2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ay inşallah anlarız, bi de ben fönsüz falan doğurmak istemiyorum, inşallah önce suyum gelir de doğumun yaklaştığını anlayıp bi kuaföre gidecek vaktim olur Manyak bu demeyin aman :)) Ne bileyim o kadar fotoğraf falan çekilecek yamuk yumuk çıkmak istemiyorum, oğluşumu cici karşılayayım korkmasın annesinden :)

Bergüzarmı bana benziyo ben mi ona anlamadım kıı...

feysini yaz özele de görelim anam :))

kızlar burada fotomuzu paylaşsak olmaz dimi. ne biliyim birbirimizi görmeden deli muamelesi yapıyoruz da zoruma gidiyor. benim için hakime tipli diyolar da ondan dedim

at resmını de yorumlayalım o zaman

ben de bende fonsuz gıtmek ıstemıyorummmm

feysim falan yok benim , nazar değiyor dermişim huhuhuuhh. Feysin amacını aştığını düşündüğümden kendime fays açmadım tatlım:))) Kuaför konusunda sana en çok ben katılıyorum. ama ben kendi saçımı vigo yapıcam elimden geliyor az buçuk. lakin artık manikür yapamıyorum sırtım ağrıyo Gülaycığıma gidicem yarın:) hepisini halledicek. o şimdiye kadar gördüğüm en iyi manikürcü:)

Senin derdin belli oldu güzelim..Makyaj bile yaparız

ozaman buraya at bacım resmını gorelım :) benı gormussundur zaten defalarca attım resım

ben de 37. de çıkıcam izine ama her halde bişe olmaz ya

Allahın izni ile birşey olmaz bacımmm

bende en çok onu düşünüyorum
kurumdaki arkadaşlar benden panik
başım ağrısa ambulans çağıralım diyorlar
birde sancı falan tutsa

evet evet öyle oluyor heleki servisçimiz saolsun ayyyy bir panik bir panikkk hiç sormayın

Ay inşallah anlarız, bi de ben fönsüz falan doğurmak istemiyorum, inşallah önce suyum gelir de doğumun yaklaştığını anlayıp bi kuaföre gidecek vaktim olur Manyak bu demeyin aman :)) Ne bileyim o kadar fotoğraf falan çekilecek yamuk yumuk çıkmak istemiyorum, oğluşumu cici karşılayayım korkmasın annesinden :)

feysini yaz özele de görelim anam :))

bende 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum ya en çok şirkette doğum sancılarımın gelmesinden korkuyorum ayyyy ne komik olurdu

Masanın üstüne çıkıp ıkınıyo, su ısıtın diye bağırışlar, beyaz çarşaflar :))) zor bacım zor :)

Ben de bi adam gibi manikürcü bulamadım anasını satayım katiküllerim ve ben mutlu mutlu yaşıyoruz :))

Senin derdin belli oldu güzelim..Makyaj bile yaparız

uvv yapcez tabii :) doğum çantası listemde makyaj çantası da var :)) ha bi de duş jeli ve havlu da var tabii ki :) hastanenin tüm imkanlarından yararlanıcam :)

Papapa tatlım özelden mail atabilirim sorun değil:) ben de merak ediyorum hepinizi açıkcası:))))

ya özelden mail adresi yazalım birbirimize gönderelim:) burdna olmaz halka açık burası

ee o zamansa öyle yapalım ya da msn adreslerimizi atalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…