2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya bizde kardeşimde yaşadık aynı durumu, birinci sınıf öğretmeni üstün zekalılar okulunda öğretmenlik yapmış, kardeşimi üstün zekalı burda yazık oluyor çocuğa, ben böyle zeka görmedim fln filan diye diye iyice balon gibi şişirdi, biz evde biraz bastırmaya çalışsakta öğretmen o yaşlarda çok etkili olduğu için fazla müdahele edemedik, adam iki sene boyunca kardeşime özel muamele gösterdi biz istemediğimiz halde... sonra öğretmen gitti zaten sorun burda başladı, kardeşim senin dediğin gibi her soruya cvp vermeye öğretmenlere ukalalık yapmaya başladı, annem her hafta okula gidiyordu artık bıkmıştı, dediğim gibi küçükken nasıl davranılırsa zaten oturuyor sonradan değiştirmek çok zor neyse yeni öğretmeni bayan ama çok tatlı yapıcı bi kadın, sağolsun çok yardımcı oldu biz evde o okulda kardeşimi az da olsa düzelttik, şimdi liseye gidiyor aynı sorunlar yine ufak ufak yaşanmıyor değil, yine öğretmenler veli toplantısında babama biraz ukala oğlunuz demişler, yani onca sene geçti kardeşim atamadı üstünden, senin dediğin gibi etrafta bayılır kardeşime ne terbiyeli çocuk nasıl yetiştirdiniz diye annemi babamı küçük şeyler haricinde öyle çok üzdüğünü görmedim,biz kendi ellerimizle bu hale getiriyoruz sonrada nasıl oldu diye karşısına geçip bakıyoruz, o ilk öğretmenine gösterip eserinle gurur duy diyeceksin işte de olmaz, büyük ihtimalle dediğin gibidir görüşüyolardır o da etkileniyodur, bide o ne biçim bi davranış yaa küçücük öğrenci için veliden dilekçe mi istenirmiş ayıp denen bişey var bu kadar mı çaresizsin, sanki adi suç işlemiş suçluyla uğraşıyo töbe töbe

aslında salihi kafaya alıp düzeltebilirdi çocuklarla iletişim kurmak çok önemli, onun suyuna gider oyun yapar düzeltirdim ben olsaydım,çok zor bişey değil karşındaki çocuk ne de olsa, 8. sınıflar bile çocuk iki dakikada kandırırım onları, bazı öğretmenler öğrencinin zekasını kıskanabiliyor bu arada, ezmeye rezil etmeye çalışabilir bu yüzden... IQ su yüksek diye mi ağlatıyo yani çocuğu, yavrum benim yaa kıyamam bayılırım zeki öğrenciye en iyi anlaştığım öğrencilerdir... ah benim elime verseler onu

Son düzenleme:
cok agrıma gıdıyor sınıfta hırsızlıgı kendıne ıs edınmıs edepsız bıldıgın serserı cocukların velılerı ıle ugrasmıyorlar cunku ugrasmak ıstemıyorlar ama ben kolay velıyıım cunku sınıf annesı gıbıydım her ıse ben kosuyordum her turlu organızasyonu okuma bayramı 23 nısan kostum ısı vs. hep ben yaptım
kardesın ornegınde haklısın bızı 1. sınıfa gıderken ustun yeteneklıler sınavına yonlendırdı .
gecen sene de teklıf ettı kabul etmedım, ben cocumu 1. sınıfa baslamadan 2 sene anaokuluna 1 senede anasınıfına gonderdım hıc basıma boyle bır olay gelmedı

uffffffffff kızlar nolur dua edın de su olaydan oglum daha fazla etkılenmeden kurtulalaım her gece dua okuyorum onun ıcın

neyse sevtap bı yazı yazdı bende atladım hemen derdım ondan buyukmus kızın konusu kaynadı arada

:))))))))))))))))))bencedeee senn cocuk 20sınden snra hc sorun yasamıcak tvde ızlemısde ultrsona grenler 20ıden snra bısuru seyler cıkıomuss dogurdukda 20sıne gelmesı kaldı:

allahm yaaa sorunlu cocuga ılac sorunsuz cocuga yıne ılac bu nedır arkadas yaaa cocukları resmen uyustrolar yaa meltem ya goturme cocugu danısmana falan sapasağlam cocugun psıkolojısı hepten bozulr gderse ayy valla cok sınırlenıom bole ogretmenlere oogretmnn normalde salıhe ozel uygulamalar yapması gerekıor ama danısmana yollmak ısın kolay tarafı

