- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.141
ben şeker değil sabun yaptırıyorum. sipariş bile verdim ocak ta başlayacak 100 adet:)Bebek şekeri alanınız var mı arkadaşlar?
Gerçekten mikarşılaşsak ne güzel olurdu canım ya. Ban de perşembe gidiyorum,benim 5 yaşında oğlum var,onu Ankara üniversitesinde sezaryenle dünyaya getirmiştim.İlk gittiğimde SSVD olabilir mi diye sormuştum ama tanıdık doktor ve sağlıkçı arkadaşlarım riske girme siyorlar,Ümit Beyle bu konuyu görüşeceğim.Senin ilk mi kuzun?
aynen öyle canım valla gün gün yaklaşıyoruzayyyy çok heycanlııı sanki doğumlarımız yaklaşıyor gibi bi havaya girdk. geriden gelenler şimdi bizim topiği ziyaret etmeye başlıycak. biz nasıl aralık ocak annelerini ziyaret ediyorsak... senin adına çok heycanlandım tatlım
ben şeker değil sabun yaptırıyorum. sipariş bile verdim ocak ta başlayacak 100 adet:)
Bebek şekeri alanınız var mı arkadaşlar?
ben şeker değil sabun yaptırıyorum. sipariş bile verdim ocak ta başlayacak 100 adet:)
İnşallah sağ salim kavuşursun canım,nefes ,egzersiz kursuna gittin mi,pilates topundan bahsetmişsinde.Ben hep cumartesiye alıyorum randevumu eşim de gelmek istediği için :)) belki de karşılaşmışızdır bugüne kadar :)) SSVD destekler diye tahmin ediyorum ümit bey, aslında 5 sene olmuş risk olur mu ki bilmiyorumBenim bu ilk :)) bakalım merakla bekliyorum doğumu :)
Ben şeker yerine kurabiye yaptırmayı (ya da becerebilirsem yapmayı) düşünüyorum.
haa o sabunlardan trendyolda görmüştüm onları da düşünebilirim çok şık :)
Canım sen nerde doğum yapacaksın ?
Benim gittiğim doktor işini baya seviyor araştırıyor falan, hatta en son robotla ameliyat seminerine gitmişti. adam baya yeniliyor kendini yani.
Ben de doğumla ilgili konuşmadım onunla, sadece normal istediğimi belirttim doğumla alakalı, ben üst katta fatma ebeyle görüştüm doğuma eşim de gelebilir mi diye, o da tabi dedi ama çok kalabalık olmasın içerisi yoksa doğum gecikiyor dedi. hastane çantasını ben de soracağım. Bir de ben de haftaya gidiyorum 8 aralık cumartesi 13:40 ta. senin ne zaman randevun?
İnşallah sağ salim kavuşursun canım,nefes ,egzersiz kursuna gittin mi,pilates topundan bahsetmişsinde.
3 ay sonra memelekette bebek mevlüdü olacağından orda da dağıtmak için şeker düşündüm.
koruda yapcamm aydan hoca drum
koruda yapcamm aydan hoca drum
Eki Görüntüle 565294
işte benim meleğim sabunum. KANAT VE BEBEK SABUNDUR
Eki Görüntüle 565294
işte benim meleğim sabunum. KANAT VE BEBEK SABUNDUR
hepiniz saolun kızlarr rabbim bi daha yaşatmasın valla Allah ım korudu
çok güzelmiş. sorması ayıptır derler ama tanesi kaça bunların ?
Koru Hastanesinde doğum yapacak 3 kişimiyiz nasipse?
Ben de google hediyelik bebe sabunu diye arattım,inceliyordum.Bu bebek çokkk tatlıymış.
hepsi değişiyor bu 6 tl
bunlardan 100 tane yaptıracaksınçok değil mi kuzu yaa ? 600 tl herkes kıymet bilir mi ki ? gerçi herkesin bütçesi farklı ama onun yerine bebişe başka şeyler yapardın ondan. ama gerçekten güzel , değişik hadi hayırlı olsun
hepsi değişiyor bu 6 tl
Canım bu sabunun sunumunu nasıl yapıyorlar,sabun el sıcaklağında yumuşayacaktır.kutu mu torba mı tül mü neyin içinde koyuyuorlar,bir de mıknatıs mı koyacaklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?