- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.941
bende bebedor kullanmıstım salıhte o zaman secenek yoktu zaten,göğüs pedi sık sık değişiyo inşallah süt bol olursa markası aşırı önemli değil yaa
bebedor ile chicco kullanmıştım ben kızımda bunda dadaha almadım
anakucağı aldınız mı kızlar?
chicco kraft ya da fisher price alacam çok kullanmışık bi chicco kırmıştık resmen ablamızda
nereye gitsen temiz temiz onda yatıyo falan evde de rahat olyuo
titreşimli mi alsam normal mi alsam onu da bilemedim. alt demirleri ince mi olsun kalın mı olsun falan filan...
arzumun falan var oyle ates olcerı ben braun alıcam ,anladım tamam bakarım ben tabi eşimi çıldırtmadan dün eminönüne son anda beni götürdü alacağıö bir kaç şeyi onsuz aldım saten beraber dolaşmayalım dedim dönüşte beraber girdiğimiz yerler oldu varyaaaaa çıldırdı adammm al al bitmiyor diyorrr 4 saatten fazla dolaştım tabeee eve geldim inliorummm resmen bayagı yorulmuşumm eşimde diyor artık senin için eminönü sayfası kapanmıştır bir daha gidemezmişim saten bende bir daha gitmemmmm
alacaklarım şunlar kaldı :
emzik
göğüs pedi
emzirme sütyeni
ateş ölçer+telsiz(gittik almaya dün doğuma yakın alacakmış eşim bende bunlardan istiyorum aynısını alıp gelceksin dedim)
bu arada ateş ölçerin kızılötesi olanları çıkmış çok guzel hoşumuza gittibebeğe dokundurmadan 1 cm uzaklıktan ateşini ölçüyor çok beğendim birde çok fonksiyonlu bişey oda sıcaklığını-yıkama suyunun sıcaklığını felanda ölçüyor
bende bebedor kullanmıstım salıhte o zaman secenek yoktu zaten,
ana kucagını hıc kullanmadan verdım ben koltukla daha rahat ettım bunda da bakıcam duruma gore artık
arzumun falan var oyle ates olcerı ben braun alıcam ,
emınonunde ben pert oldum bacım yaaa havuzlu hana gıdıcem dıye yollarda doguracaktım bırde bayram kalabalıgı vardı sansıma
evet canım bebeler belırlıyor ona gore alırım dedım bende benım en buyuk hevesım slıngte ınşallah kullanabılırım yaaaffişte bebeden bebeye değişiyo canım yaa biz de hiç koltuğa oturtamamıştık hanımı
eminönü diyince ağzım sulanıyor 2-3 bardak turşu suyu içmiştim ordaaaaa:)
aynen bende pert oldum dönüştebende bebedor kullanmıstım salıhte o zaman secenek yoktu zaten,
ana kucagını hıc kullanmadan verdım ben koltukla daha rahat ettım bunda da bakıcam duruma gore artık
arzumun falan var oyle ates olcerı ben braun alıcam ,
emınonunde ben pert oldum bacım yaaa havuzlu hana gıdıcem dıye yollarda doguracaktım bırde bayram kalabalıgı vardı sansıma
kızlar yaaa esıme cok guluyorum su an korıdorda ruzgarın arabasını suruyor cocuk bu yaaa:))) bana dıyokı bızım arabadan kullanıslı bı klıması yok :)))
ben hepsı buradadan aldıgım ıcın kurmam gerekıyordu kontrol ıcın bıde bız gormeden aldık sansa yanııı merak ettık nası bısey oldugun:)aynen bende pert oldum dönüşte
bizimki daha kutusunda çıkarmadık
birsyyyyyyyyyyyyyyyy senmiydin geçen gun mothercare den göğüs pedini 7 tl ye alan:26::26::26:
hahahah bende umutluyummmm:)))))ha gayret bulcannn:)
http://www.trendyol.com/Puanli-Fiora-Gecelik-IDYPGFIOGCLB026/UrunDetay/12006/1916973
kızlar bu gecelığı alsammkı uygun geldı ustunede bı nısanda gelen sabahlıgım vardı pembe uydursam yok bulamıomm baska turlu bı gecelık meselesı delırttı benı sabhalık zaten gezennce falan gıyılıo daha az bı fıkır verın
guzel ama bedenı s ve m gelırmı sence ??? ben emın olamadım mesela kendım ıcın hemen hemen yakın kılolarımız acabada kaldımhttp://www.trendyol.com/Puanli-Fiora-Gecelik-IDYPGFIOGCLB026/UrunDetay/12006/1916973
kızlar bu gecelığı alsammkı uygun geldı ustunede bı nısanda gelen sabahlıgım vardı pembe uydursam yok bulamıomm baska turlu bı gecelık meselesı delırttı benı sabhalık zaten gezennce falan gıyılıo daha az bı fıkır verın
çok sade guzel üstüne sabahlık giyersen iyi olurnerde giycen hastanede mi:26::26:
evett spor tarzda bısıler ıstıorum zaten uygunda geldııı cok kararsızım yaa sabahlıgıda olsa ıyıymıs
guzel ama bedenı s ve m gelırmı sence ??? ben emın olamadım mesela kendım ıcın hemen hemen yakın kılolarımız acabada kaldım
benıde kurtarmaz :)bedenıne hc bakmadımm hehehe dırek eledım ozaman benı L otesı kurtarmaz:)
Ay ben bugun visneli popkek yiyeyim dedim cnm cekti oglendesekerim 150 ciktipazartesi gunu 100 luk yukleme olucak:26:
Ayni ilac unutkanligi bende de var cnm. 1 haftalik ilac kutulari var pzt sali crs diye yanyana kutucuklar ondan aldim (gratiste 5 lira) hem evde hem cantada super yani. Mesela bugun icip icmedigimi o kutu sayesinde hatirladim.ben de magnavital diye bi magnezyum takviyesi kullanıyorum canım. ama pek düzenli kullandığım söylenemez, unutuyorum sık sık. bi gün içiyorum bi gün içmiyorum filan. prospektüste yemeklerle alınır diyor, mutfaktaki yemek masamın üstünde duruyor unutmayayım diye ama eğer evimde yemiyorsam yemeği kesin unutuyorum ya da ihmal ediyorum. o yüzden farkını göremedim öncesi ve sonrasının.
seninkilerde iyide o arkadaşın dediğinde 80 adet mi ne vardı yanlış hatırlamıyorsam:26:
eve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)ben içli dışlı aldım ama ben uzun gecelik uzun sabahlık aldım 85 tlşimdide hastane köşelerinde giyemem kıyamıyommm kıytırık bir gecelik alayım diorum nasıl olsa hastaneden gelince baştan aşağı soyunup kırklanıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?