- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.881
bi msjı 4 kere göndermişim pc kafayı yedi
merhaba şekerler,
beşik ve dolap için karar veremedik hala. Sizce Belis mi daha iyi yoksa Çilek mi alsak?
sebebi belli mi peki? yani sadece aşağıda olduğu için mi? bende de ağrı var ama eşime sızlanacak kadar
valla benimkinde yaşlı teyzeler olmayacağı için sorun yok annem ayrı yaparsa ist da akrabalara o düşünecek artık burda ben pek bişey yapmam gelecek insan yok çünkü fazla..arkadaşlarım falan olur... ohooo annane babanne yapacaksa tamam o zaman sarma bile sardırabilirsin haktır
canım hep sorcam merak ediyorum bu lohusa için hazırlanan bardaklar süslenince çok hoş oluyo peki sonra nasıl yıkancakki yani süslü püslüya bozulmazmı süsleri gelgelelim bozulmadı kuruyana kadar diğer misafirleri bekletsek olmaz ıslak olmaz başka bardak olmaz yada çok fazla bardak süslemek lazımne çok konuştum yaa çenemmi düştü ne
aaaaaa super olmusss , valla hanı derler ya 4 ayak ustune dusmek dıye aynı oyle olmus:)
bu arada akşam sedanın keyfı yoktu egeye gıdıyor oda demısler kuvez dolu oldugunda antalyaya sevk edıyoruz bebegı cok uzgundu oda bende dedım bor profa gıt o muhakkak ayarlar kuvez
atlet ve sudyenı 2 yap ıstersen
ya erken doğum yapmışm ama bebiş çok iyiydi o ara uyandım hatta panikle bi kontrol ettim hala içimde mi diyesonra geri uyumuşum çok ilginç bi şekilde rüyamın devamını gördüm bebişi arayıp arayıp bulamıyodum biri bana gelip çok üzüldüm bebeğini kaybetmişsin ama yine hamilesin sonuçta falan diyo meğerse o bebiş gitmiş 2 aylık hamileymişim çok korkunçtu yaa ama ben gördüm o doğunca çok iyiydi hepiniz beni kandırıp bana yalan söylüyosunuz nereye götürdünüz bebeğimi falan diyorum ayyyy ağlaya ağlaya uyandım hala da kendimi tam toparlayamadım uzun zamandır bu kadar korkunç kabus görmemiştim
senin neyin var kız sancılı mısın? geçmişi daha okumadım aman dikkat et kendine çok kötüysen hemen doktorunu ara
MELTEM nasıl kasılma bunlar korkutma beni. bebek geriniyo olmasın... olabilirmi acaba
ebebek.com da phılıps avent marka elektrikli pompa indirime girmiş facede okudum onların yalancısıyım hepinizi öpüyore iyi akşamlarrr Gökçe sen dikkat et bacım buakşam adam gbi yatalım yoksa kabuslar bizi bırakmıcak
ebebek.com da phılıps avent marka elektrikli pompa indirime girmiş facede okudum onların yalancısıyım hepinizi öpüyore iyi akşamlarrr Gökçe sen dikkat et bacım buakşam adam gbi yatalım yoksa kabuslar bizi bırakmıcak
sarı akıntım vardı fitil kullandım 3 gün arayla iki kez hiç fayda etmedi iltihaptan kaynaklanıyor olabilir demişti doktorcum ama başka bir nedeni yokmuş her bebek farklı bir yere baskı yaparmış mesela ilk hamileliğimde sol tarafımda dururdu elim çektiğim an sızlardı bu bebişimde erkenden döndü kafayıda oraya gömdü üstelik eşide aşağı iyice inmiş... idrarım felan gelse 1 dk beklemeye tahammülüm yokannemlerde beni gören wc önceliğini bana tanıyo yoksa halim duman...