:) biz onada cvp verdik bişey olmaz,
kendini yıpratma bence çocuğa da kızma güzel şekilde anlat arkadaşların anlayamaz sen öyle yaparsan onları da düşünmen lazım, aynı şeyi sana yapsalar nasıl hissedersin fln de bildiğin soruyu yapma deme çocuğa ay yazık :) parmak kaldırıp beklemeyi öğrenirse aslında sorun çözülmüş olur anladığım kadarıyla, bu davranışı da ancak sınıf öğretmenleri kazandırabilir, halledilemez bi sorun değil yani benim bakış açıma göre..

benım korkum ya haklılarsa ya ben objektıf goremıyrsam bazı seylerı

gecen senekı ogretmen bana ılerde kendıne zarar verebılır dedı hemde aynı hafta yakın arkadasımın 26 yasındakı oğlu ıntıhar etmıstı bunu ıma ettı bana ne kadar agladım

artık o boyutu astı olay zaten su an basarızlıga tahammulu yok , sınavdan neden 98aldım dıye uzulen bır tıp oldu , ben sureklı olurmu oyle sey falan dıyorum
dın sınavından 80 almış uzuluyor bende olsun onemlı degıl dedım , sen calıstın onemlo olan bu dıyorum ama bakalım

hay maşallah öğretmene bak geleceği görüyor herhalde, kendine zarar verir ne demek saçmalamış bence nerden anlamış, psikologlar bile çok ağır bi vaka olmadıkça böyle bişey söylemezler, şüpheleniyosa da yönlendirmiş zaten gerekli yere, daha fazla üzmeye ne gerek var
canım senin için rahat değil bi kere de olsa götür doktora ama bişey çıkmayacak bence,
öğretmenleri el birliği olup olayı baya bi büyütmüşler, büyütürken de salihin daha beter olmasına neden olmuşlar anladığım kadarıyla,
şu an kendini ıspatlamaya çalışıyor bence çocuk, öğretmenlerden o kadar tepki görünce ben gerçektende süperim demeye çalışıyordur yavrum

yapma meltem oda sana bu endıseyı kazandrmaya calsıo uyma sen o ogretmene cocuguna guven gerısını bsver

yapma meltem oda sana bu endıseyı kazandrmaya calsıo uyma sen o ogretmene cocuguna guven gerısını bsver
sağolun kızlar valla ıcımı rahatlattınız hep ıcımde bır acaba vardı cunku,

evet ya o an aklima gelmiyo da evde dusunuyom kendi kendime sonra. keske oyle deyip satin alip bi de ona hediye etseydim cikarken
Günaydıınnnnnn

tam 29 haftalık olduk teyzeleri maşallah bizeeee:)

akşamüstü doktor kontrolümüz var dua edin emiii....okula gidiyoruz şimdi dee
Kuzu dr nasi gecti? İyi mi yigenim?
aynen ben de artik wclere girerken stres oluyorum. Ayni aksam gratisten once simit sarayina girmistim. Tek wc idi. Cikarken bilhassa arkamdan biri girer de gelir gene bana bagirir diye temizleyip ciktim bu sefer baskasinin pisligini. bundan sonra elimde camasir suyuyla girip bal dok yala yaparak cikarsam sasirmasin kimse. al kiz benim de öcümü valla ben de cok konusuyom bi dahakine soyle yaparim boyle derim diye ama o an nutkum tutuluyo anca pirtlamis diyebiliyom
he yaa az ogretin bana o kadar ogretmensiniz burda. 3.sunu beklemicem artik kocamsiz gitmicem bi yere izin vermiyo
Gecmis olsun cnm kOcana. Ben de goremiyom artik yahu kOmik oluyo
niye kızzz daha çok var be doğuma nolcak sanki....şimdiden kapatırsam sezonu bi daha açmam 5 ayı geçer anammmm çok uzun cidden en güzeli gittiği yere kadar devam
Baba de 30. Hafta dedi diye hatirliyodum da bi panikleyip ateslenmisti iliskimiz. Kontrolde sorduk 34 dedi, simdi de saha acik ama müsteri gelmiyo anam

sende kapatıyorz brosurlerı var ya son ındırım kapatıyoruz dıye dagıtıyolar ondan ver kocana:)

iyi akşamlar kızlar bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda
bugün 29+0 (yani 30 hafta) olduk 31 haftalık ölçülüyormuş
40 cm,1768 gr olmuşuz,15 gün önce 36 cm,1175 gr dık 15 günde 593 gr almış ve 4 cm uzamış sizce normalmi? bana biraz çok gibi geldi de :44::44::44:
bende toplamda 13 kg almışım hemşire gayet normal dedi dr um kilo ile hiç ilgilenmiyor zaten
15 gün önce gittiğimizde de bugünde kafa aşağıdaydı hele bugün hiç yüzünü göstermedi benim nazlı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…