2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

allah korumuş çok çok geçmiş olsun canım.

hayırlı cumalar herkesee :) dün gece geldim okudum okudum bi yazayım dedim baktım herkes gitmiş yazdığımda öyle havada kaldı canım çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış
ben hala araba kullanıyorum acaba bıraksam mı kullanmayı diye düşündüm şimdi:44:
benimle aynı fikirde biri daha var forumda çok sevindim buna bende ayakta ya da çömelerek istiyorum, tabi bu şekilde doğum yapacak aklı başında bir doktor bulabilirsem :26: sen doktorunla konuştun mu canım? nerde yapcaksın doğumunu?

offff allahım ya buyuk gecmıs olsun valla fakırı sevındırın buyuk kaz aatlatmıssınız
saol canım yaptık zaten rabbim bi daha göstermesin

amin canım saol aynen öyle valla

nerde yaptınız altınyolda mı?
yok canım deu da yatıyordu amcası dönüşte üçkuyular kavşakta yaptık. sevmiyordum ben zaten orayı hep bi itiş kakış olur orası

anam noluynuz herkesı brbırnı eklıo bısıler oluyo topık kaynamıs:)
esinu cok gecms olsnnnnn allahm ne ınsanlar varyaaa allah korumusss
çokk çok geçmişş olsunn
Anaaam... kızlar bende kocişimden 2 yaş büyüküm imi ama ona bakınca saçlar ağırdığından benden büyük gözüküyo hhahahaha...

Çok geçmiş olsuuuuun ((....Ufaklık iyi demi ?

saolun kızlar Allah razı olsun iyiyiz şükür hiç birimize bişey olmadı.

Kizlar....
benden delisi var mi...
ben Son hafta izne ayrilacagimi soyledim isyerime..
yani 6 subat dogum olursa ocagin son gunu izne ayriliyorum...

yasal olarak max 37. haftaya kadar çalışabilirsin.

son hafta ayrılamazsın ızne hukuken yasak 37. den sonra calışman

Bizim burada yasalar biraz farkli..
7 gun kala en gec ayrilmak zorundasin..
ben de oyle yapacagim...
cunku dogumdan sonra 2 hafta biter bitmez ise donmek istemiyorum..
bebekle kalmak istiyorum ve dogumdan 3 haftasonra Turkiye ye ailemin yanina gidecegiz 2 ayligina.. eger erken izne ayrilirsam gidemeyiz

saol kuzum aman kullanacaksan da dikkatli kullan ne olur ben de kullanıyorum ama şöförlük başka bişey en başta sakin olmayı gerektiriyor , kız zaten şoka girdi kazadan sonra büyük ihtimalle fren yerine gaza basmış , ehliyette olmayınca. ben kimseye kötü birşey istemiyorum o da muhakkak çok üzülmüştür ama can bu çok dikkatli olmak lazım.

canım ben bu konuyu daha konuşmadım doktorumla erken diye, ama bir şey demeyeceğinden hatta destekleyeceğinden eminim :)) Ben ankara koru hastanesinde ümit korucuoğluyla yapıcam doğumumu. doğumhanedeki ebeye bir kaç soru sordum, minder, pilates topu falan getirebilir miyim diye, tabii dedi, sonra göbek kordonu kesilmeden çıkar çıkmaz kucağıma almak istiyorum dedim tamam hatırlatın bize dedi, ağzı yüzü burnu ciğerleri benim kucağımda temizlenebilir mi dedim ona da tamam :)) ne desem tamam anlayacağın. zaten sadece eşimi istedim yanımda, hemşire ve doktor biz zaten öyle girip çıkıp seni rahatsız etmeyiz dediler, biz orada sadece sana destek için varız problem olmadıkça müdahale etmeyeceğiz dediler :) hastane ve ekip 10 numara anlayacağın :))

ben daha hiç konuşmadım drumla, senin ekip iyiymiş bana da onla denk gelse keşke ..

mutlaka yapmak istememiştir eminim ama bu kadar tecrübesizse çıkmamalıydı trafiğe, Allah korusun illa fiziksel bişey olmak zorunda değil korkudan da erken doğum vs gibi bişey olmamış Rabbim korumuş bir daha yaşatmasın,
okula gidip geliyorum arabayla okulun yoluda pek iyi değil çok fazla kamyon var bakalım napıcam canım yaa ne güzel bulmuşsun gönlüne göre bende konya da doğum yapıcam ama senin gittiğin gibi bi hastane bulamadım henüz, perineal masaj diye bişey var duymuşsundur sende aktif doğum yapmak istiyorsan, doktoruma bundan bahsettim, şaşırdı kaldı o neymiş öyle şeylerle uğraşma fln gibi saçma bişey söyledi doktorlar pek bilgili değiller bu konuda araştırmıyolar mı nedir bilmiyorum, bizde hep yabancı sitelerden buluyoruz böyle bilgileri.. şimdi bide ayakta doğumdan bahsetsem bana ne der doktorum bilmiyorum

Ben de Ümit Bey e gidiyorum,doğumla ilgili daha hiç konuşmadık.Ben haftaya gideceğim,normal ve sezaryende eşimi yanıma alabilir mi diye soracağım,bir de hastane çantamda neler olabilir diye soracağım,sen onu sormuş muydun?

çok geçmiş olsun

Ayy canım çookk geçmiş olsun.. Allah korumuş senide bebişini de bol bol dua et canım..nazar falan vardır..amann

ben daha hiç konuşmadım drumla, senin ekip iyiymiş bana da onla denk gelse keşke ..

Canım sen nerde doğum yapacaksın ?

Benim gittiğim doktor işini baya seviyor araştırıyor falan, hatta en son robotla ameliyat seminerine gitmişti. adam baya yeniliyor kendini yani.

Ben de doğumla ilgili konuşmadım onunla, sadece normal istediğimi belirttim doğumla alakalı, ben üst katta fatma ebeyle görüştüm doğuma eşim de gelebilir mi diye, o da tabi dedi ama çok kalabalık olmasın içerisi yoksa doğum gecikiyor dedi. hastane çantasını ben de soracağım. Bir de ben de haftaya gidiyorum 8 aralık cumartesi 13:40 ta. senin ne zaman randevun?

şimdi hastaneden geliyorum çalışabilir raporumu aldım
aynen yazıyorum raporda yazanı
Bayan.........Nın sağlıklı raporu( 32 haftalık gebelik haftasından 37. gebelik haftasına kadar çalışabilir) tarafımızca düzenlenmiştir
diğer sayfada da ;
doğum öncesş yasal 8 haftalık istirahatin 5 haftasının doğum sonrasına kullanılabileceğine dair rapordur.
Sigortalının gebeliği normal gebelik doğuma 8-10 hafta kalmıştır.sağlık durumu doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmasına uygundur.

Allahım nolur son güne kadar çalışabileyim

Gerçekten mi karşılaşsak ne güzel olurdu canım ya. Ban de perşembe gidiyorum,benim 5 yaşında oğlum var,onu Ankara üniversitesinde sezaryenle dünyaya getirmiştim.İlk gittiğimde SSVD olabilir mi diye sormuştum ama tanıdık doktor ve sağlıkçı arkadaşlarım riske girme siyorlar,Ümit Beyle bu konuyu görüşeceğim.Senin ilk mi kuzun?

ayyyy çok heycanlııı sanki doğumlarımız yaklaşıyor gibi bi havaya girdk. geriden gelenler şimdi bizim topiği ziyaret etmeye başlıycak. biz nasıl aralık ocak annelerini ziyaret ediyorsak... senin adına çok heycanlandım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…