- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.041
Hakime tipli :))) Güldüm ben buna
bende 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum ya en çok şirkette doğum sancılarımın gelmesinden korkuyorumayyyy ne komik olurdu
Aminn insallahHayırlı cumalar..
Öyle bi lüksleri yok canm merak etme izin verirler (Gerci simdi is yerlerininde ne yaptıgı belli degil kafalarına göre..İnsallah aniden olmaz arkadasın dedigi gibi baya bseyler ögrendik okuya okuya anlarız heralde
Bergüzarmı bana benziyo ben mi ona anlamadım kıı...
bende 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum ya en çok şirkette doğum sancılarımın gelmesinden korkuyorumayyyy ne komik olurdu
Allah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize su gibi doğumlar nasip eylesin sağlıklı bebekler hayırlı evladlar nasip eylesin inş. kimseyi o yolda eylemesin inş.Cumanız mübarek olsun kızlar bu arada
kızlar burada fotomuzu paylaşsak olmaz dimi. ne biliyim birbirimizi görmeden deli muamelesi yapıyoruz da zoruma gidiyor. benim için hakime tipli diyolar da ondan dedim
at resmını de yorumlayalım o zamanBergüzarmı bana benziyo ben mi ona anlamadım kıı...
ben de bende fonsuz gıtmek ıstemıyorummmmAy inşallah anlarız, bi de ben fönsüz falan doğurmak istemiyorum, inşallah önce suyum gelir de doğumun yaklaştığını anlayıp bi kuaföre gidecek vaktim olurManyak bu demeyin aman :)) Ne bileyim o kadar fotoğraf falan çekilecek yamuk yumuk çıkmak istemiyorum, oğluşumu cici karşılayayım korkmasın annesinden :)
feysini yaz özele de görelim anam :))
Ay inşallah anlarız, bi de ben fönsüz falan doğurmak istemiyorum, inşallah önce suyum gelir de doğumun yaklaştığını anlayıp bi kuaföre gidecek vaktim olurManyak bu demeyin aman :)) Ne bileyim o kadar fotoğraf falan çekilecek yamuk yumuk çıkmak istemiyorum, oğluşumu cici karşılayayım korkmasın annesinden :)
feysini yaz özele de görelim anam :))
Ay inşallah anlarız, bi de ben fönsüz falan doğurmak istemiyorum, inşallah önce suyum gelir de doğumun yaklaştığını anlayıp bi kuaföre gidecek vaktim olurManyak bu demeyin aman :)) Ne bileyim o kadar fotoğraf falan çekilecek yamuk yumuk çıkmak istemiyorum, oğluşumu cici karşılayayım korkmasın annesinden :)
ozaman buraya at bacım resmını gorelım :) benı gormussundur zaten defalarca attım resımfeysim falan yok benim , nazar değiyor dermişim huhuhuuhh. Feysin amacını aştığını düşündüğümden kendime fays açmadım tatlım:))) Kuaför konusunda sana en çok ben katılıyorum. ama ben kendi saçımı vigo yapıcam elimden geliyor az buçuk. lakin artık manikür yapamıyorum sırtım ağrıyoGülaycığıma gidicem yarın:) hepisini halledicek. o şimdiye kadar gördüğüm en iyi manikürcü:)
ben de 37. de çıkıcam izine ama her halde bişe olmaz ya
bende en çok onu düşünüyorum
kurumdaki arkadaşlar benden panik
başım ağrısa ambulans çağıralım diyorlar
birde sancı falan tutsa
Aminn insallahHayırlı cumalar..
Öyle bi lüksleri yok canm merak etme izin verirler (Gerci simdi is yerlerininde ne yaptıgı belli degil kafalarına göre..İnsallah aniden olmaz arkadasın dedigi gibi baya bseyler ögrendik okuya okuya anlarız heralde
Bergüzarmı bana benziyo ben mi ona anlamadım kıı...
ozaman buraya at bacım resmını gorelım :) benı gormussundur zaten defalarca attım resım
ya özelden mail adresi yazalım birbirimize gönderelim:) burdna olmaz halka açık burası
feysim falan yok benim , nazar değiyor dermişim huhuhuuhh. Feysin amacını aştığını düşündüğümden kendime fays açmadım tatlım:))) Kuaför konusunda sana en çok ben katılıyorum. ama ben kendi saçımı vigo yapıcam elimden geliyor az buçuk. lakin artık manikür yapamıyorum sırtım ağrıyoGülaycığıma gidicem yarın:) hepisini halledicek. o şimdiye kadar gördüğüm en iyi manikürcü:)
Senin derdin belli oldu güzelim..Makyaj bile yaparız
Papapa tatlım özelden mail atabilirim sorun değil:) ben de merak ediyorum hepinizi açıkcası:))))
ya özelden mail adresi yazalım birbirimize gönderelim:) burdna olmaz halka açık burası
albümüne koy o zaman sadece arkadaş oldukların görebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?