- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.641
ya bizde kardeşimde yaşadık aynı durumu, birinci sınıf öğretmeni üstün zekalılar okulunda öğretmenlik yapmış, kardeşimi üstün zekalı burda yazık oluyor çocuğa, ben böyle zeka görmedim fln filan diye diye iyice balon gibi şişirdi, biz evde biraz bastırmaya çalışsakta öğretmen o yaşlarda çok etkili olduğu için fazla müdahele edemedik, adam iki sene boyunca kardeşime özel muamele gösterdi biz istemediğimiz halde... sonra öğretmen gitti zaten sorun burda başladı, kardeşim senin dediğin gibi her soruya cvp vermeye öğretmenlere ukalalık yapmaya başladı, annem her hafta okula gidiyordu artık bıkmıştı, dediğim gibi küçükken nasıl davranılırsa zaten oturuyor sonradan değiştirmek çok zor neyse yeni öğretmeni bayan ama çok tatlı yapıcı bi kadın, sağolsun çok yardımcı oldu biz evde o okulda kardeşimi az da olsa düzelttik, şimdi liseye gidiyor aynı sorunlar yine ufak ufak yaşanmıyor değil, yine öğretmenler veli toplantısında babama biraz ukala oğlunuz demişler, yani onca sene geçti kardeşim atamadı üstünden, senin dediğin gibi etrafta bayılır kardeşime ne terbiyeli çocuk nasıl yetiştirdiniz diye annemi babamı küçük şeyler haricinde öyle çok üzdüğünü görmedim,biz kendi ellerimizle bu hale getiriyoruz sonrada nasıl oldu diye karşısına geçip bakıyoruz, o ilk öğretmenine gösterip eserinle gurur duy diyeceksin işte de olmaz, büyük ihtimalle dediğin gibidir görüşüyolardır o da etkileniyodur, bide o ne biçim bi davranış yaa küçücük öğrenci için veliden dilekçe mi istenirmiş ayıp denen bişey var bu kadar mı çaresizsin, sanki adi suç işlemiş suçluyla uğraşıyo töbe töbeya bu ogretmenle bu sene basladık tum sorunumuz eskı ogretmenle ılgılıydı 1. sınıftan berı doldurdu cocukları hırslandırdı , ondan sonra da sıkayet etmeye basladı tum soruları salıh cevaplıyor dıger cocuklara sıra gelmıyor falan fılan dıye benım oglumda da zemın saglam hırslı bu konuda ogretmenle takısmaya basladı ogretmen le ınatlastılar parmak kaldırmadan cevzbı soyluyor dıye deftere eksı falan atmaya basladı dogru cevaplara benımkı hakkını yedırmez tarıstılar sureklı dersten atmaya falan basladı kı bunlardan benım cok sonra haberım oldu couk derste sınırlenıp bagırmaya falan baslamışen son gecen sene sınıfta ogrencılere evde mektup dılekce benzerı bıeyler ıstemıs salıhle ılgılı onu duyunca ıpler koptu bende esım aradı hemen yan cızdı ögretmen yanlış anlaşılmış falan vs dıye , ben uzerıme dusenı yaptım reberlıkle defalarca gorustum ama pgretmenle ısbırlıgı yapamayınca hep yartım kaldı hersey sımdıde muhakkak 2 ogretmen gorusuyor ve yenı ögretmen ıster ıstemez etkı altında kalıyor kş yuzde 50 benım oglumda da var alt yapı ama bu hale getıren ılk ogretmen oldu
en cok uzuldugum bız evde hıc sorun yasamıyoruz oğlum herkesın parmakla gosterdıgı bır cocuk terbıye davranış ve basarı bakımından benı hıc uzmedı hıc bı yaramazlıgı olmadı 4/4 lık olmaasa 4/3 lık bır cocuk ama bunalrı yasıyorum malesef bıraz da sebebı ben kolay ulaşılabılır bır velı oldum hep onun dezavantajı galıba
aslında salihi kafaya alıp düzeltebilirdi çocuklarla iletişim kurmak çok önemli, onun suyuna gider oyun yapar düzeltirdim ben olsaydım,çok zor bişey değil karşındaki çocuk ne de olsa, 8. sınıflar bile çocuk iki dakikada kandırırım onları, bazı öğretmenler öğrencinin zekasını kıskanabiliyor bu arada, ezmeye rezil etmeye çalışabilir bu yüzden... IQ su yüksek diye mi ağlatıyo yani çocuğu, yavrum benim yaa kıyamam bayılırım zeki öğrenciye en iyi anlaştığım öğrencilerdir... ah benim elime verseler onubu konu ıle ılgılı okadar gozyası doktum ve o kadar yıprandım kı, cocuguma kızdıgım zamanlar oldu bılsende tahtaya kalkmıcaksın dıye daha gecen hafta yasadım en son bu danısmanlık olayını oğlumla karsılıklı agladık aksam evde , mahvettı bızı bu durum bana kalsa okul degıstırırdım ama oğlum okulunu ve arkadaslarını cok sevıyor ayrılmak ıstemıyor
