuyup basa döncekmişim gibi olcak diye bekledimmm de bekledim.. ben de 28+3 üm...
biberonlar konuşulmuştu geçenlerde bi sayfalarda :))) ktü nün yaptığı bir araştırmaya göre anne sütünde bulunan yararlı bazı bakteriler cama yapıştığı için anne sütünü ve esdeger mamaları camla vermeyin uyarısında bulunmuşlardı. Storage of Human Breast Milk - ScopeMed.org - Online Journal Management System şu sayfada da araştrma raporları var. tvde de bi uzman yoğurt yapacagınız sütleri cam kapta almayın saklamayın. bakteriler cama yapıştığı için yoğurt sekteye ugrar gibi bişiler demişti.
diğer bir konuda ıslak mendiller... jokerde kuru mendilller var. sanırım Tıpkı ıslak mendiller gibi üstüste çekince geliyor ama kuru ıslakta işi sana kalıyor. ya da cleanmile var hem yer kaplamıyor hem de sağlıklı --= CleaNmile =-- Sktrlm Tek Kullanmlk Mendil surdan bakabilirsiniz. bununla birlikte illa ki ıslak mendile de ihtiyac olacaktır. onun için de uni nin yeni ıslak mendilleri cıktı. hindistancevizi yağı gıda koruyucusu ve sudan oluşuyor. 3 çeşidi var. krem yeşil pembe renkte. yenidoğan uni baby de 2 tane kimyasal var çünkü... gerçi imdiye kadarki en saf olanı oydu ama yeni çıkanlar baya iyi gibi geldi denemkte fayda var.
başka nelere cevap yazıcaktım unutmusum ama aklıma geldikçe yazmaya çalışırım... bu arada doğum hikayeleri ve paylaşımlar için teşekkürlerrr :)))
benım aclıgım 76iyi aksamlar hanimlar... seker yuklememi yaptirdim bugun. seker yuklemesi yaptirmadan onceki kan degerlerinde glukoz aclik 84 cikti. seker yuklemesinden sonraki kan sonucumu da yarin alicam. seker yuklemesinden onceki deger onemli mi
nası gectı nasıl oglus?ay çok komik saat 3 te doktora gitmek için evden çıktık eşimle, pc açık kalmış şimdiye kadarbiz gittik geldik kendi kendine kapanmamışta nedense öyle açık kalmış
ben tv de haberlerde de görmüştüm çok güzel olmuş, eşim baya pişman oldu bizde fotoğraflarla yapsaydık güzel olurdu diye..artık geçtihoşgeldin aramıza
yazdığın faydalı bilgiler için de teşekkürler
hemen ılgılı lısteden degerlendırıp karsılastıralım:)bebeğimin boyu 35 cm, kilosuda 1222gr imiş
tombik mi hafiften kızlar ? :)
hadi değerlendir ben bilmiyorum ki hiç :) 28+4 müşüm bu aradahemen ılgılı lısteden degerlendırıp karsılastıralım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.htmlhadi değerlendir ben bilmiyorum ki hiç :) 28+4 müşüm bu arada
canım kızına duru ayşe ismini mi koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?