2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydın herkeslere...papapa bızım anlamama gıbı bır duurumumuz olmaz surda takıla takıla prof. olduk yanii:)

gerçi orası öyle evet, nişanıydı kasılmasıydı sancısı suyu falan :)) her bişeyi biliyoz :))

okuduğum kadarıyla göbek kordonu annenin içinden kendi atıyormuş normal doğumda hormonlar aktif olduğu için. yani vücut "tamam bebek doğdu senin işin bitti" deyip eşi atıyormuş. Aman kızlar atılana kadar bekleyin, çektirmeyin kordonu. Bazı doktorlar asılıyormuş çıksın diye o da kadına acı veriyormuş. ama sezeryan nasıl bilmem

Hmm ögrendigim iyi oldu her ihtimale karsı Cok korkunc ama ya genelde tek basımayım bide Rabbim e emanetiz

Allah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize su gibi doğumlar nasip eylesin sağlıklı bebekler hayırlı evladlar nasip eylesin inş. kimseyi o yolda eylemesin inş.Cumanız mübarek olsun kızlar bu arada

Hmm ögrendigim iyi oldu her ihtimale karsı Cok korkunc ama ya genelde tek basımayım bide Rabbim e emanetiz

Ben de sabahtan akşama kadar yalnızım. Kayınvalidem ve görümcem de yakın oturmuyorlar ve arabaları da yok. Doğum yaklaşırsa aniden önce eşimi, sonra ambulansı ararım diyorum kendi kendime :) yazık dün kocaya "ya izin vermezlerse sana işten doğum için" dedim, çünkü gireli daha 1 ay falan oldu işe :)) işi bırakırım dedi :) canım kocişim

Amin canım amin.. Ay nereden nerelere geldik, yok bebek 3cm 5cm bilmem ne :) ikili test üçlü test vırtı zırtı derken doğumdan konuşmaya başladık :))

günaydın kızlar
ben normal doğum istiyorum ama kısmet baya bi doğum hikayesi okudum kesi yaplırken acı hissettim diyene rastlamadım ama sancılardan duvarları yumrukladım diyen de vardı adet sancısı gibi geçen diyen de ben yaşayıp görmek istiyorum tabi yine diyorum kısmet hayırlı doğumlar olsun hepimize

Eklentiler

• $Adsızjfgj.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 24

Ben de merak ediyorum sancım nasıl geçecek diye :)) Ama şartlıyorum kendimi sancı hissetmicem hiç acı duymucam falan ama bakalım görcez :)

Aminn insallah Hayırlı cumalar..

Öyle bi lüksleri yok canm merak etme izin verirler ( Gerci simdi is yerlerininde ne yaptıgı belli degil kafalarına göre..İnsallah aniden olmaz arkadasın dedigi gibi baya bseyler ögrendik okuya okuya anlarız heralde

KOLAY DOĞUM İÇİN DUA ---

hamile olan bır kadın kolay dogum yapmak ısterse ,ENBİYA SURESİ nin 30. ayetıni bir kagıda yazıp , suyun içinde bekletip , o sudan içerse , Allah ın izni ile istediği olur.

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
...
أَوَلَمْ يَرَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ كَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ أَفَلَا يُؤْمِنُونَ

E ve lem yerellezîne keferû ennes semâvâti vel arda kânetâ retkan fe fetaknâhuma, ve cealnâ minel mâi kulle şey’in hayy(hayyin), e fe lâ yu’minûn —
Devamını Gör
—

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…