- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.121
son hafta ayrılamazsın ızne hukuken yasak 37. den sonra calışmanKizlar....
benden delisi var mi...
ben Son hafta izne ayrilacagimi soyledim isyerime..
yani 6 subat dogum olursa ocagin son gunu izne ayriliyorum...
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
canım çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmışkızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
ben yine de normal istiyorum hatta ağrı kesici de istemiyorum dayanabildiğim kadar :)) mazoşistlik var sanırım bende :) ama tek korkum kesi olayı. Onu da doktora diyeceğim işte zorunlu kalmadıkça yapmasın belki yırtığım olmaz dimi :))
benimle aynı fikirde biri daha var forumda çok sevindim bunaben de çok korkuyordum normal doğumdan, sonra bi kitap aldım hypnobirthing diye. O kitabı okuduktan sonra doğum olayına tıbbi bi olaydan çok duygusal bi an olarak bakmaya başladım. Bi de ben yatarak doğurmak istemiyorum, komik geliyo :)) ayırmışsın bacakları falan :)) çömelerek daha rahat doğururum gibi geliyo :) bakalım artık az kaldı doğuma, doğurunca yazarım :))
saol canım yaptık zaten rabbim bi daha göstermesinoffff allahım ya buyuk gecmıs olsun valla fakırı sevındırın buyuk kaz aatlatmıssınız
amin canım saol aynen öyle vallaesin geçmiş olsun Allah korumuş hepinizi bi daha yaşatmasın rabbim
yalnız bu en basit trafik kurallarını bile ihlal edenlere ne demeli yaa Allah islah etsin kırmızı ışık bu ya yanınca durcan bu kadar basit manyak bu insanlar yaa
yok canım deu da yatıyordu amcası dönüşte üçkuyular kavşakta yaptık. sevmiyordum ben zaten orayı hep bi itiş kakış olur orasınerde yaptınız altınyolda mı?
anam noluynuz herkesı brbırnı eklıo bısıler oluyo topık kaynamıs:)
esinu cok gecms olsnnnnn allahm ne ınsanlar varyaaa allah korumusss
çokk çok geçmişş olsunn
Anaaam... kızlar bende kocişimden 2 yaş büyüküm imi ama ona bakınca saçlar ağırdığından benden büyük gözüküyo hhahahaha...
Çok geçmiş olsuuuuun((....Ufaklık iyi demi ?
Kizlar....
benden delisi var mi...
son hafta ayrılamazsın ızne hukuken yasak 37. den sonra calışman
hayırlı cumalar herkesee :) dün gece geldim okudum okudum bi yazayım dedim baktım herkes gitmiş yazdığımda öyle havada kaldıcanım çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış
ben hala araba kullanıyorum acaba bıraksam mı kullanmayı diye düşündüm şimdi:44:
benimle aynı fikirde biri daha var forumda çok sevindim bunabende ayakta ya da çömelerek istiyorum, tabi bu şekilde doğum yapacak aklı başında bir doktor bulabilirsem :26: sen doktorunla konuştun mu canım? nerde yapcaksın doğumunu?
hayırlı cumalar herkesee :) dün gece geldim okudum okudum bi yazayım dedim baktım herkes gitmiş yazdığımda öyle havada kaldıcanım çoook geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış
ben hala araba kullanıyorum acaba bıraksam mı kullanmayı diye düşündüm şimdi:44:
benimle aynı fikirde biri daha var forumda çok sevindim bunabende ayakta ya da çömelerek istiyorum, tabi bu şekilde doğum yapacak aklı başında bir doktor bulabilirsem :26: sen doktorunla konuştun mu canım? nerde yapcaksın doğumunu?
canım ben bu konuyu daha konuşmadım doktorumla erken diye, ama bir şey demeyeceğinden hatta destekleyeceğinden eminim :)) Ben ankara koru hastanesinde ümit korucuoğluyla yapıcam doğumumu. doğumhanedeki ebeye bir kaç soru sordum, minder, pilates topu falan getirebilir miyim diye, tabii dedi, sonra göbek kordonu kesilmeden çıkar çıkmaz kucağıma almak istiyorum dedim tamam hatırlatın bize dedi, ağzı yüzü burnu ciğerleri benim kucağımda temizlenebilir mi dedim ona da tamam :)) ne desem tamam anlayacağın. zaten sadece eşimi istedim yanımda, hemşire ve doktor biz zaten öyle girip çıkıp seni rahatsız etmeyiz dediler, biz orada sadece sana destek için varız problem olmadıkça müdahale etmeyeceğiz dediler :) hastane ve ekip 10 numara anlayacağın :))
mutlaka yapmak istememiştir eminim ama bu kadar tecrübesizse çıkmamalıydı trafiğe, Allah korusun illa fiziksel bişey olmak zorunda değil korkudan da erken doğum vs gibi bişey olmamış Rabbim korumuş bir daha yaşatmasın,saol kuzum aman kullanacaksan da dikkatli kullan ne olur ben de kullanıyorum ama şöförlük başka bişey en başta sakin olmayı gerektiriyor , kız zaten şoka girdi kazadan sonra büyük ihtimalle fren yerine gaza basmış , ehliyette olmayınca. ben kimseye kötü birşey istemiyorum o da muhakkak çok üzülmüştür ama can bu çok dikkatli olmak lazım.
