- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.061
deneyeyim:) tatlım ya tatlım orda herkese açık yazıyor. bu işlere sokma beni kurban olim:)albümüne koy o zaman sadece arkadaş oldukların görebilir
mantıklı :))) o zaman arkadaş olalım :))) teyteyteteytey
mantıklı :))) o zaman arkadaş olalım :))) teyteyteteytey
zati arkadaşız yawwww
gönderdim tatlım fotomu
Anam o ne öyle :)) ben en çok saçlarla papuçlara takıldım :)) Maaşallah ne kadar fitsin sen yahu :) tütütü nazar değmesin her yere koyma tabii fotonu :) hamileyken o papuçlarla dengeni nasıl sağlıyosun yahu :))
orda 3,5 aylığım kız:) şimdi düz giyiyorum.
ay maaşallah :)) ben çok beğendim canım valla senin koca baya şanslı :))
tatalım teşekkür ederim ama kızlar çok büyük beklenti içine giricek yapma huhuhuh
kocam da bunu hissettiriyo bana. aramıza 20 yaş var, iyi ki de var
kaşıkçı elması gibi davranıyo valla...
ben yine de normal istiyorum hatta ağrı kesici de istemiyorum dayanabildiğim kadar :)) mazoşistlik var sanırım bende :) ama tek korkum kesi olayı. Onu da doktora diyeceğim işte zorunlu kalmadıkça yapmasın belki yırtığım olmaz dimi :))
kızlar ne oluyo yine ula iki dakika ayrılıyorum tapik alıyo başını gidiyo yine döktürmüşsünüz kimin resmine baktınız kim güzel özet geçin bakem banada
Canim... hic korkma..
benim ilk dogumumda kestiler.... Ben kestiklerini anlamadim bile...
sonradan ogrendim.. dikis sirasinda...
Dogum sancisi arti bebegin uyguladigi basinc.. haberin bile olmuyor kesikten.....
kızlar ne oluyo yine ula iki dakika ayrılıyorum tapik alıyo başını gidiyo yine döktürmüşsünüz kimin resmine baktınız kim güzel özet geçin bakem banada
Canim... hic korkma..
benim ilk dogumumda kestiler.... Ben kestiklerini anlamadim bile...
sonradan ogrendim.. dikis sirasinda...
Dogum sancisi arti bebegin uyguladigi basinc.. haberin bile olmuyor kesikten.....
kız bu papapa beni havaya sokuyor sadece kaçırdığın bişi yok
evt ben normal doğum yapmadım ama yapan birçok arkadaşım kesiği anlamadıklarını dişikş anında hissettiklerini söylüyorlar zaten uyuşturuluyormuş dişik anındada pek acı duymuyormuşsun allah hayırlısıyla olsunda kızlar sezaryan normal yeterki sağ salim bebişlerde bizde kurtualım allah hamilelirin dualarını kabul edermiş bol bol dua edelim ben ilk doğumumda sezaryana girerken çok sakindimhiç korkmuyordum hatta eşim ve ablam beni götürürlerken gözleri dolu dolu almuştu ben gayet sakindim ama bunda inanın ben çok korkuyorum neden mi kendim için değil bana bişi olması durumunda oğlum için korkuyorum :bu psikoloji beni mahvediyo kızlar
kız attım ya maılımı hatta yıllardan berı ılk defa msn bıle actım eklıcen dıyemeltem sana da gönderirdim ama sen yazmadın mail adresini
Anacım pofikci ye mail adresini özel mesaj olarak atıyosun, özet anında mailinde :)) Bu servisin ücreti 1tl/mail dir :))
Normal doğum diye direttiğim için doktor bile değiştirdim ben :)) herkes kestiklerini anlamıyorsun diyor zaten de önemli olan sonrasıoturamazsam, acırsa, dikiş patlarsa, dikiş aldırırken falan :)) neyse düşünmeyeceğim şimdi bunları :) olunca görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?