2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende bebedor kullanmıstım salıhte o zaman secenek yoktu zaten,
ana kucagını hıc kullanmadan verdım ben koltukla daha rahat ettım bunda da bakıcam duruma gore artık

arzumun falan var oyle ates olcerı ben braun alıcam ,
emınonunde ben pert oldum bacım yaaa havuzlu hana gıdıcem dıye yollarda doguracaktım bırde bayram kalabalıgı vardı sansıma

kızlar yaaa esıme cok guluyorum su an korıdorda ruzgarın arabasını suruyor cocuk bu yaaa:))) bana dıyokı bızım arabadan kullanıslı bı klıması yok :)))

işte bebeden bebeye değişiyo canım yaa biz de hiç koltuğa oturtamamıştık hanımı
eminönü diyince ağzım sulanıyor 2-3 bardak turşu suyu içmiştim ordaaaaa:)

işte bebeden bebeye değişiyo canım yaa biz de hiç koltuğa oturtamamıştık hanımı
eminönü diyince ağzım sulanıyor 2-3 bardak turşu suyu içmiştim ordaaaaa:)
evet canım bebeler belırlıyor ona gore alırım dedım bende benım en buyuk hevesım slıngte ınşallah kullanabılırım yaaaff

aynen bende pert oldum dönüşte
kızlar yaaa esıme cok guluyorum su an korıdorda ruzgarın arabasını suruyor cocuk bu yaaa:))) bana dıyokı bızım arabadan kullanıslı bı klıması yok :)))

bizimki daha kutusunda çıkarmadık

kızlar acıların kadını geldi :) töbe töbeeee artık ağlanacak halime gülüyorum.... annemin tansiyonu 18 12 oldu gece acillerdeydik... 0 uykuyla sabah okul allahım ben pert...... öğle arası koltukta uyuyakalmışım öğretmenler odasında... eşim hala açığa geçmedi ya 9 gün oldu 1 hafta sonra geçiririz demişler... baklaım hayırlsıı..

bu arada ilaç konusunda ben çok kötüyüm yaa demir kalsiyum ve magnezyum 3 tane ilacım var. bazen magnezyum içiyorum arada... kan ilacını aklıma estikçe... kalsiymn tadı çok kötü onu ayda yılda bir... napcam ben yaaa... bu konuda çok başarısızımm... dr. da kızıyor söyleyemiyorum elimden geldiğince içiyorum diyorum... yok...

bir de kızlar benim sol kalbimn altı kaburgamın olduğu yer deşiliyor sanki sürekli ağrı yana yatınca aşağı doğru baskı ağrı orada... yatılmıyor... dalak var galiba orda... allahım çok kötü ağrıyor ya... var mı böyle ağrısı olan..

guzel ama bedenı s ve m gelırmı sence ??? ben emın olamadım mesela kendım ıcın hemen hemen yakın kılolarımız acabada kaldım

evett spor tarzda bısıler ıstıorum zaten uygunda geldııı cok kararsızım yaa sabahlıgıda olsa ıyıymıs

ben içli dışlı aldım ama ben uzun gecelik uzun sabahlık aldım 85 tlşimdide hastane köşelerinde giyemem kıyamıyommmkıytırık bir gecelik alayım diorumnasıl olsa hastaneden gelince baştan aşağı soyunup kırklanıcazzz

sekerim 150 cikti pazartesi gunu 100 luk yukleme olucak:26:
Ay ben bugun visneli popkek yiyeyim dedim cnm cekti oglende bi saat sonra kocisle telde konusurken fenalastim. Bi olctum sekerimi 154 hemen yuruyuse ciktim yarim saat 110a dusurebilmisim
Ayni ilac unutkanligi bende de var cnm. 1 haftalik ilac kutulari var pzt sali crs diye yanyana kutucuklar ondan aldim (gratiste 5 lira) hem evde hem cantada super yani. Mesela bugun icip icmedigimi o kutu sayesinde hatirladim. bi de magnezyum en iyi sabahlari oluyor. Kahvaltida cay ve meyvesuyu yasak olunca ya süt ya da onu iciyom boylece unutmuyom ve gun icindeki kramplarima da sabahtan care buluyom:)
seninkilerde iyide o arkadaşın dediğinde 80 adet mi ne vardı yanlış hatırlamıyorsam:26:

Kiz sende de ne akil var bendim o eger gogus pediyse sordugun. mother care marka 80li 7 liraydi evet ama ayni kampanya devam ediyo mudur hic bilemicem sekerim.

eve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…