inşallah terslik olmazsa aynen öyle olacak:) gittiğimde küvezi de sorarım ama küvez olmayabiliyor diğer illere gönderiyorlar kızımda kontroldeyken rastlamıştım öyle bir şeye
aman hayır olsun tersi çıkarmış rüyaların ya...ben de geçen bi kabus görüyorum kanser olmuşum(tövbe yarabbim) uyandım 2 kere ama kurtulamadım devam ettim rüyaya..sabah ölü gibi uyandım resmen..
bebek gerinmesiyle kasılma bambaşka yaa..benim günde 2-3 kez oluyo şimdilik
hemen bakalım avent iyi diyorlardı
kızlar doktorum bana elevit bitince bırak dedi
artık ferro sanol ve magnezyum kullanacakmışım
kasılmalara falan da magnezyum iyi geliyormuş aklınızda olsun...magnezyum kimler başladı başka?
diğer doktor da vermişti de kendi doktorum vermeden başlamadım ben
sebebi belli mi peki? yani sadece aşağıda olduğu için mi? bende de ağrı var ama eşime sızlanacak kadar
valla benimkinde yaşlı teyzeler olmayacağı için sorun yok annem ayrı yaparsa ist da akrabalara o düşünecek artık burda ben pek bişey yapmam gelecek insan yok çünkü fazla..arkadaşlarım falan olur... ohooo annane babanne yapacaksa tamam o zaman sarma bile sardırabilirsin haktır
arkadaşım ben de ikisi arasında kalmıştım ama belis aldık. çilek kullanan bir arkadaşım vardı hiç memnun değilmiş. fikrin olsun.ben belisin 3 kapılı dolabını aldım..
kasılmalara falan da magnezyum iyi geliyormuş aklınızda olsun...magnezyum kimler başladı başka?
bende bişey oldu sandım hep aynı şeyleri görüyorum noluyo dedim:111::111::111:
bak sarmayıda mı eklesem listeyeoh ne güzel arkadaşlarla olcan yani sen.
bende belis almak istemiştim ama sadece netten sipariş veriliyor galiba güvenemedim o yüzden kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrada doktora öptümm hepinizi
banada sordu kayınvalidem yorgan napıcaz diye bende hazır alırız dedim
herkese iyi akşamlar kızlar bizim mesai bitti. eşimin amcası hastanede onu ziyarete gidiyoruz. öptük hepinizi oğluşumlaaa
slm hatunlar napıosunuz bugün okulda biraz okudum
ama nedense cvp yazamadım galiba okuldaki netten cvp yazmaya engelli
bebek şekerlerinden flan konuşmuşsunuz kızlar ben de bişey sorcam
ilk bebiş olunca tecrübem yok bi çok şeyi de burdan öğrenip yapıyorum
zaten bu bebek şekerleri mevlütte mi veriliyor ben doğumda ziyerete gelenlere vermeyi
düşünüyodum öyle olmaz mı?
cnm benim doktor eleviti bırak dememişti ama ben son elevitten
sonra başka bi daha almadım benim kramplarım oluyo die
doktor bana calci-D die bi tablet yazmıştı suda eriyo
şimdi bitek gyno ferro sanolla bu tabletten kullanıyorum
çok şükür kramp flan kalmadı gerçi calci-D yi de hep ihmal ediyorum.
slm hatunlar napıosunuz bugün okulda biraz okudum
ama nedense cvp yazamadım galiba okuldaki netten cvp yazmaya engelli
bebek şekerlerinden flan konuşmuşsunuz kızlar ben de bişey sorcam
ilk bebiş olunca tecrübem yok bi çok şeyi de burdan öğrenip yapıyorum
zaten bu bebek şekerleri mevlütte mi veriliyor ben doğumda ziyerete gelenlere vermeyi
düşünüyodum öyle olmaz mı?
cnm benim doktor eleviti bırak dememişti ama ben son elevitten
sonra başka bi daha almadım benim kramplarım oluyo die
doktor bana calci-D die bi tablet yazmıştı suda eriyo
şimdi bitek gyno ferro sanolla bu tabletten kullanıyorum
çok şükür kramp flan kalmadı gerçi calci-D yi de hep ihmal ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?