ogretmenın son soyledıgı su , buna benzer bı ögrencısı varmıs gecen donemlerde cocugun IQ su cok yuksekmış buyume hormonları normal hızda seyrettıgı ıcın beynının hızına yetısemıyormuş bununla ılgılı bı ılaç kullanmış duzelmış
elbet goturecegım ama pedagojık danışmanlık malesef cok yuksek meblaglarda seansı 170 tl ve 15 gudne 1 tekrar alıyolar ucretı en fazla 2 kere gıdebılırım bende
cok agrıma gıdıyor sınıfta hırsızlıgı kendıne ıs edınmıs edepsız bıldıgın serserı cocukların velılerı ıle ugrasmıyorlar cunku ugrasmak ıstemıyorlar ama ben kolay velıyıım cunku sınıf annesı gıbıydım her ıse ben kosuyordum her turlu organızasyonu okuma bayramı 23 nısan kostum ısı vs. hep ben yaptımya bizde kardeşimde yaşadık aynı durumu, birinci sınıf öğretmeni üstün zekalılar okulunda öğretmenlik yapmış, kardeşimi üstün zekalı burda yazık oluyor çocuğa, ben böyle zeka görmedim fln filan diye diye iyice balon gibi şişirdi, biz evde biraz bastırmaya çalışsakta öğretmen o yaşlarda çok etkili olduğu için fazla müdahele edemedik, adam iki sene boyunca kardeşime özel muamele gösterdi biz istemediğimiz halde... sonra öğretmen gitti zaten sorun burda başladı, kardeşim senin dediğin gibi her soruya cvp vermeye öğretmenlere ukalalık yapmaya başladı, annem her hafta okula gidiyordu artık bıkmıştı, dediğim gibi küçükken nasıl davranılırsa zaten oturuyor sonradan değiştirmek çok zor neyse yeni öğretmeni bayan ama çok tatlı yapıcı bi kadın, sağolsun çok yardımcı oldu biz evde o okulda kardeşimi az da olsa düzelttik, şimdi liseye gidiyor aynı sorunlar yine ufak ufak yaşanmıyor değil, yine öğretmenler veli toplantısında babama biraz ukala oğlunuz demişler, yani onca sene geçti kardeşim atamadı üstünden, senin dediğin gibi etrafta bayılır kardeşime ne terbiyeli çocuk nasıl yetiştirdiniz diye annemi babamı küçük şeyler haricinde öyle çok üzdüğünü görmedim,biz kendi ellerimizle bu hale getiriyoruz sonrada nasıl oldu diye karşısına geçip bakıyoruz, o ilk öğretmenine gösterip eserinle gurur duy diyeceksin işte de olmaz, büyük ihtimalle dediğin gibidir görüşüyolardır o da etkileniyodur, bide o ne biçim bi davranış yaa küçücük öğrenci için veliden dilekçe mi istenirmiş ayıp denen bişey var bu kadar mı çaresizsin, sanki adi suç işlemiş suçluyla uğraşıyo töbe töbe
meltemmm bende aralık 6 gideceğim doktora paşamın ölçülerini veririm sana da eklersin bizi de listeye bu arada topik te en tembel benim herhalde en son 13 ekim de gittim doktora 24 ekimde de detaylı ya girdim ondan sonra hiç görmedim paşamıkesin tuba5286 nın anneanne si beni çok sever fazla ultrasyona girmiyorum
bu konu ıle ılgılı okadar gozyası doktum ve o kadar yıprandım kı, cocuguma kızdıgım zamanlar oldu bılsende tahtaya kalkmıcaksın dıye daha gecen hafta yasadım en son bu danısmanlık olayını oğlumla karsılıklı agladık aksam evde , mahvettı bızı bu durum bana kalsa okul degıstırırdım ama oğlum okulunu ve arkadaslarını cok sevıyor ayrılmak ıstemıyor
ogretmenın son soyledıgı su , buna benzer bı ögrencısı varmıs gecen donemlerde cocugun IQ su cok yuksekmış buyume hormonları normal hızda seyrettıgı ıcın beynının hızına yetısemıyormuş bununla ılgılı bı ılaç kullanmış duzelmış
elbet goturecegım ama pedagojık danışmanlık malesef cok yuksek meblaglarda seansı 170 tl ve 15 gudne 1 tekrar alıyolar ucretı en fazla 2 kere gıdebılırım bende
:) biz onada cvp verdik bişey olmaz,cok agrıma gıdıyor sınıfta hırsızlıgı kendıne ıs edınmıs edepsız bıldıgın serserı cocukların velılerı ıle ugrasmıyorlar cunku ugrasmak ıstemıyorlar ama ben kolay velıyıım cunku sınıf annesı gıbıydım her ıse ben kosuyordum her turlu organızasyonu okuma bayramı 23 nısan kostum ısı vs. hep ben yaptım
kardesın ornegınde haklısın bızı 1. sınıfa gıderken ustun yeteneklıler sınavına yonlendırdı .
