2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tuğba5286 tubilimm msj yazdım sanada Ezelede ohh be üstümden yük kalkdı sana yazamıyodum bile ne güzelmiş rahat olmak

:))))))tesekkr ettım canmmm
slm kızlar ve bebişler kızlar bebişlere yorgan alıcakmısınız butik bebede var bi kampanya ordan alsammı dedim 55 tl miş oda çokmu kullanılırmıki yorgan bebişlerde

bızım yorganı babannesı dıkecekmıs yun yorgan

ben pijama işini hallettim çok şükür 2 tane pijama dün birde gecelik aldık hepsi pembe oldu ama yapçak bişey yok pembeyi çok seviyorum

bebişe sorsak o soruyu... valla inmiş aşağılara kadar yürümekte oturup kalkmakta özellikle sabahları kalkmakta çok zorlanıyorum bide kilosu arttıkça ne yapcam bilmem:26:

hadi yaa allah kolaylık versin o zaman sana...benimki de arada aşağı inip ağrı yapıyo ama çok fazla pozisyon değiştirdiği için en fazla 1 gün falan sürüyo sonra geçiyo ondan sordum

aaa ben kendim yapmayı düşünüyodum hazır satılıyomu bunlar iyiymiş hemen araştıralım ama büyük bardaklara göre galiba yaa lohosa şerbetide büyük bardakta verilmez iç iç bitmez tadı pek güzel değil bence

aaaa çok az olmuş sen bişeyler daha yap hatta en son çıkarlarken bebişi de ver yanlarına tam olsun deli misin kız gün mü yapıyon o liste ne öyle

sorma herkes başka bişey dio bende hepsini ekledim daha varsa onlarıda ekleyebilrim

hımm iyi fikirmiş o zaman oldu ....
bu arada menü iyiymişşşş de sankim karnım acıktı...:125:

bende acıktım kocişi bekliyorum balık yapcak bize

yani sen bilirsin de hem yemek hem tatlı fazla sanki yaa...ama başkası yapacaksa yemesi zevkli olur tabi

hadi yaa allah kolaylık versin o zaman sana...benimki de arada aşağı inip ağrı yapıyo ama çok fazla pozisyon değiştirdiği için en fazla 1 gün falan sürüyo sonra geçiyo ondan sordum

benimkisi sürekli canım keşke geçici olsa sabah yattığım yerden eşimin desteğiyle zar zor kalkıyorum doktor parol iç dedi ama ne zamana kadar...

:))))))tesekkr ettım canmmm
ben teşekkür ederim şişirdim kafanı :))

bızım yorganı babannesı dıkecekmıs yun yorgan

bizimde hem babaanne hem anneanne yorgan dikme derdindelerde ben onları nereye koycam yaa :))

ben pijama işini hallettim çok şükür 2 tane pijama dün birde gecelik aldık hepsi pembe oldu ama yapçak bişey yok pembeyi çok seviyorum
güle güle giyy dedeciiiiiiiiimmmm :)))

yani sen bilirsin de hem yemek hem tatlı fazla sanki yaa...ama başkası yapacaksa yemesi zevkli olur tabi

bizimkiler böle yapıyor canım mevlütte ama tatlıyı hazı alacam pilav tavukta anneanne ve babaanneye havale zaten onların arkadaşları komşuları bi de akrabalar gelir. gençler pek gelmiyor ayrı geliyor. yaşlı teyzelerde eksik aramak için bire birdir. ben fazlasıyla yapayımda

afiyet olsun yarasın bebişine...

bizimde öle canım 2 kez mevlüt okuttum ve pilav tavuk ayran tatlı verdim dediğin gibi ha birde lokum ikram ettiydim bi şeker veya magnetler fazladan verilcek bebek mevlüdünde

benimkisi sürekli canım keşke geçici olsa sabah yattığım yerden eşimin desteğiyle zar zor kalkıyorum doktor parol iç dedi ama ne zamana kadar...

sebebi belli mi peki? yani sadece aşağıda olduğu için mi? bende de ağrı var ama eşime sızlanacak kadar

valla benimkinde yaşlı teyzeler olmayacağı için sorun yok annem ayrı yaparsa ist da akrabalara o düşünecek artık burda ben pek bişey yapmam gelecek insan yok çünkü fazla..arkadaşlarım falan olur... ohooo annane babanne yapacaksa tamam o zaman sarma bile sardırabilirsin haktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…