- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.621
hadi değerlendir ben bilmiyorum ki hiç :) 28+4 müşüm bu arada
bence gayet ıyı canım olculerı unutma kı sımdı kılo alacak artık annesıiyi gibi görünüyor meltem sanki değil mi :) belki birazcık hafiftenbaba minyon anne minyon bebişte minyon sanırım
ekle canım tabi teşekkürler :)
öyle düşünüyoruz şimdilik sinemciğimmmm
ekle canım tabi teşekkürler :)
ay o zaman yazayım bir yere unutma ihtimalime karşı, gerçi babası da duydu o kolay kolay unutmazbence gayet ıyı canım olculerı unutma kı sımdı kılo alacak artık annesı
sonucta mılımetrık olcumlerın sonucunda kıloyu hesaplıyorlar bıze sadece referans degerı olabılır bu sonuclarekle canım tabi teşekkürler :)
baktım herkesin ki değişik aslında çok tutarlı değil kilolar
tek tombik biz değiliz o zaman teyzesi28+3 lerde benim tombik 1283 gr dı. şimdi baktım da baya tombikmiş. boyu da 37 cm di...hayır göbeğe bakıyprum nerde bu çocuk diyorum.... az önce epiduralı izledim çok güzel yaaa... ama cesaret edemiyorum.. :)
doğru, zaten kilosu ultrasonda görünenden farklı oluyomuş genelde doğduğunda, tabi çok tecrübeli doktorlar bilebilirlersonucta mılımetrık olcumlerın sonucunda kıloyu hesaplıyorlar bıze sadece referans degerı olabılır bu sonuclar
adıyla büyüsün inşallah çok beğendim canım saf temiz narin bi isim
ortası yok galıba sen oylelerı ıle ugrasıyorsun bende sana sunu soyleyeyım ogretmenı salıhle ılgılı psıkolojık danısmanlık almamı onerdıbu arada çok sinirliyim aslında ...yazayım derdimi paylaşayım dedim.... 1. sınıfta psikolojik sorunları olan sinir hastası bir öğrencim vardı. kardeşi ölmüş ondanmış falan filan annesi 3 sene oldu kırk kere çağırmama rağmen yazılı sözlü telefonuma da cvp vermiyor, gelmedi... kırk kere ablası da vardı kızım sen söyle gelsin bari ilgisiz olmuyor derse ilgisiz istemiyor en azından bilgi alayım dediğim halde yokkkk hanımefendinin küçük çocuğu varmış ondan gelmiyormuş... okuma yazma dersler ödevler çok kötü tahmin edersiniz... ki bu anne 1. sınıfta çocuğu bitlendi diye kafasına gaz yağı sürüp yıkamadan ıslaklığıyla gaz yağıyla okula gönderen bir anneydi. çocuğa çakmağı çaksam yanacaktı. neyse hergün çağırıyorum kağıt yolluyorum gelmeyen hanım, ki çocuğuda gelmiyor okula kafasına göre bir gün geliyor 3 gün yok.... dün gelmiş veli ve müdüre gitmiş. benim kızımın sınıfını değiştirelim öğretmeni sevmiyor galiba, hem ilgilenmiyor öğretmen, psikiyatriye gittik değişim gerekiyormuş kızıma benim de tedavi olmam gerekiyormuş demiş. ki kendisinde sorun olduğunu itiraf etmesi tek güzell şey... bizim müdr çağırdı bugün senden korkuyor mu bu çocuk diyor soruya bak... bir gün ne bağırdım ne kızdım... aile ilgisi sıfır... aradım annesini ben mi bozdum psikolojisini siz bir gün geldiniz mi okula dedim... yok siz bozmadınız zaten vardı da yazısı falan kötü kendini yetersiz hissediyor.. işte bunun için çağırdım sizi zaten tek başıma yapacağım bişey değildi dedim tamam bende hata değiştirin sınıfını.. rapor alacak gelecek değiştircek.. inşallllaaahhhh.... yazıklar olsun yaaa... bu velilere kıçının üstüne oturacaksın şu halimle yerime oturmuyorum yediğim ekmek helal olsun diye ki yan sınıfta kadını görüyorum umrunda değil tahtaya yazıyor o kadar... offff... ne anneler var yaaa..