gecen sene de teklıf ettı kabul etmedım, ben cocumu 1. sınıfa baslamadan 2 sene anaokuluna 1 senede anasınıfına gonderdım hıc basıma boyle bır olay gelmedı
uffffffffff kızlar nolur dua edın de su olaydan oglum daha fazla etkılenmeden kurtulalaım her gece dua okuyorum onun ıcın
neyse sevtap bı yazı yazdı bende atladım hemen derdım ondan buyukmus kızın konusu kaynadı arada
benım korkum ya haklılarsa ya ben objektıf goremıyrsam bazı seylerı:))))))))))))))))))bencedeee senn cocuk 20sınden snra hc sorun yasamıcak tvde ızlemısde ultrsona grenler 20ıden snra bısuru seyler cıkıomuss dogurdukda 20sıne gelmesı kaldı:
allahm yaaa sorunlu cocuga ılac sorunsuz cocuga yıne ılac bu nedır arkadas yaaa cocukları resmen uyustrolar yaa meltem ya goturme cocugu danısmana falan sapasağlam cocugun psıkolojısı hepten bozulr gderse ayy valla cok sınırlenıom bole ogretmenlere oogretmnn normalde salıhe ozel uygulamalar yapması gerekıor ama danısmana yollmak ısın kolay tarafı
artık o boyutu astı olay zaten su an basarızlıga tahammulu yok , sınavdan neden 98aldım dıye uzulen bır tıp oldu , ben sureklı olurmu oyle sey falan dıyorum:) biz onada cvp verdik bişey olmaz,
kendini yıpratma bence çocuğa da kızma güzel şekilde anlat arkadaşların anlayamaz sen öyle yaparsan onları da düşünmen lazım, aynı şeyi sana yapsalar nasıl hissedersin fln de bildiğin soruyu yapma deme çocuğa ay yazık :) parmak kaldırıp beklemeyi öğrenirse aslında sorun çözülmüş olur anladığım kadarıyla, bu davranışı da ancak sınıf öğretmenleri kazandırabilir, halledilemez bi sorun değil yani benim bakış açıma göre..
hay maşallah öğretmene bak geleceği görüyor herhalde, kendine zarar verir ne demek saçmalamış bence nerden anlamış, psikologlar bile çok ağır bi vaka olmadıkça böyle bişey söylemezler, şüpheleniyosa da yönlendirmiş zaten gerekli yere, daha fazla üzmeye ne gerek varartık o boyutu astı olay zaten su an basarızlıga tahammulu yok , sınavdan neden 98aldım dıye uzulen bır tıp oldu , ben sureklı olurmu oyle sey falan dıyorum
dın sınavından 80 almış uzuluyor bende olsun onemlı degıl dedım , sen calıstın onemlo olan bu dıyorum ama bakalım
benım korkum ya haklılarsa ya ben objektıf goremıyrsam bazı seylerı
gecen senekı ogretmen bana ılerde kendıne zarar verebılır dedı hemde aynı hafta yakın arkadasımın 26 yasındakı oğlu ıntıhar etmıstı bunu ıma ettı bana ne kadar agladım
hay maşallah öğretmene bak geleceği görüyor herhalde, kendine zarar verir ne demek saçmalamış bence nerden anlamış, psikologlar bile çok ağır bi vaka olmadıkça böyle bişey söylemezler, şüpheleniyosa da yönlendirmiş zaten gerekli yere, daha fazla üzmeye ne gerek var
canım senin için rahat değil bi kere de olsa götür doktora ama bişey çıkmayacak bence,
öğretmenleri el birliği olup olayı baya bi büyütmüşler, büyütürken de salihin daha beter olmasına neden olmuşlar anladığım kadarıyla,
şu an kendini ıspatlamaya çalışıyor bence çocuk, öğretmenlerden o kadar tepki görünce ben gerçektende süperim demeye çalışıyordur yavrum
sağolun kızlar valla ıcımı rahatlattınız hep ıcımde bır acaba vardı cunku,yapma meltem oda sana bu endıseyı kazandrmaya calsıo uyma sen o ogretmene cocuguna guven gerısını bsver
valla ben hem ona bakıyorum hem face e hemde 1. Dunya savasına bakıyorum nette:)hatunlar hepınız muhtesem yuzyıla mı kılıtlendınız kımsede tık yok bızım topık dondu:)
valla ben hem ona bakıyorum hem face e hemde 1. Dunya savasına bakıyorum nette:)
sen seyretmıyor musun?tütütütüt maşallah :):)
sen seyretmıyor musun?
