- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.001
evet yaaa dogumdan korkmuyorum sonrasından korkuyorum hatta korkularım ruzgarla ılgılı bıle degıl acaba abısıne yaetebılecekmıyım kıskancak mı ne ıle karsılascagımya evt bu stres herşeyi çok etkiliyo benimde stesten son ay bebeğim düzgün kilo almamıştı allahım hamileken stres doğum yapınca stres şimdi bir doğursak diyoruz doğunca başlıyo asıl stesli günler değil mi neden emmedi neden uyumadı gazımı var doyuyomu bizde bu stres var iken sütümüzün olmamasıda normal
maşallahh ne genısmıssssSize enteresan bişey anlatayım, iki gün önce temizliğe gelen kız anlattı. kız şu an 26 yaşında, ilk çocuğu 10 ikincisi 8 yaşındaymış. Ve de tabii ki dayısının oğluyla evli. evlendiği zaman kayınvalideyle oturmuş çünkü 2 aylık hamileyken kocası askere gitmiş. Kayınvalidesi de bunu hamileyken hiç doktora götürmemiş sebebi de büyük oğlunun daha çocuğu olmamış da ondan götürmemiş. hem akraba evliliği hem doktorsuz. Neyse kızcağızın tabii sigorta falan hiçbir şeyi yok. ilk doğumunu devlet hastanesinde yapmış, 10 sene önce 500 tl gibi fiyat çıkınca hastaneye imzaladıkları belgeyi alıp kaçmışlar. Kız çaresizdim ödeyemezdim kocam başımda yoktu falan dedi. neyse kocası gelince bunlar kayınvalide yanından ayrılmış. ikinciye hamileyken iki defa gitmiş doktora, sonra da bugün git yarın gel falan demişler onun da çocuğuna bakacak kimsesi yokmuş başka da gitmemiş, kendi hesaplamış doğacağı tarihi, ikisi de bir gün sektirmemiş. İşte şimdi benim esas anlatmak istediğim yere geldik :)) gece uyurken birden tuvaletim geldi diye kalkıyor başka belirti yok. tuvalete giriyor sancı tutuyor ve çıkamıyor. eşi taksi çağırana kadar tuvalette 4.500 kilo bebeği pırtlatıvermiş :)) Bende hep korkuyorum ya doğuracağımı anlamayıp evde doğurursam diye :)
maşallahh ne genısmıssss:
ve yırtığı bile olmamış iki doğumunda da. Ben de istiyom banane :)) Ama benim kesin yırtılır, bu ara ilişkiye girerken bile acıyo
:18:
:18::18::18: ben normal doğum yapmam. bayılır kalırım oralarda:18::18:
ben yine de normal istiyorum hatta ağrı kesici de istemiyorum dayanabildiğim kadar :)) mazoşistlik var sanırım bende :) ama tek korkum kesi olayı. Onu da doktora diyeceğim işte zorunlu kalmadıkça yapmasın belki yırtığım olmaz dimi :))
delüüüüüya doktorumun asistanı söledi. kesiksiz normal doğum rastlamadım dedi kız. oda kesik o da kesik. hiç boşuna ikiye ayrılamam valla. alttan dikişi olan da götünün üstüne oturamıyo noolcak... :18:
:18: nolur beni kınamayın:18:
Kendimi cesaretli sanırdım ama cok korkmaya basladım dogumdan Rabbim yardımcımız olsun..
Ayrıca bizim komsuda banyo yaparken doğurmus..Ambulans geldiginde kocası hala soktaymıs yazık
ya doktorumun asistanı söledi. kesiksiz normal doğum rastlamadım dedi kız. oda kesik o da kesik. hiç boşuna ikiye ayrılamam valla. alttan dikişi olan da götünün üstüne oturamıyo noolcak... :18:
:18: nolur beni kınamayın:18:
sarıl bana meltem
dogru dıyon ben ıcınde tutanı gormedım daha:)Ay diyorum ya ben korkuyorum, korktuğu başına gelirmiş insanın ama allah korusun valla öyle bişey olursa ne yaparım bilmem eve yakın hastane de yok
Kız kim kınayacak allah aşkına, herkes istediği şekilde doğum yapmaya özgür, ben de sezeryandan çok korkuyorum meselaAmaaan öyle ya da böyle çıkacak bi şekilde :)) içimizde tutmayacağız ya :)
Ay diyorum ya ben korkuyorum, korktuğu başına gelirmiş insanın ama allah korusun valla öyle bişey olursa ne yaparım bilmem eve yakın hastane de yok
Kız kim kınayacak allah aşkına, herkes istediği şekilde doğum yapmaya özgür, ben de sezeryandan çok korkuyorum meselaAmaaan öyle ya da böyle çıkacak bi şekilde :)) içimizde tutmayacağız ya :)
Ay diyorum ya ben korkuyorum, korktuğu başına gelirmiş insanın ama allah korusun valla öyle bişey olursa ne yaparım bilmem eve yakın hastane de yok
ya bu epidural için prenses doğum diyolar. onu yapıcam ben. hem sancı mancı çekip acıklı sahneler yaşamak istemiyorum. farkındalığımı kaybetmek te istemiyorum sancılar yüzünden. o anları güzel hatırlayayım istiyorum
meltem sarıl bana
kordon değil de ben şu eşin çıkmasını merak ediyorumAynen canım.. Allah korusun.Kordonu nasıl hallediyorlar acaba en cok onu merak ediyorum
Epidurali herkese yapamıyorlar hazırlıklı olmak lazım herseye
Aynen canım.. Allah korusun.Kordonu nasıl hallediyorlar acaba en cok onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?