2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meraba annişler kasımın da sonuna geldik...
şubata son 2 ay...
bizim doktorumuz doğumumun muhtemelen 38. haftaların sonuna doğru olacağını söyledi yani 9 10 haftam kalıyor zaman geçiyor ama ben ağrıların yüzünden bi çıkıpta pijamamı alamadım yaa ... püffff...

ben de pijama gecelik konusunda çok dertliyim çünkü burda bulamıyorum intten de bedeni olur mu olmaz mı bilmediğim için alamıyorum napcam bilmiorum

Yaparsın canım... zaten keramet silikon tabancasında :))) diğerleri hazır.. al yapıştır tamam :))

canım hep sorcam merak ediyorum bu lohusa için hazırlanan bardaklar süslenince çok hoş oluyo peki sonra nasıl yıkancakki yani süslü püslüya bozulmazmı süsleri gelgelelim bozulmadı kuruyana kadar diğer misafirleri bekletsek olmaz ıslak olmaz başka bardak olmaz yada çok fazla bardak süslemek lazım ne çok konuştum yaa çenemmi düştü ne

kızzlaaaarrr merhaba,
sizleri çok özledim. şuan işteyim hafta boyu o kadar yoğundum ki...hala da yoğunum... öğrenci görmekten iflahım kesildi...
birsürü kağıt kalem işi de var... içim daraldı...
ne durumdasınız? benim oğlumun Çilek bebek odası inş aralık 12'de gelicek bi tane de yatağımın yanına sepetlerden alıcam...
kıyafet hala almadım, kendime pijamada almadım. Dagi den lohusa pijaması baktım ay çok komik geldi...
...

Yaparsın canım... zaten keramet silikon tabancasında :))) diğerleri hazır.. al yapıştır tamam :))

bu tembellikle... mesela şimdi mutfağa girmem gerekiyor ama pc başındayım neyse bu akşam yemekler kocişten

ben de pijama gecelik konusunda çok dertliyim çünkü burda bulamıyorum intten de bedeni olur mu olmaz mı bilmediğim için alamıyorum napcam bilmiorum

topiği pijama derdi sardı bu gidişle hastane önlükleriyle kalcaz ortada

sorma içime dert oldu bi alsam rahatlıycam ama bir iki gezdimmi ağrıdan zorlanıyorum bir yerden girip almayıda sevmem illa gezcem içime sineni alcam huyum kurusuneşim desen ilk girilen yerden alınıp çıkılcak off off mecbur bu halimle eşimle çıkcazda beğenmeden almak için almıyım istiyorum...

niye komik geldi kız düşünemedin mi kendini içinde

bildiğim kadarıyla onlar takıp çıkarılıyo en azından kuzeniminkiler öyleydi ya da plastik bardağa yapıyosun kullanınca atıyosun ki o daha masraflı tabi...

bu tembellikle... mesela şimdi mutfağa girmem gerekiyor ama pc başındayım neyse bu akşam yemekler kocişten

bence de aynen öyle olacak

canım benim arkadaşım hani şu kahvenin yanına su için küçük bardaklar var ya onların kenarına fırfırlı lastikten dikti. kirlenince fırfırları çıkartıp yıkadı. bende 18-24 falan bardak süslemeyi düşünüyorum böle. ama mevlütte dağıtmayacağım ben 40 ıma kadar eve gelenlere dağıtmayı düşünüyorum. mevlütte pilav tavuk- ayran- tatlı- lokum bi de bebek şekeri yeter herhalde daha ne ikram edeyim

anaam gidişat onu gösteriyo valla ... aslında hastane önlükleride iyiymiş..... gecelik yerine geçerde ya pijama ya pijama...

ben aylar önce aldım. ama herkes acelen ne demişti:) yaaa anladınızmı . hep dedim ben ilerde ağırlaşıcaz diye ama dinleyen kim

ben de çok gezmeyi çok sevmem ama şu beden olayı canımı sıktığı için mecbur deneyip almam lazım...bi tane takım aldım hamilelikte rahat rahat giyerim lohusalıkta da olur gibi geldi hatta ama göğüslerim öyle bi şişmiş ki altı bol geliyo göğüs yeri tam oluyo şu anda..son ay sütle iyice şişecek o zaman olacağını sanmıyorum..napcam bedenini nasıl yapcam bilemedim :44: senin niye o kadar sancın oluyo ki

aaaa çok az olmuş sen bişeyler daha yap hatta en son çıkarlarken bebişi de ver yanlarına tam olsun deli misin kız gün mü yapıyon o liste ne öyle

hımm iyi fikirmiş o zaman oldu ....
bu arada menü iyiymişşşş de sankim karnım acıktı...:125:

bebişe sorsak o soruyu... valla inmiş aşağılara kadar yürümekte oturup kalkmakta özellikle sabahları kalkmakta çok zorlanıyorum bide kilosu arttıkça ne yapcam bilmem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…