- Konu Sahibi papatya3459
-
- #27.981
kızlar doktorum bana elevit bitince bırak dedi
artık ferro sanol ve magnezyum kullanacakmışım
kasılmalara falan da magnezyum iyi geliyormuş aklınızda olsun...magnezyum kimler başladı başka?
diğer doktor da vermişti de kendi doktorum vermeden başlamadım ben
Hayirli cumalar olsun insallah bugun hepimize. Allahim ve melekleri bebislerimizi korusun insallah. Amin.
Benden de sut gelmeye basliyo galiba yahu. Dun cok sizliyodu uclari. Annemin tekerlemesi geldi hatta aklima "kizlaar kizlaar, memeleri sizlaar"cikmaya basladiklarinda boyle dalga gecerlerdi bizle kucukken. onceden sarimsi azcik minnacik kurumus bisiy goruyodum, bu sabah dusta birazcik daha buyugunu ama beyazini gordum. gelenleeerrr, boyle mi oluyo sizin de?
bende sı<ı okudukca kendımden uyuz olmaya basladım acaba sutum olmayacakmı dıye tırsmaya basladımmm :)ben de hiç sıkmıyorum göğüslerimi ama akıyo işteBu arada arkadaşım doğum yaptı ikinciyi, ikincide onun da gelmemiş göğsünden süt, ama doğurduktan sonra duş alınca şakır şakır akmaya başlamış :)
KIZLAR GUNAYDIN HEPINIZE BUTUN GECE YAGMUR YAGDI IZMIRDE DE
mormal dogum yapmayı plnalayan anne adayları magnezyum ılacları gebelıgın son donemınde bacak kramplarını hafıfletmekte cok yardımcı oldugu ınkar edılemez bır gercek , kasılmaları ve krampları onluyor ama aynı zamanda erken dogumu engellemek ıcınde kullanılıyor ılk hamılelıgımde 7. ayda erken dıgum rıskım vardı ve engellemek ıcın de magnezyum dıasporal sase kullandım
arkadasıma da dr aynı ılacı aynı sebebten verdı (bahsettıgım erken dogum yapan arkadas 34 haftalık dogan) o son hafta ılacı kalmamış ve yenısını almamıs kanama ıle dr a gıtııgınde dr ılacı alıp almadıgın sordu arkadasımda almadıgını soyleyınce keske alsayın dogumu baslatmazdı dedı , am en fazla 37. haftaya kadar kullanın aksı takdırde dogumun baslamasına ızın vermıyor bu ılaclar aklınızda olsun
ınşallahTakma şekerim ben çok okudum birinciye hamileyken sütü gelip ikinciye hamileyken gelmeyeni. Ki sen ilkinde emzirmişsin ikincide de mutlaka gelir :)
problwm orda ıste sızlamıyorrr tık yok bendekız meltem memiklerin mi sızliyyyy
problwm orda ıste sızlamıyorrr tık yok bende
oyşe canım takıldıgım bır konu degıl zaten :) ılk dogumumda cocuk doktorumuz anne sutunun psıkılojık oldugunu ve aslastresyapmamam gerektıgını soylemıstı anne streslı olursa sutuolmaz demıstıgünaydın kızlar herkese meltemcim takma canım kafana benim ilkinde zesaryanla oldu ve iki üç gün sonra geldi bundada öyle olur gibi geliyo ilkinde de bundada hiç bir göğüsümde tık yoktu ama sonra çok güzel sütüm oldu stes yok pompayla sağdınmı iniyo hemen
ya evt bu stres herşeyi çok etkiliyo benimde stesten son ay bebeğim düzgün kilo almamıştı allahım hamileken stres doğum yapınca stres şimdi bir doğursak diyoruz doğunca başlıyo asıl stesli günler değil mi neden emmedi neden uyumadı gazımı var doyuyomu bizde bu stres var iken sütümüzün olmamasıda normaloyşe canım takıldıgım bır konu degıl zaten :) ılk dogumumda cocuk doktorumuz anne sutunun psıkılojık oldugunu ve aslastresyapmamam gerektıgını soylemıstı anne streslı olursa sutuolmaz demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?