- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.901
ben bu ara hıc bır ılacımı ıcmıyorum ya ne kan ılacı ne elevıt ne balık yagı ama baslıcam tekrar dr da ıctıgımı sanıyor
arkadaşlar ya ben karnımın alt tarafında kalp atışı gibi bişeyler duyuyorum.
ama kalp atışını hissediyo olmam saçma yani.
hıçkırıyor falan desem sürekli hıçkırmıyodur ya bu bebiş.
bugün 2-3 kez hissettim.pıt pıt karnımın içinde atıyor gibi oluyor.
fikri olan var mı???
selamlar biraz konuştuklarınızı okudum valla bende elevitimi asla aksatmıyorum içiyorum ama kan ilacımı haftada 1gün içiyorum dengemi bozuyor yaa,zaten kan değerlerime falan bakmadan vermişti dr um.
ben varım benı begenmedınmı yemegımı yedım geldım:18:herkes gitti :26:
kan değerlerinize baktırın en önemlisi o...zira bir arkadaşım yok yaw demir ilacı da neymiş ben zaten pekmezimi içiyorum ne gerek var ki diyerek 6. ayda bıraktı (bi de hemşire kendisi) 2 hafta sonra eşi yerden kazıyarak acile götürdü çünkü ayakta duramıyodu demiri 4e düşmüş 2 haftada serumlarla ve günlerce süren iğnelerle toparladı....demir ilacını mutlaka için demiyorum yanlış anlamayın sadece arada kan tahlili yaptırıp ne durumda olduğuna bakın....
kan değerlerinize baktırın en önemlisi o...zira bir arkadaşım yok yaw demir ilacı da neymiş ben zaten pekmezimi içiyorum ne gerek var ki diyerek 6. ayda bıraktı (bi de hemşire kendisi) 2 hafta sonra eşi yerden kazıyarak acile götürdü çünkü ayakta duramıyodu demiri 4e düşmüş 2 haftada serumlarla ve günlerce süren iğnelerle toparladı....demir ilacını mutlaka için demiyorum yanlış anlamayın sadece arada kan tahlili yaptırıp ne durumda olduğuna bakın....
slm hanımlar kilo durumlarınız nedir ben coştum da
slm hanımlar kilo durumlarınız nedir ben coştum da
herkes gitti :26:
15:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:slm hanımlar kilo durumlarınız nedir ben coştum da
sende bendensın 59-60 arasıydım 76 oldum da 1 kıloo kıyafet dusuyorum kendıme kıyakbu zamana kadar gayet aldım her kontroldede azarı yedım durdum:)bu ay bızım tartya cıkıp dryrum kılo 300-500 gr anca oynuor anlamadm eger almadysam acaba bebekdemı almamıstr dıe endıselenyrum bı yandan buarada 59 ıle basladım 72 ıyım suan 13 kilo:)
heee fakır avuntusu ıste napcan:)Bana da eşim diyor kıyafetlerin nerden bakarsan 1 kilo gelir diye:) yazın hafif kıyafetler sandalet falan vardı şimdi öylemi kalın kazaklar botlar falan 1 kilo düş diyor:) teselli işte dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?