2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben ilk bebeğimi 34 .haftamda kaybettiğim için sezeryan ile aldılar ben hiç bir ağrı hissetmedim genel anestezide sadece o gaz yok mu bi onuun ağrısı vardı zaten uyandığımda karnımda kum torbası vardı

bencede epıdural olmak daha ıyı bebegını gorceksın en guzel yanıda bu bence

kesınlıkle epıdural derım muhtesem bısey
ben sana anlatayım komsumuzun kızı genel anestesı ıle dogum yaptı oda ya geldıgınde aygun baygın kayınvalıdesı basında , bebegını gordunmu dıye sormuslar cevabı;
ayyyyyyy cok cırkın yaa aynı kayınvalıdeme benzıyor demış
benımkıde sıyah yok be kocaman bısey baya kullanırız

hoş geldın bacımmmm:)

hosgeldın sefalar getırdın aramıza:)

ay çok komik saat 3 te doktora gitmek için evden çıktık eşimle, pc açık kalmış şimdiye kadar biz gittik geldik kendi kendine kapanmamışta nedense öyle açık kalmış
kızlarrrrr ızledınız mı???
ben tv de haberlerde de görmüştüm çok güzel olmuş, eşim baya pişman oldu bizde fotoğraflarla yapsaydık güzel olurdu diye..artık geçti hoşgeldin aramıza
yazdığın faydalı bilgiler için de teşekkürler

iyi aksamlar hanimlar... seker yuklememi yaptirdim bugun. seker yuklemesi yaptirmadan onceki kan degerlerinde glukoz aclik 84 cikti. seker yuklemesinden sonraki kan sonucumu da yarin alicam. seker yuklemesinden onceki deger onemli mi

iyi aksamlar hanimlar... seker yuklememi yaptirdim bugun. seker yuklemesi yaptirmadan onceki kan degerlerinde glukoz aclik 84 cikti. seker yuklemesinden sonraki kan sonucumu da yarin alicam. seker yuklemesinden onceki deger onemli mi
benım aclıgım 76
75 gr glukozdan sonra
1. saat 171
2. saat 150

bebeğimin boyu 35 cm, kilosuda 1222gr imiş
tombik mi hafiften kızlar ? :)

nası gectı nasıl oglus?

iyi gibi görünüyor meltem sanki değil mi :) belki birazcık hafiften baba minyon anne minyon bebişte minyon sanırım

selam kızlar..tam bir gün girmeyince geçmişi okumak bir saatimi alıyor..çenenize sağlık ne diyim...herkes iyi galiba...aramıza yeni biri gelmiş galiba kıpırnazdı..hoşgeldin canım...ah o doğum hikayelerine bayıldım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…