2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hahaha ben gibi olcanıs, sabah aç karnına kıyafet değişimi esnasında tartılacaksın:)
hem net ne kilo aldın belli oluyo hem de minimum kilo:)))
valla bende evde oyle yapıyorum doktor ayagımdakı koca spor ayakkabı ıle tartıyor 2 kılo farkedıyo arad soyleyınce de dr dalga gecıyooo kendıne gore ayarlıyon demı dıye:)

ben 10 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şimdi 64 dr bu ay gittiğimde baya kızdı hızlandın diye tabi bnm psikoloji göçtü böyle devam edersem fena tabi son ay 3 kilo almışım öyle diyo dr.cuğum :)

ben 10 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şimdi 64 dr bu ay gittiğimde baya kızdı hızlandın diye tabi bnm psikoloji göçtü böyle devam edersem fena tabi son ay 3 kilo almışım öyle diyo dr.cuğum :)

Amaaaan yemişim kilosunu,bidaha nerede alacam kilo nasılsa veririm :)

evet doktorda 2 kilo fazla çıkıyorum ben de hele ki kış günü
ama totalde aldığın kilo aynı oluy sonuçta:)
vallaaaa doktorum ızın verdı bana bacaklarında odem yok olmadıgı surece de karısmıcam kılona serbestsın dedı banaaa:)
aman sabahlar olmasınnnnnnn:)

merhabalar

geçenlerde kimdi hatırlamıyorum mothercare den göğüs pedi aldım indirimde 7 tl demişti:26:kaçlıktı acaba:26:kim demişti yaaa

kızlar herkese iyi geceler,yarın okula götürmek için karnıbahar yapacam sonra banyo falan derken sonra yatış:) kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın byebyessssss

merhabalar

geçenlerde kimdi hatırlamıyorum mothercare den göğüs pedi aldım indirimde 7 tl demişti:26:kaçlıktı acaba:26:kim demişti yaaa
mother care alan kım bılmıyorum ama ben phılıps avent 30 lu 9,90 a kraft 50 lık olanı da 5,90 a aldım yanı 80 tane oedım oldu yeter heralde dımı ya??

ayy sevndm ozamann salı gunu kontrol var bu sefer bı aferın almak ıstıyorum her ay azar ısıtıodum tabı bızım tartı bozuk deglse:)

göğüs pedi sık sık değişiyo inşallah süt bol olursa markası aşırı önemli değil yaa
bebedor ile chicco kullanmıştım ben kızımda bunda dadaha almadım

anakucağı aldınız mı kızlar?
chicco kraft ya da fisher price alacam çok kullanmışık bi chicco kırmıştık resmen ablamızda
nereye gitsen temiz temiz onda yatıyo falan evde de rahat olyuo
titreşimli mi alsam normal mi alsam onu da bilemedim. alt demirleri ince mi olsun kalın mı olsun falan filan...

sımdı sna ucyoldan aldım dıcem anlamsız olacak:)))) hepsı burada da aynı fıayt bebek esyaları satan yerlede vardır yaaa

anladım tamam bakarım bentabi eşimi çıldırtmadandün eminönüne son anda beni götürdüalacağıö bir kaç şeyi onsuz aldım saten beraber dolaşmayalım dedimdönüşte beraber girdiğimiz yerler oldu varyaaaaa çıldırdı adammm al al bitmiyor diyorrr4 saatten fazla dolaştım tabeeeeve geldim inliorummm resmen bayagı yorulmuşummeşimde diyor artık senin için eminönü sayfası kapanmıştır bir daha gidemezmişimsaten bende bir daha gitmemmmm

alacaklarım şunlar kaldı :

emzik
göğüs pedi
emzirme sütyeni
ateş ölçer+telsiz(gittik almaya dün doğuma yakın alacakmış eşim bende bunlardan istiyorum aynısını alıp gelceksin dedim )
bu arada ateş ölçerin kızılötesi olanları çıkmış çok guzel hoşumuza gittibebeğe dokundurmadan 1 cm uzaklıktan ateşini ölçüyor çok beğendim birde çok fonksiyonlu bişey oda sıcaklığını-yıkama suyunun sıcaklığını felanda ölçüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…