- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.841
Eki Görüntüle 564703 Eki Görüntüle 564704 işte kızlar yaptığım sepet bu...bardak hala yapım aşamasındabitane örnek yaptım sadece ..belki değiştiririm ama böylede güzel galiba :)))
Eki Görüntüle 564703 Eki Görüntüle 564704 işte kızlar yaptığım sepet bu...bardak hala yapım aşamasındabitane örnek yaptım sadece ..belki değiştiririm ama böylede güzel galiba :)))
ne güzel olmuş. özellikle sepet bende severim incik boncukla uğraşmayı ama bu kadar muntazam yapamam herhale
meraba annişler kasımın da sonuna geldik...
şubata son 2 ay...
bizim doktorumuz doğumumun muhtemelen 38. haftaların sonuna doğru olacağını söyledi yani 9 10 haftam kalıyorzaman geçiyor ama ben ağrıların yüzünden bi çıkıpta pijamamı alamadım yaa ... püffff...
Yaparsın canım... zaten keramet silikon tabancasında :))) diğerleri hazır.. al yapıştır tamam :))
Yaparsın canım... zaten keramet silikon tabancasında :))) diğerleri hazır.. al yapıştır tamam :))
ben de pijama gecelik konusunda çok dertliyim çünkü burda bulamıyorum intten de bedeni olur mu olmaz mı bilmediğim için alamıyorum napcam bilmiorum
meraba annişler kasımın da sonuna geldik...
şubata son 2 ay...
bizim doktorumuz doğumumun muhtemelen 38. haftaların sonuna doğru olacağını söyledi yani 9 10 haftam kalıyorzaman geçiyor ama ben ağrıların yüzünden bi çıkıpta pijamamı alamadım yaa ... püffff...
sorma içime dert oldu bi alsam rahatlıycamben de pijama gecelik konusunda çok dertliyim çünkü burda bulamıyorum intten de bedeni olur mu olmaz mı bilmediğim için alamıyorum napcam bilmiorum
kızzlaaaarrr merhaba,
sizleri çok özledim. şuan işteyim hafta boyu o kadar yoğundum ki...hala da yoğunum... öğrenci görmekten iflahım kesildi...
birsürü kağıt kalem işi de var... içim daraldı...
ne durumdasınız? benim oğlumun Çilek bebek odası inş aralık 12'de gelicek bi tane de yatağımın yanına sepetlerden alıcam...
kıyafet hala almadım, kendime pijamada almadım. Dagi den lohusa pijaması baktım ay çok komik geldi...
...
canım hep sorcam merak ediyorum bu lohusa için hazırlanan bardaklar süslenince çok hoş oluyo peki sonra nasıl yıkancakki yani süslü püslüya bozulmazmı süsleri gelgelelim bozulmadı kuruyana kadar diğer misafirleri bekletsek olmaz ıslak olmaz başka bardak olmaz yada çok fazla bardak süslemek lazımne çok konuştum yaa çenemmi düştü ne
bu tembellikle... mesela şimdi mutfağa girmem gerekiyor ama pc başındayımneyse bu akşam yemekler kocişten
topiği pijama derdi sardı bu gidişle hastane önlükleriyle kalcaz ortada
canım hep sorcam merak ediyorum bu lohusa için hazırlanan bardaklar süslenince çok hoş oluyo peki sonra nasıl yıkancakki yani süslü püslüya bozulmazmı süsleri gelgelelim bozulmadı kuruyana kadar diğer misafirleri bekletsek olmaz ıslak olmaz başka bardak olmaz yada çok fazla bardak süslemek lazımne çok konuştum yaa çenemmi düştü ne
bu tembellikle... mesela şimdi mutfağa girmem gerekiyor ama pc başındayımneyse bu akşam yemekler kocişten
topiği pijama derdi sardı bu gidişle hastane önlükleriyle kalcaz ortada
sorma içime dert oldu bi alsam rahatlıycamama bir iki gezdimmi ağrıdan zorlanıyorum bir yerden girip almayıda sevmem illa gezcem içime sineni alcam huyum kurusun eşim desen ilk girilen yerden alınıp çıkılcak off off mecbur bu halimle eşimle çıkcazda beğenmeden almak için almıyım istiyorum...
sorma içime dert oldu bi alsam rahatlıycamama bir iki gezdimmi ağrıdan zorlanıyorum bir yerden girip almayıda sevmem illa gezcem içime sineni alcam huyum kurusun eşim desen ilk girilen yerden alınıp çıkılcak off off mecbur bu halimle eşimle çıkcazda beğenmeden almak için almıyım istiyorum...
canım benim arkadaşım hani şu kahvenin yanına su için küçük bardaklar var ya onların kenarına fırfırlı lastikten dikti. kirlenince fırfırları çıkartıp yıkadı. bende 18-24 falan bardak süslemeyi düşünüyorum böle. ama mevlütte dağıtmayacağım ben 40 ıma kadar eve gelenlere dağıtmayı düşünüyorum. mevlütte pilav tavuk- ayran- tatlı- lokum bi de bebek şekeri yeter herhalde daha ne ikram edeyim
canım benim arkadaşım hani şu kahvenin yanına su için küçük bardaklar var ya onların kenarına fırfırlı lastikten dikti. kirlenince fırfırları çıkartıp yıkadı. bende 18-24 falan bardak süslemeyi düşünüyorum böle. ama mevlütte dağıtmayacağım ben 40 ıma kadar eve gelenlere dağıtmayı düşünüyorum. mevlütte pilav tavuk- ayran- tatlı- lokum bi de bebek şekeri yeter herhalde daha ne ikram edeyim
ben de çok gezmeyi çok sevmem ama şu beden olayı canımı sıktığı için mecbur deneyip almam lazım...bi tane takım aldım hamilelikte rahat rahat giyerim lohusalıkta da olur gibi geldi hatta ama göğüslerim öyle bi şişmiş ki altı bol geliyo göğüs yeri tam oluyo şu anda..son ay sütle iyice şişecek o zaman olacağını sanmıyorum..napcam bedenini nasıl yapcam bilemedim :44: senin niye o kadar sancın oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?