canım zaten uğraşırsın acırsın bu tiplere sonra velisi gelmez gelmez gelincede çok biliyomuş gibi ya şikayet eder ya da işini nasıl yapman gerektiğini sana öğretmeye çalışır, çok biliyolar herşeyi, çok iyi anlıyodu da ondan mı çocuğu o hale geldi yani, dengesizin tekiymiş boşuna sinirlenme bence, velileri kafaya takacak olsak bu meslek yapılmaz inan.. hepsi pedegog mübarek. kurtulursun iyi olur, olabilir çocuk benden korkuyor fln deseydin defolup gitseydibu arada çok sinirliyim aslında ...yazayım derdimi paylaşayım dedim.... 1. sınıfta psikolojik sorunları olan sinir hastası bir öğrencim vardı. kardeşi ölmüş ondanmış falan filan annesi 3 sene oldu kırk kere çağırmama rağmen yazılı sözlü telefonuma da cvp vermiyor, gelmedi... kırk kere ablası da vardı kızım sen söyle gelsin bari ilgisiz olmuyor derse ilgisiz istemiyor en azından bilgi alayım dediğim halde yokkkk hanımefendinin küçük çocuğu varmış ondan gelmiyormuş... okuma yazma dersler ödevler çok kötü tahmin edersiniz... ki bu anne 1. sınıfta çocuğu bitlendi diye kafasına gaz yağı sürüp yıkamadan ıslaklığıyla gaz yağıyla okula gönderen bir anneydi. çocuğa çakmağı çaksam yanacaktı. neyse hergün çağırıyorum kağıt yolluyorum gelmeyen hanım, ki çocuğuda gelmiyor okula kafasına göre bir gün geliyor 3 gün yok.... dün gelmiş veli ve müdüre gitmiş. benim kızımın sınıfını değiştirelim öğretmeni sevmiyor galiba, hem ilgilenmiyor öğretmen, psikiyatriye gittik değişim gerekiyormuş kızıma benim de tedavi olmam gerekiyormuş demiş. ki kendisinde sorun olduğunu itiraf etmesi tek güzell şey... bizim müdr çağırdı bugün senden korkuyor mu bu çocuk diyor soruya bak... bir gün ne bağırdım ne kızdım... aile ilgisi sıfır... aradım annesini ben mi bozdum psikolojisini siz bir gün geldiniz mi okula dedim... yok siz bozmadınız zaten vardı da yazısı falan kötü kendini yetersiz hissediyor.. işte bunun için çağırdım sizi zaten tek başıma yapacağım bişey değildi dedim tamam bende hata değiştirin sınıfını.. rapor alacak gelecek değiştircek.. inşallllaaahhhh.... yazıklar olsun yaaa... bu velilere kıçının üstüne oturacaksın şu halimle yerime oturmuyorum yediğim ekmek helal olsun diye ki yan sınıfta kadını görüyorum umrunda değil tahtaya yazıyor o kadar... offff... ne anneler var yaaa..
