2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

esincim çok geçmiş olsun umarımm iyisinizdir.

çok gecmış olsun kaan ıyı demı?

esincim çok geçmiş olsun umarımm iyisinizdir.

saolun kızlar çok şükür iyiyiz hani burnu bile kanamadı derler yaa zaten gören o arabadan nasıl sağ çıktınız diyor. tek kelimeyle Allah ım korudu bizi de bebeğimizi de ama korkusu yetti. Rabbim bi daha hiç birimize vermesin. herşeyi geçtim eşimin ağlaması gözümün önünden gitmiyor

oy kıyamam ya, kolay değil canım sorumluluğu kendinde hissetmiştir can taşıyorum arabada diye

cok cok gecmis olsun.....
Yakinda burnumuzu kapidan cikartmaya korkar hale gelecegiz...
Ne bu trafik cilginligi...
Dikkatsiz insanlar.. umursamaz...sorumsuz....
oofff cok sinir oldum simdi....
kendi kendilerine zarar versinler umrumda bile olmaz ama sucu olmayan insanlarin canlarina mal oluyor okuzler.....

aynen ondan zaten bütün gece uyumadı iyisiniz de mi hareket ediyo de mi durumundaydık. vuran kadını zor aldılar elinden o kadar gözü döndü ki

Bu insanların trafikte yaptıklarına akıl sır ermez ya, benim eşim de eskiden böyleydi, hız yapardı, makas atardı, kırmızı ışığı takmazdı. Ama evlenince ve baba olacağını öğrenince 180 derece değişti. erkekler psikolojik olarak daha çok etkileniyorlar böyle durumlarda, o sorumluluk mahvediyo işte, aman canım allah korumuş. Şükür size de bebişe de bişey olmamış .

büyük geçmiş olsun canım ay sinir oluyorum şöyle mal insanlara hem kendi hayatlarını tehlikeye sokuyorlar hem karşı tarafın

aynen öyle hayır kendi canlarına acımıyorlar , mallarına acımıyorlar ama kaç kişinin hayatına etki ediyorlar. boşuna dememişler sen ne kadar iyi şöför olursan ol farketmiyor hepimiz Allah a emanetiz.

esin geçmiş olsun Allah korumuş hepinizi bi daha yaşatmasın rabbim
yalnız bu en basit trafik kurallarını bile ihlal edenlere ne demeli yaa Allah islah etsin kırmızı ışık bu ya yanınca durcan bu kadar basit manyak bu insanlar yaa

şöför ne yazıkki bayandı. ve ehliyeti de yoktu yanında büyük ihtimalle zaten bir ehliyeti de yok

anam noluynuz herkesı brbırnı eklıo bısıler oluyo topık kaynamıs:)
esinu cok gecms olsnnnnn allahm ne ınsanlar varyaaa allah korumusss

çokk çok geçmişş olsunn

tatalım teşekkür ederim ama kızlar çok büyük beklenti içine giricek yapma huhuhuh
kocam da bunu hissettiriyo bana. aramıza 20 yaş var, iyi ki de var
kaşıkçı elması gibi davranıyo valla...

20 mi :)) maaşallah kız, bi de bize diyolar aranızda çok yaş var diye ki 9 yaş var :)) Söyle o kocana kıymetini bilsin kırarız kafasını :))

Anaaam... kızlar bende kocişimden 2 yaş büyüküm imi ama ona bakınca saçlar ağırdığından benden büyük gözüküyo hhahahaha...

Çok geçmiş olsuuuuun ((....Ufaklık iyi demi ?

Son düzenleme:
Kizlar....
benden delisi var mi...
ben Son hafta izne ayrilacagimi soyledim isyerime..
yani 6 subat dogum olursa ocagin son gunu izne ayriliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…