canım yaa ne güzel bulmuşsun gönlüne göre bende konya da doğum yapıcam ama senin gittiğin gibi bi hastane bulamadım henüz, perineal masaj diye bişey var duymuşsundur sende aktif doğum yapmak istiyorsan, doktoruma bundan bahsettim, şaşırdı kaldı o neymiş öyle şeylerle uğraşma fln gibi saçma bişey söyledicanım ben bu konuyu daha konuşmadım doktorumla erken diye, ama bir şey demeyeceğinden hatta destekleyeceğinden eminim :)) Ben ankara koru hastanesinde ümit korucuoğluyla yapıcam doğumumu. doğumhanedeki ebeye bir kaç soru sordum, minder, pilates topu falan getirebilir miyim diye, tabii dedi, sonra göbek kordonu kesilmeden çıkar çıkmaz kucağıma almak istiyorum dedim tamam hatırlatın bize dedi, ağzı yüzü burnu ciğerleri benim kucağımda temizlenebilir mi dedim ona da tamam :)) ne desem tamam anlayacağın. zaten sadece eşimi istedim yanımda, hemşire ve doktor biz zaten öyle girip çıkıp seni rahatsız etmeyiz dediler, biz orada sadece sana destek için varız problem olmadıkça müdahale etmeyeceğiz dediler :) hastane ve ekip 10 numara anlayacağın :))
canım ben bu konuyu daha konuşmadım doktorumla erken diye, ama bir şey demeyeceğinden hatta destekleyeceğinden eminim :)) Ben ankara koru hastanesinde ümit korucuoğluyla yapıcam doğumumu. doğumhanedeki ebeye bir kaç soru sordum, minder, pilates topu falan getirebilir miyim diye, tabii dedi, sonra göbek kordonu kesilmeden çıkar çıkmaz kucağıma almak istiyorum dedim tamam hatırlatın bize dedi, ağzı yüzü burnu ciğerleri benim kucağımda temizlenebilir mi dedim ona da tamam :)) ne desem tamam anlayacağın. zaten sadece eşimi istedim yanımda, hemşire ve doktor biz zaten öyle girip çıkıp seni rahatsız etmeyiz dediler, biz orada sadece sana destek için varız problem olmadıkça müdahale etmeyeceğiz dediler :) hastane ve ekip 10 numara anlayacağın :))
kızlar selam napıyosunuz ? geçmiş yapamadım. akşam eşimin amcasını ziyarete gitmiştik yazmıştım. hastaneden dönerken kaza yaptıkkırmızıda manyağın biri duramayınca kavşaktan çıkarken bizi de beraberinde alıp götürdü, resmen ölümlerden döndük. şükür bişey olmadı ama araba perte çıktı ön taraf komple gitti. Allah tan arkada oturuyormuşum. o kadar korktum ki kızlar
ben daha hiç konuşmadım drumla, senin ekip iyiymiş bana da onla denk gelse keşke ..
mutlaka yapmak istememiştir eminim ama bu kadar tecrübesizse çıkmamalıydı trafiğe, Allah korusun illa fiziksel bişey olmak zorunda değil korkudan da erken doğum vs gibi bişey olmamış Rabbim korumuş bir daha yaşatmasın,
okula gidip geliyorum arabayla okulun yoluda pek iyi değil çok fazla kamyon var bakalım napıcamcanım yaa ne güzel bulmuşsun gönlüne göre bende konya da doğum yapıcam ama senin gittiğin gibi bi hastane bulamadım henüz, perineal masaj diye bişey var duymuşsundur sende aktif doğum yapmak istiyorsan, doktoruma bundan bahsettim, şaşırdı kaldı o neymiş öyle şeylerle uğraşma fln gibi saçma bişey söyledidoktorlar pek bilgili değiller bu konuda araştırmıyolar mı nedir bilmiyorum, bizde hep yabancı sitelerden buluyoruz böyle bilgileri.. şimdi bide ayakta doğumdan bahsetsem bana ne der doktorum bilmiyorum
Ben de Ümit Bey e gidiyorum,doğumla ilgili daha hiç konuşmadık.Ben haftaya gideceğim,normal ve sezaryende eşimi yanıma alabilir mi diye soracağım,bir de hastane çantamda neler olabilir diye soracağım,sen onu sormuş muydun?
Öğlene doğru topik durgunlaşıyor ağırlık mı çöktü kızlar
Kizlar....
benden delisi var mi...
Canım sen nerde doğum yapacaksın ?
Benim gittiğim doktor işini baya seviyor araştırıyor falan, hatta en son robotla ameliyat seminerine gitmişti. adam baya yeniliyor kendini yani.
Ben de doğumla ilgili konuşmadım onunla, sadece normal istediğimi belirttim doğumla alakalı, ben üst katta fatma ebeyle görüştüm doğuma eşim de gelebilir mi diye, o da tabi dedi ama çok kalabalık olmasın içerisi yoksa doğum gecikiyor dedi. hastane çantasını ben de soracağım. Bir de ben de haftaya gidiyorum 8 aralık cumartesi 13:40 ta. senin ne zaman randevun?
şimdi hastaneden geliyorum çalışabilir raporumu aldım
aynen yazıyorum raporda yazanı
Bayan.........Nın sağlıklı raporu( 32 haftalık gebelik haftasından 37. gebelik haftasına kadar çalışabilir) tarafımızca düzenlenmiştir
diğer sayfada da ;
doğum öncesş yasal 8 haftalık istirahatin 5 haftasının doğum sonrasına kullanılabileceğine dair rapordur.
Sigortalının gebeliği normal gebelik doğuma 8-10 hafta kalmıştır.sağlık durumu doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmasına uygundur.
Allahım nolur son güne kadar çalışabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?