2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatalım teşekkür ederim ama kızlar çok büyük beklenti içine giricek yapma huhuhuh
kocam da bunu hissettiriyo bana. aramıza 20 yaş var, iyi ki de var
kaşıkçı elması gibi davranıyo valla...

20 mi :)) maaşallah kız, bi de bize diyolar aranızda çok yaş var diye ki 9 yaş var :)) Söyle o kocana kıymetini bilsin kırarız kafasını :))

kızlar ne oluyo yine ula iki dakika ayrılıyorum tapik alıyo başını gidiyo yine döktürmüşsünüz kimin resmine baktınız kim güzel özet geçin bakem banada

Canim... hic korkma..
benim ilk dogumumda kestiler.... Ben kestiklerini anlamadim bile...
sonradan ogrendim.. dikis sirasinda...
Dogum sancisi arti bebegin uyguladigi basinc.. haberin bile olmuyor kesikten.....

Canim... hic korkma..
Dogum sancisi arti bebegin uyguladigi basinc.. haberin bile olmuyor kesikten.....

evt ben normal doğum yapmadım ama yapan birçok arkadaşım kesiği anlamadıklarını dişikş anında hissettiklerini söylüyorlar zaten uyuşturuluyormuş dişik anındada pek acı duymuyormuşsun allah hayırlısıyla olsunda kızlar sezaryan normal yeterki sağ salim bebişlerde bizde kurtualım allah hamilelirin dualarını kabul edermiş bol bol dua edelim ben ilk doğumumda sezaryana girerken çok sakindimhiç korkmuyordum hatta eşim ve ablam beni götürürlerken gözleri dolu dolu almuştu ben gayet sakindim ama bunda inanın ben çok korkuyorum neden mi kendim için değil bana bişi olması durumunda oğlum için korkuyorum : bu psikoloji beni mahvediyo kızlar

kızlar ne oluyo yine ula iki dakika ayrılıyorum tapik alıyo başını gidiyo yine döktürmüşsünüz kimin resmine baktınız kim güzel özet geçin bakem banada

Anacım pofikci ye mail adresini özel mesaj olarak atıyosun, özet anında mailinde :)) Bu servisin ücreti 1tl/mail dir :))

Canim... hic korkma..

Normal doğum diye direttiğim için doktor bile değiştirdim ben :)) herkes kestiklerini anlamıyorsun diyor zaten de önemli olan sonrası oturamazsam, acırsa, dikiş patlarsa, dikiş aldırırken falan :)) neyse düşünmeyeceğim şimdi bunları :) olunca görürüm :)

kız bu papapa beni havaya sokuyor sadece kaçırdığın bişi yok

veriyorum gazı veriyorum gazı :)) Yok yoook hatunun maaşallahı var :))

kuzum hiç düşünme, eskidenmiş o doğumda anneye bişey olması. ikinci çocuk psikolojisi bu sanırım sinem de korkuyordu sıkma sen canını, hiçbir şey olmayacak bak göör :)

öyle canım eninde sonunda olucak bebişler sonra bunları okuyunca çok güleriz allah herşeyin sabrını veriyo inanın ben kendim bile inanamadım kan aldırmaya korkan ben sezaryan oldum düşünün artık yani annelik bir mucize kızlar bir lutuf yapamam dediğin herşeyi o an gözünkapalı yapıyorsun sen bile şayırıyorsun onun için endişelenmeye gerek yok hepsi geçiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…