2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

korkma beya ayrıca dikiş aldırmıyorsun oradaki dikişler kendisi düşüyor kız

kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptık kırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar

ben de kan aldırıcam iğne vurulucam diye aklım çıkardı, şimdi doktora gitmek için gün sayıyorum resmen :)) hastanelerden nefret ederdim şimdi sempatik geliyo :) bi doğsalar da o yumuk yumuk ayakları öpsek :)

korkma beya ayrıca dikiş aldırmıyorsun oradaki dikişler kendisi düşüyor kız

Anaaaaaam o zaman ben hemen doğururum ki :)))

kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptık kırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar

Canim bak benim kesi yaparken uyusturmamislar aa azicik da olsun hissetmedim ve dogumdan sonra da hic sorun yasamadim..
tek derdim benim dogum sirasindaydi..
1.5 saat surdu toplamda ama bana 1.5 yil gibi geldi o da sirf sancidan...
zaten sancim cok oldugu icin bukadar cabuk olmus hersey..
suyumu da hastanede kendileri patlattilar onu da hissetmedim...
bebek disariya cikti... kordonu cekip cikardilar dikis aatilar ve iskence orada bitti benim icin...
Epe' veremediler cunku yetismedi...
Ama bebek disari ciktiktan sonra tum agrin bitiyor bence...
Sonrasini hatirlamiyorum bile..

KIZLAR BEN DELDİMMMMMMMMMM

nerde kaldın kız öğlen olduuuu

oyyyyy canım benim verilmiş sadakanız varmışşş Rabbim korumuşşşş çok çok geçmiş olsun canım benimmm

çok gecmış olsun kaan ıyı demı?

Ay geçmiş olsun ( Allah korumuş canım valla

Hep öyle diyorlar zaten doğumdan sonra bütün acı bitiyor diye :) Ben sancıdan ağrıdan o kadar korkmuyorum zaten de kesiden ödüm kopuyodu :) onda da bişey hissetmediğimi öğrendikten sonra rahatım şimdi :)) gelsin kuzucuğum canı ne zaman isterse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…