- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.081
Anacım pofikci ye mail adresini özel mesaj olarak atıyosun, özet anında mailinde :)) Bu servisin ücreti 1tl/mail dir :))
Normal doğum diye direttiğim için doktor bile değiştirdim ben :)) herkes kestiklerini anlamıyorsun diyor zaten de önemli olan sonrasıoturamazsam, acırsa, dikiş patlarsa, dikiş aldırırken falan :)) neyse düşünmeyeceğim şimdi bunları :) olunca görürüm :)
kız attım ya maılımı hatta yıllardan berı ılk defa msn bıle actım eklıcen dıye
kız attım ya maılımı hatta yıllardan berı ılk defa msn bıle actım eklıcen dıye
öyle canım eninde sonunda olucak bebişler sonra bunları okuyunca çok güleriz allah herşeyin sabrını veriyo inanın ben kendim bile inanamadım kan aldırmaya korkan ben sezaryan oldum düşünün artık yani annelik bir mucize kızlar bir lutuf yapamam dediğin herşeyi o an gözünkapalı yapıyorsun sen bile şayırıyorsun onun için endişelenmeye gerek yok hepsi geçiçek
korkma beya ayrıca dikiş aldırmıyorsun oradaki dikişler kendisi düşüyor kız
Anacım pofikci ye mail adresini özel mesaj olarak atıyosun, özet anında mailinde :)) Bu servisin ücreti 1tl/mail dir :))
Normal doğum diye direttiğim için doktor bile değiştirdim ben :)) herkes kestiklerini anlamıyorsun diyor zaten de önemli olan sonrasıoturamazsam, acırsa, dikiş patlarsa, dikiş aldırırken falan :)) neyse düşünmeyeceğim şimdi bunları :) olunca görürüm :)
KIZLAR BEN DELDİMMMMMMMMMM
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
esinnnnnn bacımmmmm nasılsın
çok gecmış olsun kaan ıyı demı?kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
Canim bak benim kesi yaparken uyusturmamislar aa azicik da olsun hissetmedim ve dogumdan sonra da hic sorun yasamadim..
tek derdim benim dogum sirasindaydi..
1.5 saat surdu toplamda ama bana 1.5 yil gibi geldi o da sirf sancidan...
zaten sancim cok oldugu icin bukadar cabuk olmus hersey..
suyumu da hastanede kendileri patlattilar onu da hissetmedim...
bebek disariya cikti... kordonu cekip cikardilar dikis aatilar ve iskence orada bitti benim icin...
Epe' veremediler cunku yetismedi...
Ama bebek disari ciktiktan sonra tum agrin bitiyor bence...
Sonrasini hatirlamiyorum bile..
iyi olmaya çalışıyorum kuzum daha kazanın şokunu atlatamadım sanırım
nerde kaldın kız öğlen olduuuu
oyyyyy canım benim verilmiş sadakanız varmışşş Rabbim korumuşşşş çok çok geçmiş olsun canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?