2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarr iyi akşamlar...
bu ev çok mu sıcak bana mı sıcak basıyo bilemedim ay askılı badiyle oturuyom kış günü..
öööööffff menepozlu hatunlar gibiyimmm

eve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)

olur olur nası rahat ediyosan öyle olur. içini miçini göstermicek bişey olsun gelen gidene karşı gün içinde...:) sezeryan olunca yatılır zaten herhalde evde. normal doğurabilirsek ne istiyosan giy...

kız tamda bulmuştum senin olduğunuo gunki yazını buldummm:119::119::119::119:cumartesi bakacaklar oraya inş. bitmemiştir
eve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)

ne bilim ya bende bilmiorumpijama faslı evde olur bence dikişler yeni daha hastanede gecelik uygun olurbirde devlet hastanesinde olacak benim doğum ben serviste şıkıdım şıkıdım dolaşırmışım ahahahahahhaha

Kiz dalak öbür tarafta ehe magnezyumunu icersem o diyafram kasindaki batma azalir anacim
kızlarr iyi akşamlar...
bu ev çok mu sıcak bana mı sıcak basıyo bilemedim ay askılı badiyle oturuyom kış günü..
Ay menapozlu sayiliriz zaten bacim adet olmagimiza gore gecici menapoz yani :)

yok ya ben gelemem otle kaıdelere hele sınır olurum dantellı gecelık ıle mevlut yaparlar ben pıjama gıyıcem evde

kızlarr iyi akşamlar...
bende bende

yaaaa dıarda mahalle kavgası vardı yıkıldı ortalık kocam cıkartmadı meraktan kudurdum yaaaa

Kiz dalak öbür tarafta ehe magnezyumunu icersem o diyafram kasindaki batma azalir anacim

Ay menapozlu sayiliriz zaten bacim adet olmagimiza gore gecici menapoz yani :)

aa yalnız değilmişim yaşasınnnn! ben de çok yaktılar kaloriferi heralde diyodum...

kızlarr iyi akşamlar...

genclıgımde ne cok usurdum :):)sımdıı yanyruummm gecelerı ust ortme hıc yok mıllet usurken bana fenalıklar basıooo

ayyy ıyı ya ıcım rahatladı kendme hello kıttylı pıjama aldım polar ben spor seylerı sevıorumm onu gyerm bıde gecelık bulım barıı uff bulamıom cok pahalılar uygun bısıler olsn ıstyrum ama

ben eleviti 2 günde 1 alıyorum. magnezyuma başlayalı da 1 ay oldu. başladığımdan beri bi kere bacak krampı oldu, ama kasılmalarım aynı hızda devam ediyor...

bugün kızım ilk sinemasına gitti Twilight. sanırım sesten korktu,film boyunca durmadan kımıldadı, karanlıkta bile göbeğimin zıpladığını görüyodum çok komikti :)))

cumartesi kontrolümüz var, dua edin kızlar herşey güzel çıksın.. öptüm hepinizi

doktordan geldik kızlar. kızımız 1332 g olmuş. çok güzel pozlar verdi yerim onu ben şekerim iyiymiş. kan değerlerim biraz düşük. tamda ilaçlardan bahsetmişsiniz aman annişler dikkat ben ilaçları düzenli kullandığım halde düşük çıktı. doktor doğum sırasında ve sonrasında halsizlik hissedebilirsin dedi. o yüzden kan ilacı sayım günde ikiye çıktı. birazda suyum fazlaymış ama bi problem yok takip edecez dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecem.

ayyyyy vahhh kuzummm onlar hıckırıkmıydııı bendee dur be kızımm ne kadar kımıldıon dıe kızıodum kızçeme vahh yavrumm zoru varmıs demkkı:):)

hayırlı geceler kızlar süt içip yatma zamanı hoşçakalınyarın arkadaşımın biri ciciler hazırlamış bize onları almaya gitcezkoyarım resimlerini

selam kızlar, biri sizi durdursuuuun oku oku bitmedi
fena kaşınıyorum yaa göğüslerim karnım, daha dün duştan çıkınca bi sürü yağlandım, bugün karnımın yanları sanki haftalardır krem sürülmemiş gibi dökülüyo pul pul su da çok içiyorum ama yinede kurudu her yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…