2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ebebek.com da phılıps avent marka elektrikli pompa indirime girmiş facede okudum onların yalancısıyım hepinizi öpüyore iyi akşamlarrr Gökçe sen dikkat et bacım buakşam adam gbi yatalım yoksa kabuslar bizi bırakmıcak

merhaba şekerler,

beşik ve dolap için karar veremedik hala. Sizce Belis mi daha iyi yoksa Çilek mi alsak?

arkadaşım ben de ikisi arasında kalmıştım ama belis aldık. çilek kullanan bir arkadaşım vardı hiç memnun değilmiş. fikrin olsun.ben belisin 3 kapılı dolabını aldım..

sarı akıntım vardı fitil kullandım 3 gün arayla iki kez hiç fayda etmedi iltihaptan kaynaklanıyor olabilir demişti doktorcum ama başka bir nedeni yokmuş her bebek farklı bir yere baskı yaparmış mesela ilk hamileliğimde sol tarafımda dururdu elim çektiğim an sızlardı bu bebişimde erkenden döndü kafayıda oraya gömdü üstelik eşide aşağı iyice inmiş... idrarım felan gelse 1 dk beklemeye tahammülüm yok annemlerde beni gören wc önceliğini bana tanıyo yoksa halim duman...

valla canım ben 100 tane süsleyeceğim ama tekrar kullanmak icap edermi bilemem...ama yıkanınca sanmıyorum birşey olacağını da.. silikon etkilenmez sudan..yinede denemek lazımm :))

inşallah terslik olmazsa aynen öyle olacak:) gittiğimde küvezi de sorarım ama küvez olmayabiliyor diğer illere gönderiyorlar kızımda kontroldeyken rastlamıştım öyle bir şeye

aman hayır olsun tersi çıkarmış rüyaların ya...ben de geçen bi kabus görüyorum kanser olmuşum(tövbe yarabbim) uyandım 2 kere ama kurtulamadım devam ettim rüyaya..sabah ölü gibi uyandım resmen..

MELTEM nasıl kasılma bunlar korkutma beni. bebek geriniyo olmasın... olabilirmi acaba

bebek gerinmesiyle kasılma bambaşka yaa..benim günde 2-3 kez oluyo şimdilik

hemen bakalım avent iyi diyorlardı

kızlar doktorum bana elevit bitince bırak dedi
artık ferro sanol ve magnezyum kullanacakmışım

kasılmalara falan da magnezyum iyi geliyormuş aklınızda olsun...magnezyum kimler başladı başka?
diğer doktor da vermişti de kendi doktorum vermeden başlamadım ben

bence de popomuzu başımızı güzelce örtüp yatalım

hımm iltihap varsa ondan olabilir çünkü benim en ufak üşütmemde çorap falan giymezsem 1 gün mesela ertesi gün kıvranıyorum...napalım artık sayılı zamanımız kaldı bebişleri kucağa alalım da sonra güzelce olursun tedavini iltihap varsa

daha çok kabus görcez galiba ay bişey olacak endişesinden oluyo sanırım bunlar bana hiç olmazdı hamileliğimin başından beri ama ne zamn ki kasılmalarım sık olup da acile gittim panikle o zamandan beri kabus görüyorum endişeden oluyo demek ki...

ben kullanıyorum ben kramplarım daha başlamadan kasılmalar için vermişti doktor 1-2 haftadır kullanıyorum çok faydasını gördüm ama...kramp da yok kasılma da çok az...

bak sarmayıda mı eklesem listeye oh ne güzel arkadaşlarla olcan yani sen.

arkadaşım ben de ikisi arasında kalmıştım ama belis aldık. çilek kullanan bir arkadaşım vardı hiç memnun değilmiş. fikrin olsun.ben belisin 3 kapılı dolabını aldım..

bende belis almak istemiştim ama sadece netten sipariş veriliyor galiba güvenemedim o yüzden kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrada doktora öptümm hepinizi

ben de magnavital diye bi magnezyum takviyesi kullanıyorum canım. ama pek düzenli kullandığım söylenemez, unutuyorum sık sık. bi gün içiyorum bi gün içmiyorum filan. prospektüste yemeklerle alınır diyor, mutfaktaki yemek masamın üstünde duruyor unutmayayım diye ama eğer evimde yemiyorsam yemeği kesin unutuyorum ya da ihmal ediyorum. o yüzden farkını göremedim öncesi ve sonrasının.

öyle olacak canım annem kayınvalidem bi de o zamana kadar kalabilirse görümcem olur kalanlar arkadaşlar...akrabalar hep ist da annemi bekler onlar hadi iyi haberlerle dön bakalım

herkese iyi akşamlar kızlar bizim mesai bitti. eşimin amcası hastanede onu ziyarete gidiyoruz. öptük hepinizi oğluşumlaaa

slm hatunlar napıosunuz bugün okulda biraz okudum
ama nedense cvp yazamadım galiba okuldaki netten cvp yazmaya engelli
bebek şekerlerinden flan konuşmuşsunuz kızlar ben de bişey sorcam
ilk bebiş olunca tecrübem yok bi çok şeyi de burdan öğrenip yapıyorum
zaten bu bebek şekerleri mevlütte mi veriliyor ben doğumda ziyerete gelenlere vermeyi
düşünüyodum öyle olmaz mı?

cnm benim doktor eleviti bırak dememişti ama ben son elevitten
sonra başka bi daha almadım benim kramplarım oluyo die
doktor bana calci-D die bi tablet yazmıştı suda eriyo
şimdi bitek gyno ferro sanolla bu tabletten kullanıyorum
çok şükür kramp flan kalmadı gerçi calci-D yi de hep ihmal ediyorum.

banada sordu kayınvalidem yorgan napıcaz diye bende hazır alırız dedim

uff bende dyrum ama dınleyen yok ben fazlalıkları atmaya calstıkca eklemeler yapıolar

bacak kramplarım olnca banada verdı ama almadım ılacı magnezyumdu verdgı

herkese iyi akşamlar kızlar bizim mesai bitti. eşimin amcası hastanede onu ziyarete gidiyoruz. öptük hepinizi oğluşumlaaa

gecms olsnnn ...

ben hastanede dogum zıyaretıne gelenlere verıcem mevlıt yapmıcam

valla canım şimdiye kadar okuduğum kadarıyla doğumda hastaneye gelecek olanlara verecek olan var,eve gelecek olanlara verecek var,mevlitte verecek olan var yani herkes kendi kafasına göre takılıyo sen de öyle yap rahat ol canın ne zaman dağıtmak isterse

ben de elevitim bitsin magnezyuma başlayım sağolun kızlar cevaplar için

kızımda bebek şekeri yapmamıştım ama daha ucuzladı yaygınlaştı bunda yaptırayım diyorum ben de
eve gelenlere vereceğim ben de...bir de hastaneye gelenlere tabüsü

ben bu ara hıc bır ılacımı ıcmıyorum ya ne kan ılacı ne elevıt ne balık yagı ama baslıcam tekrar dr da ıctıgımı sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…