2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ben hep cumartesiye alıyorum randevumu eşim de gelmek istediği için :)) belki de karşılaşmışızdır bugüne kadar :)) SSVD destekler diye tahmin ediyorum ümit bey, aslında 5 sene olmuş risk olur mu ki bilmiyorum Benim bu ilk :)) bakalım merakla bekliyorum doğumu :)

aynen öyle canım valla gün gün yaklaşıyoruz
Allah herkese kolay sağlıklı doğumlar versin

ben şeker değil sabun yaptırıyorum. sipariş bile verdim ocak ta başlayacak 100 adet:)

canım yaa sabun mu çok ilginç geldii
örnek var mı gösterebilecğin netten foto falan

Bebek şekeri alanınız var mı arkadaşlar?

Ben şeker yerine kurabiye yaptırmayı (ya da becerebilirsem yapmayı) düşünüyorum.

ben şeker değil sabun yaptırıyorum. sipariş bile verdim ocak ta başlayacak 100 adet:)

haa o sabunlardan trendyolda görmüştüm onları da düşünebilirim çok şık :)

İnşallah sağ salim kavuşursun canım,nefes ,egzersiz kursuna gittin mi,pilates topundan bahsetmişsinde.

Ben şeker yerine kurabiye yaptırmayı (ya da becerebilirsem yapmayı) düşünüyorum.

haa o sabunlardan trendyolda görmüştüm onları da düşünebilirim çok şık :)

3 ay sonra memelekette bebek mevlüdü olacağından orda da dağıtmak için şeker düşündüm.

koruda yapcamm aydan hoca drum

İnşallah sağ salim kavuşursun canım,nefes ,egzersiz kursuna gittin mi,pilates topundan bahsetmişsinde.

3 ay sonra memelekette bebek mevlüdü olacağından orda da dağıtmak için şeker düşündüm.

bu ay çayyolunda yogaya başlıcam, hep başlıycam dedim dedim kaldı, eskiden pilates yapmıştım top ordan kaldı ama evde özellikle belim ağrıdığında onun üstüne yüzümü koyup kamburumu çıkarınca çok rahatlatıyor, doğumda da işime yarar diye düşünüyorum.

koruda yapcamm aydan hoca drum

evet canım söylemiştin pardon, Gerçi korudaki tüm çalışanlar güler yüzlü anlayışlı, bi daha gittiğin zaman doğumhaneye çıkıp kafandakileri sorabilirsin, hiç ikilmede bırakmadan cevaplıyorlar :)

Canım bu sabunun sunumunu nasıl yapıyorlar,sabun el sıcaklağında yumuşayacaktır.kutu mu torba mı tül mü neyin içinde koyuyuorlar,bir de mıknatıs mı koyacaklar :)

yapan kişi bir tanıdığım aslında. bunları süslü püslü kutuya koyuyor. çooook tatlı oluyo. örneğini yapıp verdi bana bir tane. bayıldım bayıldım eminim her kes çok beğenicek. kurabiye şeker bunlar çok değişik olmadığı sürece bence çok bilindik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…