tamam canım beklıyorummeltemmm bende aralık 6 gideceğim doktora paşamın ölçülerini veririm sana da eklersin bizi de listeye bu arada topik te en tembel benim herhalde en son 13 ekim de gittim doktora 24 ekimde de detaylı ya girdim ondan sonra hiç görmedim paşamıkesin tuba58 nın anneanne si beni çok sever fazla ultrasyona girmiyorum
bu öğretmenin dünyadan haberi yok sanırım, hangi çocuk hırslı değilki artık, biz onları o hale getiriyoruz bence, her yerde yarış var, bizim okuldaki ikinci sınıf öğretmeni bizim sbs için yaptğımız sınavlar gibi her 15 günde bir sınav yapıyor çocukları sonrada başarısızlar diye bir sürü ceza veriyo, daha ikinci sınıf düşün, çocuk okuma yazmayı öğrensin sayıları öğrensin kitap okuma alışkanlığı edinsin vs bence böyle olmalı ama ona göre değil, teste şimdiden alışacaklarmışortası yok galıba sen oylelerı ıle ugrasıyorsun bende sana sunu soyleyeyım ogretmenı salıhle ılgılı psıkolojık danısmanlık almamı onerdı
cok hırslıymıs fazla mukemmelıyetcıymıs hata kabul etmıyormus evet bu konularda haklı basarısız olunca cabuk sınırlenıyor ben asla bunu ınkar etmedım ama en cok zuna kızdım acaba gecmıste bı tarvma yasadıda kendını yetersız mı goruyor dedı sımdı aylık 350 tl bayılıp psıkolojık danısmanlık alacagım
28+3 lerde benim tombik 1283 gr dı. şimdi baktım da baya tombikmiş. boyu da 37 cm di...hayır göbeğe bakıyprum nerde bu çocuk diyorum.... az önce epiduralı izledim çok güzel yaaa... ama cesaret edemiyorum.. :)
ortası yok galıba sen oylelerı ıle ugrasıyorsun bende sana sunu soyleyeyım ogretmenı salıhle ılgılı psıkolojık danısmanlık almamı onerdı
cok hırslıymıs fazla mukemmelıyetcıymıs hata kabul etmıyormus evet bu konularda haklı basarısız olunca cabuk sınırlenıyor ben asla bunu ınkar etmedım ama en cok zuna kızdım acaba gecmıste bı tarvma yasadıda kendını yetersız mı goruyor dedı sımdı aylık 350 tl bayılıp psıkolojık danısmanlık alacagım
ya bu ogretmenle bu sene basladık tum sorunumuz eskı ogretmenle ılgılıydı 1. sınıftan berı doldurdu cocukları hırslandırdı , ondan sonra da sıkayet etmeye basladı tum soruları salıh cevaplıyor dıger cocuklara sıra gelmıyor falan fılan dıye benım oglumda da zemın saglam hırslı bu konuda ogretmenle takısmaya basladı ogretmen le ınatlastılar parmak kaldırmadan cevzbı soyluyor dıye deftere eksı falan atmaya basladı dogru cevaplara benımkı hakkını yedırmez tarıstılar sureklı dersten atmaya falan basladı kı bunlardan benım cok sonra haberım oldu couk derste sınırlenıp bagırmaya falan baslamışbu öğretmenin dünyadan haberi yok sanırım, hangi çocuk hırslı değilki artık, biz onları o hale getiriyoruz bence, her yerde yarış var, bizim okuldaki ikinci sınıf öğretmeni bizim sbs için yaptğımız sınavlar gibi her 15 günde bir sınav yapıyor çocukları sonrada başarısızlar diye bir sürü ceza veriyo, daha ikinci sınıf düşün, çocuk okuma yazmayı öğrensin sayıları öğrensin kitap okuma alışkanlığı edinsin vs bence böyle olmalı ama ona göre değil, teste şimdiden alışacaklarmışacıyorum çocuklara, öğretmenlede çok samimiyiz onada söylüyorum yapma böyle kötü olacak diye o kadar zorlamıyorum ki ben bişey olmaz diyo
niye anlattım bunu, salih içinde geçerli çünkü, biz at gibi koşturuyoruz onları çocuklarda ayak uyduruyor işte bu kadar basit,
yinede bi kere götür için rahat etsin, doktorun sana söyleyeceklerini de tahmin edebiliyorum hırslılık birazda karakterde vardır, önemli olan bunu doğru yönlendirmek, yanlış bi şeye hırs yapmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
