- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.961
eve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)
Ay ben bugun visneli popkek yiyeyim dedim cnm cekti oglendebi saat sonra kocisle telde konusurken fenalastim. Bi olctum sekerimi 154 hemen yuruyuse ciktim yarim saat 110a dusurebilmisim
Ayni ilac unutkanligi bende de var cnm. 1 haftalik ilac kutulari var pzt sali crs diye yanyana kutucuklar ondan aldim (gratiste 5 lira) hem evde hem cantada super yani. Mesela bugun icip icmedigimi o kutu sayesinde hatirladim.bi de magnezyum en iyi sabahlari oluyor. Kahvaltida cay ve meyvesuyu yasak olunca ya süt ya da onu iciyom boylece unutmuyom ve gun icindeki kramplarima da sabahtan care buluyom:)
Kiz sende de ne akil varbendim o eger gogus pediyse sordugun. mother care marka 80li 7 liraydi evet ama ayni kampanya devam ediyo mudur hic bilemicem sekerim.
eve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)
Kiz dalak öbür tarafta ehekızlar acıların kadını geldi :) töbe töbeeee artık ağlanacak halime gülüyorum.... annemin tansiyonu 18 12 oldu gece acillerdeydik... 0 uykuyla sabah okul allahım ben pert...... öğle arası koltukta uyuyakalmışım öğretmenler odasında... eşim hala açığa geçmedi ya 9 gün oldu 1 hafta sonra geçiririz demişler... baklaım hayırlsıı..
bu arada ilaç konusunda ben çok kötüyüm yaademir kalsiyum ve magnezyum 3 tane ilacım var. bazen magnezyum içiyorum arada... kan ilacını aklıma estikçe... kalsiymn tadı çok kötü onu ayda yılda bir... napcam ben yaaa... bu konuda çok başarısızımm... dr. da kızıyor söyleyemiyorum elimden geldiğince içiyorum diyorum... yok...
bir de kızlar benim sol kalbimn altı kaburgamın olduğu yer deşiliyor sanki sürekli ağrı yana yatınca aşağı doğru baskı ağrı orada... yatılmıyor... dalak var galiba orda... allahım çok kötü ağrıyor ya... var mı böyle ağrısı olan..
Ay menapozlu sayiliriz zaten bacim adet olmagimiza gore gecici menapoz yani :)kızlarr iyi akşamlar...
bu ev çok mu sıcak bana mı sıcak basıyo bilemedim ay askılı badiyle oturuyom kış günü..
öööööffff menepozlu hatunlar gibiyimmm
yok ya ben gelemem otle kaıdelere hele sınır olurum dantellı gecelık ıle mevlut yaparlar ben pıjama gıyıcem evdeeve gelnce suslu puslumu yatcan ayyy hc bılmıom bu gaydelerı az bırınız anlatında ona gore alım barii eve gelnce rahat rahat pıjamamızı gysek yatsak olmazmı:)
bende bendekızlarr iyi akşamlar...
bu ev çok mu sıcak bana mı sıcak basıyo bilemedim ay askılı badiyle oturuyom kış günü..
Kiz dalak öbür tarafta ehemagnezyumunu icersem o diyafram kasindaki batma azalir anacim
Ay menapozlu sayiliriz zaten bacim adet olmagimiza gore gecici menapoz yani :)
yok ya ben gelemem otle kaıdelere hele sınır olurum dantellı gecelık ıle mevlut yaparlar ben pıjama gıyıcem evde
bende bende
yaaaa dıarda mahalle kavgası vardı yıkıldı ortalık kocam cıkartmadı meraktan kudurdum yaaaa
ruzgarı hıckırık tuttu esım soyle ona nefesını tutsun dıyor bende olmadı korkuturuz dıyorum
50 likde Sınır 140 benim 142 çıkmıştı 100 luk yüklendi o normal çıktı seninde muhtemelen 100 luk normal çıkar3 gun dıkkat edıcem artık150 cok mu kı. Hangı degerler arasında olması lazım
azıcık oyleyız galıbaaaaHahahaha kiz ne canisinizbizimkini cok hickirik tutuyo ya gunde 8-10 belki cok mu acaba? Dogunca da bu kadar hickircak mi?
RAHAT BIRAKMADI KIZIMI HIKIÇIKLAAAARRRR!!!
kızlarr iyi akşamlar...
yok ya ben gelemem otle kaıdelere hele sınır olurum dantellı gecelık ıle mevlut yaparlar ben pıjama gıyıcem evde
bende bende
yaaaa dıarda mahalle kavgası vardı yıkıldı ortalık kocam cıkartmadı meraktan kudurdum yaaaa
azıcık oyleyız galıbaaaaDDD doguncada cok hıckırıyo ıcın gıdıyo o hıckırık seslerıne
kızlar doktorum bana elevit bitince bırak dedi
artık ferro sanol ve magnezyum kullanacakmışım
kasılmalara falan da magnezyum iyi geliyormuş aklınızda olsun...magnezyum kimler başladı başka?
diğer doktor da vermişti de kendi doktorum vermeden başlamadım ben
pıt pıt kalp atısı gıbı duzenlı atıyorhıckırık tuttgnu nasıl anlıonuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?