- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.021
kordon değil de ben şu eşin çıkmasını merak ediyorum
bilen var mı :44:
kimlere yapamıyorlar kiEpidurali herkese yapamıyorlar hazırlıklı olmak lazım herseye
kordon değil de ben şu eşin çıkmasını merak ediyorum
bilen var mı :44:
neden yapamıyolar?
gunaydın herkeslere...papapa bızım anlamama gıbı bır duurumumuz olmaz surda takıla takıla prof. olduk yanii:)
Beden anatomisiyle ilgili uyusma olmayabiliyormus vs cnm malesef
evet bazı sezeryanlarda 3 4 denemede tutmayıp genele cevırıldıgını duydum bendeBeden anatomisiyle ilgili uyusma olmayabiliyormus vs cnm malesef
Canım ben de sordum, normal makasla falan mı kestiniz diye. Şu kağıda sarılı jiletler var ya onunla kesmişler. kayınvalidesi de iple bağlamış :)) ay o değil de 3 yıl önce falan eve bi kedi gelip doğum yapmıştı evde, biz de onun yavruların üzerinde kalan göbek bağlarını iple bağlamıştık :)) her neyse sonra sağlık ocağına gitmişler, ebe baya kızmış bunlara mikrop kaptırcakmışsınız diye, sonra da göbek bağını öyle bağlı görünce de kim yaptıysa çok iyi yapmış demiş.
evet bazı sezeryanlarda 3 4 denemede tutmayıp genele cevırıldıgını duydum bende
hımmmm benim anatomim iyidir düzgün sıkıntı yok
ayyy hiç güleceğim yoktu kendime huhuhuhuhu.
evet bazı sezeryanlarda 3 4 denemede tutmayıp genele cevırıldıgını duydum bende
Hmm ögrendigim iyi oldu her ihtimale karsıCok korkunc ama ya genelde tek basımayım bide Rabbim e emanetiz
Senin psikolojn sarsılmıs sanki azcık düsünme düsünme
Evet fazla güvenmemek lazım o yüzden
Allah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize su gibi doğumlar nasip eylesin sağlıklı bebekler hayırlı evladlar nasip eylesin inş. kimseyi o yolda eylemesin inş.Cumanız mübarek olsun kızlar bu arada
kızlar burada fotomuzu paylaşsak olmaz dimi. ne biliyim birbirimizi görmeden deli muamelesi yapıyoruz da zoruma gidiyor. benim için hakime tipli diyolar da ondan dedim
günaydın kızlar
ben normal doğum istiyorum ama kısmet baya bi doğum hikayesi okudum kesi yaplırken acı hissettim diyene rastlamadım ama sancılardan duvarları yumrukladım diyen de vardı adet sancısı gibi geçen diyen de ben yaşayıp görmek istiyorum tabi yine diyorum kısmet hayırlı doğumlar olsun hepimize
Amin canım amin.. Ay nereden nerelere geldik, yok bebek 3cm 5cm bilmem ne :) ikili test üçlü test vırtı zırtı derken doğumdan konuşmaya başladık :))
Allah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize su gibi doğumlar nasip eylesin sağlıklı bebekler hayırlı evladlar nasip eylesin inş. kimseyi o yolda eylemesin inş.Cumanız mübarek olsun kızlar bu arada
Ben de sabahtan akşama kadar yalnızım. Kayınvalidem ve görümcem de yakın oturmuyorlar ve arabaları da yok. Doğum yaklaşırsa aniden önce eşimi, sonra ambulansı ararım diyorum kendi kendime :) yazık dün kocaya "ya izin vermezlerse sana işten doğum için" dedim, çünkü gireli daha 1 ay falan oldu işe :)) işi bırakırım dedi :) canım kocişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?