bu arada çok sinirliyim aslında ...yazayım derdimi paylaşayım dedim.... 1. sınıfta psikolojik sorunları olan sinir hastası bir öğrencim vardı. kardeşi ölmüş ondanmış falan filan annesi 3 sene oldu kırk kere çağırmama rağmen yazılı sözlü telefonuma da cvp vermiyor, gelmedi... kırk kere ablası da vardı kızım sen söyle gelsin bari ilgisiz olmuyor derse ilgisiz istemiyor en azından bilgi alayım dediğim halde yokkkk hanımefendinin küçük çocuğu varmış ondan gelmiyormuş... okuma yazma dersler ödevler çok kötü tahmin edersiniz... ki bu anne 1. sınıfta çocuğu bitlendi diye kafasına gaz yağı sürüp yıkamadan ıslaklığıyla gaz yağıyla okula gönderen bir anneydi. çocuğa çakmağı çaksam yanacaktı. neyse hergün çağırıyorum kağıt yolluyorum gelmeyen hanım, ki çocuğuda gelmiyor okula kafasına göre bir gün geliyor 3 gün yok.... dün gelmiş veli ve müdüre gitmiş. benim kızımın sınıfını değiştirelim öğretmeni sevmiyor galiba, hem ilgilenmiyor öğretmen, psikiyatriye gittik değişim gerekiyormuş kızıma benim de tedavi olmam gerekiyormuş demiş. ki kendisinde sorun olduğunu itiraf etmesi tek güzell şey... bizim müdr çağırdı bugün senden korkuyor mu bu çocuk diyor soruya bak... bir gün ne bağırdım ne kızdım... aile ilgisi sıfır... aradım annesini ben mi bozdum psikolojisini siz bir gün geldiniz mi okula dedim... yok siz bozmadınız zaten vardı da yazısı falan kötü kendini yetersiz hissediyor.. işte bunun için çağırdım sizi zaten tek başıma yapacağım bişey değildi dedim tamam bende hata değiştirin sınıfını.. rapor alacak gelecek değiştircek.. inşallllaaahhhh.... yazıklar olsun yaaa... bu velilere kıçının üstüne oturacaksın şu halimle yerime oturmuyorum yediğim ekmek helal olsun diye ki yan sınıfta kadını görüyorum umrunda değil tahtaya yazıyor o kadar... offff... ne anneler var yaaa..
meltemmm bende aralık 6 gideceğim doktora paşamın ölçülerini veririm sana da eklersin bizi de listeye bu arada topik te en tembel benim herhalde en son 13 ekim de gittim doktora 24 ekimde de detaylı ya girdim ondan sonra hiç görmedim paşamıkesin tuba58 nın anneanne si beni çok sever fazla ultrasyona girmiyorum
bu konu ıle ılgılı okadar gozyası doktum ve o kadar yıprandım kı, cocuguma kızdıgım zamanlar oldu bılsende tahtaya kalkmıcaksın dıye daha gecen hafta yasadım en son bu danısmanlık olayını oğlumla karsılıklı agladık aksam evde , mahvettı bızı bu durum bana kalsa okul degıstırırdım ama oğlum okulunu ve arkadaslarını cok sevıyor ayrılmak ıstemıyornıe cesaret edemıosunkı bısı hıssetmıcen acısız agrısız bıde ustune bebegnn dogus anını gorcn
ben bu ogretmenlere bazen cok kızıyrum hatta bunnla ılgılı bır ogretmenle tartsmamız olmustu yanls anlasılmasın psıklogu gereksız gormyrum tabıkı goryrum ama ogretmenn ugras vermesı gerekn durumlar vardr cocuk cok geryse ona gore uygulama yapmaldr cok mukemmelse ona gore uygulama ve yonlendrmeler yapmalıdır ama ogretmenlere bıreysel ugrasmalar zor gelıo zora gelncede hemen psıkolojık danısma alsn su duurmda psıkolojık dansma alncak hcbısı gormedım ama ne yapcan ıste
tatlım yazdığını hayretle okudum şimdiye kadar nasıl olmuş
merak etmedinmi çünkü ben doktora daha 13 gün önce gittim ama
şimdiden aralığın 17si gelsin die iple çekiyorum elimden gelse her
hafta gitcem ama bu kadar sıkı olunca zararlı olduğu için kendimi
tutuyorum şu önümüzdeki ay da geçsin çağırmaları sıklaşsın
die bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?