- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.921
valla bende evde oyle yapıyorum doktor ayagımdakı koca spor ayakkabı ıle tartıyor 2 kılo farkedıyo arad soyleyınce de dr dalga gecıyooo kendıne gore ayarlıyon demı dıye:)hahaha ben gibi olcanıs, sabah aç karnına kıyafet değişimi esnasında tartılacaksın:)
hem net ne kilo aldın belli oluyo hem de minimum kilo:)))
valla bende evde oyle yapıyorum doktor ayagımdakı koca spor ayakkabı ıle tartıyor 2 kılo farkedıyo arad soyleyınce de dr dalga gecıyooo kendıne gore ayarlıyon demı dıye:)
heee fakır avuntusu ıste napcan:)
ben 10 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şimdi 64 dr bu ay gittiğimde baya kızdı hızlandın diye tabi bnm psikoloji göçtü böyle devam edersem fena tabi son ay 3 kilo almışım öyle diyo dr.cuğum :)
Amaaaan yemişim kilosunu,bidaha nerede alacam kilo nasılsa veririm :)
vallaaaa doktorum ızın verdı bana bacaklarında odem yok olmadıgı surece de karısmıcam kılona serbestsın dedı banaaa:)evet doktorda 2 kilo fazla çıkıyorum ben de hele ki kış günü
ama totalde aldığın kilo aynı oluy sonuçta:)
mother care alan kım bılmıyorum ama ben phılıps avent 30 lu 9,90 a kraft 50 lık olanı da 5,90 a aldım yanı 80 tane oedım oldu yeter heralde dımı ya??merhabalar
geçenlerde kimdi hatırlamıyorum mothercare den göğüs pedi aldım indirimde 7 tl demişti:26:kaçlıktı acaba:26:kim demişti yaaa
tuğba sen kilo almasan bile bebiş alıyo merak etme...ben son 2 ay iyi almışım toplamda 7 kilo aldım an itibariyle ama çok hızlandı bu ara alışım...
benim kan değerlerim maşallah diyeyim baya iyi kızlar. ilk hamileliğimde de hiç kan değerlerim sınırda bile olmadı. ama demir ilacımı nadien aksatmışımdır.
doğumda kan kaybı çok oluyor her iki şekilde de..aksatmayın derim ben. pekmez falan kan yapmıyormuş ki öyle aman aman vitamini açısından içilmeliymiş anca.
mother care alan kım bılmıyorum ama ben phılıps avent 30 lu 9,90 a kraft 50 lık olanı da 5,90 a aldım yanı 80 tane oedım oldu yeter heralde dımı ya??
ben bılmem beyım bılırseninkilerde iyide o arkadaşın dediğinde 80 adet mi ne vardı yanlış hatırlamıyorsam:26:
ben bılmem beyım bılır
işin ilgici arkadaşın birine de söledim yalancı çıkmayayımben bılmem beyım bılır
hehehehe super fıkır bak tuttum bunu:)))ay ben msgı devamlı yazarım kim yazdıysa denk gelip görür belki yazımı
bak kraft ta fena degıl fıyatı 2 kutu 100 lu 12 tl mothercare kadar olmasada:)işin ilgici arkadaşın birine de söledim yalancı çıkmayayım
bak kraft ta fena degıl fıyatı 2 kutu 100 lu 12 tl mothercare kadar olmasada:)
sımdı sna ucyoldan aldım dıcem anlamsız olacak:)))) hepsı burada da aynı fıayt bebek esyaları satan yerlede vardır yaaanerde satılıyor ki:26::26:
sımdı sna ucyoldan aldım dıcem anlamsız olacak:)))) hepsı burada da aynı fıayt bebek esyaları satan yerlede vardır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?