evet ya o an aklima gelmiyo da evde dusunuyom kendi kendime sonra.dogru tahmın ben her gece oldugu gıbı pc ıle koyu koyuna sızmısım:)kızım hep zenı mı buluyor boyle tıpler i keske orda deseydın ne bagırıyorsun kac paraysa verır alırız ama sunu bılınkı bu kullanılmıs bır krem falan fılan.........
Kuzu dr nasi gecti? İyi mi yigenim?Günaydıınnnnnn
tam 29 haftalık olduk teyzeleri maşallah bizeeee:)
akşamüstü doktor kontrolümüz var dua edin emiii....okula gidiyoruz şimdi dee
aynen ben de artik wclere girerken stres oluyorum. Ayni aksam gratisten once simit sarayina girmistim. Tek wc idi. Cikarken bilhassa arkamdan biri girer de gelir gene bana bagirir diye temizleyip ciktim bu sefer baskasinin pisligini.kuzum ya harbiden hep seni buluyo bunlar ama nerde olsam başıma böyle bişey gelir düşüncesiyle hazırlıklıyım hemen pençelerimi geçirmek için karşı tarafa senden sonra ders oldu bana helede avmlerden tuvalette bu durumla hemen hemen hepimiz karşılaşıyoruz pis oluyor kabin sonra biri giriyo ya o an laf sokcak gibi gelio daha kimse çatmadı bana ama hayırlısı bakalım olursa ztn tepkim belli sessiz kalmıcam öcünü alcam kız seninde :))
he yaa az ogretin bana o kadar ogretmensiniz burda.günaydın canlarrr ne var ne yok ?
birsy kızım biz seni çalıştıralım burada bu olay 3.ye tekrarlanırsa bundan sonra sana yalnız gezmek yok ona göre
cevap vermeden geçemedim. "Ben senin kaynananım. çünkü eşimin kaynanası benim annem olur"
Gecmis olsun cnm kOcana. Ben de goremiyom artik yahu kOmik oluyogünaydın herkeseeeeee bugün moralim yerinde eşim daha iyi geldi dün eve sonunda ilaçlar falan işe yaramaya başladı galiba sesi bile azıcık düzeldi...bugün de sorunsuz gelirse eve iyileşmiş demektir oooh beeeeee
artık göbişin altını görememek çok komik oluyo dimi ben de eşime sorup duruyom şurası şöyle mi burası böle mi diye
tamam artık sen daha tek başına bi yere gitmeyanına ya kocanı ya da şöle dişli bi arkadaşını al öyle çık bu ne kız her çatlak seni mi buluyo anlamadım ki....
Baba de 30. Hafta dedi diye hatirliyodum da bi panikleyip ateslenmisti iliskimiz. Kontrolde sorduk 34 dedi, simdi de saha acik ama müsteri gelmiyo anamniye kızzz daha çok var be doğuma nolcak sanki....şimdiden kapatırsam sezonu bi daha açmam 5 ayı geçer anammmm çok uzun ciddenen güzeli gittiği yere kadar devam
sende kapatıyorz brosurlerı var ya son ındırım kapatıyoruz dıye dagıtıyolar ondan ver kocana:)evet ya o an aklima gelmiyo da evde dusunuyom kendi kendime sonra.keske oyle deyip satin alip bi de ona hediye etseydim cikarken
Kuzu dr nasi gecti? İyi mi yigenim?
aynen ben de artik wclere girerken stres oluyorum. Ayni aksam gratisten once simit sarayina girmistim. Tek wc idi. Cikarken bilhassa arkamdan biri girer de gelir gene bana bagirir diye temizleyip ciktim bu sefer baskasinin pisligini.bundan sonra elimde camasir suyuyla girip bal dok yala yaparak cikarsam sasirmasin kimse. al kiz benim de öcümü valla ben de cok konusuyom bi dahakine soyle yaparim boyle derim diye ama o an nutkum tutuluyo anca pirtlamis diyebiliyom
he yaa az ogretin bana o kadar ogretmensiniz burda.3.sunu beklemicem artik kocamsiz gitmicem bi yere izin vermiyo
Gecmis olsun cnm kOcana. Ben de goremiyom artik yahu kOmik oluyo
Baba de 30. Hafta dedi diye hatirliyodum da bi panikleyip ateslenmisti iliskimiz. Kontrolde sorduk 34 dedi, simdi de saha acik ama müsteri gelmiyo anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?