- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.101
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
..............................esincim çok geçmiş olsunumarımm iyisinizdir.
çok gecmış olsun kaan ıyı demı?
Ay geçmiş olsun( Allah korumuş canım valla
Hep öyle diyorlar zaten doğumdan sonra bütün acı bitiyor diye :) Ben sancıdan ağrıdan o kadar korkmuyorum zaten de kesiden ödüm kopuyodu :) onda da bişey hissetmediğimi öğrendikten sonra rahatım şimdi :)) gelsin kuzucuğum canı ne zaman isterse :))
esincim çok geçmiş olsunumarımm iyisinizdir.
saolun kızlar çok şükür iyiyiz hani burnu bile kanamadı derler yaa zaten gören o arabadan nasıl sağ çıktınız diyor. tek kelimeyle Allah ım korudu bizi de bebeğimizi de ama korkusu yetti. Rabbim bi daha hiç birimize vermesin. herşeyi geçtim eşimin ağlaması gözümün önünden gitmiyor
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
oy kıyamam ya, kolay değil canım sorumluluğu kendinde hissetmiştir can taşıyorum arabada diye
nerde kaldın kız öğlen olduuuu
aynen ondan zaten bütün gece uyumadı iyisiniz de mi hareket ediyo de mi durumundaydık. vuran kadını zor aldılar elinden o kadar gözü döndü ki
cok cok gecmis olsun.....
Yakinda burnumuzu kapidan cikartmaya korkar hale gelecegiz...
Ne bu trafik cilginligi...
Dikkatsiz insanlar.. umursamaz...sorumsuz....
oofff cok sinir oldum simdi....
kendi kendilerine zarar versinler umrumda bile olmaz ama sucu olmayan insanlarin canlarina mal oluyor okuzler.....
Bu insanların trafikte yaptıklarına akıl sır ermez ya, benim eşim de eskiden böyleydi, hız yapardı, makas atardı, kırmızı ışığı takmazdı. Ama evlenince ve baba olacağını öğrenince 180 derece değişti. erkekler psikolojik olarak daha çok etkileniyorlar böyle durumlarda, o sorumluluk mahvediyo işte, aman canım allah korumuş. Şükür size de bebişe de bişey olmamış .
saolun kızlar çok şükür iyiyiz hani burnu bile kanamadı derler yaa zaten gören o arabadan nasıl sağ çıktınız diyor. tek kelimeyle Allah ım korudu bizi de bebeğimizi de ama korkusu yetti. Rabbim bi daha hiç birimize vermesin. herşeyi geçtim eşimin ağlaması gözümün önünden gitmiyor
tatalım teşekkür ederim ama kızlar çok büyük beklenti içine giricek yapma huhuhuh
kocam da bunu hissettiriyo bana. aramıza 20 yaş var, iyi ki de var
kaşıkçı elması gibi davranıyo valla...
20 mi :)) maaşallah kız, bi de bize diyolar aranızda çok yaş var diye ki 9 yaş var :)) Söyle o kocana kıymetini bilsin kırarız kafasını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?